Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ, MUSÍ NAŠE MAMINKA ZEMŔÍT?

16. 7. 2007

ObrazekAhoj Kytičko,
chtěla bych se zeptat na něco podobného, jako čtenářka "L." .
Proč zrovna manželova maminka, která se celý život obětuje pro druhé, v 54 letech umírá na rakovinu?
Zatím se tedy léčí, ale doktoři jí nedávají naději.
Vendula Šaldová alias Křeček

 
Milá Vendulko ,

Maminka Tvého manžela měla zde na zemi důležitý úkol. Na obrázku se mi namalovala její ruka,která se vztahovala,k osobě,která žila v její blízkosti.
Pomáhala a držela tu osobu i v nejtěžších chvílích jejího života. Přišla zde na zem s tímto úkolem. Vidím kolem jejího těla šedou barvu a to není příliš příznivé znamení.
Vidím šedou barvu především v její horní polovině těla. Něco jí tíží na prsou. A to velmi.Cítím,jak špatně se jí dýchá. Bolest proniká do zad. Ale je to trpělivá žena.
Její partner k ní vysílal energii,která není úplně v pořádku. Myslím,že jí to ubíralo sílu.
Někdy se stává,že se tváříme,že se vlastně nic neděje a ono se děje velmi mnoho.
Vidím leknín,je uprostřed jezera. Pluje a kvete sám. Mamince něco scházelo. I když obklopená blízkými lidmi,čekala něco víc. Muž měl víc hladit. Vidím i nějakou lásku,která
nebyla naplněná. Alespoň né tak,jak si maminka představovala. To všechno si musela prožít a ještě daleko víc.Nebyla z těch,kteří by měli štěstí na každém kroku. Přesto ustála mnohé.
Pokud úkol,který zde na zemi měla , byl z hlediska karmy dokončen,je na čase vrátit se domů. Tím domů,myslím duchovní svět.Maminka není ještě zcela vyrovnaná s odchodem, i když mnohé tuší. Ale každý z nás si na tuto zem,do svého života přinese nějaký úkol. Čas na jeho splnění je různý. Z hlediska našeho času,je 54 let na život člověka málo. Díváme se však jen lidskýma očima. Přejeme celé Vaší rodině hodně síly a věřte,že nelze jít proti proudu času,který je přísně vyměřený. Posíláme světlo a lásku andělů. Bolest zmírnit nedokážeme.

 Kytička   

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259319
Měsíc: 15469
Den: 584