Jdi na obsah Jdi na menu

PŮSOBENÍ NEGATIVNÍCH SIL NIČÍ MOU PRÁCI, NEMOHU UŽ DÁL....

5. 9. 2022

 lotosovy-kvet-v-dlanich.jpgDobrý den,

Našla jsem, nejspíš né náhodou vaši poradnu. Nevím si rady s problémem, který mi většina mých kolegů v práci, stejně neuvěří. Nechci, aby si ostatní mysleli, že jsem blázen, ale já to tak vidím a tak to jednoduše je.

OD TÉ DOBY, CO K NÁM PŘIŠLA NOVÁ ŘEDITELKA, JE V  NAŠÍ FIRMĚ DUSNO. JSEM SI JISTÁ, ŽE JE NAPOJENÁ NA NEGATIVNÍ SÍLY. 

Naše firma, která vyrábí určitý druh potravin, byla vždy, mou srdeční záležitostí. Pohodový, stmelený kolektiv,/i když vyjímka se samozřejmě občas najde/, moderní, pracovní prostředí, slušná odměna za práci, benefity a perspektiva. To byly moje vlastní slova na moji práci. Pracuji jako vedoucí úseku. Vše bylo fajn, až do chvíle, kdy se vyměnilo vedení, konkrétně paní ředitelka. Na první pohled se usmívala a její přísnost jsme na samém začátku omlouvali příslovím,   KAŽDÉ NOVÉ KOŠTĚ DOBŘE METE!!!Tato situace už ale trvá třetí rok a já už nemůžu dál. Jedu nadoraz, jsem vyčerpaná a unavená. 

Nejdřív si paní ředitelka Dáša, sama vytvořila nový kolektiv ve vedení firmy, vyházela zkušené lidi, kteří by pro firmu dýchali, a to bez zjevného důvodů. Ve finále si na každého v konečné fázi sama něco našla. Zpočátku jsem si myslela, že je to jenom můj dojem, že není něco v pořádku, ale nálada ostatních kolegů také začala mrznout a chodili do práce znechucení. Začaly být čím dál častější hádky na pracovištích, lidi nadávali, přestali chodit na společné akce, na veřejné poradě stále častěji zaznívaly věty od paní ředitelky, že na každé pracovní místo čeká dalších deset a dávala nám jasně najevo, že jsme všichni nahraditelní a že si velmi lehce najde za nás náhradu. Omezila částečně odměny za přesčasy, osekala většinu benefitů a očekávala vděk za to, že my práci máme slušně placenou, tak máme být také ochotní udělat něco navíc. My ve vedoucích pozicích, máme lidi uklidnit, ale pokud remcají, navrhnout propuštění.

Majitel firmy jí jde zatím na ruku, protože se ještě zvýšila výroba,  lidé víc pracují, ale pod tlakem a ze strachu, mlčí. Na výkazech už nemáme uvádět jména, pouze čísla. Já osobně jsem se do práce celkem těšila, dnes mám tlak na žaludku a jsem unavená jen vstoupím do budovy. Když vidím paní ředitelku, projede mnou vlna chladu a slabosti, jen co se jí zadívám do očí. Něco je špatně. Vím to. Co ale já, mohu konkrétně udělat? Děkuji za odpověď a váš čas. Pracuji zde 12let a měla jsem svou práci opravdu ráda. Navíc tato doba, příliš nenahrává situaci, kdy člověk příjde o práci. 

Děkuji za váš čas a odpověď.

Zora

Milá Zorko,

Negativní naladění lidé, mohou šířit silně negativní vlnu a pokud jsou ve vedoucím postavení, mohou tím otrávit vzduch celé firmy. Už jsem takové situace viděla. Pod rouškou zvýšení zisků a  zvýšení efektivity práce, mají před očima jen vidinu vlastní kariéry, peněz  a veleúspěchu. Ztratí kontakt s reálným pohledem na lidi a chovají se jako stroje. Totéž očekávají od ostatních. V tomto případě, stojí za chováním paní ředitelky, její minulý život. To naladění na negativitu cítíš správně, ale nedělá to schválně. Není to její záměr. Ona opravdu věří, že je potřeba to udělat právě tak, a že je to pro dobro firmy. Vidím u ní bytosti, které  v podstatě ovládají její emoční centrum, a ona vůbec necítí lítost.

V minulém životě pracovala v jednom německém pracovním táboře, kde se učila být tvrdá a nekompromisní. Ani v tomto životě nesnese, když se někdo postaví jejímu rozhodnutí. Jediné, co je ochotná akceptovat, je vyjednávání, nikdy né odpor. Otevře se v ní právě ta negativní stránka její duše. Mám pro tebe , ale skvělou zprávu. Paní ředitelka nesetrvá na svém místě. Dej tomu půl roku. Odejde. Paradoxně někde hodně daleko, kde uvidí ještě větší příležitost a opravdu jí využije. Je to dáno karmicky a je to pro firmu skvělé řešení, protože do budoucna by to mohlo mít negativní dopad. Co ale dělat toho půl roku, když už teď jsi vyčerpaná. Do emailu ti pošlu ochranné mantry a je potřeba udělat ochranu duchovní i fyzickou. Dále doporučuji kombinaci dvou esencí s andělským ochranným světlem a také ochranné zrcadlo, které uděláme společně.. Esence zašlu na adresu, kterou mi můžeš napsat do emailu. Fyzicky ti budou dodávat energii já i esence, chránit tě bude zrcadlo.  Zahoď teď strach, ustojíš to a zase se budeš cítit skvěle. Nedávej v žádném případě výpověď. Mysli na to, že i pro tebe je to zkušenost. 

Opatruj se, žehnám ti ve všech směrech tvého života

S láskou Jana Kytička

 

                                           stres-v-praci-1.jpg

 

 

 

 

  

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257121
Měsíc: 16256
Den: 649