Jdi na obsah Jdi na menu

ROK 2009 SE NENÁVRATNĚ CHÝLÍ KE KONCI...

22. 12. 2009

 

Obrazek

 

Všichni milí čtenáři a návštěvníci těchto stránek,

Obrazek Moje nejmilovanější sluníčka.

Rok 2009 se nenávratně chýlí ke konci a já asi jako každý jiný člověk jen tak trochu bilancuji, nebo se alespoň malinko ohlédnu za uplynulým časem a zamýšlím se, jaký vlastně rok, který navíc docela rychle uběhl, byl.

Pro mě byl rok 2009 plný duchovních prožitků a překvapení, byl plný pracovního nasazení a opravdového úsilí změnit věci, které změnit lze a to nejen v mém osobním životě, ale v životech mnoha lidiček, kteří mně požádali o pomoc..

Mnohé jsem v tomto roce pochopila, některé věci změnila, s některými lidmi se rozloučila a jiné zařadila do okruhu úzkých přátel a do mé rodiny. Co všechno se mi ale v tomto roce zdá významným? Možná i Ty nepatrné kroky, které jsem příliš nevnímala, ale přesto věřím, že byly důležité. Co se nám společně s andílky povedlo? Je toho tolik, za co bych jim a celému Vesmíru chtěla poděkovat. A tak milovaní pomocníčci moc děkuji děkuji děkuji, za to že:  
 
Jste mi pomohli vyléčit můj velký strach z létání a já jsem tak mohla být 15 dní v Turecku a navštívit mešitu.
 
ObrazekJen díky Vám jsem mohla několika maminkám odblokovat jejich strachy, bolesti a ony mohly přijmout dušičku děťátka a otěhotnět.
 
Je to Vaše zásluha,že se narodilo hodně miminek, jejíž maminky, prošly naší andělskou terapií a zdárně své děti donosily, navzdory tvrzení lékařů, že to možné není a že děti nemohou mít.
 

 

ObrazekS neskutečnou láskou jste mi pomáhali předat spoustu důležitých vzkazů z duchovního světa a hodně lidí, tak vyléčilo svou bolest

 
Děkuji za všechny, kteří už díky naší terapii neužívají antidepresiva.
 

 

 

ObrazekDěkuji za maminky, kterým jsme společně rozmluvili přerušení těhotenství.

 

 

 

 

 

 

 

Děkuji za zdraví a za pomoc při uzdravování

ObrazekDěkuji za všechna spojení láskyplných bytostí zemřelých versus živých.

 
Děkuji za všechny odvedené bytosti a za pomoc přivést je ke světlu.
 
Děkuji za světlo na cestách zmatených, bloudících a trpících duší.
 

 

 

ObrazekDěkuji za energii Miguraj, kterou jsme společně předávali.

 
Děkuji za silnou ochranu před zlem
 
Děkuji za odvahu postavit se negativním bytostem a pročistit lidem domy, byty, i srdce.
 

 

 

 

 

ObrazekDěkuji za všechny projevy a viditelná znamení , že jste u mně, že mně slyšíte a že mi pomáháte.

 

 

Děkuji za všechna poselství, a za duchovní růst duší mně svěřených.

Děkuji za všechny šťastné lidi, kteří se naučili znovu věřit, milovat a mít naději.

Děkuji za pochopení mého poslání, za podporu a lásku svých blízkých a své rodiny.

Obrazek

 

 DĚKUJI, ŽE V KAŽDÉM OKAMŽIKU, NA KAŽDÉM MÍSTĚ A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ MILUJI BOHA

Děkuji za všechny, kteří celý rok, navštěvovali tyto stránky , děkuji ochotným dušičkám, které mi pomohly zorganizovat všechny akce, které jsme společně uskutečnili.

Setkali jsme se na 14 seminářích, 8 víkendových pobytech, realizovali jsme 3 pobyty v Chorvatsku,navštívili jsme Medžugorje a ještě nás čeká společný Silvestr 2009.
 
ObrazekPřeji Vám MOJI DRAZÍ na Vaší duchovní cestě hodně světla, lásky a síly k pochopení své vlastní duše.
Přeji Vám v příštím roce, ještě větší odhodlání změnit věci, které Vás trápí a uzdravit všechno to, co Vás bolí.

 

 

 

ObrazekPosílám Vám andělské světlo a moc bych si přála Vás všechny obejmout a cítit tu neskonale krásnou lásku, kterou si vzájemně předáváme.

   AŤ SE SPASITEL NARODÍ V DUŠI KAŽDÉHO Z NÁS A ZAŽEHNE SVĚTLO LÁSKY     

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek


ObrazekPOŽEHNANÉ SVÁTKY A LÁSKYPLNÝ, ŠŤASTNÝ ROK 2010

VÁM PŘEJE

ObrazekS láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přání

(Jana, 24. 12. 2009 17:20)

Drahá Kytičko, moc Ti děkuji za Tvé stránky, jsem pravidelným névštěvníkem a díky Tvým stránkám jsem dnes tam, kde jsem......moc jsi mi pomohla, děkuji, děkuji děkuji a přeji nejen Tobě, ale všem lidem,celé naší planetě do nového roku jenom to nejlepší....lásku, štěstí, pohodu, klid a mír v našich duších.Posílám vám všem světýlko na cestu a přeji báječný nový rok.....s láskou Jana

Přání a poděkování

(jana janna, 24. 12. 2009 15:41)

Přeji všem klidné a spokojené svátky a do nového roku co nejzářivější světlo a nejčistší lásku.
Děkuji všem a všemu za všechno, vyjadřuji svou velikou vděčnost. Jana

Vánoce

(Monika, 24. 12. 2009 15:06)

Krásně jsi to Kytičko napsala, to poděkování za všechno. Moc hezký. I já přeju Kytičce i všem lidičkám co navštěvují tyhle krásné stránky,hlavně lásku v srdíčku,taky zdravíčko at slouží a pohodu a usměv na tváři. Štastné a veselé... Monika s rodinou.

Přání

(Lidy, 24. 12. 2009 13:19)

Přeji všem lidičkám co chodí na tyto stránky a Kytičce nádherné Vánoce a šťastný nový rok.

Poděkování

(Lucie, 24. 12. 2009 12:25)

i já děkuji Kytičce za nádherné stránky a úžasné semináře, které pro nás připravuje na které se vždy moc těším.Kytičce i všem kteří čtou tyto stránky přeji KRÁSNÉ VÁNOCE, SPOUSTU LÁSKY, ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ,V NOVÉM ROCE.

STASTNE ;POKOJNE A POZEHNANE SVIATKY!!!!

(ANGELIKA, 24. 12. 2009 9:27)

aj ja chcem aspon tymto sposobom ,,PODAKOVAT´´Kyticke za krasne stranky plne lasky a anjelikov vela poucneho som nasla na tychto strankach a ziskala kus slniecka do dusi preto aj mila Kytcka aj vsetkym ludom,detickam zelam ;;STASTNE;POKOJNE A POZEHNANE SVIATKY´´a dakujem za ochranu mojim anjelikom ,ktory ma sprevadzaju a radia ,chrania moj krok a moju rodinu patri im velke ,,vdaka bohu´´aj do nebicka zelam STASTNE POKOJNE A POZEHNANE SVIATKY!!!!

Poděkování

(Viman, 24. 12. 2009 6:10)

I já děkuji za sebe,že jsem před časem našla tyto stránky,ve kterých si ráda čtu a každý den se těším na nový článek a zároveň pomoc a radu.Všem dobrým duším a lidem přeji plno lásky,pochopení,tolerance a pokory a to po celý rok a né jen v čase Vánočním.Viman.

Poděkování,že existuješ Kytičko.

(Eva , 23. 12. 2009 20:46)

Tvé stránky mě moc pomohly v mém žalu.Přeji Ti pohodové vánoce a v roce 2O10 štěstí,zdraví a božího požehnání.A ještě jednou moc děkuji.Modlím se denně za mého milého manžela a za dušičky,které to potřebují.Eva.

Krásné svátky

(Jitka, 23. 12. 2009 18:55)

Krásné svátky ,plné klidu,lásky,pohody,Božího požehnání Kytičko a všem kdo navštěvují tyto stránky se stejným zaujetím jako já.Moc děkuji Kytičko
Jitka

Krásné svátky vánoční a poděkování

(Iva, 23. 12. 2009 16:52)

Všem,kteří čtou tyto stránky plné lásky,radosti a porozumění,přeji krásné prožití svátků vánočních a v novém roce zdraví lásku,pohodu a hojnost všeho.Poděkování Kytičce za její stránky, které mě velmi naplňují a dávají mi pohodu a hodně nových pozvatků.Krásné svátky plné sluníčka přeje Iva

Krásné svátky vánoční

(Zuzka, 23. 12. 2009 15:49)

Krásné svátky vánoční, ať Vám všem přinesou chvíle radostné.
V novém roce lásku, svornost a všeho hojnost přeje s vděčností Zuzka

Poděkování

(Martina, 23. 12. 2009 15:17)

Drahá Kytičko, chci Ti poděkovat za to, co pro nás děláš, za to, že jsi zůstala skromná a vstřícná ke všem, kteří Tě prosí o pomoc a radu. Přeji Tobě i Tvé rodině, aby vás životem provázelo Světlo a Láska a abyste byli šťastní a spokojení. To přeji i všem bytostem.
S láskou Martina

Pro Karlu

(Kytička, 23. 12. 2009 14:27)

Mila Karlo,napiš mi email a až pojedeš okolo (V.M./, tak si spolu u nás v klidu dáme dobrý čaj, nebo kávičku.Na kaktus jsem už zapomněla, na Tvůj výborný moučník nikoliv.
Těším se na na Tebe i na ten kaktus :))))))
S láskou Kytička

přáníčko

(Karla z Podlesí, 23. 12. 2009 13:32)

Kytičko přeji Ti,atˇprožiješ krásné vánoční svátky v rodinném kruhu, štěstí zdraví a pohodu v Novém roce.Bez Tvých stránek si již nedovedu představit život, tak mi pomáhají.Někdy uroním slzičku,jak mne dojímají příběhy, ale jak Ty dovedeš pohladit a povzbudit, kde bereš ta krásná slova.

(Kaktusek aloe, jak jsem Ti ho slíbila už pro Tebe roste, na jaře bych ho mohla předat.Jestli si na to vzpomínáš, už to budou 2 roky, co jsi byla u nás mi pomoct a od té doby uplynylo hodně vody a kaktus rostl tak pomalu). S obdivem a úctou Karla.

Poděkování a prosba

(Pavla, 23. 12. 2009 11:42)

Kytičko čistá, moc Ti děkuji za Tvou čistotu, za zprávy, které si můžu číst. Přeji Ti nadále Boží požehnání, zdraví, lásku, sílu. Moc děkuji za informace, sama jsem se ještě neodhodlala přijet na Tvá setkání. Psala jsem Ti svůj příběh a Ty jsi brzičko uskutečnila setkání v blízkosti mého bydliště. Já jsem se ale nezúčastnila. Chci se modlit za pozitivní myšlení a prosím Tě i za mě, pokud můžeš, popros i za mne, ať se odhodlám a setkám se s Tebou. Moc děkuji.Těším se na další Tvoje krásné příběhy a zážitky všech zpřízněných dušiček.

přáníčko

(Danuše Fojtíková, 23. 12. 2009 10:18)

Milá Kytičko přeji Ti krásné a požehnané vánoční svátky,pevné zdraví,hodně sil,štěstí a úspěchů v novém roce.Děkuji Ti za krásné stránky plné lásky a něhy a poselství ,s kterým se snámi o nich dělíš.Tobě i celé rodině přeji Boží požehnání
Dana z Opavy

Krásné a klidné vánoce

(Dana, Praha, 22. 12. 2009 22:36)

Milá Kytičko,
přejeme Ti i s Ivicou, která chodí se mnou na Tvé semináře, krásné a ničím nerušené vánoční svátky a v novém roce 2010 hodně zdraví,Tobě i celé rodině, to je nejdůležitější. Také se těšíme na jaro, kdy se opět v sokolovně sejdeme. Dana

Lásku pre celý svet

(Lucia z Bratislavy , 22. 12. 2009 21:44)

Kytičko ďakujeme za rok plný lásky, ďakujeme za duše naplneneé láskuou, nehou a pochopením .. ďakujeme za povzbudenie, za požehnanie, za pochopenie, za odpustnie, za objatie, za spolupatričnosť, za objatie, za slzy, úsmev, za spev, za myšlienku, za snívanie, za anjelov, za Božiu pritomnosť, za nekonečnú energiu a za mnohé ďalšie čo si pre nás vykonala ti Kytičko ĎAKUJEME
a prajeme veľa lásky
Lucia a Alex

Krásné svátky

(Petra a David, 22. 12. 2009 19:37)

Z celého srdce bychom chtěli poděkovat Tobě Kytičko za tyto nádherné a důležité stránky,všem lidem,kteří mají odvahu a víru změnit své životy, všem pomocníčkům,kteří nám pomáhají na každém kroku,sami sobě,že jsme schopni přijmout svůj život takový jaký je a Bohu Otci za tu nádhernou příležitost,kterou nám dal,když nás poslal s důvěrou až sem.Přeji nám všem,abychom měli k Bohu tak blízko,jako sami k sobě.Sice to není daleko,ale pro někoho je to trať na několik životů.Proto mé velké přání je,aby v srdcích všech přebývala jen láska,která spojuje všechny v jeden celek.Krásné a požehnané Vánoce přejí všem Petra a David

Poděkování

(Linda a Kaťuška, 22. 12. 2009 17:55)

Milá,krásná Kytičko i Vy všichni ostatní krásné dušičky,co navštěvujete tyto překrásné stránky.Děkuji,tisíckrát děkuji za Vaši podporu,děkuji za Vaše motlitby za mne a milovanou holčičku Ivušku-Katušku,za Vaše zapálené svíčky,děkuji za to,že na této planetě jsou i tak
krásní lidičky,jako Vy,děkuji za nádherného vtěleného Anděla Kytičku.Hluboce se klaním před jejím obrovským srdcem,hluboce se klaním před její
rodinou,která má pochopení pro její poslání...Dnes v noci,když jsem nemohla spát,s překvapením jsem zjistila,že Kytička zde umístila můj příběh a našla zde komentáře zlatých lidiček.Strašně mi pomohla
Vaše sounáležitost a vcítění.Šla jsem spát a přišla za mnou ve snu moje milovaná Ivuška-Katuška,smály jsme se,objímaly a líbaly.Nasávala jsem její vůni a říkala si,že byla dlouho pryč,ale už je zase zpátky s námi.Pak si vyhrnula červené tričko a smála se,jak ho má najezené.Objala jsem ji
a líbala to velké bříško...Děkuji Vám všem,vím,že díky Vám a Vašim motlitbám jsem prožila tento krásný sen,který býval nádhernou skutečností...Přeji Vám všem krásné Vánoce a štěstí v příštím roce a Tobě Kytičko děkuji,že jsi,že jsi mi ukázala cestu na své stránky a že máš tak úžasnou rodinu.Děkuji i Tvým rodičům,že Tě přivedli na svět.Určitě jsou velmi pyšní!!!S láskou Iva-Linda



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3259021
Měsíc: 15451
Den: 413