Jdi na obsah Jdi na menu

ROZHODNUTÍ, KTERÉ UŽ NELZE VZÍT ZPĚT......

13. 1. 2009

Obrazek8.1.2009

Mila kyticka,

moja fenka Saška ma velke problemy. Má len 2,5 roka, za sebou prvy vrh, teraz v novembri mi ju naparil vlciak, veterinar jej dal injekciu na prerusenie a od vtedy ma problemy. Stale sa vylizuje ma krvavy vytok, vcera riadne bolesti, stale som bola pri nej a tisila ale nepomahalo. A verdikt lekara je-dat vsetko von aby sme aspon ju zachranili. Má zapal maternice-delohy. Na jar som ju chcela dat nakryt...tesila som sa na steniatka...zial-koniec.vraj uz nie nadej Dostala dost silne atb. Má tam aj streptokoky od toho psiska. Zrejme sa s tym musim nejak zmierit ze ina moznost nie . Je to  velmi nadherna cista fenka krasne stavana...mala krasnych potomkov..teraz mi posielaju ich fotky, su naozaj vydareni. Velmi ma to mrzi, lebo ja som dala suhlas na tu injekciu na prerusenie. Ona chuda to mala tak zduplovane lebo ako sa mi zacala harat, Lubo jendoducho nechal branu otvorenu a behala si hocikde celu noc-vtedy odstala prvu davku kazdy druhy den sa to pichalo...dva tyzdne bol klud a na to ju naparil vlciak, prehryzol plot a bol u nas...tak zase dostala dalsiu varku..cize v pirbehu mesiaca akoby mala dve prerusenia Dokotor ma upozornil ake svinstva su tie injekcie-no ja som mu dala suhlas.

Ked ja uz nechcem aby niekto trpel...Uz bolo toho dost...vazne...preto sa snazim najst iresenia co najjednoduchsie...mam uz toho pomerne dost za sebou. prosim Kyticka...stale prosim..a zaroven prosim o odpustenie za to co som urobila.

Karafinka

 

8.1.2009

Milá Karafinko,

Pyometra, neboli hnisavý zánět dělohy je velmi vážné onemocnění. Život fenky je tím bezprostředně ohrožen, protože hromadící se hnis v děloze může způsobit otravu krve. Vím, že mohou být dvě základní formy tohoto onemocnění a že jedním z nejčastějších řešení je celkové odstranění reprodukčních orgánů fenky, tedy dost náročná operace.

Nejsem lékař, tak to píši jen tak, jak jsem měla možnost slyšet od ostatních kolegů, chovatelů pejsků. Mám totiž chovnou stanici, tak se o to trošinku zajímám.

V každém případě, každá situace, nám má něco napovědět.Mám pro Tebe vzkaz od andělů, slyším jasně, co mi pro Tebe sdělují.

 Drazí,milovaní, Každá situace Vás vede k přemýšlení, každý krok Vás směruje na další cestu. Nejsou dobré a špatné cesty, jsou jen odlišné v tom, kam Vás dovedou i špatná cesta Vás může vést k dobrému cíli...a to tím, že pochopíte,že je špatná a musíte se vrátit. Cestou zpět, si teprve všímáte věci, které jste dříve neviděli a nevnímali je.Vaše touha jít co nejkratší cestou je v každém člověku. Toužíte zkrátit si utrpení a dříve pochopit. Zkracovat cestu však znamená ochudit se o poznání, které jsme mohli zakusit a které Vaše duše potřebuje. Každá duše občas potřebuje léky.  Né každý lék je ale sladký a chutný, Někdy Vám hořkne v ústech, uzdravuje však Vaše srdce.

Jsme stále s Vámi.

Karafinko,

pochopila jsem,že tato situace je pro Tebe zkouška. Brzy budeš řešit nějakou situaci ve své rodině. Bude mít souvislost s Tvým synem a Ty už budeš připravená správně reagovat a rozhodovat se. Zapamatuj si tuto situaci a větu :Nevzdávej to. Ani ze Sašou to ještě nevzdávej . Máš první stupeň zasvěcení Miguraj. Popros o energii a nahřívej jí spodní část břicha. Popros anděly o pomoc. Já se připojím a budeme společně prosit i její ochránce. Pošlu ji energii Miguraj i energii Reiki. Naše síla bude znásobená. Nahřívej jí dlaněmi břicho několikrát za den. Přeji Ti krásný den. Napiš mi, jak se jí daří.

S láskou Kytička

 

9.1.2009

Ahojky Kytička,

no vpodstae je Saške rovnako. Je zivsia by som povedala, v noci nekrvacala ,len nad ranouz nej este nieco vyslo. Teraz je len doma takze skor ju mam pod kontrolou, teplotu nemá.

Karafinka

 12.1.2009

No ahojky, Kytička,

Saša sa ma lepsie- neuveritelne lepsie. Veterinar nechce verit ze nastala taka nahla změna. Dokonca mi babulka aj pribrala. Teda poviem ti-v mojich ociach je to priam zazrak. Prestala krvacat, posva sa jej zacina zmensovat. Zmeny nastali skutocne zo dna na den. Naozaj uzasne..robila som aj taky rituál. odpustaci...Dakovala som, prosila o odpustenie, vravela jej ako ju mam velmi rada a ze prosim anjelikov aby som mohla konat v bozej voli s bozou pomocou. Toto som robila hadam aj 10 x za den..popri tom sa snazila jej davat Reiki a Miguraj, Predstavila tok nergie zhora cez temeno hlavy.

JE TO UZASNE !! Nevies si predstavit aku tazku vinu som niesla..JA-ktora som o tom svojvolne rozhodla!...hrozne. Som vdacna za vsetko...som stastna -ze som. Tuzim zmenit svoj zivot k dokonalosti...chcem zit v harmonii..

Dakujem

Karafinka

Foto dne 12.1. 2009  To je uzdravená krasavice Saša

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Varování!!

(Kytička, 28. 1. 2009 9:28)

Tento příběh, ať se stane varováním, pro všechny, kteří si myslí, že zbavit se nechtěných štěnátek injekcí, je pro fenku bezpečné. Znovu připomínám, že to může ohrozit nejen budoucí schopnost mít štěňátka, ale můžete tím tu fenku zabít. Pyometra,je nebezpečné onemocnění a i když se jí podaří vyléčit, často se znovu opakuje. Nejen,že léčba je finančně nákladná, tato nemoc často končí smrtí fenky. Já ani Karafínka jsme netušily, jaké vážné následky může tato injekce mít. Teď už to všichni víme a záleží na nás, jak s touto informací naložíme.
S láskou a pozdravem pro všechny Vaše psí miláčky, Kytička

díky bohu

(Dita, 27. 1. 2009 21:43)

To je nádhera

Saška

(Karafinka, 19. 1. 2009 11:57)

dakujem Surielem...zial posledne dni sa radikalne zvratili a Saška musela byt urgentne operovana tuto nedelu...uz nikdy nebude mat steniatka...Bola operovana v hodine "dvanastej"...a dakujem vsetkym ktori pri nej stali- ze prezila...

Karafince

(Surielem, 18. 1. 2009 16:58)

Mas nadherneho pejska:) Jsem rada ze se Ti fenecka uzdravila a Kyticce opet dekujeme za krasnou pomoc:) Je to neuveritelene at se Vam holky dari :))

pre Pírko

(Karafínka, 13. 1. 2009 20:20)

milé Pírko...dakujem aj Tebe zo povzbudive slova a pevne verim ze sa budem moct podelit uz len s radostnymi spravami...:)

Saška

(Karafínka, 13. 1. 2009 20:18)

mila Kyticka, velmi Ti dakujem za rady, povzbudenie a pomoc pre moju Sašku.Clovek sa bohuzial uci na vlastnych chybach, je to o to smutnejsie ked este niekto iny dalsi tym trpi...Touto cestou velmi dakujem Tebe, vsetkym anjelikom, ochrancom aj pani Ive ktora ma nasmerovala na cestu odpustania, lasky a nasledne dakovania.Aj ked este nemozem napisat ze vsetko je uz v uplnom poriadku, pevne verim, ze sme spolu so Saškou prekonali to najhorsie a sme uz len na dobrej ceste uzdravovania.:)
Este raz dakujem zo srdca vsetkym...a prajem vsetko dobre..
Musim este podotknut/asi to tak malo byt/v suvislosti s touto udalostou dostala som zrejme do vienka aj svoje duchovne meno-Karafinka.:)-dakujem.:)

Karafince

(Pírko, 13. 1. 2009 13:26)

Smutný a zároveň krásný příběh,sama mám fenku a vím, jaké to je, když má pejsek trápení..Andělské energie opět pomohly tam, kde měly..Kytičce díky za pomoc pejskovi a Karafinko tobě přeji ať zažíváte se Sašenkou už jen veselé chvíle..

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247252
Měsíc: 17229
Den: 819