Jdi na obsah Jdi na menu

SEBEVRAŽDA - ÚTĚK, Z KTERÉHO UŽ NENÍ NÁVRATU

SEBEVRAŽDA - ÚTĚK, Z KTERÉHO UŽ NENÍ NÁVRATU

víla-nádherná.jpgMilá sluníčka -  Jaro je už v plném proudu a já bych moc ráda psala o veselých věcech, plných radosti a optimismu. Má duše je dnes, ale plná smutku. Tento příběh začal na začátku roku, kdy jsem poznala Alenku Vallovou. Přišla za mnou do salonu a řešili jsme její podnikání a také soukromé otázky.

Bylo to setkání, které na mne zapůsobilo. Velmi příjemná a milá dušička. A tak jsme zapomněly na plynoucí čas a poměrně dlouho jsme diskutovaly o zdravé výživě a o velice známé pekárně, kterou Alenka vlastnila a která měla problémy finančního charakteru.

fialová-mašle.gifPekárna VIVA pekla nejen obyčejný chléb a výborné voňavé pečivo, ale také zdravé pečivo, dle speciální receptury, z čistě žitné mouky.. Moc jsem jejímu nadšení fandila. Domluvily jsme spolu přednášky a také reklamu, kterou jejímu pečivu budu ráda dělat. V našem salonu se objevila velká krabice s voňavými bochníky chleba a na stůl jsem položila informační letáčky. Také jsem se zmínila v pár obchodech o zdravém pečivu, které by nemělo chybět v jejich sortimentu zboží.

Asi za měsíc mi Alenka zavolala, že mi děkuje za reklamu, která byla přínosná, že se jí už ozvali další odběratelé. Aby dál šířila radost, znovu přijela k nám do salonu, zakoupila dárkové poukázky a obdarovala své blízké.

Slíbily jsme si další setkání a když odcházela, měla jsem pocit, že objímám blízkou přítelkyni. To bylo naposled, kdy jsem Alenku viděla.  Alenka už je od včerejší noci v duchovním světě. Její tělo nalezli v kanceláři její firmy. Příčina smrti -  SEBEVRAŽDA

motýl-otáčivý.gifJejí smrt mnoho lidí zranila. Co zlomilo tuto silnou ženu, která tak tvrdě pracovala a která tolik milovala život?  Je velmi těžké smířit se s tím, že prožívala tak krutou beznaděj, že nám všem utekla tam, odkud se k nám nemůže vrátit. Ještě těžší je uvědomit si, že nikdo z jejich blízkých nic zvláštního v jejím chování nezpozoroval.

Prosím Vás všechny moje zlaté dušičky, moje zářivá světýlka, abyste nyní se mnou poprosili za odvedení její duše do světla. Pokud člověk zahyne vlastní rukou, je to velmi těžké odejít do světla. Duše je svázaná a spoutaná bolestí těch, kterým svým odchodem ublížila.

holub-v-letu.gifDRAHÁ ALENKO, ZNALA JSEM TĚ JEN PÁR TÝDNŮ, ALE VSTOUPILA JSI DO MÉHO SRDCE, PROTOŽE TVÉ SVĚTLO KRÁSNĚ PROZÁŘILO MŮJ DEN. KÉŽ BYCH BÝVALA MOHLA ROZPTÝLIT TVÉ CHMURNÉ MYŠLENKY DŘÍV, NEŽ  SE TVÁ KRÁSNÁ DUŠE  OCITLA NA PRAHU SMRTI. VELMI BOLÍ, ŽE JSEM NEMOHLA NIJAK ZVRÁTIT TVÉ ROZHODNUTÍ.  JÁ ZATÍM NEVÍM, CO TĚ TAK MOC TRÁPILO, ŽE JSI DOBROVOLNĚ OPUSTILA TY, KTERÉ TOLIK MILUJEŠ. VĚŘÍM, ŽE MI TO JEDNOU  POVÍŠ, ALE ZE VŠEHO NEJVÍC PROSÍM BOHA, ABY PŘIJAL TVOU DUŠI DO SVĚTLA. PROSÍM ANDĚLY, ABY TI POMOHLI PŘEKONAT TEN ŠOK Z OPUŠTĚNÍ A SAMOTY.  POSÍLÁM VSTŘÍC TVÉ DUŠI SVOU LÁSKU A PŘEJI TVÉ DUŠI KLID, MÍR A SPOČINUTÍ V NÁRUČÍ MILUJÍCÍHO BOHA A ANDĚLŮ.

KYTIČKA

svíčka-s-andělem.gif

 

linka-AB.gif

 

P.S.  BĚHEM POSLEDNÍCH DNŮ V NAŠEM MĚSTĚ ZAHYNULA  TAKÉ DALŠÍ  MLADÁ ŽENA JANIČKA, KTERÁ NEJEVILA ŽÁDNÉ ZNÁMKY DEPRESE A ZKRÁTKA NAJEDNOU BEZ ROZLOUČENÍ „UTEKLA“ TAM, ODKUD NENÍ NÁVRATU. DVĚ MALINKÉ HOLČIČKY ZŮSTALY BEZ MAMINKY. ŽENA SE OBĚSILA V NEDOSTAVĚNÉM DOMKU.

Sebevraždy jsou druhá nejčastější příčina úmrtí na světě, hned po dopravních nehodách. Každý rok si vezme život víc než milion lidí: 90 % trpělo nějakou duševní chorobou.. „Nejvíc sebevražd je v dubnu, druhý nejrizikovější měsíc je listopad. Nejméně sebevražd Češi páchají v prosinci. Černými dny jsou 1. leden a obecně pondělky, nejméně sebevražd se stává v sobotu. nejčastějším způsobem sebevraždy u nás oběšení (muži 60 %, ženy 43 %), následuje zastřelení, otrávení a skok z výšky.“

Sebevražd je na Moravě méně než v Čechách, přibývá jich směrem od Prahy k západním, severozápadním a severním hranicím republiky. Nejnižší sebevražednost mužů byla zjištěna v okresech Pelhřimov, Benešov, Jihlava, Třebíč a Kolín, nejvyšší naopak v okresech Sokolov, Semily, Most a Cheb. U žen jsou minima v okresech Blansko, Jihlava, Opava, Třebíč a maxima v okresech Cheb, Most, Svitavy, Prachatice a Plzeň.

NIKDY NEPODCEŇUJME VÝHRUŽKY SVÝCH BLÍZKÝCH TIPU  - RADĚJI TO SKONČÍM, NEMÁM CHUŤ ŽÍT, NEBAVÍ MĚ ŽIVOT atd.

ÚVAHA

KOLIK MUSÍ  MÍT ČLOVĚK OČÍ, ABY UVIDĚL TRPÍCÍHO ČLOVĚKA ?

KOLIK UŠÍ MUSÍ ČLOVĚK MÍT, ABY USLYŠEL LIDSKÝ NÁŘEK?

KOLIKRÁT MŮŽE ČLOVĚK ODVRÁTIT ZRAK A PŘEDSTÍRAT, ŽE PROSTĚ NEVIDÍ?

umírající-v-posteli.gif


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Otče náš jenž jsi na nebesích

(Eva, 21. 4. 2011 9:58)

Otče náš jenž jsi na nebesích, prosím Tě ......

Modlitba

(Anna Marie, 21. 4. 2011 9:56)

Milá Kytičko,
ráda bych zmírnila alespoň trochu Tvoji bolest. Posílám Ti objetí a lásku. Vím, že jsi udělala vše, co bylo v Tvých silách aby si Alence pomohla. Mám Tě moc ráda a nesmírně si vážím toho, jak lidem pomáháš.
Lidé si v sobě nesou životem obrovské bolesti, ale jak nesnesitelná musí být bolest, která je donutí vzít si život, to si jen ztěží dokážeme představit...
Za obě dušičky jsem poprosila, pomodlila se a zapálila svíčku. Věřím, že tam na druhém břehu naleznou klid a pokoj.
Posílám všem plnou náruč lásky, síly a světla.

S láskou, Anna Marie.



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3257673
Měsíc: 16186
Den: 599