Jdi na obsah Jdi na menu

SITUACE V NAŠÍ ZEMI - VLIV NEGATIVNÍ ENERGIE

zena-ve-zlate-barve.jpgMoje nejmilovanější sluníčka,

 

Všechny Vás moc zdravím a objímám. Dnes bych Vás chtěla informovat o nadcházející situaci a také o velmi negativní síle, která v naší zemi začala působit. V nadcházejícím období bych Vás chtěla připravit na velké nepokoje, a na rozklad demokracie a dalších systémů, které jsme dosud znali.

 

Do myšlenek mnoha lidí v naší zemi, se bohužel dostaly negativní programy, které jsou k nám vysílány způsobem, který nemůžeme v tuto chvíli nijak ovlivnit a nemůžeme se jim nijak bránit.

Našim očím je záměrně skrytá destruktivní manipulace médií a také nejrůznějších elektronických programů. Farmaceutický průmysl je rovněž v silné míře ovlivňován a na prvním místě je zde slovo zisk, zatímco zdraví se dostalo mimo prostor. Účelové vytváření pocitu,hrozící pandemie, na nepodložených základech, je pouhým   zastrašováním lidí, jen aby se prodávaly vakcíny, které ve větší míře více ubližují, než pomáhají.  

 

Poslední týdny jsme navíc prožívali pod nátlakem a pod rouškou demokratických voleb prezidenta. Ve skutečnosti to byl silný, emocionální boj, který vyvolal silné nepokoje, nenávist nejen mezi voliči, ale také v kolektivech na pracovištích a bohužel často i v rodinách. Pro řadu duchovních lidí byla volba mezi těmito dvěma kandidáty naprosto nepřípustná a raději k volbám vůbec nešli. Byla jsem svědkem hádek mezi lidmi, kteří se dříve měli rádi.  Internetoví přátelé spolu přestali komunikovat a nenávist a netolerance nabírala síly.

Jako závan nepříjemného zápachu, tato nenávist je stále mezi námi.Andělé nás prosí, abychom se nenechali vtáhnout do víru těchto negací. Naše srdce ať naplňuje láska a

Prosím tedy všechny, kteří si čtou tyto slova, aby se zapojili do meditací, ve kterých se budeme pravidelně každý týden scházet a budeme ze všech sil čistit destruktivní a negativní energii. Budeme ji proměňovat na zářivé a jasné světlo – na lásku a vzájemnou toleranci. Termíny meditací budou průběžně zveřejňovány. První z nich proběhne 6.2.2013 ve 20:00 hodin. Hlavní myšlenkou této meditace je prosba –  KÉŽ JSOU VŠECHNY BYTOSTI ŠŤASTNY


andel-jasnozrivosti.jpg

KÉŽ ŠŤASTNY JSOU

VŠECHNY BYTOSTI

Jen pár vteřin před probuzením, jen v čase mezi spánkem a bdělostí,

Odkryl se náhle ten tajemný závěs, mezi světem a věčností.

Nejdřív prošlo pár temných stínů, zář světla na pár chvil zmizela,

jen podivný, silný tlak v hrudi, než jsem procitla docela.

 

S každým nádechem byla má duše více v jakémsi duchovním spojení,

s krásně jemným a zářívým světlem, plným lásky a souznění.

Jen rotující proud jasného světla, přímo vedle mé postele,

Jak tichá radost, jak bezpečná cesta, je každé setkání

s andělem.

 

Žádný zvuk, ani doteky křídel, jen světlo, co proniká do nitra,

Kdyby v tu chvíli řekl pojď se mnou, já sotva bych pozvání odmítla.

 

On tiše vysílal ke mně proud lásky, já se v jeho vibracích zachvěla,

 

má duše se zvedla a já měla pocit, že každá má pochybnost, zmizela.

 

Vím, že mi nejspíš musí něco sdělit, anděl je naše spojení s nebesy,

 

mé tělo se tou silnou vibrací chvělo, jak s mořským příbojem útesy.

 

Rozuměla jsem jeho slovům,  řekl mi, jaké jsou další mé úkoly,

pohladil mou duši a slíbil, že všechno mé  zklamání, přebolí.

 

Pak jeho světlo pomalu sláblo, ustalo chvění a srdce se zklidnilo,

 

Měla jsem pocit, že je to už dávno, co nás noční setkání sblížilo.

 

Jen pár záblesků a můj pocit viny, že ještě nejsem osvicenou bytostí,

 

Jen krásná slova anděla, jak pozdrav v duši zbyly,

 

KÉŽ ŠŤASTNY JSOU VŠECHNY  BYTOSTI.

KÉŽ ŠŤASTNY JSOU VŠECHNY BYTOSTI…….

 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

hezký večer všem

(Sasanka, 29. 1. 2013 22:30)

Ahojky Kyti, tak myslím,že Martina je aktivní, jak to tak sleduji i na jiných duchovních stránkách, jen má jiné jméno. Je to jen rozvraceč pozitivní duchovní energie a vzájemného duchovního naladění.Asi je nejlepší nereagovat.Přesto bychom ji měli posílat lásku, i když podle ní, možná nejsme dostatečně čistí. Díky za Tvé články, vždy posílí mou víru a naději.

negativita

(Linda, 29. 1. 2013 21:40)

Cítím, že právě o to tu jde, jak Kytička píše,je důležité se spojit se a šířit světlo, je škoda, že se se najdou jisté "Martiny",které šíří negativní vlny. Těm negativním silám jde právě o to. je mi líto, že to někteří ještě nepochopili.

Re: negativita

(Martina, 29. 1. 2013 22:09)

Lindo a Jano, vše, co mi posíláte, odmítám a vracím vám to zpátky. Snad ještě jedno doporučení - naučte se číst.

Martině

(Jana, 29. 1. 2013 20:43)

Četla jsem zde na těchto stránkách více podobných komentářů od Martiny, všechny na mě působí podrážděně a negativně.A ted tu navíc podporuje negativitu. Myslím, že Martina by měla vědět, že lásku může posílat každý a komukoli. Martina je nějak mimo.Napsat,že lásku může posílat jen čistý člověk? Martina by měla řešit svoje ego a více pracovat na sobě, než posuzovat a odsuzovat. To bych jí ze srdce přála.
Jana Ch.

Pro Janu Ch. - Re: Martině

(Skalnička, 29. 1. 2013 21:11)

Milá Jani Ch., děkuji :-). Ze srdce si přeji, aby naši krásnou planetu hladilo čím dál více Světla a Lásky a aby čím dál více zde žijících bytostí pociťovalo a prožívalo ten příchod a pohlazení Světla a Lásky. Skalnička :-)

Pro Martinu

(Skalnička, 29. 1. 2013 19:26)

Dobrý den Martino, mám pocit, že zrovna nejste dobře naladěna. Z vašich příspěvků totiž vyzařuje jakési podráždění a naštvání. To ale nepřičítejte Kytičce, která se snaží všemi svými silami pomáhat ve prospěch nás všech. Kdo zná Kytičku ví, že z výše uvedených věcí si legraci nedělá a pokud nám něco sděluje, a v tomto případě dosti naléhavě, tak to myslí vážně. Ptám se Vás, co jste pro zlepšení důstojného života nás všech ochotna, nezištně a s láskou, udělat Vy? Přeji i Vaší duši klid, přeji i Vám, ať patříte mezi šťastné bytosti. Skalnička

Re: Pro Martinu

(Skalničce, 29. 1. 2013 19:55)

Budu ráda, když mi řeknete, která slova v mém příspěvku působí podrážděně nebo naštvaně. Pokud jde o to dobro, které prokazuji druhým: nebojím se otevřeně zeptat v situaci, kdy mi někdo podsouvá, že jsem bezmocná proti negativitě. Ale jsem si vědoma toho, že jakýkoli pokus o samostatné uvažování a jeho zdvořilé vyjádření působí na některé lidi jako červený hadr na býka. Pokud budete meditovat za zlepšení situace, mějte prosím na vědomí, že posílat lásku a světlo komukoli může jen čistý člověk, který je vůči sobě pravdivý - jinak se v energii, kterou posílá, zobrazí jeho nevědomé obsahy, které promítá do druhých - a může spíše uškodit, než pomoci.

Světlo, Láska, Ráj :-)

(Skalnička, 29. 1. 2013 18:55)

Milá Kyti :-), moc děkuji za Tvůj příspěvek, vlastně takovou malou výzvu. Ani mně, mojí rodině a přátelům, není poslední dobou dobře "u nás doma". Proto nebudu dělat, ža se mě tato vyhrocená situace netýká a velmi ráda se připojím k meditacím. Alespoň trochu tak mohu být užitečná a spolu s vámi ostatními pomohu dobré věci. Ještě jednou děkuji za objasnění situace i za návrh společné práce, dokud je ještě čas. A též děkuji za Tvoji pomoc nejen nám lidem, ale i matičce Zemi, přírodě. S láskou, nadějí a přáním - Tvými slovy - KÉŽ JSOU VŠECHNY BYTOSTI ŠŤASTNY. Přeji všem klid v duši, Skalnička :-)

pro Martinu

(Kytička, 29. 1. 2013 16:36)

Milá Martino,abychom mohli situaci řešit, nejdříve je důležité si uvědomit, jaká situace je.Nepomůže nám Tvářit se, že se nic neděje.Snad je z mého posledního článku patrné, že meditací a pročišťováním se všichni budeme snažit změnit tyto vibrace. Taková dávka negace tu dlouho nebyla, cítí to všichni, kdo alespoň trochu vnímají energie.Nejde tady vůbec o to, co se Ti líbí, nebo nelíbí víc, nebo míň. Teď je důležité zastavit proud nenávisti mezi lidmi, právě proto, aby naše kroky mohly dál naši úžasnou planetu hladit.
Přeji všem krásný den.
S láskou Kytička

cítím to stejné

(Jitka, 29. 1. 2013 16:48)

Milá Kytičko, když jsem si přečetla Tvůj dnešní příspěvek, vzpomněla jsem si, že jsem jen tak při jízdě autem, zaslechla v rádiu, že jen během včerejšího dne tři lidé spáchali sebevraždu. To je už opravdu lidem na zemi tak špatně? Každý je znechucený tím, co se děje. K meditacím se určitě přidám a prosím s tebou.
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Těším se na setkání.
Jitka

Tohle bylo lepší

(Martina, 29. 1. 2013 15:15)

Ještě sem dávám kopii jednoho z Tvých nedávných textů, který se mi líbil víc: "Věřte mi, že v roce 2013 se budeme vídat na našich setkáních a dál budou naše kroky hladit tu nejúžasnější planetu, Matku Zemi.
Budeme jen víc propojeni božskou jiskrou naší nezměrné lásky. Možná se na některých místech naší planety budou dít různé nepříjemné věci, v rámci očištění našeho kolektivního vědomí. My jsme ale v bezpečí a lásce."

dotaz

(Martina, 29. 1. 2013 15:02)

Kytičko, chtěla jsem se tě zeptat, jestli tuhle větu "Do myšlenek mnoha lidí v naší zemi, se bohužel dostaly negativní programy, které jsou k nám vysílány způsobem, který nemůžeme v tuto chvíli nijak ovlivnit a nemůžeme se jim nijak bránit." myslíš opravdu vážně a komu tím pomáháš - s ohledem na lidi, kteří ti věří a následují tě.

Kéž jsou všechny bytosti šťastny!

(Moni, 29. 1. 2013 12:47)

Ano, svatá pravda, volba prezidenta šla naprosto kolem mě, vůbec jsem necítila potřebu se toho cirkusu nějakým způsobem zúčastňovat, natož to ještě sledovat v televizi, vůbec ostatně zprávy nesleduji. Modlím se na všechny lidičky, které tento boj ovlivnil neboť i v naší rodině něco podobného probíhalo a ať se všechna negativní energie obrátí v lásku a světélko!
přeji si, aby se naše planeta stala rájem na zemi!

Citim to tak

(Maria, 29. 1. 2013 13:39)

Mila Kyticka,anjeli ma poslali sem,citila som ze tu najdem odpoved na veci,ktore sa deju okolo mna.Ja som velmi verila,ze ludia si vstupia do svedomia,budu hladat cestu ku svetlu,ze musi nastat zmena k lepsiemu.Denne sa presviedcam,aky velky neporiadok je v spolocnosti,nikto za nic nezodpoveda,len kto z koho bude mat najvyssi prospech.Neviem,ci som taka narocna,ale akosi prestavam vediet zit medzi ludmi.Vladne velka bezohladnost,bezcitnost,nepriatelstvo.Velmi si prajem odstahovat sa z mesta na dedinu,do ticha,kludu,pokoja.Uz dlho sa o to snazim,asi su to skusky aj pre mna.Mam vela prikladov z bezneho zivota ako vladne byrokracia,ked som si zmenila priezvisko.Po 4 mesiacoch stale niekto nieco riesi a ja som pinpongova lopticka.Ohlasia vymenu vodomeru,pridu naraz dve firmy,ale mna riesia,ako je to mozne,hoci to ma na starosti bytove druzstvo.Je to moja dnesna skusenost,som tak znechutena a ty moja draha tiez pises co sa deje.no,stale si opakujem vydrzat.Aspon do doby nasho stretnutia v Trencine.Viem,ze tam sa mi ulavi,pri Tebe a ostatnych dusickach.S laskou,nadejou,vierou Maria

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257359
Měsíc: 16196
Den: 666