Jdi na obsah Jdi na menu

TĚHOTENSTÍ SKONČILO, VESELÁ DUŠIČKA MÉHO MIMINKA ODEŠLA. CO BUDE DÁL?

20. 3. 2010

 

Obrazek

 

ObrazekHezký den KYTIČKO,

moc Tě zdravím.
Ráda bych Ti chtěla poděkovat za moc hezké články na Tvém webu, které mě "nutí" hodně k přemýšlení .
Chtěla bych ti popsat svůj příběh.

S partnerem jsme se snažili půl roku o miminko, a když už se to podařilo, velice rychle jsme si zvykli na ten krásný pocit, že čekáme miminko a povídala jsem si s Dušičkou . Než jsem zjistila, že jsem těhotná, zašla jsem k mé známé léčitelce pro jistou informaci, která mi řekla, že bych měla něco udělat s homocysteinem v krvi. Zjistila jsem si, že na homocystein je kyselina listová, kterou jsem již brala před otěhotněním. Dostala jsem od léčitelky chutně slaďounký sirup na homocystein, který si dávám každý den do čaje a veselila se ze života dál.
S partnerem jsme se těšili na miminko a začali jsme přemýšlet o vdavkách a zakoupení domku, když nás bude více .


Pak ale nadešel den, kdy jsem vstávala s bolestí v podbřišku a s krvácením, zavolala jsem sestřičce mého gynekologa, zda-li k nim mohu přijet na vyšetření. Lékař mi řekl, že si myslí, že se jedná o samovolný potrat, ale pro jistotu mne pošle do nemocnice, kde jsem byla hospitalizovaná na GPK a byla pouze na pozorování, protože pak již během hospitalizace žádná bolest nebyla.  Od pobytu na GPK se zaobírám (duchovními) myšlenkami, proč jsem měla samovolný potrat. Reiki a pod. se zabývám od puberty, takže jsem si říkala, že se bude asi jednat o nějaký problém z hlediska duchovna. Co mi tím Matka Příroda chtěla říct a co jsem si tedy měla uvědomit.  V nemocnici jsem stále věřila, doufala, že Dušička miminka bude bojovat se mnou a vše bude v pořádku, ale lékaři na GPK byli od prvopočátku přesvědčeni o potratu. Místo toho jsem se stále modlila  a povídala si s veselou Dušičkou miminka, která mi říkal a, že je odpočinutá a bude pomáhat.

 Na pokoji se mnou ležela 72letá profesorka mat/fyz, která mi byla též (jako rodina) velikou oporou, všem za to velice děkuji a vážím si pomoci. V den odchodu z GPK mi na pokoj sestřička přivedla mladou 24letou holčinu,která šla na interrupci. Povídaly jsme si, než jsem byla propuštěná domů. Byla jsem ráda, že jsem se mohla setkat s oběma ženami, díky nimž jsem si pár věci uvědomila. Pak jsem opět cítila


Procházela jsem si vzpomínky z meditace na 3 poslední životy.
První z posledních tří životů  byl, že jsem byla žena, žila jsem v Anglii (1778 rok) a byla jsem těhotná a pociťovala jsem obrovský strach z porodu.
Druhý život - byla jsem lyžařka (Němka).
Třetí život - viděla jsem se již jako starý muž, který odpočíval u jezera, měl nahozeno a čekal na chycení rybky. Během tohoto čekání přišlo vnouče a já se tam štěstím rozplakal(a).


Nyní jsem konečně s mužem, s nímž si dokáži představit rodinu a on se mnou též.
Také to Petra  zabolelo, že jsem potratila. Oplakali jsme to a přijali, snažím se myslet pozitivně, protože jsem pozitivní, veselý člověk.
 
Nevím přesně zatím důvod, proč se Matka Příroda rozhodla pro potrat, ale přijala jsem
to. mělo to tak být. Můžeš-li se, prosím zeptat andílků, budu ráda za informaci, která by mě naťukla dál. Nic není jen tak a vše má svůj důvod, jen na něj musím
přijít, co mi tím Matka Příroda chtěla říct.Lékaři mi nabádali, že už mi je 31 let a měla bych se opatrovat v dalším
těhotenství.

Doufejme, že se nám to podaří, ráda bych chvilku počkala, abych se plně "zmátořila",
ale partner by rád miminko brzo, tak uvidím a nechám to na intuici.
Zatím se holt budeme těšit jen z naší "adoptivní" holčičky Florcity (na dálku) z
Peru, která nám dělá radost .

Jitka

Obrazek

 

ObrazekMilá Jitko,
Je jasné, že naše duše přichází s určitými prožitky z minulých životů. Naše podvědomí je tím pečlivým sítem, které zachycuje emocionální prožitky a tak v našich duších ulpívají bloky a ty nám často ztěžují náš součastný život.
 

Věř mi, že o těchto blocích, někdy nemáme ani tušení. Jsou v hloubi naší duše a já vidím, jak vyplouvají na povrch například při zasvěcení Miguraj,, když jinak veselý člověk začne usedavě plakat, třese se strachem, nebo křičí bolestí. To všechno je přirozená léčba duše. I ty máš v podvědomí takový blok. Máš tam zakódovaný strach. Podvědomě se bojíš těhotenství i porodu. Tvé tělo jen plní Tvé podvědomé příkazy, a zbavuje se toho, co tento strach způsobuje. Je to jakýsi ochranný mechanismus.

Tvá vize minulého života, kdy se bojíš porodu je správná. Vidím ženu, která umírá v neskutečných bolestech. Její duše je rozervaná na kusy myšlenkou, že umírá a nechává své děti bez ochrany, bez pomoci. Nemá nikoho jen své děti, protože partner, je už v duchovním světě. Nikdo ji není ochoten pomoci. Děti jsou malé a žena ví, co čeká její sirotky. V této hrozné situaci a temné vizi budoucnosti svých dětí opouští tělo. Umírá.

Tato myšlenka a emoce je hluboce ukotvena v Tvém podvědomí a je jí třeba odblokovat.
 
ObrazekMám pro Tebe poselství od andělů:
 
DRAHÁ SESTŘIČKO, NENÍ ČEHO SE OBÁVAT. JSI V BEZPEČÍ. TATO SITUACE JE V DOKONALÉ BOŽÍ OCHRANĚ A JE ŘÍZENÁ BOŽÍ VŮLÍ. ZAHRŇ TUTO SITUACI LÁSKYPLNÝMI MYŠLENKAMI A POCITY, AŤ TEBOU K TOBĚ A S TVOU POMOCÍ,
PLYNE OD BOHA JEJÍ NEJDOKONALEJŠÍ NAPLNĚNÍ. POSÍLÁME DO TVÉHO ŽIVOTA LIDI, KTEŘÍ POMÁHAJÍ LÉČIT TVÉ BOLESTI A STRACHY. VŠÍMEJ SI TĚCHTO LIDÍ A PŘIJMI RADY I DUCHOVNÍ POVZBUZENÍ.
 
Afirmace pro Tebe:
 
VĚŘÍM, ŽE SÍLA, KTERÁ MNE STVOŘILA, MNE BUDE VŽDY A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ OCHRAŇOVAT.
 
 V  MÉM ŽIVOTĚ SE VŠE DĚJE VE SPRÁVNÝ ČAS A NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ.
 
ZBAVUJI SE VEŠKERÉ BOLESTI, ZLOSTI I STRACHU.
 
PŘIJÍMÁM SVÉ POCITY A VYUŽÍVÁM JE KE SVÉMU RŮSTU
 

Drahá Jitko, věřím, že mi za nějaký čas, pošleš fotečku z ultrazvuku a na ní Tvé krásné děťátko.

 S láskou Kytička Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

neuvěřitelné

(Jana, 24. 3. 2010 14:05)

Drahá Jituš...také se připojuji s přáním aby vám to vyšlo. Taky jsme si prošli tuto situaci...Několikrát jsem i já chtěla Kytičce napsat svůj příběh, ale jak tady napsala Romana, tento příběh léčí i druhé. Děkuji tobě i Kytičce :-)

Také se připojuji

(Romana V., 24. 3. 2010 6:33)

a přeji krásné miminko. Zároveň děkuji za toto laskavé vnímání a popsání příběhu. Nedávno jsem prožila obdobnou situaci a i když jsem už byla přesvědčená, že jsem s ní smířená, tečou mi slzy jako hrachy. Tento příběh léčí i mě.
S láskou Romana

Pripojuji se

(Dana, 21. 3. 2010 2:51)

Jitus, drzim palce a taky se moc tesim na obrazek :-)

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3263845
Měsíc: 14952
Den: 622