Jdi na obsah Jdi na menu

ÚNAVA, NÍZKÁ FREKVENCE ENERGIE, STAGNACE JATER

2. 4. 2023

Přeji Vám hezký den Kytičko

Už delší dobu se mi honí v hlavě myšlenky, že vás opět poprosím o radu a váš vhled. Poslední týdny se necítím moc dobře. Jsem unavená, špatně spím. Je mi těžko hned jak se probudím. Dříve jsem byla mnohem šťastnější. Neřeším nic, co by mě nějak výrazně trápilo, ale život jako takový se mi nějak pozvolně změnil. Ani zdravotně se necítím dobře. Ta moje únava musí z něčeho pramenit. Když konečně usnu, zdají se mi podivné sny o černé vodě, která je všude kolem mne. Byla jsem vždy plná energie, optimismu a teď jsem ztratila elán a chuť do života.

Je mi teprve 46 let. Může to být nějaká krize, která k tomuto věku patří? Nebo mám nějakou vážnou nemoc? Poraďte mi prosím. Když jste mi dělala poslední výklad, tak jste mi řekla, že mé manželství se zlepší a můj partner se rozejde s milenkou, o které jsem vlastně také celou tu dobu něco tušila. Vy jste mi to jen potvrdila. Musím uznat, že manžel se hodně změnil. Je teď vše klidnější, dává mi opět najevo lásku a zdá se,  že o mne pořád stojí. Tolik jsem si to přála, teď se z toho, ale neumím radovat. Vše je tak nějak zapouzdřené stejně jako já. Cítím se jako obstavená neviditelnou zdí. A vlastně se mi nic zlého neděje. Tedy snad. Svět kolem nás je divný. I tato doba je divná a já nejsem spokojená, ani šťastná. Někdy se ptám sama sebe, jestli můj život má ještě smysl. Obracím se na Vás opět s prosbou. Pomůžete mi pochopit moji duši i mé fyzické tělo? Děkuji a přeji vám hezké, jarní dny.

Alena S.

 

AUTOMATICKÁ KRESBA

                postava-1b.jpg  postava-1a.jpg     

Drahá Alenko,

to, co píšeš prožívá sice hodně lidí, ale důvod to má pokaždé jiný. Někdy za to může opravdu krize věku – tedy v tomto případě pocit ujíždějícího vlaku, stav jakési letargie, že to hezké už je pryč a děti také mají už svůj vlastní svět, z kterého maminku tak trochu vytěsňují, tedy klasický syndrom opuštěného hnízda. Pocit zbytečnosti. Stává se to nejčastěji, pokud pro ženu, byly děti alfou i omegou jejího života a nemá koníčky a žádné další vize, přání, sny. To ale rozhodně není tvůj případ. Ty jsi žena, která dokáže pomáhat nejen dětem, ale svému okolí, které tě vnímá, jako obětavého a hodného člověka, potřebného pro své okolí.

Tyto pocity jsou u tebe způsobeny stagnujícím proudem energií v určité oblasti tvého těla. To se někdy stává. Když jsem si nakreslila obrázek tvého duchovního obrazu, vidím v něm změny, které nejsou moc příznivé pro další vývoj tvého zdraví. Jednak otevřený proud negativního vlivu zvenčí, to mohl způsobit nějaký konflikt – nejspíš s někým z přátel a tím vytvořená, otevřená cesta pro negativní energii. Velmi silné ukotvení v materiálním světě, příliš silné pragmatické myšlení. Vysoká hladina emotivní energie a významné oslabení několika orgánů. Vedle sebe máš dva velmi silné andělské ochránce, za tvými zády je bytost průvodce, na to jsem se ptala a je to někdo, kdo ve vaší rodině zemřel a stále se stará o tvé dobro svojí ochranou. Z načtené energie jsem vyčetla, že je to babička z matčiny strany. Pomáháte si už několikátý život. Dále vidím přilepené entity na auře, které vysávají tvojí životní sílu a zasahují i dokonce do tvého spánku, brání ti v odpočinku a ještě více zatěžují tvé zdraví. Vidím u tebe silnou zátěž jater a to ovlivňuje i další orgány jako je slinivka a slezina. Slinivka má tak málo energie, že se to může promítnout až do stavu postupné stagnace a špatné funkce při tvorbě inzulínu.

Je nutné udělat určité změny, odvést bytosti z tvé aury, zacelit oslabená místa energetických center a především i ve fyzické rovině posílit játra a slinivku. O játra bychom měli automaticky pečovat a alespoň jednou za rok udělat očistu, aby správně pracovaly. Zvláště v době, kdy potraviny jsou plné chemických a nebezpečných látek.

Napíšu ti postupný návod, jak játra i slinivku opět dostat do té správné kondice. Tříměsíční očistná kůra, vše napraví, a tvá únava po těchto změnách bude pryč. Mám vše vyzkoušené, potvrzené za ty léta od svých klientů a  moje asistentka ti vše potřebné pošle. To bude skvělý začátek změny a nový start vyvážené psychiky i zdraví. Budeš mít lepší náladu i spánek a i tvé vztahy budou více harmonické. Stagnující játra poukazují na nespokojenost s určitou oblastí tvého života, o které nejspíš víš, ale je pro tebe těžké, se jí zbavit.

Vzkaz andělů pro tebe:

Milovaná, přijímání lásky a péče je prioritou milované duše. Celý vesmír je nastaven tak, aby se každé duši dostávalo přesně to, co si zaslouží a co potřebuje. Miluj sebe sama jako miluješ své blízké a drahé. Tvá osobnost, která roste a sílí je jako květina, která dostává výživu do svých kořenů a oblažuje okolí květem, krásou a vůní. Jsi důležitá pro mnoho duší a každý tvůj krok může provázet požehnání, když se naučíš přijímat dobro.  Protože ty jsi to dokonalé Boží dítě, které si zaslouží péči, lásku, požehnání a hojnost. S každým nádechem přijímej lásku, kterou ti právě v této chvíli posíláme a s výdechem nám pošli všechny své obavy, starosti a bolest, kterou cítíš. Ty sama jsi právě teď jedno velké DOBRO a LÁSKA.

S láskou a andělským pozdravem 

Jana Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3257741
Měsíc: 16208
Den: 610