Jdi na obsah Jdi na menu

UVĚZNĚNÁ PŘÍLIVEM CITŮ A BOLESTI

9. 9. 2008

ObrazekAhoj Kytičko,
 včera jsem tak pročítala starší článečky v Andělské poradně, až jsem se dostala k fotkám z Chorvatska, kde jsou zachyceny energie dušiček. Musím přiznat, že jsem tenhle článek četla s otevřenou pusou (a to doslova), což je u mě znak rozrušení a silných emocí. Ty fotky mi připadaly známé, měla jsem pocit, že je normální tohle na fotkách vidět, a že to není nic neobvyklého, doteďka jsem to považovala za nějaké osvícené prachové částice, vzhledem k tomu, že jsem si je vždycky spojovala s bleskem foťáku ozářenou noční scénou. I během čtení a prohlížení fotek jsem stále tak nějak pochybovala, zda je to co na nich je tím čím říkáte. Ale pokud se umíš na tyhle dušičky zachycené na fotce napojit a vidět jejich minulost (jako byla dívka co zahynula v lese když sbírala šišky), pak nemám důvod ti nevěřit. Ale proč píšu.. Současně jsem během čtení měla silný pocit, že jsem tohle viděla docela nedávno, a po chvilce vzpomínání jsem už šla na jistotu a prohlédla si znovu jednu fotku z nedávné dovolené v Tunisku (posílám ti ji - "tu věc" vidím vpravo nahoře).. Měla jsem doteďka za to, že je to prostě efekt blesku během focení (a samozřejmě to ani v nejmenším neupoutalo mou pozornost)... Tato fotka vznikla hned první večer, zašli jsme s manželem v úplné tmě a samotě až k moři a naslepo jsem bleskem vyfotila pobřežní vlnky, ať aspoň to moře na chvilku vidím. Vznikla tahle fotka a minutu po ní ještě další snímek téhož místa, kde je vidět podobných energií víc, ale jsou dost nezřetelné, jakoby v dálce. Mezi těmito dvěma fotkami vznikly ještě dvě zaměřené jinam než na moře, a tam se to neobjevuje. Tak si říkám, dá se pochopit přítomnost dušiček na fotkách, které jsem viděla na tvém webu, jsou nějak spojené s přítomností lidí, které na těch fotkách jsou.. - ale co dělá dušička v samotě na pobřeží?? Jsou to snad duše utopenců? To je jediné co mě tak napadlo.. každopádně se asi pro ně nic dělat nedá, když už tam nejsem, že?

S přáním pěkných dnů

Hran                                                                                                                     

ObrazekOrba je malé kolečko, v pravém horním rohu, bohužel zde nejde zvětšit.

Obrazek


Milá Hran,

fotky z orbami opravdu dostávám denně.
Jen né pokaždé vidím z Tváří v orbách a příběh, jako u tohoto snímku.
Už když jsem Tvůj email otevřela slyšela jsem praskání a měla velice zvláštní pocity.
V tom mořském příboji uvízla duše ženy, která skočila do vln,aby zachránila své dítě.
Řekla mi,že syna. Něco se stalo, chlapec šel dál od břehu, jen tak si hrál, smál se, ale najednou, se ztratil. Říká o propadnutí se do vln. Možná ho jen silnější vlna stáhla dál a chlapec ztratil rovnováhu. Je velmi rozrušená. Vběhla do vln a hledala chlapce. Ale marně. Neví, co se stalo, nikde se neobjevil. Cítím tlak jaký měla na prsou a únava ji zmáhala, protože plavala dál a dál od břehu. Pak už ani ona neví, co bylo dál. Jakoby chlapce na malý moment zahlédla v jiné podobě. Jakoby odcházel někam daleko, kam ona ještě nesmí.
Víc, si ta duše neuvědomuje. Stále pořád dál jen hledá svého syna. Stále se vrací na toto místo. Uvězněná vlnami, přílivem své bolesti. Příliš silná emoce ji připoutala na toto místo. Někde poblíž je restaurace. Ona chodí a prosí, aby jí  pomohli najít syna, ale nikdo jí neposlouchá. Zoufalství té ženy je opravdu silné. Nemůže se pohnout z místa. Tento příběh se stal před mnoha lety. Přesto bolest, zoufalství a strach nezmizely. Má to samozřejmě i své pozadí  a toto je určitá forma trestu za něco. Dál se už nemám ptát.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3264753
Měsíc: 15146
Den: 585