Jdi na obsah Jdi na menu

ZABÍT SVÉ DÍTĚ, TO NENÍ JEN TAK.....

14. 6. 2010

ObrazekMilá Kytičko,

přeji ti krásný večer a děkuji ti že jsi tak nádherná bytost, která pomáhá lidem kolem sebe moc mě mrzí, že bydlíš tak daleko od Prahy ráda bych zašla na tvůj seminář. Můj život nebyl a není tak jednoduchý je mi 36 let a zažila jsem to ho myslím již dost smutného ale i hezkého. Moje otázka zní proč jsem musela to to všechno prožít co jsem špatného kdy udělala.

Mého prvního přítele jsem poznala a ihned jsem se zamilovala po roce jsem otěhotněla bylo to krásné období nákupy oblečků a nakonec i kočárek.V 8 měsíci přišly náhle porodní bolesti odvoz do nemocnice a tam zjistili že holčička má vážnou vadu, hlavička se plnila tekutinou a mozek se nevyvíjel tudíž museli porod vyvolat dříve, po porodu žila ještě 3 týdny a zemřela. Bylo to špatné období v přítelových rodičích jsem oporu neměla,vynadali mi, že jsem po dobu těhotenství brala vitamíny v tabletách a že za vše můžu já kdybych je nebrala, tak je vše v pořádku.

Po různých vyšetřeních doktoři řekli, že jsem v těhotenství prodělala infekci. Po roce jsem otěhotněla po druhé, ale už jsem byla hlídaná v šestém měsíci ta samá chyba což znamenalo buď přerušení těhotenství nebo to vše podstoupit znovu pan doktor mi to nedoporučoval nechat to dojít dál, dětátko by se narodilo a při všem štěstí by mohlo žít jen krátce ale ty to děti s touto vadou se nedožívají dlouho.

Dala jsem na radu doktorů a nechala si předčasně ukončit těhotenství.

Bylo to strašné, protože ukončení těhotenství v 6 měsíci znamená vyvolat porod, vše vidět a nemít nic( opět to byla krásná holčička).
Je to hrozný pocit když vás odvezou na pokoj a vidíte ostatní ženy jak chovají v náručí svoje krásná miminka a vy jste před malou chvílí nechala svoje dítě zabít.To je věc kterou si vyčítám celý život proč jsem to dovolila. Další série vyšetření ukázala že já a můj partner máme společné geny jako sourozenci (přestože nejsme vůbec příbuzní) .
 
Po dvou letech jsme se rozešli z mé strany, toužila jsem po dítěti a naše šance byly minimální na zdravé děti. Za nějaký čas jsem potkala svého nového partnera, provdala se a mám dvě krásné děti, děkuji bohu za vše co mi dal i vzal. Pořád se nějak bojím co mi ještě život přinese, říkám si, že to ale není jen tak, nechat zabít svoje dítě. Prosím kytičko, můžeš se podívat co jsem udělala špatně v minulém životě? Nějak nemůžu být úplně štastná , cítím pořád vinnu, proč to vše?
Co mám ještě udělat? Děkuji za pochopení a za odpověd

Vlaďka

Obrazek

 
ObrazekDrahá Vlaďko,
S těžkým srdcem, jsem dočetla Tvůj příběh. Zabít dítě, to skutečně není jen tak.
Žena – matka si tento pocit viny a vlastního selhání nese po zbytek života.

I když čas léčí pomalinku ránu v srdci, v našem podvědomí tato informace dál zůstává.

Jsou situace, kdy dítě opravdu nemá žádnou šanci a žena volí v očích lékaře to menší zlo.

Opravdu jsou genetické a jiné vrozené vady, u kterých šance dítěte na přežití je nulová. Je to tak kruté, vědět předem, že dítě, které milujeme, nebude žít. Vědět, že zbývá pouhých pár dnů, hodin, minut, kdy ucítíme jeho pohyby, vnímáme jeho srdíčko, které rychle bije, jako splašený, vystrašený ptáček.

Pak přijde hodina, kterou nám lékaři naplánují a my s ní souhlasíme. Čas, kdy zabijeme vlastní dítě. Víme, že možná uslyšíme i tichounký pláč, který ale bude trvat jen pár vteřin, upínáme se ke každému pohybu, který se po skončení krutých bolestí snažíme zaznamenat. Víme, že není žádná naděje a že ten zázrak, který čekáme, se nekoná. Na konci této cesty je neúprosné ticho. Zbyla nám prázdná náruč a po celý zbytek života bolestná vzpomínka.

Toto datum nám navždy zůstane ve vzpomínkách. Datum zrození a zároveň datum smrti. Přesto všechno milá Vlaďko, víme, že vše, co nám děje má svůj význam a je to předem připraveno podle pečlivého scénáře.

Ptáš se, co špatného jsi vykonala ve svém předchozím životě? Napsalo se mi slovo  ÚNOS.

Kdybychom se teď spolu přenesly zpět v čase, zřejmě bychom viděly jinou matku, která prožívá nesmírnou, krutou  bolest ze ztráty svého dítěte, které NĚKDO za určitým účelem unesl. Detaily není třeba znát.

Je pouze důležité vědět, že právě tuto bolest jsi Ty potřebovala prožít, abys této ženě splatila karmický dluh. Rodiče manžela Ti správně připomněli, že to byla Tvoje vina.

Dvě děti odešly z Tvého života, ale obě se Ti opět vrátily. Nemyslím si, že ve Tvém nynějším životě tě čekají ještě další bolesti. Snaž se prosím, svůj život vidět jako příběh se šťastným koncem. Máš u sebe své děti. A to, co bolí, je možné uzdravit.

Doporučila bych prosby za odpuštění vysílané v celé zpětné linii času. Představ si tu ženu z minulého života, která trpí ztrátou dítěte a popros jí, aby Ti tuto bolest odpustila. Ty už víš, jak moc to bolí. Pošli ji lásku. Pak obejmi své děti a ve svých myšlenkách jim  poděkuj za lekci, které se účastnily, aby Ti pomohly. Žij svůj život v lásce a harmonii. Neotáčej se zpět. Popros anděly, aby Ti pomohli uzdravit Tvé srdce.
Já Ti přeji hodně sluníčkových dnů a lásky a těším se na naše setkání, třeba na  pražském semináři.

Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ODVAHU

(LENA, 10. 8. 2010 14:26)

Po prečítaní týchto článkov mi bolo niekedy do plaču a preto som sa rozhodla napísať aj ja svoj príbeh, moje tehotenstvo prebiehalo do 12 týždňa úplne ukážkovo, potom prišli komplikácie v podobe vývojovej vady, "našťastie" len ráštep brušnej dutiny, po tomto zistení nasledovala kopa vyšetrení a samozrejme doporučenie lekárov na ukončenie tehotenstvam kým som prekonala amnicentézu, genetické vyšetrenie a všetko podobné bola som pomaly na konci šiesteho mesiaca. Bábo som rozhodla sa nechať aj proti všetkým lekárom, ktorí sa na mňa pozerali veľmi krivým okom. Dnes má Sofia 3 roky, prekonali sme 5 nekonečne dlhých týždňov v inkubátore, 3 náročné operácie, jedna nás ešte čaká. ALe ja dnes viem že ONA stála zato, a verím že bude úplne v poriadku. Je to naše slniečko a každý večer keď ju dávam spinkať si opakujem, že neľutujem ani jeden deň, ktorí sme strávili v nemocnici. Všetkým ženám odkazujem, nikdy nedávajte úplne na rady lekárov ale riaďte sa hlavne materinským srdcom.

Co na to duchovny svet?

(Denisa, 16. 6. 2010 9:30)

Chcela by som sa spytat Kyticky, aku odpoved nam davaju anjele alebo duchovny svet na podobne zivotne situacie.
Nechat dietatku dozit svoju dlzku zivota aku ma urcenu alebo radsej pri VVCH zakrocit a rozhodnut za dieta?
Co by nam poradili anjele?

Re: Co na to duchovny svet?

(Mona81, 16. 6. 2010 21:40)

zajímavá otázka...to by mě taky zajímalo...právě mi prasklo ve skříni

těžká situace

(Mona81, 15. 6. 2010 22:11)

je to velice těžká situace. Právě se snažíme s manželem o dítko, ale už dva roky se nedaří. Beru teď hormony a doufám, že se to třeba podaří. Modlím se, ale chápu, že pokud nenastala ta správná chvíle, tak miminko ještě nepřijde. Nedokáži si ale představit, co bych dělala ve vaší situaci. Před spaním se za vás všechny (i dětičky, které odešly dříve, než se stačily podívat na tento svět) pomodlím a pošlu velkou vlnu lásky. Přeji vám, aby byla bolest ve vašich srdcích co nejmenší....je mi to tak líto...

vím jaké to je

(elena, 15. 6. 2010 12:59)

zažila jsem něco podobného,mám teď 2 syny-moje zlatíčka,ale 3krát jsem potratila holčičku,asi mi to není dáno mít dceru,je mi 43 let a opravdu chápu co prožívá každá maminka,když to dopadne tak jak nikdo nečekal,tu poslední jsem ztratila ve 22 týdnu,byla zdravá i já a manžel geneticky v pořádku,už jsem si s ní povídala,věděla jsem jak bude vypadat-prostě to byl živý obraz mé krásné dcerky,jenže při kontrolním ultrazvuku-netlouklo srdíčko,taky mi vyvolávali porod,bylo hrozné slyšet pláč miminek vedle na pokoji,musela jsem chodit i k psychologovi a nejvíc mi pomohla alternativa-dostala jsem se k paní,která mi napsala modlitbu za nenarozené dítě,byl to rituálek-úplněk,sama,když jsem to v breku odříkala,slyšela jsem maminko! pak ticho a pak úlevu,
při posledním těhotenství mi vyšly špatné výsledky genetiky,musela sem na odběr plodové vody,ale to čekání nikomu nepřeju,někteří doktoři hned to dejte pryč,jenže já jsem věřila svému pocitu-je to kluk a úplně zdravej,a nakonec mi daly za pravdu i výsledky,maminky věřte sobě a svým pocitům,ty vás nezklamou,já mám teď doma 5 letého lvíčka a dává nám všem pěkně zabrat
hodně štěstí

Smutné....

(Jíťa, 14. 6. 2010 21:02)

Je to velmi smutné....ale paní Vlaďka vlastně neměla na výběr....co je horší???Nemůže nikdo odsuzovat a Vladěnka by si měla přestat vyčítat...ještě,že máme Kytičku....doufám,že i Vám vlije nový pohled na věc....moc Vám budu držet palečky.....sama jsem v 17tt a čekám va výsledky vývojových vad....jsem z toho trošku nervózní a často nad tím přemýšlím,ale snad vše bude v pořádku....co mě trápí,je má rodina....snažím se v těhot.dělat s rozumem vše,co před....tělo mi řekne,kdy má dost,co potřebuje...takže chodím do práce,na spinning-ten dělám pravidelně 5let 2x týdně-a to je ten problém...všude slyším,že jsem nezodpovědná...ale když mi to dělá naopak dobře,mé tělo na tento pohyb je vlastně závislé,jedu s rozmyslem a citem,jde mi pouze o psych.pohodu....svého času jsem trpěla bulimií a vím,co psychika umí a nechci se znova k tomu vrátit....a bylo by to hned,neboť kila v těhot.jdou rychle nahoru,to víme a pokud má někdo potíž,s kily se vyrovnat,zajisté mě pochopí...samozžejmě,že mám strach,abych neudělala chybu,ale modlím se k andílkům a Bohu,ať mi pomohou..vůbec to s hormony není jednoduché a pak se mnou ty výtky cvičí mnohem více jak celý spinning....všem maminkám ať budoucím nebo současným přeji zdravé dětičky a štěstíčko.....

Nejtěžší rozhodnutí

(Jarmila, 14. 6. 2010 14:59)

Chtěla bych moc poděkovat za příběh, který napsala paní Vlaďce. Ano, je to přesně tak, jak píše paní Kytička. Tu obrovskou, neskutečnou bolest čas otupí, ale v srdci zůstane navždy. To srdce bude navždy plakat a tu ránu již nikdy nic nezahojí. Když jsme čekali naše první miminko, holčičku Aničku, také nám doktoři řekli, že se miminku nevyvíjí mozeček, důvodem byly rozšiřující se mozkové komory, které mozeček utlačovaly. Na tuto vývojovou vadu lékaři přišli již ve 22. týdnu těhotenství. Čekalo nás to nejtěžší rozhodnutí. Rozhodli jsme se stejně jako paní Vlaďka u svého druhého miminka. Dnes je to více než rok a já vím, že nikdy si nepřestanu své rozhodnutí vyčítat, nikdy nezapomenu a naši Aničku budu navždy z celého srdce milovat. Od té doby jsem pochopila spoustu věcí. Jednou z nich je, že nemáme právo rozhodovat o životě druhého člověka, že miminko je dar od Boha, je to zázrak, na který nemáme žádný nárok, který není nijak samozřejmý. Ta bolest je stále živá, nikdy neodejde. V průběhu následujícího roku následovala dvě zamlklá těhotenství. Vnímám je jako trest za naše rozhodnutí a každý den se bojím, jestli ještě někdy budu mít právo na to, abych mohla přijmout ten nádherný dar. Tak moc to bolí... Moc bych si přála vědět, jaký byl můj minulý život, znát své minulé chyby, které mám napravit. Své mimino prosím každý den za odpuštění, miluji ho z celého srdce a nikdy, nikdy na něj nezapomenu. Snad mě jednou vyslyší. Paní Vlaďce bych chtěla popřát hodně štěstí a radosti ve svém životě.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3262430
Měsíc: 15465
Den: 480