Jdi na obsah Jdi na menu

ZADARMO JSTE DOSTALI, ZADARMO DÁVEJTE

30. 11. 2009

ObrazekKomentář, který byl pod článkem – úkazy na fotografiích.
 TOTO NAPSALA JAJKA

Není žádnou novinkou, že jistá část lidí zajímajících se o duchovno si za to, co dělá, účtuje peníze. Ať už jsou to všelijaká zasvěcení, výklady budoucnosti, léčení nebo něco jiného. Jak zmíním v chystaném článku, ptala jsem se duchovních lidí, co pro ně znamená pokora. Ze zvědavosti jsem navštívila pár stránek. Budu teď povídat o paní, která na svých stránkách mj. tvrdí, že mluví s Anděly, kteří poradí a dají odpověď na každou otázku. Tušila jsem, že mi přijde Andělsky přeslazená a neurčitá zpráva, přesto jsem poslala dotaz i jí. Jaký jsem však od ní obdržela e-mail:

Cena andělské zprávy je 300,- Kč. Částku je třeba zaslat na č. ú. …. Pro vaši identifikaci napište do zprávy pro příjemce své jméno nebo přezdívku!!! Děkujeme. Jakmile bude částka uhrazena, odešleme odpověď.
S Láskou

Takže andělský svět, ve kterém se tato paní pohybuje, zřejmě od lidí převzal model jednání „zadarmo ani kuře nehrabe“. Bez zaslání stanovené částky na vás Andělé udělají dlouhý nos a neporadí zhola nic. Kromě toho paní zřejmě nepochopila, že nestojím o žádnou radu ani pomoc, poslala jsem jasný dotaz pro ni jako pro člověka. Možná, kdybych jí to osvětlila, dala by mi třeba i nějakou tu slevu a možná by to bylo i zdarma. Vždyť Andělé jí jistě účtují takový peníz za kratičká sdělení, která jsou podepsaná jimi, kdežto já to od nich nechtěla… to mě nenapadlo :-). Nicméně poslala jsem jí obratem svůj názor na to, co dělá:

Píšete, že (cituji z jejich stránek): "S Láskou vám Andělé pomohou s vašimi problémy a předají vzkaz a radu skrze nás." Nechtěla jsem po Vás žádné vyřešení problému, jen jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku. Píšete, že komunikujete s anděly, kteří prý pomáhají ne s láskou, ale s Láskou... tedy tato Láska se kupuje za peníze. Od Vás už žádnou odpověď nežádám. "Zadarmo jste dostali, zadarmo dávejte." - jenže Vy jste zadarmo nedostala, zaplatila jste a čím, to se jednoho dne dozvíte.
Zkuste se zamyslet nad tímto: Johanka z Arku slýchala hlasy andělů a svatých. Ti ji v jejích sedmnácti letech vyslali do Orléansu a následně do dalších měst, aby Francii osvobodila od obléhání anglickými vojsky. A co děláte Vy, co říkají andělé Vám... že máte v pohodlíčku sedět u počítače, inkasovat na svůj bankovní účet peněžní částky a posílat zaručené rady. Jak tak sleduji, slyšení hlasů a duchovního světa postupuje vskutku závratnou rychlostí.

V klidu jsem přijala i její stručnou zprávu, ze které je poznat, že paní je ve své činnosti už zaháčkovaná, takže to má za svou jistotu, kterou si vzít nedá.

Vím přesně, co mám dělat a také, co mi Andělé říkají, jestliže nechcete naši službu, nevadí.
S Láskou a Požehnáním

Pečlivěji jsem prostudovala její stránky a jen pro zajímavost... různá poselství od Boha, léčení Božskou terapií (částku si opravdu netroufnu odhadnout…), andělské meditace. No, je jasné, že nic jiného než výplod fantazie bych se stejně nedozvěděla. Přestože by měl punc výjimečnosti Andělské. Ovšem padlé. A ještě k tomu na hlavu.

podepsána JAJKA

 
ObrazekMilá Jajko,
Předně to, co píšeš, že paní se pohybuje v andělském světě – NENÍ PRAVDA
Paní je živý člověk, tudíž žije teď a tady a s anděly (pokud to tak opravdu je) pouze komunikuje. To je třeba si hned na začátku ujasnit.
 
To, že tady na stránkách duchovní pomoci odpovídám na dotazy ZDARMA, neznamená, že takový systém si nastaví každý kdo si založí svůj web a kdo s anděly spolupracuje, nebo si to jen ( a i to se stává) myslí. Léčebná terapie a harmonizace čaker, to už je samozřejmě i u mě jiná kapitola.
Co se týká té paní, o které píšeš (neuvedla jsi název jejich stránek) tak ta je ještě dost levná.
Víš, anděl by po tobě zcela jistě peníze nechtěl, ale ty nekomunikuješ přímo s andělem, komunikuješ s člověkem, který sedí u PC, a možná Tě to hodně překvapí, ale i on musí platit poplatky za internet, elektřinu a podobně. Uznávám, že to anděl nemusí, a proto když budeš mluvit přímo s andělem, ujišťuji Tě, že to zdarma určitě bude.. Ale to ty asi nedokážeš, že? A vtom bude ten rozdíl. Jinak by jsi takové stránky nevyhledávala. Poradím Ti nauč se to. Komunikuj s anděly přímo. . Že to neumíš? Tak se uč. Místo kritiky. Nebo jsem teď slyšela o super nabídce na víkendový seminář – mimochodem stál 14000kč
Já jsem našla ještě mnohonásobně dražší andělské odpovědi a dokonce si přesně hlídali čas, jak dlouho toto spojení probíhalo /vypočteno na minuty/ a podle toho byla účtována taxa. Co říci k tomu, že někdo poskytuje spojení s anděly za 700kč, někdo jde ještě výš? Jak to andělé vlastně chtějí? Často slyším názor – andělé mi řekli, že mám za to brát tolik a tolik Kč. Dovolím si tvrdit, že andělé, něco jako peníze, či jejich hodnotu neposuzují a vůbec to neřeší. Toto je rozhodnutí každého člověka, jak si cení svého času, do jaké míry je schopen dávat nebo přijímat a jak si nastaví pravidla. My nemáme právo toto posuzovat, můžeme to pouze respektovat, či nerespektovat.
 Na druhé straně je zde zákon o dávání a přijímání. A ten je nutné dodržet.
Takový zpěvák dostává ´také dar, má od Boha ZADARMO krásný hlas. Někdo na tom nemusí nijak pracovat, zkrátka to tam má. Myslíš, že bude koncertovat zadarmo? To asi ani náhodou.
A podle tebe by nejspíš měl, neboť píšeš: . "Zadarmo jste dostali, zadarmo dávejte."
A takto bychom mohli pokračovat a mluvit o malířích, jiných umělcích, nebo pekařích, kteří dokáží upéct skvělý chleba, o módních návrhářích, že do vínku dostali cit pro barvy, například. Tito všichni by měli zadarmo dávat, protože „TO“ dostali. Jistě už cítíš sama, jaký nesmysl jsi napsala. Můj manžel se chtěl poradit s jedním fotografem, jak správně fotit přírodu, potřeboval radu, no a dostal nabídku, že mu to pan fotograf ukáže přímo v přírodě – cena 3000kč. Je to normální??? Já myslím, že určitě je- INFORMACE JSOU TOTIŽ  CENNÉ!!! Záleží na tom, jakou jsi schopna, či ochotna respektovat cenu.
Píšeš o Johance z Arku. To není správné přirovnání vzhledem k tomu, jak šel její příběh dál.
Johanka z Arku měla jiné úkoly, žila v jiné době. Jistě nepředávala vzkazy přes internet /který by si sama musela zaplatit/ taktéž jí pak nepřišel vysoký účet elektřinu,faktura za zveřejnění webových stránek na internetu , dluh na zdravotní pojištovně, pokud by podnikala, ani penále ze sociálního pojištění a podobně. Nesrovnávej tedy absolutně nesrovnatelné. Zamyslela jsi se někdy nad tím?: Opravdu lidé přes esoteriku a duchovno dostávají všechno ZDARMA?
Proboha Jajko, kde jsi na takový nesmysl přišla: Kolik Ti je? I malé dítě dnes ví, že dnes, se za všechno platí.
Je třeba si uvědomit, že ta paní, aby jak píšeš mohla sedět v teplíčku u internetu a odpovídat na dotazy, si musí jako každý z nás to teplo, internet i elektřinu zaplatit. Za tu dobu co tazateli odpovídá, mohla by dělat nějakou práci, která by ji přinesla patřičný zisk. Ale ona se věnuje jeho problému.To, jestli tu odpověď tvoří svou fantazií, nebo je opravdu napojená na anděly, to nemůžeme posuzovat, neboť nevíme o koho tu vlastně jde. To už je otázka pravdy, nebo lži a takoví lidé,pokud si vymýšlejí, u této činnosti stejně dlouho nevydrží, protože pravda se časem ukáže.

Když moje klientky uzdravily pomocí andělských rad, svoje tělo, svojí mysl, napravily vztahy v rodině,zharmonizovaly svou osobu, po marných několikaletých pokusech otěhotněly a porodily zdravé děti,nebo třeba po několika letech začaly komunikovat se svými příbuznými a já nevím co ještě. tak jakou to má cenu? To přece nelze vyčíslit žádnou peněžní částkou. A přesto mi některá děvčata posílají určitou finanční částku na jistý účet agentury, a není vůbec důležité kam. Pro ně ne. Některé zase posílají příspěvky na azylový dům.

Posílají peníze proto, že respektují zákon o dávání a přijímaní. A teď Tě Jajko asi překvapím nejvíc. Některé děvčata na tento účet posílají peníze jen tak, jako dar. Né za službu. Nic jim nenapíšu a oni to vědí..Jen tak za nic, jen protože chtějí. Protože už si srovnaly určité věci v hlavě. A víš co je zvláštní? Jejich finanční situace je stále dobrá, protože umí dávat. A berou to jako odměnu,že mohou přijít sem na tyto stránky, a číst. . A je tu ještě zvláštnější věc. Ty peníze se jim vždy odněkud vrátí. Tento zákon funguje spolehlivě a ony to vědí. Nikdo je k tomu nenutí, nikdo je o to nežádá. Někdy jim výslovně píšu, že nemusí nic posílat, a přesto jejich peníze jsou připsány za pár dnů na tomto účtu. 

A pak se stává, že zase já někomu napíšu, že je hostem na mém víkendovém semináři, protože se dostal do špatné finanční situace, a já mu chci pomoci. Všechno mu uhradím z peněz, které jsou na tomto účtu. Občas se někdo dostane do špatné situace a já mám pro něj krizové řešení. Proto využívám této příležitosti všem těmto štědrým dušičkám (ony samy ví, kdo ) si dovoluji ze srdce poděkovat.

Nedávno jsem na semináři položila otázku : CO KDYBY VŠECHNO BYLO ZADARMO?a dostala jsem zajímavou odpověď NIKDO BY SI NIČEHO NEVÁŽIL!
 
A to je svatá pravda. Ty se musíš Jajko ještě hodně, hodně učit.: Tvá věta Zadarmo jste dostali zadarmo dávejte, je hodně zavádějící. Mám zubní lékařku, studovala v době, kdy to bylo ještě ZDARMA .- ta také něco zadarmo dostala. Ale to bychom tu byli do rána. U mě milá Jajko, dostaneš radu zcela zdarma. Tady ve Tvém případě totiž platí   PŘEJ A BUDE TI PŘÁNO . Opakuj si tyto věty: Zbavuji se starých názorů a přesvědčení, které mi už neslouží a neprospívají mi.  Zbavuji se potřeby někoho posuzovat a odsuzovat A možná by stálo za úvahu se více starat o své problémy. Víš,jestli někdo lže a podvádí, tak je to jeho karma, jestli ale někomu závidíš a nepřeješ, je to Tvá vlastní karma. Je psáno – Nesuďme, abychom jednou my sami nebyli souzeni. A proto přeji Tobě, stejně jako té paní o které píšeš, jen samé sluníčkové dny plné lásky a štěstí.

Obrazek

S láskou Kytička

Milá kytičko,
chodím na tvé stránky už nějakou dobu, moc mi pomáhají, protože na nich najdu odpovědi pro sebe i pro mé dušičky v rodině. Já vykládám karty a tak se setkávám se stejnými názory o platbě, jako ty. A moc děkuji za tvou odpověď, přesně tak to cítím i já. Když přijde na karty někdo, kdo na to prostě nemá, také mu nic neúčtuji a snažím se pomoci.
Přeji ti hodně zdraví, abys nám všem mohla předávat poselství andělů stále.
Vendula

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259491
Měsíc: 15458
Den: 585