Jdi na obsah Jdi na menu

ZTRATIL JSEM JEDINÉHO SYNA, JAK SE MÁM DÍVAT NA ČLOVĚKA, KTERÝ JEHO SMRT ZAVINIL

9. 11. 2011

blikající-kytičky-v-srdíčku.gifPo těžké autonehodě nám zemřel náš jediný milovaný syn ve věku 31 let z nedbalostí protijedoucího rovněž mladého člověka.Určitě se s ním setkám u soudního řízení a nejraději bych jej neviděl,což je moje plné rozhodnutí.Jsme s manželkou už ve věku kdy těžko můžeme mít potomka.Tento mladý člověk,který to vše zapříčinil nám způsobil velikou jizvu v naších srdcích a nenahraditelnou ztrátu.Náš syn byl skromný,charakterní vůči slabším,kterým pomáhal v různých jejich situacích co se týká jejich zdravotních postiženích,lidí nemohoucích.Po dobu 8 let pobýval v Itálii kde přišel na myšlenku právě pomáhat těmto lidem a byl tam i u nás v okolí uznávaný jako dobrosrdečný a milý,nikdy neodmítl když jej kdokoliv požádal o tuto pomoc.

J e pro mě i celou rodinu těžko odpustit tuto situaci ,kterou mu způsobil jiný člověk.Neodsuzuji předem nikoho ale tento člověk jak už jsem dal vědět je mladší než náš syn a odpyká si snad nějaký drobný trest a bude žít dále a mít před sebe možnost si splnit své další životní plány.

Jak mám promluvit k tomuto člověku před soudem i když jsem už psal,že jej nechci vidět ale prosím o radu jak na něj zapůsobit aby si uvědomil co způsobil.Děkuji za vstřícnost.

Táta,maminka a sestra zesnulého.

 

víla-nádherná.jpgMilý táto,

Je mi to moc líto, ale je to nesmírně těžký a bolestný úkol, vyrovnat se se ztrátou jediného syna. Život se obvykle rozdělí do dvou etap – Před touto událostí  a Po této události. Máme pocit, že už nikdy nic nebude tak jako dřív ,že náš život ztratil smysl, někdo koho velmi milujeme, už není.

K této velké bolesti, se navíc přidávají silné, negativní emoce, vůči člověku, který toto vše zavinil. Křivda, lítost, zloba beznaděj – to vše se násobí a svou silou proniká do zraněného srdce.  To,že navíc  máme před očima všechno krásné, co mohl mladý člověk ještě prožít a o co přišel čísi nedbalostí, v nás vzbuzuje nesmírnou lítost a sebetrýzeň. Je to ale způsobeno tím, že máme svou představu, že tento člověk zemřel  PŘEDČASNĚ.  

Z naší strany je to mylná domněnka,popření VYŠŠÍ DOHODY duše o svém OSUDU.  Je to naše představa , že každý člověk se má dožít vysokého věku,nebo alespoň věku průměrného. Možná, že víš, že já často komunikuji s dušemi zemřelých. A tak vím, že to co my nazýváme tragédií, něčím co se nemělo stát, hrozným neštěstím,  - duše ze svého zpětného pohledu na svůj život tuto událost vidí jako PŘESNÉ DODRŽENÍ PLÁNU, NAPLNĚNÍ VYŠŠÍ DOHODY, OSUD.

Vím toto: Pokud má člověk těžkou nemoc, dá se prodloužit život tím, že jisté věci pochopí on, nebo jeho blízcí, kteří si touto situací taktéž řeší svou karmu. Pokud ale má člověk v osudu tragickou smrt, , není zde možnost toto událost oddálit – zrušit – zmírnit. Termíny jsou přesně dané, smlouvat není o čem.  Mám na stránkách nejrůznější příběhy, další stovky příběhů mám ve svém archivu. Ze všech těchto příběhů je patrné, že co se má stát – STANE SE.  Vždyť kolik je jen svědectví o tom, že se lidé, nemohli dostat k odletu letadla, které se později zřítilo a stavily se jim do cesty až neuvěřitelné překážky. Bylo jasné – že tam být neměli. Naopak jiní lidé, kteří měli v plánu jiný let, byli okolnostmi donuceni do toho letadla nastoupit. Tak to je.

Vím, a chápu, co cítíš k mladíkovi, který nehodu a tedy i smrt Tvého syna zavinil. Věř, milý táto, že kdyby to nebyl tento mladík, byl by to jiný člověk, který by byl jen nástrojem osudu, ke splnění této událostí. Dívej se na něho jako na člověka, který Ti přišel pomoci naučit se odpouštět tak těžkou věc a sám si prožije výčitky své duše až do konce života, protože nechápe tyto souvislosti.  Jestliže  se na něho dokážeš po určitém čase, kdy Tvé srdce vyléčilo bolest,  podívat s láskou a plným odpuštěním, pak jsi složil zkoušku hodnou mistra.  Pokud se na něj,ale budeš dívat s výčitkami, nenávistí a křivdou, přivodíš si pouze své vlastní zdravotní problémy a na tom, že Tvůj syn tu není, to stejně nic nezmění. To, abychom pochopili, proč musí Vaše rodina tuto nesmírnou bolest prožívat, bychom museli nahlédnout do minulých životů a podívat se na Vaši rodinnou karmu. Máme děkovat za krásné i bolestné okamžiky a události života, neboť každá situace nás vede k určitému pochopení a léčení negativních aspektů naší duše.

anděl-fialový-nový.gifAfirmace pro tebe: MILOVANÝ, JE ČAS ZBAVIT SE ZÁRMUTKU, KTERÝ ZŮSTAL NĚKDE HLUBOKO VE TVÉ DUŠI A BRÁNÍ TI PROŽÍVAT NAPLNO ŠŤASTNÉ OKAMŽIKY TVÉHO ŽIVOTA. ARCHANDĚL AZRAEL PŘINÁŠÍ ÚLEVU OD UTRPENÍ. OPAKUJ SI:  VOLÁM ARCHANDĚLA  AZRAELA, ABY VEDL MÁ LÉČIVÁ SLOVA. AZRAELI, ŽÁDÁM TĚ, ABYS UZDRAVIL MÉ SRDCE OD ŽALU, KTERÝ MI BRÁNÍ VNÍMAT LÁSKU.POMOZ MI PROSÍM, PŘÍJMOUT KAŽDOU ZMĚNU S DŮSTOJNOSTÍ, POSILNI PROSÍM MÉ VĚDOMÍ, ŽE NIKDO A NIC NENÍ NAVŽDY ZTRACENO.

Přeji hodně síly a posílám světýlko do Tvé duše.

S láskou Kytička

Komentáře

Přehled komentářů

Dobrééé ráááno moje sluníčka

(kYTIČKA, 10. 11. 2011 7:42)

Sleduji Vaše písmenka a myslím, že je vhodné, abych i já napsala svůj komentář. Možná bychom toto téma mohli ukončit krásnými afirmacemi:

VŠE SE DĚJE VE SPRÁVNÝ ČAS A NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ.
NÁHODY NEEXISTUJÍ.
ŽÁDNÁ SITUACE NENÍ DOBRÁ, ANI ŠPATNÁ, JE ZKRÁTKA TAKOVÁ, JAKÁ JE.
DĚJE SE NÁM JEN TO, CO PRÁVĚ POTŘEBUJEME PROŽÍT A Z NĚJAKÉHO DŮVODU JSME SI TO VYBRALI.
ZA KAŽDÝ PROŽITEK MÁME PODĚKOVAT, PROTOŽE VŠE, CO SE NÁM DĚJE NÁM POMÁHÁ POCHOPIT VYŠŠÍ PRAVDY, PŘÍPADNĚ UZDRAVIT NEGATIVNÍ ASPEKTY DUŠE.
Přeji všem krááááásnéééé ráno plné radosti a pohodičky.
S láskou Vaše Kytička

Znám takový případ

(Majka, 10. 11. 2011 7:32)

Dobrý den, čtu tyto komentáře a hned jsem si vzpomněla na jeden příběh, který se stal mojí tetě. Šla ke kartářce a přišla úplně zničená, protože jí kartářka řekla, že zemře při dopravní nehodě. Myslím, že se to nesmí říkat, ale stalo se. Teta celé roky nesedla do auta. Byla z Prahy, tak raději chodila pěšky, nebo metrem. Ze strachu nikam necestovala. Pak jí opilý řidič srazil na chodníku kousek od jejího domu, a krátce po převozu do nemocnice zemřela. Takových případů je mnoho, až mám husí kůži,když nad tím přemýšlím.
Majka

O co tu vlastně jde?

(Hanka, 10. 11. 2011 7:19)

Psychotronik Brázda může mít jiný názor, ale to nic nemění na faktu, že vše se děje ve správný čas.Může mít i podíl na oddálení smrti své dcery, když on sám něco pochopil a smrt dcery měla zasáhnout jeho. Možná by pro Katku bylo vhodné přečíst si určité knihy, které vyšší dohody duší popisují, pak by to bylo pro ni jasnější a srozumitelnější. To co napsala Lenka, je jasný případ toho, že každý máme určitý čas a pokud ten čas nastane, nedá se udělat vůbec nic.
Také včem přeji krásné ráno.
Hanka

nesouhlas

(katka, 9. 11. 2011 20:00)

psychotronik Brázda říká,že sice v osudu můžeme mít,to,že nás za pár dnů porazí auto,ale nemusí k tomu dojít,záleží prý na tom jak se do té doby chováme,jak na sobě pracujeme,prý to samé oddálil u své dcery,kterou mělo porazit auto........není sám kdo to říká,takže myslím,že vždy nemusí platit názor co se má stát se stane.Jinak prosím každého kdo má taky takovou zkušenost a´t napíše.
s láskou Katka

Re: nesouhlas

(Lenka, 9. 11. 2011 22:08)

Katko, napsala jsi to přesně-prý to samé ODDÁLIL u své dcery...přečti si to znova a pochopíš proč jsi zvolila zrovna slovo ODDÁLIL.
Pár let zpátky jsem měla škodovku. Má reiki učitelka mi řekla, ať ho používám minimálně, že nemá v pořádku kola...jenže já MUSELA DOJÍŽDĚT ZA PRACÍ AUTEM. Auto mi zanedlouho "zdeformoval" traktorista, když parkovalo před domem a šlo do šrotu...Ještě nebyl můj čas odejít.
Krásné dny všem, Lenka

Nesouhlasím s Katkou

(Pavla, 9. 11. 2011 20:24)

To, co píše Katka by odporovalo karmickému zákonu. Tragická smrt je vždy trest pro rodinu, ne pro toho, kdo zemře. Je to karma rodiny. To, co píše Kytička o vyšších dohodách duší, je karmické srovnání dluhů a závazků. Jsou určité osudové věci, kterým se nedá vyhnout, to ví, každá začínající kartářka. Jsou například lidé, jako Japonci, kteří si zvolili roli obětí při zemětřesení, aby vyvolali očistnou vlnu. To všechno jsou vyšší dohody.
Hezký večer všem
Pavla

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3263734
Měsíc: 14920
Den: 586