Jdi na obsah Jdi na menu

ZTRATILA JSEM SVŮJ DUCHOVNÍ DAR?

1. 8. 2010

něžný-andílek.gifDobrý den paní Kytičko,

Jmenuji se Zdenka a žiji v Olomouckém kraji. Už delší čas pomáhám lidem, kteří hledají cestu. Zvolila jsem směr své pomoci formou kontaktních i nekontaktních masáží a  poradenstvím výživových doplňků.
 
Touto činností se zabývám při zaměstnání, takže času nemám nazbyt. Jsem šťastná, že mohu pomoci a tato činnost mi přináší radost a velkou míru uspokojení, že jsem užitečná a můj život má směr a smysl.
 Mám k Vám Kytičko prosbu. Lidé si vždy mé masáže chválili a pociťovali teplo a energii z mých rukou. Dokázala jsem stáhnout bolest, teplotu, nabít druhé lidi energii, teď to cítím čím dál slaběji.
 
V posledních měsících se mi opravdu zdá, že v mých rukou energie ubývá. Nevím, jak si to mám vysvětlit. Mám zasvěcení Reiki 3 stupně. Denně medituji, čistím energie i mysl. Nejsem si vědoma žádné chyby, přesto to zřejmě má nějaký důvod. Budu moc vděčná za Vaši odpověď a pohled z jiného úhlu. Nebojte se, pravdu unesu.  Ztratila jsem svůj dar? Dost mne to znepokojuje.
 
Děkuji a přeji hodně lásky s štěstí.
Zdenka Nováčková
 

linka-D.gif

 
víla-nádherná.jpgMilá Zdenko,
Chápu Tvůj pocit selhání a  také obavy, zda Tvá duchovní cesta je vůbec správná. Vše krásně  fungovalo, lidé cítili proud energie, dokázala jsi léčit a najednou Tvá energetická síla slábne a do duše se vkradl strach a také otázka :“ Co dělám špatně?“
Může vůbec člověk ztratit jen tak bez vědomé příčiny to, co považuje za
 
"DUCHOVNÍ DAR" ?
 
Máme to, co získáme trpělivou prací na sobě, anebo přijetím andělské energie NAVŽDY?
 
Zdenko, Tvůj dotaz není zdaleka jediný, který ke mně přichází a toto téma jsme například řešili také na posledním  víkendovém pobytu v Orlických horách.
Namalovala jsem si obrázek Tvých energií. Předně bych Tě chtěla uklidnit a ujistit, že neděláš NIC, co by jsi měla výrazně měnit, není v tobě žádná zásadní chyba, která by blokovala Tvou duchovní cestu.
 
Jde o to, že hodně lidem všeobecně přestává fungovat energie REIKI. Otázka zní PROČ?
Zkusím Ti vysvětlit princip této změny. Energetické vlny a proudy, které nás ovlivňují mají různou intenzitu, mají buď vyšší, či nižší vibrace, vzhledem k fyzickému i jemnohmotnému světu. To že celá naše planeta se dostává do vyšších vibrací – a  to nemusím vysvětlovat, je to všeobecně známá věc.  To je jev, který jsem několikrát předpovídala a popisovala a. Vše se tedy vibračně zvyšuje. Energie ale stále proudí ve svém směru a intenzitě.
 
To je také důvod, proč k nám bytosti světla posílají  nové, silnější energie a my je přijímáme a tím zvyšujeme své vlastní vibrace. Já mám zasvěcení Reiky a to co bylo dřív, to už zkrátka dnes není. Vzpomínám si, že ještě tak před 8 lety, bylo zasvěcení do Reiky něco jako znovuzrození duše – vibrace se natolik zvýšily, že člověk měl pocit,že se přímo vznesl.
 
V této době  je všechno jinak.
 
Andělé mi vysvětlili tento vibrační jev takto: "Když položíš teplou ruku na člověka, který je prokřehlý zimou – bude mu tvá ruka připadat horká a bude ho hřát. Když stejně teplou ruku položíš na člověka, který má 40st. Horečku, nebude cítit teplo. Stejně tak, nemůže  působit léčivě stejná, nebo podobná vibrace. Léčení je vždy otázkou působením silnější vibrace ."
 
Zkrátka – energie REIKY je dobrá energie, ale na vibrace této doby už nemá dostatečnou výšku a intenzitu. Proto bych chtěla uklidnit všechny, kteří se mně na toto téma ptají.
NEBOJTE SE, NIC JSTE NEZTRATILI, JEN SE VŠE PŘIZPŮSOBUJE URČITÝM ZMĚNÁM.

Chci Ti Zdenko popřát hodně štěstí, lásky a hodně spokojených klientů, ať každý Tvůj den provází láska a ochrana andělů.

S láskou Kytička     

 

linka-KL.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ANJIELSKA ENERGIA

(VLADIMIRA BEZDEDOVA , 18. 3. 2012 7:25)

JA SOM ZAčALAprimat anjielsku energiu je to prenadherny pocit včera som citila energiu panny marie chcem sa Vas spytat ja ich velmi citim vidim aj farby je to možne,?

Re: ANJIELSKA ENERGIA

(karafiát, 26. 6. 2012 20:40)

Ano, je to možné. Mně se stalo totéž.

ztráta daru

(Albius, 7. 8. 2010 21:23)

Plně se shoduji se vším, je jsi napsal/a.
I já jsem se setkala s tím, že vše zdánlivě čisté, bylo atakováno temnou energii. Energii, která se umí dočasně maskovat a skrýt pravou polaroidu. Ta samozřejmě nikdy nepřizná, že není čistá.
Domnívám se, že neexistuju úplně temná duše, protože i ta někoho miluje. (Znala jsem muže, jehož úmysly byly opravdu hodně nefér a i přesto některé lidi miloval, léčil je z rakoviny i jiných těžkých nemocí během pár sekund. Byl na něho zajímavý pohled. Ač ztrhán v tváři své, při atrálním zákroku dobrém i špatném, se mu úplně vyčistila a vypnula jeho vrásčitá tvář. Při trestajícím myšlení se během pár sekund stal ještě více starým. Ten pán již nežije, dal nám hodně zabrat po svém skonu... trápení trvalo dlouhých 9 let.)
Domnívám se, že pokud by se pozitivní a negativní síly srovnávaly , znamenalo by to oslabení Universu - Boha. A to já doopravdy necítím.
Elektromagnetické pole člověka má poloměr 1,5 - 2 m.
U lidí s astrální prací 5 m i více.

Iný pohľad

(Albius, 6. 8. 2010 9:43)

Dobrý deň. Chcel by som Vám na zváženie ponúknuť svoj pohľad na vec. Slabnúca energia Reiki môže byť spôsobená napríklad už len tým, že človek vo svojom živote usiluje ku Svetlu a táto sila v ňom už preto nenachádza tak pevné zakotvenie ako predtým. Okrem toho sú silové centrály takzvanej kozmickej energie, odkiaľ čerpá aj Reiki, v posledných rokoch sústavne búrané a odvádzané do hlbín, preč od Zeme. Kto vidíte, pozrite sa na to, ako symboly Reiki vyzerajú. To nie sú krásne symboly, ale najrôznejšie pokrivené čiary. Žiadny rovnoramenný kríž ani nič podobné. Takéto symboly preto nemôžu nájsť spojenie s pravou krásou, ktorá pochádza jedine z Výšin. Pomocou nich sa človek napája iba na kozmickú energiu tuhľa z jemnohmotného okolia Zeme, ktorá však nie je čistá. V rámci očisty, ktorá v jemnohmotnosti v posledných rokoch prebieha, je aj táto energia odvádzaná preč, aby už nemohla viacej škodiť.
Nie všetko, čo na prvý pohľad lieči, je aj celkove priaznivé. Tak aj Reiki môže vyvolať a aj v skutku vyvoláva dočasné zlepšenie zdravotného stavu, ale to všetko za cenu toho, že aj liečený človek sa tak dostáva pod vplyv tejto energie, postupne sa tak dokonca môže vytvoriť až určitá závislosť na nej. A presne o to sa usilujú tí duchovia, ktorí sa zdržujú teraz v jemnohmotnom okolí Zeme – aby ľudí k sebe pripútali. Sú schopní tvrdiť o sebe, že sú to anjeli, sú schopní tvrdiť čokoľvek, a predsa to nemusí byť žiadna pravda. Človek by mal byť opatrnejší vtedy, keď niečo počutím od niekoho na druhom brehu prijíma. Mal by si radšej overiť, čo sa dozvedel. Je tu v okolí až príliš mnoho duchov, ktorí sa vo svojich nekalých úmysloch hrajú na anjelov, zrovna ako sa aj energia Reiki chce hrať na to, že je to anjelská energia. Ale tvar symbolov nepustí. Každý samostatne premýšľajúci človek v tom musí vidieť, že tieto symboly nie sú krásne a preto zo Svetla nepochádzajú a so Svetlom človeka v žiadnom prípade nespájajú.
Ten človek však, ktorý má liečiteľské schopnosti od Boha, toho liečivá sila sa v týchto dňoch určite nezmenší, ale naopak, stúpajúca čistota jemnohmotného okolia Zeme mu umožní ešte vyšší príliv síl z Výšin. Preto v tejto dobe bude môcť každý vážne hľadajúci ľahko rozoznať, odkiaľ pochádzajú schopnosti toho-ktorého liečiteľa. Podľa ovocia poznáte ich. Ale ani tí ľudia, ktorí sa oddali energiám, ktoré zhora nepochádzajú, nemusia zúfať; pokiaľ je len ich chcenie čisté, tak sa im dostane pomoci k tomu, aby sa oslobodili od zlých účinkov, do ktorých sa sami uvrhli svojím slobodným rozhodnutím, na základe ktorého podstúpili akt zasvätenia, čím si do svojej aury nechali vryť krivé čiary vytvárajú mosty pre jemnohmotné energie, ale zároveň priehradu, ktorá ich odrezala od síl prichádzajúcich zo svetlých Výšin.

měl jsem trošku něco podobného

(Igi, 5. 8. 2010 16:57)

Taky jsem se hodně bál, že přijdu o svůj dar-hudební talent. Hlavně tím, že když jsem byl rád, jak mi to jde, tak mě přepadla myšlenka, že ten talent nechci, že se ho chci zbavit nebo ho dát někomu jinému, přitom to jakoby ani nebyla moje myšlenka. Bál jsem se, že o to přijdu hlavně proto, že co si člověk přeje, to mu vesmír splní. No snad mi to zůstalo, stejně tak i tobě ;-)

Moodroočce

(Zdenka, 3. 8. 2010 7:39)

Toto všechno je mi jasné. Prosím anděly,a stejně tak jsem to dělala od začátku zasvěcení. Vím, že pokud má klient zatíženou karmu, stejně mu pomoci nelze. Určitě to není výsměch, nesouhlasím s tím, co jsi napsala. Očistné rituály jsem zařadila do každodenní meditace. Denně prosím o ochranný štít, tak jak to má Kytička na stránkách, necítím vůbec problém s ochranou, odvádím už dlouho přivtělené bytosti, problém mám se slábnoucí energií, k tomu směřovala má otázka.
S přáním pěkného rána
Zdenka

Zdence:

(modroočka, 3. 8. 2010 16:11)

Použila jsem ten slovní obrat, protože mnoho lidí na toto zapomíná... a je pravdou, že v ČR slábne síla u mnoha léčitelů...
Ještě znám jeden test: zkus si změřit pomocí virguly svoje elektromagnetické pole (druhý člověk to musí udělat). Pokud budeš mít stejnou velikost anebo větší, je to OK. Pokud se toto pole bude zmenšovat, hledej chybu u sebe.

Milá Zdeňko,

(Dagmary, 3. 8. 2010 11:29)

o tom,že tahle i jiná energie přestává leckomu fungovat,jsem už několikrát slyšela a četla.Ostatně,mám taky takový dojem ze sebe.
A co takový experiment?Totiž,kdysi jsme měli takovou skupinku,v určitý den a dobu jsme si podle předem daných pravidel posílali Reiki.Cílem bylo zjistit,jak působí na jednotlivce síla několika lidí najednou.Zpočátku jsme se vzájemně ani neznali a bezprostředně po posílání jsme psali svoje poznatky a vjemy do konference.Kromě subjektivních pocitů jsme přesně dokázali určit,kde má dotyčný problém,(pokud byl),aniž by nás předem informoval.
Nechceš to zkusit?Uvidíme,jestli to ještě "jede" pořádně:-) a třeba by se mohli/y připojit i další.
Ozvi se,jestli máš zájem,na dagmary@email.cz

ztráta duchovního daru

(modroočka, 3. 8. 2010 0:18)

Ano, lze ztratit duchovní dar při jakémkoli zasvědcení. Znám takové lidi. :(
... kdysi jsem byla při jednom zajímavém rozhovoru léčitelů. Jeden z nich pomohl člověku, kterého měl rád, přestože věděl, že "jde velmi špatnou životní cestou" (podvody, krádeže, alkoholismus). Druhý na to odpověděl, že nikde NENÍ zárukou, že jde doopravdy o pomoc. ...
A jak si tato slova vysvětlit?
Jsou lidé, kteří k Tobě přicházejí jako za profesionální pracovnící. Tito Tvoji klienti mohou mít zatíženou karmu. Pokud jim přesto pomáháš, je to "jakoby výsměch životním lekcím". Neříkám, že toto přímo děláš.
Ale pro Tvoji ochranu, nepracuj příště SAMA s klientem, ale popros Anděle o jejich spolupráci. Nechť do klienta přechází tolik energie, kolik Univers povolí.
Měla bys určitě udělat očistný rituál... sama brzy zjistíš pravdu.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3257783
Měsíc: 16191
Den: 601