Jdi na obsah Jdi na menu

JAK VNÍMAT OČKOVÁNÍ A PŘEŽÍT TUTO DOBU

29. 7. 2021

ZDRAVÍM VŠECHNY JASNÉ SVĚTÝLKA, POZEMSKÉ ANDÍLKY, DUŠE KRÁČEJÍCÍ K OSVÍCENÍ, I BLOUDÍCÍ SVĚTÝLKA, KTERÉ NEUSTÁLE A VYTRVALE HLEDAJÍ SVŮJ SMĚR A CESTU.

Dnes si budeme písmenkovat o DOBĚ COVIDOVÉ A O TOM, CO NÁM Z DUCHOVNÍHO HLEDISKA MŮŽE PŘINÉST DOBRÉHO A JAK JI BEZ ÚJMY PŘEŽÍT. Všechno je to o tom, jak moc jsme odolní. Jak psychicky, tak fyzicky a koneckonců, především duchovně . Ano moji nejmilejší, všichni procházíme toutou neskutečně emotivní a pro některé těžkou dobou svým vlastním způsobem. Není vůbec jednoduché se orientovat v tom, co bezpečné je a co bezpečné vůbec není. Co je pravda a co je lež? A hlavně neustále hledáte odpověď na otázku, kam až to může dojít. Jak daleko? Co ještě může přijít? Kdo jste chodili na semináře a kurzy, nebo absolvovali duhovou cestu víte, že jsme o této době diskutovali. Já vím, že otázka OČKOVÁNÍ vůbec není o informacích. Těch je všude kolem dost, stejně jako indícií. Co ale rozhoduje o tom, zda člověk podlehne, nebo přijme ortel označeného člověka číslem šelmy, přesně jak se to píše v bibli. Že tento koktejl není vyroben kvůli zdraví, je určitě všem jasné. Tedy všem, kteří jsou probuzení a mají v podvědomí ODPOVĚDI NA OTÁZKY. Pokud duše probuzená není, žádné informace pro ni nejsou dostačující. V prvé řadě, je tato doba o NUTNÉM SROVNÁNÍ PRIORIT. 

JAKÉ JSOU TVÉ ŽIVOTNÍ HODNOTY?

pokud jsou na předních místech 

VÍRA, ZDRAVÍ, LÁSKA K SOBĚ A K OSTATNÍM LIDEM, SVOBODA, VDĚČNOST ZA ZDRAVÍ A ŽIVOT,

Pak jsem si jistá, že o látce, které jen říkají vakcína, ani nepřemýšlíte. Důležité je ale vědět, že pokud se pro tyto hodnoty rozhodnete žít, a v jejich jménu tvořit, vždy vám bude UNIVERZEM pomoženo. Nás neoznačené se budou snažit diskriminovat a mohou nám vyhrožovat, že nás odtrhnou od všeho, co potřebujeme.Nestane se to, vždy se najde řešení a pomoc. DŮLEŽITÉ JE VYDRŽET A NENECHAT SE ZMANIPULOVAT A OZNAČIT. JE TO URČITÝ DRUH DUCHOVNÍHO BOJE DOBRO verzus ZLO. 

KDO VYDRŽÍ? KDO PODLEHNE? PODÍVEJTE SE KOLEM SEBE. Uvědomte si, že jsme součástí této VESMÍRNE HRY. Protože všechno, co se kolem nás děje je  VESMÍRNÁ HRA. Vyberte si svou roli. Vy všichni jste POKOJNÍ BOJOVNÍCI SVĚTLA. Cítím vedle sebe mocné anděly, a ti promlouvají jasně: Přijala jsem pro vás toto poselství:

MILOVANÍ, VŠICHNI JSTE SOUČÁSTÍ BOJE DOBRA a ZLA. Vy všichni máte svobodnou vůli a pokud jste věrni své víře v dobro, NEMŮŽETE SE STÁT NIČÍM JINÝM NEŽ SVĚTLEM. NENÍ JINÁ MOŽNOST DÁT NAJEVO LÁSKU, NEŽ NEUBLÍŽIT BLIŽNÍMU ANI SOBĚ. ZNAMENÍ ŠELMY NENÍ JEN DUCHOVNÍ ZNAMENÍ. NIČÍ NA FYZICKÉ I DUCHOVNÍ ÚROVNI VAŠI BYTOST. POZNAMENÁ DUŠI. JE ZNAMENÍM SLABOSTI A PROSPĚCHÁŘSTVÍ. NEPŘINESE KÝŽENÝ UŽITEK, ALE STANE SE NIČIVOU ZBRANÍ UVNITŘ VAŠICH BYTOSTÍ. BUĎTE SILNÍ, BUĎTE OTEVŘENÍ A INFORMUJTE SVÉ BLÍZKÉ. MNOHO VAŠICH BLÍZKÝCH BUDE MUSET ODEJÍT, ALE VY BUĎTE NEOBLOMNÍ. POTŘEBUJEME VÁS, OTEVŘENÉ, PROBUZENÉ A BDĚLÉ. JE TO DŮLEŽITÉ PRO CELOU ZEMI.

VÁŠ VŮDCE JE PŘIPRAVEN A DÁ POKYN NA FYZICKÉ ROVINĚ, PAK SE VĚCI BUDOU RYCHLE ODEHRÁVAT. VYČKÁVEJTE A TRÉNUJTE PSYCHICKOU ODOLNOST. CHOĎTE DO PŘÍRODY A RADUJTE SE Z KAŽDÉHO DNE, Z KAŽDÉ CHVILKY, KTERÁ K VÁM PŘICHÁZÍ. NIKDY NEBYLO TAK MOC DŮLEŽITÉ, SDĚLOVAT VAŠIM BLÍZKÝM, ŽE JE MILUJETE, JAKO V TUTO DOBU. AFIRMUJTE SVÉ NITRO. OPAKUJTE SI. VŠE, CO SE KOLEM MNE DĚJE JE SOUČÁSTÍ VYŠŠÍHO PLÁNU A DĚJE SE V MŮJ PROSPĚCH, PROTOŽE JÁ MILUJI BOHA A POCIŤUJI SPOJENÍ S UNIVERZÁLNÍ LÁSKOU AMEN. MY ANDĚLÉ VÁS POSILUJEME A LÁSKYPLNĚ OBJÍMÁME. 

MILUJEME VÁS A NEUSTÁLE DODÁVÁME SÍLU VAŠÍ ZEMI.

BYTOSTI LÁSKY A SVĚTLA.

Já na Vás všechny moc myslím a za všechny se modlím. Ať je nás co nejvíce probuzených a bdělých, tak, jak to chtějí andělé. Začíná se bojovat o život a zdraví. A to je vždy správná doba na to, aby si člověk uvědomil na čem mu záleží a za co stojí bojovat. Pokud se elitám již podařilo vás k očkování zmanipulovat, napište mi na email  MOJEIMUNITA@SEZNAM.CZ   Poradím vám, čím vyčistit alespoň fyzické tělo a oddálit to, co očkování časem přinese.   

DRŽTE SE SVÉ VÍRY, POSILUJTE VNÍMÁNÍ SVĚTELNÝCH BYTOSTÍ, BUĎTE NAPLNĚNI SVĚTLEM.

Mám vás všechny ráda.

Vaše Jana Kytička

PŘÍŠTÍ ČLÁNEK BUDE REPORTÁŽ S  JEDNOU MUDr  /PATOLOŽKOU/, ANEB JAK ONA VIDÍ ZMĚNY V TĚLE PO OČKOVÁNÍ, U LIDÍ, KTEŘÍ ZEMŘELI , A ONA ZKOUMALA JEJICH POZMĚNĚNÉ  BUŇKY...

 

                                                zeme---kniha.jpg 

 

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3261217
Měsíc: 15694
Den: 855