Jdi na obsah Jdi na menu

OČEKÁVANÝ ZÁBLESK A PŘEPIS DNA

16. 7. 2023

ZÁBLESK A ZMĚNA NASTAVENÍ DNA

Určitě jste už slyšeli zaručené zprávy o změnách, které mají proběhnout, které mají přijít a řada lidí, už nedočkavě očekává jakýsi záhadný záblesk a proměnu, která rázem změní svět. Moje milá sluníčka. Nenechte se zmást informacemi, které jsou tak různorodé a často velmi překroucené. Nenechte s sebou vláčet v hlubokých a kalných vodách duchovních dezinformací. Jak to tedy opravdu je? A čemu máme věřit? Zamyslete se. Ty informace, které dychtivě hledáte, všichni dávno máme uvnitř sebe a to, co se s velkým napětím očekává, se už dávno děje. Už nějaký čas proudí k naší Matičce zemi nové světelné paprsky, které posilují dění okolo nás, ale také v nás samotných, na těch nejvyšších, ale také nejhlubších úrovních bytí. Vy, kdo jste více všímaví, už nějaký čas vidíte a sledujete, jak se mění západ i východ slunce, jaké změny jsou na noční obloze, jak se mění svět okolo nás a jak padají masky, které ukrývaly ty pokřivené tváře. Možná jste jen udiveni obrazem světa, který je nám předkládán, ale který není opravdový a skutečný.

Vidíte všechny ty sexuální zvrácenosti, které jsou nám prezentovány a doporučovány, jako možný, nový životní styl. Jako standard, který je vlastně přirozený a správný. Temnota se v této chvíli ukazuje právě taková, jaká je. Jejich nejvyšší snaha je ovlivňovat myšlení dětí, jejich vizi světa a toho, co je „NORMÁLNÍ“ a vychovat generaci NEJISTÝCH, ZMATENÝCH, VYSTRAŠENÝCH A ZOUFALÝCH JEDINCŮ, s kterými bude jednodušší manipulace. Záměr je nastolit VĚK OTROKŮ, o kterém jsme už dříve mluvili, psali a diskutovali. OTROCTVÍ, které podléhá ELITÁM a monstrózním dočasným vládcům této planety. Nenechte se zmást tím, že to tak musí být. Přijde jen důležitá zkouška, jak jste si osvojili vyšší principy. Jak umíte udržet pozornost a být pozitivní.

 

Tím, že vytrváte v dobru, přicházející světlo změní vibrující energie těch, kteří jsou připraveni přijmout dostatečné množství světla na změnu. Čistí se karmické zátěže a to znamená, že se vlastně přepisuje DNA. Může to bolet na duchovní úrovni. Proto ten, kdo má strach, nedokáže tuto změnu ustát. Proto jsou nám pořád podsouvány katastrofické scénáře a hrůzy, které mohou přijít. Pandémie, války, ekologické katastrofy. ODMÍTÁM TO. TO NENÍ MŮJ SVĚT. My sami, máme přece v rukou tu neskutečnou sílu VÍRY a VIZUALIZACE. Víš přece, že svět je takový, jaký ho vidíš. Věř a uvidíš. I Ježíš řekl: KDYBY TVÁ VÍRA BYLA TAK MALÁ JAKO JE HOŘČIČNÉ ZRNKO, PŘENÁŠEL BYS I SKÁLY.

 

Dívej se tedy dobře, jaký je tvůj svět. Pokud ti někdo vloží před oči obraz, kde je namalován déšť, neznamená to, že opravdu prší. Když ale ty budeš chtít tuto informaci přijmout, posléze opravdu ucítíš ty kapky vody, stékat po tvé tváři. Důležité slovo v této době, které si musíme opakovat je ODMÍTÁM. Protože právě probíhá hra o to, čemu jsme ochotni věřit. Proto ODMÍTNUTÍ a následně PŘIJÍMÁNÍ toho, co je žádoucím a pozitivním obrazem, který přijmeš do své reality. Když uvidíš něco negativního, co tě vyvede z tvého klidu, hned si řekni, to není můj svět. Tvůj svět se tvoří těmito vizemi.

 

ODMÍTÁM VĚŘI TOMU, ŽE JE VÁLKA. V MÉM SVĚTĚ JE MÍR A LÁSKA.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE JE CHUDOBA. V MÉM SVĚTĚ JE HOJNOST A DOSTATEK.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE JE KOLEM MNE ZLO A NENÁVIST. V MÉM SVĚTĚ JE LÁSKA A MILUJÍCÍ LIDÉ.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE JE KOLEM NEBEZPEČÍ A STRACH. V MÉM SVĚTĚ JE BEZPEČÍ A KLID.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE JE VÍCE POHLAVÍ. V MÉM SVĚTĚ BŮH STVOŘIL POUZE MUŽE A ŽENU.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE MÉ TĚLO JE NEMOCNÉ. JÁ JSEM ZDRAVÝ/Á/ A SILNÝ/Á/

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE ZLO OVLÁDÁ SVĚT. V MÉM SVĚTĚ VÍTĚZÍ ZDROJ LÁSKY A BOŽÍ SVĚTLO.

ODMÍTÁM VĚŘIT, ŽE MÁ RODINA NEFUNGUJE. V NAŠÍ RODINĚ JSME SPOJENI VELMI SILNOU LÁSKOU

 

Dobře si zapište tyto vize do svého srdce a opakujte tyto věty několikrát denně. Pozorujte, jak se váš svět mění. Nevšímejte si obrazů, které vám elity ukazují.  Vnímejte své pravdy, tvořte vlastní obrazy. Děkujte za každý posun, obrat a váš pozitivní přístup. Média v dnech příštích, ještě více posílí svůj tlak na mysl těch, kteří tyto lži sledují. Vypněte zprávy. To není váš svět. Nesdílejte na sociálních sítích negativa – to není váš svět. ŽIJTE V RADOSTI, LÁSCE A ŠTĚSTÍ – to je váš svět.

Přeji, vám hodně síly, lásky a zdraví

Vaše Jana Kytička

To není západ slunce - jsou časté červánky i během dne.

foceno Jižní strana

svetlo-2023.jpg

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3262457
Měsíc: 15464
Den: 491