Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ ANDĚLŮ - ADVENT 2016

VZKAZ ANDĚLŮ  -  ADVENTNÍ DOBA 2016 

 

Milovaní bratři,  dnes máme pro vás pouhá čtyři slova.  Zaměřte na ně  svojí pozornost.

 

KRÁSA    LÁSKA    ILUZE   DOMOV

 

link-únor8

 

KRÁSA: VĚNUJTE POZORNOST KRÁSE, KTERÁ JE KOLEM VÁS. AŤ UŽ VAŠE OČI ZAZNAMENAJÍ TICHOU KRÁSU ZIMNÍ OBLOHY, NEBO PŘÍJEMNÉ HUDBY, HLASU ČLOVĚKA, KTERÝ VÁS MILUJE, ZVÍŘETE, KTERÉ JE VÁM ODDÁNO SVOU LÁSKOU, NEBO BAREV SPADANÉHO LISTÍ, PODĚKUJTE. VNÍMEJTE KRÁSU CELÝM SVÝM SRDCEM.  TÉMĚŘ VE VŠEM CO JE STVOŘENO, LZE NALÉST KRÁSU. NEZAPOMENTE SI UVĚDOMIT SVOU VLASTNÍ KRÁSU A KRÁSU KAŽDÉHO OKAMŽIKU, KTERÝ PROŽÍVÁTE.

 

LÁSKA :  ZAZNAMENEJTE SEBEMENŠÍ LÁSKYPLNÝ OKAMŽIK, KAŽDÉHO DNE, KTERÝ VÁM BYL DÁN. KAŽDÝ VLÍDNÝ POHLED, HEZKÉ SLOVO, POHLAZENÍ, DOTEK KVĚTINY, LASKAVÝ PAPRSEK SLUNEČNÍHO SVITU. DĚKUJTE ZA LÁSKU VE VAŠEM ŽIVOTĚ. ŽIJTE V LÁSCE, JSTE NAPLNĚNI LÁSKOU, LÁSKA JE VAŠE SUBSTANCE. JE TO ZÁKLAD VAŠEHO STVOŘENÍ. ŽIJTE PRO LÁSKU, A ONA ZAČNE ŽÍT PRO VÁS.

 

ILUZE:  ZAČNĚTE VÍCE PRACOVAT S ILUZÍ, PROTOŽE ILUZE JSOU SOUČÁSTÍ VAŠICH SNŮ. VYTVOŘTE SI DOKONALOU ILUZI V BDĚLÉM STAVU.  STVOŘTE  ILUZI VLASTNÍHO VESMÍRU. DOKONALÉ REALITY. PROTOŽE V ILUZI DOSÁHNETE VYSNĚNÉO  OBRAZU TOHO, CO OPRAVDU  CHCETE.  PŘENESTE TEN OBRAZ VAŠÍ ILUZE DO PODVĚDOMÍ A TRVALE UKOTVĚTE FORMOU POCITŮ, PŘEDEVŠÍM RADOSTI KTERÁ K TÉTO ILUZI PATŘÍ. POKUD TOUŽÍTE PO HARMONICKÉM VZTAHU, VZPOMEŇTE SI NA POCIT, KTERÝ PROVÁZÍ ZAMILOVÁNÍ A LÁSKU. PROŽIJTE TO. VAŠE ILUZE MŮŽE BÝT TAK DOKONALÁ, JAK MOC DOKONALÉ BUDOU VAŠE POCITY. ILUZE A PŘEDSTAVY TVOŘÍ VAŠÍ BUDOUCÍ REALITU. ZAMĚŘTE SE NA SVÉ ILUZE. CHVILKU V NICH ZŮSTAŇTE. DOVOLTE SI ŽÍT CHVILKU V ILUZI. PROŽÍT V NÍ RADOSTNÝ OKAMŽIK. JE TO BEZPEČNÉ, PROTOŽE SVÉ ILUZE TVOŘÍTE VY, A CELÝ VÁŠ POZEMSKÝ ŽIVOT JE JEDNÁ VELKÁ , DOKONALÁ ILUZE.

 

DOMOV:   DÍVEJTE SE POZORNĚ KOLEM SEBE. PONOŘTE SE DO SVÉ VDĚČNOSTI ZA SVŮJ DOMOV, ZA VŠE, CO KOLEM SEBE VIDÍTE, PODĚKUJTE.. VNÍMEJTE TEPLO, KTERÉ VÁS OBKLOPUJE. VŮNĚ, KTERÉ VÁM PŘIPOMÍNAJÍ VŠE, CO VÁŠ DOMOV TVOŘÍ. PONOŘTE SE DO POCITU BEZPEČÍ A DOKONALÉ SVOBODY. MŮŽETE ZŮSTAT VE SVÉM DOMOVĚ, MŮŽETE VYJÍT VEN A VNÍMAT PŘÍRODU. DNES SI UVĚDOMTE, ŽE CELÁ PLANETA JE VAŠIM JEDNÍM VELKÝM DOMOVEM. MŮŽETE ŽÍT TÉMĚŘ VŠUDE. VŠECHNO KOLEM VÁS, JE VÁŠ DOMOV. KRÁSA, LÁSKA, ILUZE, DOMOV.  NYNÍ HLEDEJTE SOUVISLOSTI. SEŘAĎTE PRVNÍ PÍSMENA TĚCHTO SLOV A VNÍMEJTE JEJICH VIBRACE. JSTE TO VY, KDO PRÁVĚ V TUTO CHVÍLI, TVOŘÍ Z TĚCHTO PÍSMEN DALŠÍ SLOVO   KLID  A  PRÁVĚ TO POTŘEBUJETE V TENTO OKAMŽIK.

 

Krása  Láska  Iluze Domov

 

Čtyři písmena, čtyři slova, která vyzařují světlo, jako  čtvero roční období, jako čtyři  svíce na adventním věnci. Společně tvoří esenci klidu. Vše co potřebujete v této krásné adventní době je vnímat KRÁSU, cítit LÁSKU, věřit své ILUZI a s vděčností si uvědomit , jak úžasný je váš DOMOV na ZEMI. Pak získáte KLID, protože si uvědomíte, že vlatně máte vše, co potřebujete. Jste podporování VESMÍREM, který vždy pracuje ve váš prospěch. 

 

Ať už žijete na jakémkoliv místě naší planety, vy sami si tvoříte svou vlastní KRÁSU, LÁSKU, ILUZI, DOMOV.  Přejeme vám krásu, kterou vidíte srdcem.Lásku, která vás obklopuje. Iluzi, která je začátkem vašeho tvoření a domov, který je naplněný vším, co si vytváříte ve svých iluzích a snech.

 

Vaši milující andělé

 

Přijala Jana Kytička     Naše skupina na Facebooku VE SVĚTLE ANDĚLŮ .

 

vánoční-věnec.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Text

(Denisa, 30. 1. 2017 0:17)

Krasne,krasne,krasne❤❤ udelalo mi radost si to precist ❤❤

Krásne napísané

(Petra , 11. 12. 2016 4:08)

Milá Kytička, krásne napísané, veľmi mi teraz tieto slová pomohli, potrebovala som sa napojit na krasne láskyplné vibracie :) Ďakujem. Teším sa na naše ďalšie stretnutie :*

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3247158
Měsíc: 17188
Den: 837