Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA NA ROK 2018

linkams2-.-andílci.gif

POSELSTÍ ARCHANDĚLA GABRIELA NA ROK 2018

 

Milovaní. Rok, který právě vstoupil do vašich životů na těžce zkoušené Zemi, je rokem, který bude velkým mezníkem v událostech celé vaší planety. Stane se mnoho věcí, rok bude plný překvapivých zpráv a velkých obratů. Budou odtajněny výzkumy, které byly po celá desetiletí zahaleny závojem tajemství, vyřeší se některé válečné spory, včetně sporů na východní části země. Na některých částech Země budou i v tomto roce velmi silné ekologické a také přírodní katastrofy. Budou vám ale poslány nové léky a nové druhy léčení. Je v tento čas pro vás uvolněná  velká mentální síla. Zase o nějaký krok bude jednoduší vkládat vaše představy a vize do myšlenek a vytvářet přesně takovou realitu, jakou potřebujete. Vše bude otevřeno těm, kteří hledají a tvoří. Staré rány se zahojí a uzdraví se karmické vztahy. Některé vaše vztahy budou navždy ukončeny, aby mohly začít vztahy nové. Proto odhoďte lpění a přijměte to, co je v danou situaci pro vás tou nejlepší cestou, vítejte každou změnu s pokorou a radostí.  

linkbr2.gif

 

To, co je v této chvíli důležité je, uvědomit si vlastní jedinečnost a uklidnit své obavy a strachy. V tomto roce více, než kdy jindy se bude rychle zhmotňovat to, co je ve vašich myšlenkách, protože přináší velkou mentální sílu. Nic vám nehrozí, pokud to není ukotveno ve vašich vyšších dohodách, a pokud je vaše mysl čistá. Zůstávejte i vy klidní, protože jste součástí velké pozemské rodiny. Pokud má přijít něco, co vás zarmoutí, hledejte v tomto prožitku sílu a nesnažte se mu vyhnout za každou cenu. V každém případě je vždy dána přímá úměra v prožitku a v síle, kterou vaše duše disponuje. Neobávejte se ničeho, neboť v každé situaci, v každé minutě a na každém místě vás provázíme jako věrní průvodci a milující ochránci. I ve chvíli, kdy vaše pozemské oči vidí, jak jste opuštění a třeba umírající a trpící, vaše duše je v naši náruči, opečovávaná  a podporována silou naší nekonečné lásky. Nepodléhejte klamu a tlaku, který je na vás vyvíjen pozemskými sdělovacími prostředky a všemi, kteří záměrně narušují řád a pokoj, aby vyvolali chaos ,strach, samotu a napětí a tím odváděli pozornost od podstaty. Snaží se jen vytvořit zmatek a nepřehlednost situací. Chtějí zničit řád, který je ovšem nezničitelný tím víc, čím víc v něho vy, věříte.  

linky.gif

Vše na vaší zemi má stále dva protipóly. Takto je Země od prvopočátku laděná a ještě to nějaký čas potrvá, než se to změní. Tak, jak se střídá světlo a tma, teplo a zima, dobro i zlo, tak se střídají ve vašich životech i vzlety a pády. Proto respektujte to,  co se děje a je z vašeho pohledu možná zlé. Všechno má svůj hluboký a skrytý význam. Nemůžete objektivně hodnotit, když neznáte poměr příčiny a následku událostí. Nevytvářejte další vlnu stresu, svým smutkem a lítostí, když vidíte špatné věci. Snažte se do těch situací, které jsou někdy velmi bolestné a dějí se kolem vás, posílat lásku, světlo a sílu pro všechny zúčastněné. Začněte hodnotit své dny podle toho, jak  moc jste byli užiteční, s jakým úsilím jste pomáhali a vyrovnávali se s negacemi, kolem vás. Vše čiňte s láskou a respektováním, pokud potřebujete, řekněte si o sílu, kterou vám velmi rádi a ochotně pošleme. SÍLA je ale podmíněna VÍROU a LÁSKOU. 

linka-Z.gif

Nezapomínejte proto také neustále pracovat na vaší víře. Víře sebe, v dobro, lásku v našeho Otce i v nás. To, jak vidíte svět kolem sebe je jen schopnost naučit se vidět lásku ve všem a ve všech. Stejně jak jste se naučili kdysi v dětství vnímat barvy, vůně, slova, tak se dnes učte vidět události z pohledu vyššího principu. Není nic, co by mohlo být jinak, než to vidíte vy. Nemůžete změnit svět, jen pohled na svět změnit můžete.I lidé okolo vás jsou pouze takoví, jak je vy, vidíte. Proto některé duše přitahují zloděje,  násilníky, podvodníky, nebo manipulátory. Jsou také duše, kterým se všechno daří a nikdo je nikdy neohrožuje, na každém místě jsou obklopeni milujícími lidmi a v každé situaci je jim podána pomocná ruka. Tvořte si vlastní obrazy tohoto děje. Buďte hraví ve svých představách. Budou vaší skutečnou realitou, ale pouze tehdy, uvěří-li jim především vaše srdce.

link-únor4.gif

 

Právě přicházející rok je rokem PROMĚN. Snažte se ze všech sil využít jeho síly a zapojit se do proměny a posílení vašich tvůrčích schopností. Uvědomte si, co vlastně znamená výraz PROZŘÍT. Znamená to, v každé situaci a v každém člověku vidět lásku. Toto nastavení je předstupeň stavu OSVÍCENÍ, o který se tolik duší s tak velikým úsilím snaží naprosto marně. Nemohou být ve stavu osvícení, když dosud neprozřeli. Oči jsou oknem do duše. Jen když jsou prozřené, tedy otevřené lásce, může jimi proudit do duše světlo a osvítit i ty nejtemnější zákoutí. Poslední číslice letopočtu je také symbolem nekonečna. Proto vše, do čeho nyní vložíte svou energii, může mít nekonečnou sílu a dopad na vaše životy. Nezapomeňte, že to, na co myslíte, tam vkládáte energii a živíte příští obraz tohoto děje. Zůstávejte proto v nekonečné lásce a radosti. Naučte se prožívat ŠTĚSTÍ a nedávat mu žádné budoucí podoby, nepřiřazujte ho k žádné události, kterou chcete prožít. Nedávejte mu žádné podmínky. Nazývejte štěstím každou další vteřinu, kterou můžete prožít s nekonečnou radostí uvědomění, že jste schopni milovat.

                                                                                             Novoroční poselství Archanděla Gabriela přijala Jana Kytička   2.1. 2018  13:32

 

                                  archandel-gabriel.gif

 

 

 

 

 

TOPlist

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3257477
Měsíc: 16227
Den: 656