Jdi na obsah Jdi na menu

ZBAVTE SE STRACHU A PRACUJTE NA IMUNITĚ - CESTA

Milí duchovní přátelé. Vaše četné dotazy na stav naší planety s Koronavirem a zdrcující strach některých z Vás, mě ještě jednou přiměl k tomu, abych vám poskytla informace, které mám a které můžete využít. Jak už jsem se zmínila v předchozím článku, velmi záleží na nastavení člověka ve chvíli, kdy kolem probíhá očistný proces. Je zvláštní, jak se liší naše vnímání „pandemie“, která je velkou zkouškou nás všech. Ale to,co proběhlo, bylo jen takové zahřívací kolo. Těch virů je připraveno víc, jsou určeny k tomu, abychom poslouchali, nechali se slepě vést jednotou těch, kteří mají vyšší plány, bohužel nepříznivé pro vývoj naší země. DOBRÁ ZPRÁVA JE, ŽE PO TOMTO OČISTNÉM PROCESU, PŘIJDE OBDOBÍ KLIDU A DUCHOVNÍ OBNOVY. 

Teď je důležité propojit se v kolektivním vědomí a nedovolit strachu, aby nás ovládal.Tyto inteligentní viry, totiž mají své specifické vibrace a strach je přitahuje, protože jsou nastaveny na podobnou frekvenční vlnu, jakou vibruje STRACH. Nezapomínejte na to. Obrňte se trpělivostí a klidem. Naše planeta potřebuje naši pomoc a nesmíme teď v žádném případě sklouzávat do nižších rezonancí, naopak je potřebné vyzdvihnout naší sílu jednoty a lásky a pomoci těm, kteří to nezvládají. Dívejte se kolem sebe. Přibývá sebevražd, lidé utíkající z nejistoty, jsou ukázkou narušeného psychického zdraví, které mají na svědomí média, kde strach, bezmoc a nejistota naleptá strukturu zdravého myšlení a vyvolává deprese a úzkosti. Buďte silní, i když nyní budou přicházet informace o dalších vlnách, dalších nových virech, které budou vypuštěny a budou ovlivňovat masivní vystrašenost lidí a obrovskou nejistotu existence. 

 

Pokud zachováte přesvědčení, že jste silní a zdraví, beze strachu a obav, vše společně překonáme, pod záštitou světelných bytostí a kdo se strachu nepoddává, cítí tu obrovskou vlnu radosti, která nyní v této chvíli proudí kolem nás. Naše země se opět pozvedla výš. Nemohli projít všichni. Je to smutné, ale také ryze osudové. Jsou události, které nelze změnit, protože byly předem dány a provází je vlna pochopení a uvědomění toho, co je důležité.  My tu však stále jsme a proto buďme připraveni pomoci ostatním dodat sílu a sebejistotu, nadšení, které provází posun do vyšších dimenzí, kde je nádherná atmosféra lásky a empatie. Teď když toto čtete, obklopují vás úžasné bytosti světla a naplňují krásným klidem, nadšením a láskou. Jste moje zářivá sluníčka, která svítí i pro ty druhé. V každém z vás je tolik lásky a světla, jen probudit tu touhu dál sdílet nekonečnou sílu láskyplné energie a zářivých paprsků. Jen tak budou vaše světelná těla fungovat s tou největší radostí a v té nejdokonalejší harmonii.

 

Co se týká fyzických těl, zažíváme období mikrobiomové genocidy, přerušuje se přenos z maminky na dítě. Mohou za to porody císařským řezem i nadužívání antibiotik, která vyvraždí všechny nepřátelské, ale i přátelské bakterie, varuje odborník na mikrobiální kultury. 70 procent naší imunity se skrývá ve střevech, poškození střevního mikrobiomu má vliv na imunitu a alergie. Nevhodně zvoleným probiotikem můžete potíže zhoršit. Proto vám v příštím článku sdělím podrobnosti nového výzkumu, který vaši imunitu nastartuje a obnoví ve fyzickém těle harmonii a jako výsledek bude vaše psychická pohoda, výborná imunita a bezproblémové fungování vašeho těla. .

 Seznámila jsem se již v loňském roce, s výzkumem mikrobiologa pana Ryšávky a měla možnost testovat jeho probiotické superpotraviny.  Testovala jsem je taktéž na své nemocné mamince. Výsledky i s fotografiemi, zveřejním v dalším článku. Moc Vás všechny objímám.

Vaše Jana Kytička

                                         zeme-a-srdce.jpg

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256995
Měsíc: 16267
Den: 687