Jdi na obsah Jdi na menu

ZNAMENÍ DOBY, BUDETE VIDĚT ÚKAZY NA ZEMI I NA NEBI

2. 5. 2021

Milá krásná sluníčka,

Přeji vám překrásný jarní den. Nikdy jsem se netajila láskou k Tvůrci Vesmíru, k vyšším duchovním  bytostem a důvěrou jsem se na ně obracela. Ježíš, Marie, Archandělé, Andělé, i na nebevzetí Mistři, jejich pomoc a podpora, ochrana i láska je tak láskyplně úžasná. Vnímat jemnohmotný svět a vědět, že na druhé straně toho jemného vlákna spojení je někdo, kdo vás slyší vidí a vnímá, ten pocit a fakt, že vesmírné zákony fungují, to je neuvětitelně povznášející a krásný pocit.

 

Právě teď cítím silné napojení a mám vám milované bytosti planety Země sdělit, že nemáte podléhat skepsi. Máte si uchovat jasnou myl a poslouchat srdce. Máte si uvědomit fakt, že jste milovaní a i když podléháte zkouškám, je vám vždy pomáháno, když o to poprosíte. Strach obchází jak krvelačná šelma kolem vašich příbytků a přijdou časy, kdy se o vaší víru budete muset opřít. Pak bude záležet na tom, jak moc je silná.  Obalte se neochvějnou láskou a vírou. Nikdy nebylo více potřeba pevné a neochvějné víry, že zvítězí dobro, než v této době.  Vše je jinak, než vidíte. Realita se liší od obrazu, který vnímají vaše oči. Země se pohybuje ve vyšších rovinách a bytosti, které chtějí zničit život vydávají velkou sílu na podrobení a zotročení lidstva. Jen pár pokynů, do příštích dnů, které vám a vašim blízkým pomohou překonat nejvíce nebezpečnou část transformace.

 

1/  UDRŽUJTE V BDĚLÉM STAVU VAŠI DUŠI. Napojujte se na vyšší zdroj a vnímejte sílu, která k Vám proudí.

2/  NESLEDUJTE MÉDIA. Vysílají podprahové informace, skryté obrazy, oslabují energii, ovládají vaší mysl a šíří strach.

3/  POMÁHEJTE FYZICKÉMU TĚLU.  Buďte v takové kondici, abyste tuto dobu zvládli s co nejmenšími zásahy chemie.

4/  NEDOVOLTE NIKOMU ZASAHOVAT DO VAŠÍ DNA. Odmítejte plánen elit,proste o vyšší ochranua MY pomůžeme.

5/  DŮVĚŘUJTE VYŠŠÍMU PLÁNU, KTERÝ JE MOCNĚJŠÍ, NEŽ PLÁN POZEMSKÝCH MOCNOSTÍ. Zvítězíme my.

6/  NEPODLÉHEJTE STRACHU. Pokud v této době žijete, má to svůj důvod a vy máte své místo a úkol  v tomto dění. 

7/  POMÁHEJTE SI NAVZÁJEM. Nedovolte, aby vás rozdělili na dva tábory. Na ty, kteří podléhají a ty co protestují.

8/  NEVĚŘTE LŽÍM, KTERÉ VÁM DÁVAJÍ PŘED OČI. Probuďte svou intuici a rozlišujte co je PRAVDA  a co je LEŽ.

9/  VNÍMEJTE VESMÍR JAKO CELEK ,PROSTE O PROBUZENÍ VĚTŠÍHO POČTU DUŠÍ. Vy víte proč. My víme jak. 

10/ŠIŘTE INFORMACE, OSLOVUJTE DALŠÍ A DALŠÍ. Proste o jednotu mysli. To znásobuje vaši kolektivní sílu.

                                                                         link-kv1.gif

V těchto těžkých chvílích pro obyvatele celé planety jsou připravena znamení, která jsou viditelná a které si mezi  sebou lidé sdělují. Jsou to různé světelné záře, objevují se neznámé objekty na obloze a  jsou slyšet i zvuky, pro které není žádné vysvětlení. Jak jsem psala na začátku, bytosti lásky nás obklopují a hlídají naše bezpečí. I moje kurzy kváskování měly záměr, ZVYŠOVAT ŽENSKOU ENERGII A SPOJOVAT SE ČINNOSTÍ, KTERÁ JE TICHOU MEDITACÍ, S RUKAMI POLOŽENÝMI V ŽIVÉM TĚSTĚ  SE ZÁVĚREČNÝM  NAMALOVÁNÍM MANDALY NA BOCHNÍKU. I při tomto kurzu kde jsme pekly BOŽÍ DAR, a prosila jsem o požehnání, mě obklopovala láska. Odpověď jemnohmotného světa má různé podoby. Při pohledu do trouby, s myšlenkou na milující bytosti se papír kolem pečícího se chleba začal zvláštně kroutit až vytvořil obraz Ježíše. Jako když vidíte vytesanou sochu. Začala jsem fotit, nahrála video a ten obraz zůstal. Děkuji a žehnám i Vám. Všichni, kteří mi neustále píšete o testy, které určí, co vaše tělo potřebuje, přes všechny, kteří jste pomocí těchto informací zlepšili zdraví, vyřešili vážné problémy a pronikli do tajemství ZDRAVÉHO MIKROBIOMU už víte co je to najít znovu klid, energii a zdraví. Žehnám vám s tou největší láskou.

Najdete mě na FB stránkách VE SVĚTLE ANDĚLŮ,  nebo na emailu     duchovni.pomoc@seznam.cz     Pro dotazník na test, co vaše tělo potřebuje stačí napsat SMS na tel. 777231720    ve tvaru Moje imunita a vaše jméno. 

                                   A ZDE JE OBRAZ, KTERÝ SE VYTVOŘIL PŘI PEČENÍ CHLEBA Z PAPÍRU A KLIDNĚ MI NAPIŠTE MI EMAIL, ZDA TO TAKÉ VIDÍTE.    

                     jezis-a-chleb1.jpg

                                jezis-a-chleb2.jpg

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3260417
Měsíc: 15511
Den: 645