Jdi na obsah Jdi na menu

MONÁDA - 2 ROKY STUDIA NÁM RYCHLE UBĚHLY

 

monada.jpg

 

UKONČENÍ DVOULETÉHO STUDIA – ŠKOLA DUCHOVNÍHO VZESTUPU – MONÁDA

 

Musím konstatovat, že nám neuvěřitelně rychle uběhly 2 roky studia. Nadešel náš poslední, společný víkend, který pro studenty duchovní školy, znamenal obhájit závěrečné praktické zkoušky, předat certifikáty a rozloučit se. A tak se k nám do Polic, do naší duchovní školy rozjeli klienti, kteří potřebovali pomoc a dostali tuto službu jako dar naší školy, v rámci závěrečných zkoušek. Studenti duchovní školy, měli prokázat své vědomosti, nastoupili, jako duchovní terapeuti a věnovali se klientům.

 

Nemám ráda slovo pýcha, vzbuzuje ve mně pocit nadřazenosti. Já jsem ale pozorovala své studenty a pyšná jsem byla i když celý víkend viselo ve vzduchu dojetí a tíha loučení. A tak se v průběhu víkendu kreslily mřížky, malovaly se obrázky čaker, ladily se energie pomocí zvonečků, a vykládaly se kartičky osudů. Odváděli jsme přivtělené bytosti, věnovali jsme pozornost vzorcům v podvědomí a také zazněly důležité rady z oblasti karmalogie.

Nádherně jsme rozehráli energie při konstelacích a naši klienti byli spokojeni. Když odcházeli, ze srdce děkovali a měli při loučení slzy v očích. Věta „ DĚKUJI, MOC JSTE MI POMOHLI“, kterou nám všichni klienti opakovali, to byla slova, která jsme všichni potřebovali slyšet. Certifikáty jsem mohla předat bez sebemenší pochybnosti, zda jsou moji studenti připraveni pomáhat a věnovat se duchovním terapiím. Co je ale nejkrásnější je pohled, který vidím svým hlubším pohledem. U VŠECH STUDENTŮ JSEM VIDĚLA VĚTŠÍ SEBEJISTOTU, VNITŘNÍ KLID, POHODU, VYROVNÁNÍ A RADOST.

 

DUCHOVNÍ ŠKOLA MONÁDA JE ŠKOLOU DUCHOVNÍHO RŮSTU. PŘEDÁVÁNÍ VZÁJEMNÝCH ZKUŠENOSTÍ, ŽIVOTNÍ MOUDROSTI A KRÁSNÝCH CITŮ – PŘÁTELSTVÍ,DUCHOVNÍHO SOUZNĚNÍ, LÁSKY, HARMONIE A TAKÉ VZÁJEMNÉ ÚCTY A TOLERANCE.

 

Za dobu dvouletého studia jsme měli těhotnou Martičku, Alenku a Moničku. Dvě holčičky už se narodily,třetí holčička příjde na svět v březnu. Rozhodně bylo duchovní studium PLODNÝM OBDOBÍM. Do našeho duchovního týmu zatím přibyla Juliánka a Emička. Na první pohled úžasné děti, které rozdávají úsměvy a jejich maminky s obdivem zvládly studium dokončit. Miminka si přivezly k nám do školy a zvládly nejen nové informace, meditace a nácvik terapií, ale také kojily, přebalovaly a  pro naši duchovní rodinu byly miminka přínosem a krásnou energií.

V průběhu studia se mnoho věcí změnilo, často moji milovaní studenti přehodnotili své životy, ukončili vztahy, překonali zdravotní těžkosti, našli vnitřní sílu a radost. Kromě všech nauk, duchovních zákonů a terapií se moji studenti naučili:

 

 

OVLÁDAT SVÉ EMOCE, UPŘÍMNĚ MILOVAT VŠECHNY BYTOSTI, ODPOUŠTĚT, BÝT VNITŘNĚ SILNÍ, VNÍMAT SAMI SEBE, ZVLÁDNOUT STRACH, NEVYTVÁŘET SI DOMNĚNKY, NEBRAT SI VĚCI OSOBNĚ, PŘEKONÁVAT VŠECHNY ŽIVOTNÍ PŘEKÁŽKY S LEHKOSTÍ A RADOSTÍ A MNOHO DALŠÍCH DŮLEŽITÝCH VĚCÍ.

 

 

Překonali jsme společně všechny překážky, vzdálenosti, i časové komplikace a dokončili jsme zdárně to, co jsme započali, a z toho mám nesmírnou radost. Máme díky Mariánce a Ondrovi nádhernou kroniku, která zachytila všechny důležité okamžiky ve školičce a bude dál pokračovat v dalších ročnících.

Bylo nám těžko z loučení, tak jsme se rozhodli pokračovat v jednotlivých víkendech, vždy na dané téma..

POKUD SE BUDE ZDÁT ZAJÍMAVÉ TÉMA I VÁM, MŮŽETE SE PŘIHLÁSIT NA JEDNOTLIVÉ VÍKENDY A PROŽÍT S NÁMI ÚŽASNÝ VÍKEND V POLICÍCH U VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ.

VÍKEND  8.2.  – 9.2. 2014

 

1. TÉMA: REGRESNÍ TERAPIE I. , MINULÉ ŽIVOTY, VHLED DO MINULÝCH ŽIVOTŮ, ČIŠTĚNÍ ZRANĚNÍ A NEMOCÍ, Z MINULÝCH ŽIVOTŮ, TAJEMSTVÍ KÓDU DUŠE.

VÍKEND  8.3.  – 9.3. 2014

 

2. TÉMA: HARMONICKÉ VZTAHY – ZÁKLAD ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍ POHODY: LÉČENÍ VZTAHŮ NA MENTÁLNÍ ÚROVNÍ, METODOU EFT A RODINNÝCH KONSTELACÍ.

 

NOVÝ ROČNÍK DVOULETÉHO STUDIA – OTEVŘEN OD ÚNORA 2014

 duchovni-skola-iii..jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3260191
Měsíc: 15529
Den: 593