Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍBĚH TURECKÉHO MLÉKA A POKOJNÉ EVROPY

1. 4. 2016

vila-a-kralicci.gifPŘÍBĚH TURECKÉHO MLÉKA A POKOJNÉ EVROPY

V dnešní době je časté a diskutované téma EVROPA a její BEZPEČÍ. Záměrně nepíši opačný význam tohoto slova, protože opravdu není účelem článku šířit paniku. Věnuji se duchovně-psychologické práci s klienty už více než 20 let. Proto mohu potvrdit ze svých vlastních zkušeností, že lidé nikdy nepodléhali strachu a nejistotě tak silně, jako tomu je dnes. A tak slyším názory – LÉPE JE NECESTOVAT, SEDĚT DOMA NA ZADKU A ČEKAT CO PŘÍJDE. Internetem, především pomocí Facebooku se šíří panika a nenávist.  I mě překvapilo, jakou vlnu nenávisti a odporu, vyvolala pouhá fotografie  tureckého mléka, údajně z pultu jednoho českého obchodu, kde se „prý“ prodává. Kam jsme to až dopracovali, bědovali vystrašení občané v diskuzi. V našich českých obchodech, se prodává „muslimské mléko?“ Chtějí nám podsunout do podvědomí jinou kulturu. Na obrázku je mešita a to už samo o sobě, tento výrobek řadí do velmi nebezpečných věcí pro Evropu. TURECKÉ MLÉKO? PROČ? Ať si ho ti muslimští    ………  nechají, my od nich nic nepotřebujeme.

 

Vlna nenávisti a negativních emocí sílí.  A je to tady. Občané  argumentují: „ Začíná to tureckým mlékem, abychom si na to zvykli a postupně nás donutí přijmout islámskou víru“.  Je až děsivé, jak se strach a pocit nejistoty se usadil v myšlenkách většiny lidí. Je opravdu možné, že najednou pod tlakem strachu, přestávají lidé vidět souvislosti? Vložila jsem se do diskuze pod článkem o islamizaci Evropy s fotografií  TURECKÉHO MLÉKA.  Marně jsem se snažila připomenout,že turecký med a turecká káva, je tu celé roky, a vůbec nic to neznamená a hlavně to celé ty roky nikomu  nevadí. Vytáhla jsem i jiné argumenty a záludnosti trhu. My tu totiž v českých obchodech máme kromě tureckého mléka,  ještě řecký jogurt, španělské ptáčky, anglickou slaninu, indický a čínský čaj, italské špagety, maďarský guláš, finskou vodku, kubánské doutníky, francouzskou hořčici i francouzskou paštiku,francouzská vína, belgické pralinky, irskou whisky, čínské zelí, a moje kamarádka má dokonce u sebe doma afgánského chrta. A komu to vadí? Kdo se nad tím pozastavuje?

 

Jaký je účel toho všeho a co se za tím skrývá?  Účel terorismu byl vždy jasný. TRESTAT LIDI STRACHEM. Vyvolat strach, aby lidi pod vlivem strachu šířili paniku, báli se, ztratili zájem o život a slepě poslouchali. Strach jim nahrává do karet. Násilím a hrozbami, podsouvají  lidem, jak ONI mocní jsou. Celý islám drží pohromadě jen strach z násilí. Všimněte si, že pokaždé po teroristickém útoku, o kterém se samozřejmě všude mluví a píše vydají teroristé prohlášení s magickou větou  TOTO JE JEN ZAČÁTEK. A pak když musí opustit své stanoviště a ztratí CELOU TŘETINU SVÝCH SIL, je o tom napsán nenápadný a malý článek, který zapadne v síle těch dechberoucích informací o síle terorismu.

 

A především je čas si uvědomit, že ISLÁM NENÍ JEN TERORISMUS . Spíše je tato fanatická víra zneužívána někým, kdo moc dobře ví, co dělá a co tím sleduje. Znám muslimy, kteří jsou slušní a hodní. Nedejte se polapit do těchto sítí strachu a nenávisti.  Nevěřte všemu co vidíte a co čtete. Je to už několik let, co jsem psala v jednom z článků zde na stránkách www.duchovnipomoc.estranky.cz, že  PŘIJDE DOBA A V TÉ DOBĚ SI KAŽDÝ BUDE PROŽÍVAT SVOU VLASTNÍ REALITU. A tak lidé mohou dnes žít v jednom městě a mohou být v bezpečí i nebezpečí.  Zažijí v restauraci útok, kde zemře několik lidí. Jinak pokojné město si dál žije svým klidem. A dalších deset let, se tam nic zvláštního nestane.

 

 A tak v této době nikdy nevíte, co se stane o metr dál než jste vy a o vteřinu později, než je právě teď. Já jsem na podzim byla v Turecku. Byly tam v té době dva teroristické útoky, kde zemřeli lidé. Jeden byl týden před tím, než jsme tam přiletěli a druhý byl o dva týdny později, než jsme odletěli.  Letadlo v němž udeřil terorismus plnou silou své destrukce a cestovali v něm ruští turisté  z Egypta, spadlo jen o několik dní po našem doletu. Letělo nás do Turecká jedenáct a nikdo z nás nepochyboval, že jsme v bezpečí a pod ochranou vyšších láskyplných bytostí. Byli jsme dva týdny asi 480 km od Syrských hranic. To je relativně hodně blízko, ale nikdo z nás na to nemyslel. EVROPA ZATÍM NENÍ VE VÁLCE. Probuďte se. V naší české zemi se NIC NEDĚJE a není důvod k panice. V dalších evropských zemích  jsou také lidé v klidu a bezpečí. JEN SE NÁS NĚKDO SNAŽÍ PŘESVĚDČIT O OPAKU a aktivně k tomu využívá síly mediální kampaně. Jen nastal čas obrovské vlny manipulace a ovládání sil, které jsou skryty za těmito událostmi.

 

Věřte mi, že neexistuje, aby někdo byl ve špatný čas na špatném místě. Vše se děje podle určitého řádu. A teď se rozhodněte co, chcete prožívat a vytvořte si svou vlastní realitu. Nedejte se zotročit strachem. Zůstávejte v kontaktu se svými sny a plňte si je. Uvědomte si, že teroristé zabijí jen několik desítek lidí, ale miliardy lidí dál žijí své životy. Uložte si do podvědomí, že

NA KAŽDÉM MÍSTĚ A V KAŽDÉM OKAMŽIKU JSTE V BEZPEČÍ, POD OCHRANOU LÁSKYPLNÝCH BYTOSTÍ. PŘIVOLÁVEJTE BEZPEČÍ A LÁSKU JASNÝMI OBRAZY V PODVĚDOMÍ. JDĚTE DO LESA, POSLOUCHEJTE TEN KLID A BEZPEČÍ. UKOTVĚTE KLID VE SVÉ MYSLI. Opakuj si: JÁ JSEM KLID A POKOJ. SNAŽ SE ŠÍŘIT POKOJNÉ POSELSTVÍ KLIDU DÁL.

Upokoj své blízkéa své známé. Uklidňuj i cizí lidi, pokud to potřebují tím, že jim pošleš myšlenku. JÁ JSEM KLID A LÁSKA, ŽEHNÁM TI A PŘEJI KLID A POKOJ TVÉ MYSLI.  TUTO MYŠLENKU PROSÍM ŠIŘTE DÁL. Posílám všem, kdo čtou tyto řádky vlnu světla, lásky a pocitu bezpečí. Šiřte tyto vlny dál.

My všichni si to zasloužíme žít v harmonii a klidu, v objetí, úsměvu a lásce.

Vaše Jana Kytička .

UKOTVOVÁNÍ KLIDU A HARMONIE, LÁSKYPLNÝCH VIBRACÍ DO KAMENŮ

kameny-nabijeni-2.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3256374
Měsíc: 16169
Den: 567