Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM VEDLE SEBE NĚCO ZLÉHO A DĚSÍ MNĚ TO.

21. 4. 2008

ObrazekAhojky Kytičko,
pár dnů si pohrávám s myšlenkou, zda Ti o tom, co se mi stalo říct. Pomalu jsem i zapomínala ...a pak si zveřejnila příběh paní, které něco zlého procházelo tělem.U mě Kytičko, se něco podobného stalo asi tak před měsícem. Nikdy jsem nechápala, jak si někdo může být jistý, že cítí dotek svých zemřelých milovaných.. apod., jak můžou si být jistí, víš !? Ale jak se říká, nepochopíš, dokud nezažiješ. Dost citelně jsem najednou za sebou něco cítila a vnímala jsem to černě..a pak najednou i hodně jasně, že si to do mě bouchlo. Byla jsem chvilku zaražená, a pak jsem na ten zážitek začala zapomínat, a až se mi to asi tak za týden zopakovalo. Byla jsem na dovolené na Vysočině, vyšli jsme na kopec a koukali se na přírodu. A jak jsem si užívala čerstvého vzdoušku a probouzející se přírody.. zase jsem najednou opravdu jasně cítila, že někdo stojí za mnou, že se mě dotýká, a pak do mě zase bouchl. Tentokrát jsem byla ochromená, a od té doby mám strach. Úplně mě to v tu dobu pohltilo. Cítím se zle, a neovládám přicházející deprese. Od té doby, co znám modlitbu štítu, tak si ji říkám ráno i večer, jen málokdy zapomenu. Sem tam prosím i o ochranný kruh andílků. Moc nechápu, jak se to ke mně dostalo.., kde jsem udělala chybu? Modlím se špatně?Když jsme spolu na podzim pracovaly, tak tvůj první úspěch na mě bylo, že mi zmizela dlouhodobá bolest na srdci, a ty jsi říkala, že je to nějaká negativní energie, co u mě byla. Vrátila se mi? Protože tak 2 dny cítím, začínající bolest na srdci, jako dřív.Chci Ti ještě říct, že se mi podařilo v Opavě najít Andělské studio a sem tam chodím na meditace, když se neumím sama soustředit na andílky. Andělka mi včera řekla, že u mě vidí černého velkého mága. Že se oproti minulu zvětšil. Celkem mě to i děsí. Cítím, že mám k Tobě větší důvěru,.. Kytičko, opravdu to vidíš i ty? A co mám dělat?
S láskou  Pavla

 
 

Milá Pavlo,
Tu černou postavu jsem u Tebe viděla když jsme spolu na podzim pracovaly, proto jsem Ti psala o  negativní energii, kterou jsme úspěšně poslaly pryč. Tyto nižší duchovní bytosti se ale rády vracejí,
to je pravda. Stačí se jich začít bát. A to tady především jde. Fyzické doteky to už je vyšší stupeň,který pociťujeme a na který duchovní bytosti musí mít dostatek síly. To není jen tak.
Tu sílu jim dává buď velká láska, a nebo nenávist. Záleží na tom, jaká je to duše a jaké energie tu duši provází. Já vím,že se bojíš. Je to pochopitelné. Ale ty musíš svůj strach změnit v útok proti zlé bytosti. Musíš se na ni trochu zlobit. Říct jí na rovinu, že se jí nebojíš, protože máš ve své blízkosti anděly, kteří tě chrání. Přišla mi odpověď,že musíš poprosit o jakési vyvázání slibu. Ta bytost je muž, který si kdysi v minulosti dělal na tebe nároky. Nedokázala jsi jej odmítnout, měl příliš silné charisma. Zabýval se nějakým nečistým kultem. Proto ho ta paní v andělském studiu nejspíš nazvala mágem. Napíšu Ti prosbu o vyvázání slibu z minulosti. Pak už s tím mužem nebudeš mít nic společného. Nenazývejme ho bytostí. Neboť on se pořád cítí mužem. Mohlo by se ti stát, že ti bude bráněno ve vztahu s nějakým mužem, proto se snaž tuto situaci vyřešit. Hlavně se neboj, nemůže Ti ublížit, ani nechce. Jen se zlobí, že už nad tebou ztrácí kontrolu.
Prosím milovaného Stvořitele a mé drahé anděly ochránce, aby byly zrušeny všechny mé sliby z minulosti. Vyvazuji se z těchto slibů a prosím, aby muž, který ode mě tento slib dostal, odešel ke světlu. Prosím anděly o vyvázání slibů v celé linii času. Prosím o uzdravení své duše .
Pavlo, zapal si svíčku a popros co nejupřímněji. Přestaň se bát. Světlo andělů, ať prosvítí, každé
zákoutí tvé dušičky. Ať cítíš láskyplnou energii Stvořitele i milovaných andělů.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3266310
Měsíc: 15502
Den: 560