Jdi na obsah Jdi na menu

CO CÍTÍ DUŠE, KDYŽ SE TRANSPLANTUJÍ ORGÁNY JEJÍHO POZEMSKÉHO TĚLA?

14. 11. 2008

ObrazekMilá Kytička,
uplynulý týždeň moja známa pochovala 17 ročného syna, ktorý zahynul priautonehode. Mám rovnako starú dcéru, takže o to viac si uvedomujem čo musí ako matka prežívať. Dozvedela som sa, že jeho orgány poskytli na transplantáciu.
Kytička prosím Ťa spýtaj sa anjelíčkov, ako to vlastne je, pretože viem, že ešte
pár dní po smrti sa z tela postupne oddeľujú určité energie /preto sa vraj z
duchovného hľadiska neodporúča spopolnenie/. Viem, že už je to len materiálnetelo ktoré leží pod skalpelom, ale tá duša je ešte isto blízko pri tele a vnímačo sa deje. Isto je to tu z nášho pohľadu veľmi záslužný čin a asi najťažšie
rozhodnutie pre rodiča, ale prosím Ťa ako sa na to dívajú na druhej strane?
Viem že Ti píše veľa zúfalých ľudí, ktorí potrebujú Tvoju pomoc, takže ak si na
mňa nenájdeš čas, nevadí. Želám Ti veľa zdravia a energie a ďakujem za to, čo
pre nás všetkých čo navštevujeme Tvoje stránky robíš.

S pozdravom Evita.

 
Drahá Evito,
to je jistě velmi bolestné, ale zároveň statečné rozhodnutí.
Poskytnout orgány milovaného člověka k transplantaci.
Máš pravdu, duše se postupně odděluje od těla. Vnímá změny, slyší, co se kolem děje. Vidí pláč a smutek pozůstalých. Je schopna cítit bolest, kterou její blízcí vnímají. Přesto mrtvé tělo už zůstává něčím, na čem až tak moc nezáleží. Alespoň takto to duše popisují. Je blízko těla proto,že je spojena ještě jemným proudem energie, které já u mrtvých těl vnímám jako probleskující zařivé modrobílé světlo. Toto je možné vidět ještě na pohřbu, zhruba i týden po úmrtí. Tato energie je patrná i u čerstvých hrobů, kde se uvolňuje a pomalu ztrácí sílu. To, co duše říkají o kremaci, je spíše pocitový šok. Říkají, že je to násilné, když jejich tělo, kterého se často ještě cítí součástí, je zmítáno v plamenech. Co se týká transplantace, mám napsat, že tento děj duše vnímá, ale jde to už mimo její zájem. Necítí žádnou lítost, ani jinou nepříjemnou emoci. Co se týká mozku a srdce, tam je spojení s duchovní energií mnohem silnější a citlivější, ale to spíše ovlivňuje člověka, který tyto
orgány přijímá. A to ještě v opravdu malém měřítku. Pravdou je, že duši její pozemské tělo zajímá pouze po určitý poměrně krátký čas. Často duše označují své těla jako pouhé šaty, které musí obléci, když jsou na zemi.
Proto, co se týká transplantací a darovaných orgánů, je to už biologický materiál a duše na něm nijak nelpí.

Přeji Ti sluníčkové dny plné lásky a světla.

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

duch mojho darcu...

(Janka, 8. 2. 2009 22:11)

Mila Kyticka,
velmi ma zaujal clanok o dusiach, ktorych organy boli transplantovane niekomu inemu. Tiez mam v sebe oblicku od mladeho motorkara..je to uz 5 a pol roka co sa to stalo. Pol roka po operacii ma chodil navstevovat jeho duch ku posteli do izby...najprv sa len na mna pozeral, ale neskor mi nahanal taky strach, ze som velakrat musela volat mamu, aby prisla ku mne spat, alebo som spala pri zapnutom svetle..nechapala som preco to robi??? jasne som videla postavu ako sedi a uprene na mna hladi..az tak, ze ma chcel z izby vyhnat...
Pomohol mi jeden moj Priatel, povedal mi modlidbu, ktoru som sa kazdy vecer modlila asi mesiac a on odisiel...
Kyticka, preco to robil?? viem, ze nebol vysporiadany so smrtou akou odisiel..ale preco bol na mna zly?? Nedavno som si dala zistit jeho meno..a modlim sa k Bohu za neho a dakujem mu.
Dakujem

Prajem vela Lasky, Svetla a Milosti...

smútok

(Andrea, 26. 11. 2008 10:21)

Myslím, že sa bavíme o tom istom chlapcovi.
Nesmierne ma zasiahla jeho smrť. Prehodnocujem od vtedy svoj život a neustále premýšlam- nad ním, nad jeho rodičmi, nad jeho bratom, nad životom ako takým.Modím sa a prosím o silu pre jeho maminu- je to naozaj úžasná a skvelá žena. Je mi to nesmierne ľuto.

transplantující orgány

(modroočka, 15. 11. 2008 15:31)

Pocitový šok - někteří lidé mají strach z něčeho. V tomto případě to duše přejímá i po smrti.
Zpopelnění je dokonce pro každého jedince výhodnější.
Např. zemře-li člověk a v jeho těle zůstane nějaký nežádoucí prvek (střelná rána - kulka a jiné předměty po operaci apod.), do dalšího života se toto přenáší v podobě karcinogenních pih, nepochopitelné bolesti, lékařsky neodstranitelné a tím i zbytečné operace atd.

Dotaz

(Petra, 14. 11. 2008 22:02)

Kytičko,tenhle dotaz je hodně zajímavý a tvoje odpovědˇ je jasná,jen moc nerozumím tomu pojmu pocitový šok.Znamená to,že duše kremaci nějak vnímá?Píšeš,že transplantaci vnímají ale už to jde mimo jejich zájem.S kremací to tak není?Promin jestli se ptám hloupě.

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3265971
Měsíc: 15390
Den: 427