Jdi na obsah Jdi na menu

ZEMŘEL MI KAMARÁD, NIKDY NA NĚJ NEZAPOMENU

19. 4. 2008

 

ObrazekAhoj Kytičko,
právě jsem úplnou náhodou narazila na tyto stránky a přečetla jedním dechem pár příběhů.Nás všechny tu spojuje bolest nad smrtí někoho blízkého a touha setkat se s oním člověkem,promluvit s ním a vědět,že je v pořádku a má se dobře.I já mám jednu velkou bolest v srdci.Letos to budou čtyři roky(26.10.) co mi zemřel kamarád Michal.Člověk,kterého jsem znala od malička,člověk,jehož sestra je má nejlepší kamarádka,člověk,který ač tak mladý(bylo mu 25 let),byl neskutěčný gentelman a já vím,že nikdy nezapomenu a stále budu vzpomínku na něj schovávat ve svém srdci do konce života.Zemřel při autonehodě v době,kdy začal být opravdu šťastný.Poznal lásku,řekla bych,že si začal dávat svůj život do pořádku po letech nezdarů a "bezstarostného" života.
Kytičko,chtěla bych se tě zeptat,jaký to mělo smysl,ukončit jeho život v době,kdy tzv.dospěl?Byl to nejlepší kamarád mého bratra a zpráva o jeho smrti nás oba doslova rozdrtila.Trochu by nám pomohlo vědomí,že se má dobře,že je v pořádku a šťastný.Prosím tě,Kytičko,kdyby to bylo jen trochu možné a měla jsi tu možnost s ním mluvit,prosím,řekni mu,jak nám tu chybí a že na něj myslíme.Zeptej se ho,prosím,proč to tak dopadlo a proč zrovna on musel jít.Zeptej se ho jak se má a jestli je možnost,že by se mohl ještě vrátit a jestli bych se s ním mohla někdy spojit třeba přes automatické písmo.Je tolik věcí,co bych mu chtěla říct.Nechci tě nijak otravovat,vím,že toho máš hodně,že tak jako já,ti píše tisíce jiných.Je to obrovská prosba a pokud to nepůjde,pochopím.
Děkuji ti moc a přeji hodně štěstí do života.

Zdraví Petra

Milá Peťulko,
Když odejde mladý člověk, má to vždy něco říct lidem, kteří žijí okolo něj. On si tak krátký život vybral. Nehoda vždy znamená, přesně spočítaný                                   
čas. Důvodem bývá těžká karma rodičů a také partnera. Jsem si jistá, že Michal ví   , že na něj stále myslíte a nezapomenete.                                                                      Posílej mu myšlenky plné lásky a pros Stvořitele o klid jeho duše. Pokud by ti chtěl   něco vzkázat, napíšu Ti.                                                                                          
S láskou Kytička                                                                                                     

 

                                                                      
Milá Kytičko,

děkuji ti za odpovědˇ na můj mail a ráda bych se ti svěřila s mým včerejším zážitkem.Pročítala jsem si opět tvé stránky a protože jsem neměla zrovna dobrý den,přečetla jsem si,že na doplnění energie je nejlepší vyrazit do přírody.Najednou mě to popadlo,sedla jsem na kolo a jela.Něco mě ale předtím táhlo na hřbitov,kde je Michal pochovaný a já si uvědomila,že mu musím a chci říct o tobě.Říct mu,že díky tobě chápu jeho odchod z jiného pohledu než dosud,že jsem to v sobě tušila už dávno(ty důvody) a tys mi to potvrdila.Stála jsem u jeho hrobu ,vše mu vyprávěla a nakonec jsem prosila Stvořitele o klid jeho duše a poslala mu všechnu svou lásku,kterou jsem v tu chvíli byla schopná ze svého srdce vypustit.A představ si,kytičko,mám pocit,že mi tu lásku poslal v ten moment taky.Cítila jsem tak krásný pocit na srdci,který se mi postupně rozprostřel do celého těla.Najednou jsem měla úsměv na tváři a bylo mi hrozně dobře.I tedˇ když ti o tom píši se usmívám a znovu cítím ten krásný pocit.Trochu se mi chvěje i srdíčko.Je to zvláštní pocit.Možná byl Michal rád,že jsem pochopila,proč musel Michal odejít a dal mi to tímto způsobem poznat. Možná si řekneš,že je to naprostá banalita,to co ti tu píšu,ale pro mě to byl krásný zážitek a hned mi bylo mnohem líp.Do toho lesa jsem jela taky a máš pravdu,že na doplnění energie je to nejlepší,co člověk může udělat.Víš,odjakživa jsem se zajímala o posmrtný život ,ale teprve od té doby,co jsem narazila na tvé stránky,a začala se modlit o ochranný štít a začala komunikovat se svými ochránci,tak je to pro mě moc příjemné.Večer,když jdu spát,a vzpomenu si,že musím svým ochráncům poděkovat za prožitý den a že nade mnou bdí si uvědomuji,že je to pro mě strašně příjemná záležitost a cítím najednou klid.
Kytičko,vím,že takových proseb dostáváš denně spoustu,ale přesto tě zkusím poprosit,jestli až budeš mít chvilku času,by jsi se nemohla podívat do karet a do mého minulého života.Cítím,že tu na světě mám svůj úkol,ale pořád nevím co,cítím,že to má souvislost s mým minulým životem,ale nevím jakou,pořád tápu.Prosím,pokud je to možné,pomoz mi alespoň  trochu mě navést na tu správnou cestu.Děkuji ti mockrát a jsem moc vděčná,že jsi a že jsou tvé stránky,které jsou pro mě naprosto uchvacující.
Moc tě zdravím,přeji krásný den a opatruj se.
Petra.
 

 
Milá Peťulko,
Je nesmírně krásným zážitkem zjistit, že láska, kterou jsme dávno oplakali a ztratili, je s námi, i když v trochu v jiné podobě. Ale pořád je to ta láska,kterou jsme měli, pro kterou jsme žili.

 

Když se naučíme posílat lásku, dostáváme ji zpět.Lásku můžeme posílat nejen těm,  které jsme oplakali,ale měli bychom jí posílat také živým lidem, Stvořiteli, andělům a  vlastně všemu, co je kolem nás.To nás velmi obohacuje a naše duše se tak posunuje výš a navíc cítí, že láska se k ní vrací. Cítit že k nám přichází láska ze všem stran, to  je preventivní lék na těžké stavy duše a deprese, kterých tolik přibývá.Tolik duší       vzdává svou cestu předčasně. Věk sebevrahů se rok od roku snižuje.To je               alarmující.Mám pro Tebe vzkaz Peťulko                                                                 

 

Pro všechny, které jsem miloval:“ Nejsem už s Vámi, ale přesto vím, co prožíváte.    Často jsem blízko, i když to nevidíte.Když jsem odešel, nečekal jsem,že prožiji        všechny události tak rychle.Čas není takový, jaký jsme si mysleli že je.Má několik   forem. Já prožívám čas obnovy a očištění.Měl jsem všechny rád, i když jsem to        někdy málo říkal. Netrapte se mým odchodem.Když jsem viděl, jak Vy všichni         trpíte pro mě tím nesmyslným smutkem,udělal bych cokoli, abych se mohl vrátit. Ale můj osud byl jednou vysloven.Už to nelze vzít zpět, když odcházíte. Byl to hlubší       význam pro mou bytost.Nedokážu popsat prožitky.Všechno mi splývá v jedno        slovo LÁSKA. Jednou to pochopíte.Ten stav je velmi zvláštní.Když se mi navždy    zavřely oči, viděl jsem najednou to,čeho jsem si dříve nevšímal.Chtěl bych všem       poděkovat za to, že cítím Vaši lásku.Už vím,co znamená slovo milovat.Je                obsáhlejší, než se nám může zdát.Nikdy nevzdávejte touhu milovat. Nikdy                nepochybujte.Objímám všechny.                                                                             

 

Víc Peťuko neslyším. Celou dobu jsem měla pocit, že tě ten chlapec miloval.          
Přeji sluníčkové dny, s láskou Kytička                                                                

 

Moje milovaná Kytičko,
strašně moc ti děkuji za vzkaz od Michala,myslím,že je to přesně to,na co jsme čekali.Včera,když jsem byla u jeho hrobu a vyprávěla mu o tobě,řekla jsem mu,že pokud nám bude chtít něco vzkázat,tak právě ty jsi ta správná osoba.Jsem vděčná,že to využil a přišel za tebou.jsem štastná,že vím,že se má dobře a je s námi.Víš,taky jsem ho měla moc ráda.Byl to úžasný kluk.
Kytičko,Bůh ti žehnej,jsi spásou pro každého,kdo někoho ztratil.Moc si vážím toho,co pro nás děláš.Přeji ti jen to nejlepší.
S láskou Petra.

 

 

 

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3266159
Měsíc: 15437
Den: 481