Jdi na obsah Jdi na menu

ĆIŠTĚNÍ PO ZASVĚCENÍ MIGURAJ NENÍ TREST

20. 8. 2009

  ObrazekMilá Kytičko,

ještě jsem Ti nestačila poděkovat za Zlínský seminář a do týdne jsem onemocněla na dlouhé dva měsíce.Až teď kdy se trochu vzpamatovávám se Ti snažím napsat,s počítačem to moc neumím vždy to za mě psala dcera,ale ta se teď odstěhovala za přítelem já sem bez ní úplně vedle.Kytičko,Tvůj seminář byl úžasný nikdy sem na žádném nebyla pro mě to byl zážitek a navíc krásně zpíváš a ty písničky k tomu není co dodat. Omlouvám se neumím moc zacházet s počítačem a tak čárky a pomlčky mě nic neříkají. Kytičko,seminář byl úžasný moc ti za něj děkuji,vše bylo v pořádku,ale když přišlo na energii Miguraj tak sem tomu moc nevěřila ,přišlo mě to jako kino i když si mě tu energii předávala se vzkazem když poprosím anděly o uzdravení tak se stane , na anděly i Boha věřím už sem mockrát prosila...,ale když si energii Miguraj předávala mé kamarádce se vzkazem od nedávno zemřelé maminky a tu pani si nikdy neviděla sevřelo se mi srdce a přišla taková úzkost,nedokážu ani popsat co se semnou v tu chvíli dělo pochopila sem ,že sem udělala obrovskou chybu a nevěřila sem ihned. Po příchodu domu se vše jen umocnilo obrovská radost a láska se rozlily mým srdcem ,říkala sem manželovi,že bych si přála pokud to pujde do měsíce tak druhý stupen energie Miguraj ,do týdne sem dostala velké horečky ,obrovské zimnice,že mě nestačilo pět kapen a tři deky na hlavě čepici,protože mě doslova omrzala jako bych chodila v mínus třicet a přitom sem několikrát zvracela ta zimnice trvala okolo pěti hodin v kuse,pak přišly divné návaly horka mé tělo se zpotilo ne vodou ale olejem ,vypadá to jako nesmysl.ale je to tak ,když se mě manžel dotkl tak řekl,že je to jako by mě někdo vytáhl ze sudu s olejem musela sem si dát do vody pěnu s jarem aby to šlo dolu.

Tak se to opakovalo stále do kola po celé dva měsíce teď pár dní pomalu chodím,ale nic nevydržím na víc mě hodně zesláblo srdce a stále mě buší bez prášku se neobejdu vůbec se necítím dobře.Kytičko,omlouvám se že tě zatěžuji svým výkladem,ale napřed sem si myslela ,že to mám žlučník nebo vředy a pak mě napadlo,že by se moje hříšné tělo mohlo začít čistit,ale jestli je to tak nebo ne tak o to tě prosím jestli mě na to odpovíš nebo sem byla jen nemocná .Moc Tě obdivuji že s takovou láskou pomáháš lidem .Mám toho na srdci mnoho,ale nemůžu tě okrádat o čas ,před 22 roky mě zemřela maminka kterou sem moc milovala a stále miluji,chtěla bych s ní mluvit jestli by to šlo i pomocí Tebe nevím jestli by maminka chtěla mluvit semnou .Kytičko,moc Ti děkuji za přečtení mého mailu a pokud andělé a Ty rozhodnou o odpovědi tak Vám upřímně a ze srdce děkuji Přeji ať se Ti daří s láskou

 Marie T

 

ObrazekDrahá Maruško,

Při zasvěcení Miguraj říkám dušičkám věty, které jsou určeny pouze pro zasvěcenou osobu a já tyto informace do paměti neukládám. Nevracím se k nim. Pravdou je, že lidičky občas po mně chtějí vysvětlení. Ptají se proč jsem jim řekla právě tyto informace,ptají se odkud vím, že jim zemřel manžel, nebo vnučka, nebo jiný příbuzný,nebo že právě studují, a nebo že řeší problém, o kterém já začnu mluvit.

Nemám v tu chvíli v ruce ani karty, ani kyvadlo ani jiné pomůcky s kterými běžně pracuji. V tu chvíli funguje přímé napojení na Vyšší duchovní svět a já říkám věty, které nejsou mé, nejsou pro mě a pouze mnou procházejí. Proto si vůbec nevybavuji tyto slova, která jsem například Tobě při zasvěcení řekla.  To je také důvod, proč při zasvěcení se tak často ozývá pláč. Andělé se dotýkají i velmi bolestných a osobních problémů zasvěceného, aby vyléčili rány, které zůstaly v duši. Někdy je to naopak velké povzbuzení a je vidět ten pocit úlevy a štěstí, který zasvěcený člověk cítí.

Pokud jsem Ti tedy při zasvěcení řekla větu, „Popros anděly o uzdravení a tak se stane“. Byla to výzva k Tvé hlubší víře. Byla před tebou velká zkouška, která se dotýkala Tvého fyzického těla. Měla jsi pochopit, že myšlenka je základem pro další vývoj našeho duchovního i fyzického těla. Někdy je potřeba člověka zastavit, a dát mu možnost vidět věci z jiného úhlu. Někdy je bohužel nutné vidět věci z úhlu člověka, který je upoutaný na lůžko a v nejistotě pohlíží do budoucnosti.

Byla to jistě těžká zkouška. Píšeš,že sis uvědomila ihned svou chybu, že jsi nedůvěřovala. Prosím, Maruško, nespojuj si tuto myšlenku s nějakým trestem za to,že jsi nevěřila. Tak tomu opravdu není. K víře se musíme zkrátka dopracovat a někdy ta naše „práce“ probíhá právě tak, že ležíme a potíme se v horečkách. Tak to je. To co ti mám napsat, je fakt,že : „ Tvá bytost se proměnila. Pochybnosti zmizely. Probudila se pokora a vnitřní cítění. I když nemoc oslabila Tvé fyzické tělo, nesmírně posílila Tvou duši. Jsi milující bytost, čekající na další probuzení. Nacházíš sama sebe a přesto,že jsi slabá, pocit vnitřní sounáležitosti tě posiluje. Jako bych viděla úzké propojení Tvého duchovního těla na silové místo na naší zemi, které se jmenuje sv. Hostýn. Tam jsou v této době energie, které Tě sladí a vyrovnají proudy čaker.

Měla by jsi to místo navštívit. S pokorou tam odevzdat své zdravotní problémy a upevnit svou víru.

Těším se,že nám všem napíšeš Tvé prožitky a pocity uzdravení.

S láskou Kytička

Obrazek

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259354
Měsíc: 15455
Den: 599