Jdi na obsah Jdi na menu

DALŠÍ ZKUŠENOSTI S ENERGIÍ MIGURAJ

6. 3. 2009

ObrazekZKUŠENOSTI S ENERGIÍ MIGURAJ

 

Milá kytičko,
Kamarádka prošla zasvěcením Miguraj na tvém semináři, nevím přesně jestli 2 nebo 3 stupně. Tato milá příjemná bytost mi dělá rádce a léčitele už delší dobu, přivedla mě i k tým webovým stránkám, za to jí děkuju.
Ve snaze pomoci mě a mému příteli /který je údajně mou osudovou láskou/ mi předala energii Miguraj 1 stupně. Chtěla pomoci jak mě, tak mému příteli, kterého jsem "měla léčit" touto energií. Nevím, jestli dokážu s tím co mám pracovat.

První týdny PO PŘEDÁNÍ ENERGIE jsem cítila zvýšený tep ve své levé dlani..pak jsem úplně zapomněla skrze existenční problémy, že mi koluje v žilách tato energie, takže několik dnů jsem o ní nevěděla.
Poslední dobou mě tlačí - bolí levá dlaň..docela to bolí, pak to zmizí. Objevuje se to (možná) v době kdy dostávám rány osudu, at´už je to krádež auta nebo přitelovo selhání, nebo moje pochybnosti..
Pokaždé mám chut´ jít do přírody.. zklidnit se, nadechnout se,.. teď´se mi to nedaří, protože mi ukradli auto, plus problémy s přítelem - a to vše kolem něj.

Měla bych na tebe prosbu, co tuto bolest způsobuje a co to znamená? Jak s energií pracovat k uzdravení asi nejspíše svému, pak k uzdravení někoho koho nechci nechat na mě závislým?
Pokud budeš moci odpovědět, budu ti velmi vděčná.
Děkuju.  Přeju hezký a pohodový den

Markéta

Obrazek

Milá Markéto,

Tvůj email mně hodně překvapil. Za prvé Tvá kamarádka ani Ty nerozumíte základním pojmům, které se tohoto tématu týkají.

Pokud se necháme zasvětit do energie Miguraj, Reiki a podobně, znamená to, že tuto energii můžeme předávat jiným lidem. U energie Miguraj je to tak,že první stupeň používáme hlavně pro sebe, harmonizujeme si vlastní proud energie v těle a zvyšujeme si vlastní vibrace.

Druhý stupeň, už je intenzivnější a proto můžeme energii poslat například i na dálku někomu, kdo jí potřebuje. Přiložením svých rukou na oblast čaker jiného člověka, posilujeme jeho proud energií. Energii mu takzvaně předáváme.

Třetí stupeň je zase o něco silnější a proto i působení energie je hlubší.

Pokud přiložíme ruce na člověka, kterému energii chceme předávat, bude cítit

I jemné vibrace, (pokud umíme s energií dobře pracovat) druhý člověk toto působení opravdu cítí. Ale pozor, to, že někomu energii pošleme,nebo předáme, neznamená, že je ten člověk zasvěcen do některého stupně !!!  Poslat energii, v žádném případě neznamená ZASVĚTIT.

ZASVĚCOVAT MŮŽE POUZE MISTR, KTERÝ MÁ POTŘEBNÉ INFORMACE A ZNALOSTI.

Například já jsem zasvěcená do druhého stupně Reiki, ale nemohu zasvěcovat do Reiki jiné lidi, pokud sama neprojdu Mistrovským stupněm zasvěcení.

Mohu, ale tuto energii posílat těm, kteří ji potřebují. Mohu druhým předat její léčebné vibrace. Člověk, kterému ji pošlu, ji nemůže,ale nikomu  předávat dál. Musel by se nechat zasvětit od Mistra Reiki, který má k tomu potřebný certifikát a znalosti.

Takže tím, že ti kamarádka poslala, nebo předala  energii Miguraj, nezpůsobila,že máš zasvěcení Miguraj I. stupně. Pouze Ti předala energii.

Toto je třeba si ujasnit.

Co se ale stane, když někomu posíláme energii a nemáme žádné zasvěcení??

Napíši toto přirovnání:

Představme si, že kolem nás jsou lidé, kteří se nutně potřebují napít. Mají velkou žízeň. Každý má, ale jen jednu malou sklenici vody. Žízeň je větší než taková malá sklenice může uhasit. Zasvěcení do energie, znamená, že máme nový ZDROJ. Máme už v rukou jiné sklenice s vodou.

Když nás někdo požádá, my vztáhneme ruku a podáme mu novou sklenici,kterou jsme zasvěcením získali.

Pokud, ale nemáme zasvěcení (nemáme v rukou jiné sklenice) a přesto dáváme

napít ostatním (předáváme energii), nabízíme naši vlastní sklenici.

Co se děje dál je celkem jasné. Energie, kterou jsme ze sebe vydali nám někde začne scházet. A to nám rozhodí proud naší vlastní energie, čakry nebudou pracovat tak, jak pracovat mají a to se odrazí na našem zdraví.

Tady platí pravidlo pomáhejme napřed sobě, až  budeme v harmonii my sami, pak dokážeme pomoci i druhým.

A to bych ve Tvém případě Markéto chtěla obzvláště zdůraznit. Ty rozhodně v pohodě nejsi. Vidím u Tebe silný blok, který už sám o sobě brání v toku energií přirozeným způsobem. Cítíš tlak na solaru a často i na korunní čakře.

Cítíš nedostatek energie a ten je dost akutní.

Přeji Ti, aby Tvá bolest ruky ustala. Je to pouze signál, že z Tvých rukou nemá zatím žádná energie, která by pomáhala druhým vycházet. Je totiž potřeba napřed léčit Tvé vlastní tělo. Až toto pochopíš, tyto potíže by měly časem ustoupit.

S láskou  Kytička

Obrazek

Milá Kytičko

Ještě jednou děkujeme za pohodový den a za zasvěcení do prvního stupně Miguraj.(seminář Hradčany) Od té doby si připadám, jako bych měl kolem sebe nepropustnou vrstvu která brání všemu zlému aby se ke mě dostalo. Mám pocit naprostého klidu a pohody. Chodí mi myšlenky, které bych před tím nedal asi dohromady, v noci se mi zdají celkem zajímavé sny. Dnes v noci se mi zdálo že čistí nějaký prostor od něčeho zlého. Vlastně jsme jej čistili s manželkou. bylo to jako někde v kapli nebo na zámku a dařilo se nám to. Jen nevím jestli to byl sem z minulosti nebo z budoucnosti ale to se zjistí až bude čas. Máme doma andělské karky od Doreen Virtue. Od semináře, kde jsem se je naučil míchat a vykládat, tak se mi to daří. Holky doma říkají, že jsem dobrej tak to budu rozvíjet. Renata je v kontaktu s Bomberunkou, tak každou chvíli něco řeší po netu. Si padly holky do oka i co se týká energií.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se zase někdy na další setkání

Milan a Renata

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Myslím na Tebe s láskou

(Zuzka, 8. 3. 2009 19:44)

Milá Markétko, posílám Ti Světýlko Životní síly, energie a Světýlko Souladu.Dobrou noc.s vděčností Zuzka

Zodpovědnost

(Zuzka, 6. 3. 2009 15:08)

Milá Kytičko, moc děkuji za upozornění.Ano, práce s kyvadlem je přesná a pravdivá,když si je dušička pevně vědomá sama sebe a tak nedochází při odpovědích ke zkreslení od duší navíc.Příště budu v komentářích zodpovědnější.s vděčností Zuzka

kytička

(Zuzce, 6. 3. 2009 14:04)

Zuzko, s kyvadlem nemůže pracovat každý.To je pouze Tvůj názor a zkušenost. Já osobně bych nedoporučovala kyvadlo v tomto případě vůbec. Tato dušička, která napsala dotaz je velmi zranitelná a otevřená. Potřebuje harmonizaci, zklidnění a hlavně najít sama sebe. Tady je riziko, že se na ní může napojit negativní energie. Nelze jen někomu něco doporučit a nepřidat varování.
Kytička

signály na těle

(Zuzka, 6. 3. 2009 13:38)

Milá Markétko, když mám kdekoliv na těle signál(píchání,škubání,šimrání...) a intuicí to hned neumím vyhodnotit,tak se co nejrychleji rozpomínám o čem a jak jsem přemýšlela - co jsem cítila před signálem.Mám vypozorováno, že jsem skrze tělo upozorňována na vlastnosti ve mně, které mi neprospívají.Také si někdy udělám kontrolu kyvadlem.Neodsuzuju se,ale upřimně poděkuju,protože signály mně pomáhají spoustu věcí si o sobě uvědomit a rychle mohu udělat nápravu.Posílám Ti Světlo Uvědomění a přeju klidný víkend.s vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3256910
Měsíc: 16225
Den: 672