Jdi na obsah Jdi na menu

PŘICHÁZEJÍ ZMĚNY - UČÍM SE ČÍST OBRAZY A MÁM NAPOJENÍ NA VYŠŠÍ SÍLY

13. 11. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
s několikadenním odstupem bych Ti ráda napsala své dojmy ze semináře, kterého jsem se zúčastnila 1.11. v Praze. Moc Ti děkuji za možnost ho prožít a nechat se zasvětit do úžasné energie Miguraj, která mě přiblížila k andělům, archandělům, ke Kristovi i k Bohu. Krásně se mi otevřela srdeční čakra a moje vnímání je tak trochu jiné, těžko popsat slovy.. Postupně se dějí další změny, učím se "číst" své obrazy, které přicházejí přes napojení na vyšší síly, ale informace k nim jaksi neprojdou "mlhou", která zakrývá mé třetí oko. I to se teď trochu mění a jsem za to moc vděčná, protože mě těší dávat lidem pozitivně nabitý obrázek s krásným výkladem.
Pár dní po zasvěcení jsem požádala o kresbu energie Miguraj, zasílám jí v příloze. Vidím tam zdroj čisté léčivé, duchovní a láskyplné energie, která rozpouští bloky, strach a vnáší do srdcí radost. Moc ráda bych dále s touto nádhernou energií Miguraj pracovala. Nejprve jsem si myslela, že mě andílci nevybrali, hledala jsem kolečko nad hlavou, pak jsem zjistila, že ho mám na těle. Samozřejmě z toho mám velkou radost, ale vím, že na sobě musím ještě hodně pracovat a s pokorou přijímat všechno, co ke mně přichází. A také si nevytvářet žádné domněnky - krásně to vystihla i afirmace, kterou jsem si vybrala: "Jsem tím kým jsem a to stačí."
Ještě jsem, Kytičko, chtěla napsat jednu věc. Včera jsem nahlédla na jiné duchovní stránky a zjistila jsem, že v Německu žije avatar - Matka Meera. Možná to pro Tebe není nová informace, ale měla jsem potřebu Ti to napsat. Jakmile jsem si o ní začala číst a přemýšlet o jejím Světle, cítila jsem a dnes také občas cítím, jak mi její Světlo proudí do srdeční čakry. Moc příjemné a zajímavé:-)
Zasílám odkaz: http://www.volny.cz/aif/spirit/meera.htm
Ještě jednou děkuji za to, co pro nás všechny děláš. Díky Tobě mnoho lidí pocítí přítomnost andělů, se kterými má život jiný - krásnější rozměr.
Posílám Ti hodně lásky a velké objetí, měj se moc krásně..
Markéta

obrázek energie Miguraj, jak jí vnímá Markétka. (automatická kresba)

Obrazek

 

Drahá Markétko,
vzpomínám si,že jsi mne zaujala na prvním semináři tím, že jsi byla velmi otevřená vnímání jemnohmotného světa.Až mne to překvapilo. A trošinku malinko jsem se i lekla, protože jsem viděla ten tvůj rychlý vzestup a otevření.

Zpomal. To bylo slovo, které jsem slyšela pro Tebe. Dnes s odstupem času, se vše v Tobě jakoby sladilo, vyjasnilo a srovnalo.
Jsi velmi křehká drobná dívka, ale velká svým srdcem a otevřeností, s kterou přistupuješ nejen k životu, ale ke svým úkolům.
Vím, co cítíš. Nepřemýšlíš, co a jak bude dál. Jsi tady a teď a v Tvé duši je nesmírná radost s pocitu, že jsi zcela jednoznačně našla svou cestu.
Musela jsem se opravdu zasmát, když jsi mi poslala odkaz na matku Meeru. To mně pobavilo, protože tato nesmírně milující a úžasná bytost se mi v posledním týdnu, tolikrát připomněla. Vtělení Avatarů je dílo lásky. Podstata matky (Marie) se mi opravdu poslední dobou hodně připomíná.
Na posledním semináři za mnou přišla jedna moc milá osůbka a podala mi medailonek. Měla prý velmi intenzivní pocit, že mi jej musí přivést z Lurd (poutní místo ve Francii). Hned následující den jsem si medailonek dala na řetízek. Měla jsem zvláštní pocity klidu a takového souznění.
Několikrát za den jej pohladím a vím, že mně někdo chrání. Je to silný pocit. Moc za něj děkuji. I tobě moc děkuji za další připomenutí Marie.
Víš,je to opravdu zvláštní, ale andělé mi informace vždy posílají přes několik lidiček, takže právě teď prožívám týden  M A R I E.
Zkrátka mám takový Mariánský týden a je mi moc krásně. S anděly, s Bohem, milujícími lidmi okolo sebe a se všemi, s kterými se na své životní pouti setkávám.
Posílám Ti náruč lásky do Tvého laskavého srdce.

Kytička

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Miguraj a Matka Meera

(Markéta, 15. 11. 2008 15:57)

Kytičko, moc děkuji za odpověď.. Je vidět, že Vyšší síly, o kterých píšeme, nejsou žádná prázná slova, že stačí na ně pomyslet a můžeme pocítit jejich krásnou energii. Děkuji Lence za odkaz, určitě si ho pročtu, jsem Matkou Meerou nadšená a hodně o ní povídám ostatním (přestože některé její odpovědi jsem také úplně nepochopila). Moc zdravím Aničku i ostatní dušičky a těším se na naše další setkání:) Mějte se krásně..

Pro Rendu

(KYTIČKA, 14. 11. 2008 15:48)

To je hodně zvláštní odpověď. Přiznám se,že i mně dost překvapila,když jsem jí asi před rokem objevila.
Andělé se vždy v odpovědích staví na ochranu nenarozeného života. Zákon vesmíru mluví také jasně,život máme chránit. Proč toto matka Meera napsala? To bychom se museli asi zeptat jí samotné.Přece jen jsme to neslyšeli z jejich úst, ale někdo to přeložil.Odpověď se zdá být jasná. Jsou okolnosti a situace,kdy potrat je jediné řešení, tak to nejspíš matka Meera myslela. Ale jsou to jen naše domněnky. Myslím Rendo, že nám nezbývá nic jiného, než si na danou věc udělat vlastní názor. Tak jako ve všem se řídit vlastním srdcem. Taky všem přeji krásný víkend.
Kytička

odpovedi matky meery

(renda, 14. 11. 2008 15:30)

Ahoj kyticko, neda mi to abych se nezeptal, precetl jsem vetsi cast odpovedi matky meery a co mne zarazilo tak tahle odpoved:
Co si myslíš o potratu?
Všechny případy ztráty těhotenství nemohou být nazvány potraty. Nemůžeme zobecnit, zda je potrat špatný nebo dobrý. To závisí na okolnostech a na motivaci. Mnoho dětí může znamenat chudobu pro rodinu nebo nedostatek vzdělání. Může to být trest pro ostatní děti. Není dobré nutit lidi, aby měli nechtěné děti.
**************
Z tvych a wahlgrenisinych stranek jsem nabyl dojmu ze potrat je nepripustny za vsech okolnosti, ted jsem z toho tak trosku rozcarovan muzes mi, teda spis nam :-), to trochu osvetlit. dekuji a krasny vikend vsem preji

Pro Markétku a všechny další lidičky

(LEŃULA, 13. 11. 2008 22:00)

MILÁ MARKÉTKO,ČETLA JSEM JSEM , ŽE SE PTÁŠ NA MATKU MEERU.POSÍLÁM TÍM ADRESU NA STRÁNKY O MATCE MEEŘE,KTERÁ SE CHYSTÁ PŘÍŠTÍ ROK NAVŠTÍVIT ČR.ZÁLEŽÍ TO NA POČTU ZÁJEMCŮ.TAK VÁM POSÍLÁM TUHLE ADRESU NA KTERÉ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT A DOČÍST SE O NÍ VÍCE.JEJÍ NÁČTĚVA ZÁLEŽÍ NA POČTU ZÁJEMCŮ.TÍM VÁS VŠECHNY ŽÁDÁM ,KDO BYSTE SE SNÍ CHTĚLI SETKAT OSOBNĚ V ČR,MÁTE JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST!!!!LENKA http://www.mmdarsancr.cz/default.aspx

Cítím krásnou energii

(Anička, 13. 11. 2008 18:59)

Při čtení tohoto článku a při pohledu na obrázek od Markétky,cítím obrovský příval energie(chvění po obličeji,jako když jsem přijímala energii Miguraj)a někdo mě hladí po čele,ten pocit je nádherný a nedá se slovy vyjádřit.Markétko moc Tě objímám a posílám lásku,při objímání jsem Ti musela říci,že Tě mám ráda,vyšlo to samo přímo ze srdce.Kytičko Tobě moc děkuji že jsi,mám Tě móóóóc ráda,objímám a posílám hodně lásky.Jsi naše zářivé sluníčko.Anička

Děje se mi to také

(Jirka, 13. 11. 2008 14:08)

Čím víc jsem na Andělských stránkách a čtu si vaše příběhy a pocity,yslím, že bych se s Vámi všemi měl setkat. Pocity co mám při čtení příběhů a když se do nich vcítím, je hrozně silný. Ať je to ten chladný závan andělů, nebo horko a chlad při čtení tohoto článku......
Jedna spřízněná dušička,kterou mám moc rád,mě na tyhle stránky navedla.....děje se mi spousta úžasných věcí, co jsem nikdy ani netušil, že bych mohl dělat.
Všechny Vás moc zdravím. Jirka.

Mám podobné pocity

(Monika, 13. 11. 2008 13:25)

včera jsem chtěla napsat své pocity, když jsem viděla obrázek Matky Meery, ale pak jsem to neudělala. Ale teď musím. Když jsem si včera "najela" myší dolů na obrázek Matky Meery pod článkem, projel mi v několika vlnách mrazivý pocit po zádech a ve vlasech, takový, jaký jsem měla při prvním zasvěcení Miguraje, když jsme se společně drželi všichni za ruce. Nemám tyto pocity, které jiní popisují - teplo nebo energii z obrázků apod., ale toto bylo opravdové, silné, nádherné, až se mi hrnuly slzy z očí. Mějte se moc a moc hezky

:-))

(Jana, 13. 11. 2008 13:17)

Kytičko chybíš mi už dlouho :-). Už se těším na 29. až se uvidíme. Tu přítomnost "někoho" tady cítím pořád, cítím jinou energii než byla před hodinou. Je to krása a jsem moc ráda. Andílkům děkuji pořád, vím, že stojí při mně. Cítím velké štěstí a klid. Je to silné.

?????

(KYTIČKA, 13. 11. 2008 13:11)

Jani,některé věci nelze vysvětlit.Ale to co cítíš je přítomnost Vyšší duchovní bytosti.Popros bytost, která je u Tebe, aby Tě ochraňovala. Určitě je plná lásky a soucitu. Je to kráááása.
Ach jo, najednou mi toto spojení nestačí, ráda bych teď byla s tebou.
Kytička

Nádherný pocit

(Jana, 13. 11. 2008 13:05)

Kytičko, chtě nechtě musím reagovat na tento článek. Při jeho čtení (ještě i teď) cítím jakoby mě někdo vískal ve vlasech, po zádech mi běhá mráz a cítím tak krásný pocit, že to neumím ani popsat. Pocit štěstí (jako když se malé dítě na něco těší:-)), lásky, hřejivý pocit na prsou. No prostě nádhera. Co se to děje?Je to krásné. Děkuju Jana

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3264529
Měsíc: 15081
Den: 596