Jdi na obsah Jdi na menu

V NOCI PO SEMINÁŘI JSEM MĚLA ZVLÁŠTNÍ VIZI

9. 12. 2008

ObrazekAhoj Kytičko,
Včera jsem byla na tvém semináři v Náchodě (Katka - pruhované bíločerné tričko). Moc se mi tam líbilo. Byla jsem poprvé na duchovním semináři a nevěděla jsem, co od toho čekat. Zaujal mě (a nejen mě) tvůj zpěv, máš krásný hlas.
Chtěla bych se Tě zeptat a požádat o jednu informaci. Dnes v noci jsem se vzbudila a nechtělo se mi spát, tak jsem si četla a pak šla opět spát. Probudila jsem se po hodině a pamatuji si tyto pocity a obrazy - byla jsem ve svém obýváku a ležela v posteli (mám malý byt, takže v "obýváku" je i postel, kde spím). Neležela jsem v posteli, ale přitom ležela a koukala na záclony, že některé žabky vypadaly z kolejničky a přemýšlela, jak je to možné. Podívala jsem se na kytičku, kterou mám pod oknem a najednou se její květ začal otáčet o 120 stupňů směrem k posteli ze které jsem se na ni dívala. Začala jsem slyšet hluboký zvuk, jakoby elektřinu...takový bzučení. Nevím, jak to nazvat a celý to mnou otřáslo,projelo..jako kdybych dostala zásah elektřinou,ale trochu jinak.Těžko se to popisuje, neumím to vyjádřit. Nešlo mi křičet a vím, že jsem to zkoušela doopravdy ne jen ve spánku, okamžitě jsem začala prosit andělíčky,archandělíčky,ať mě ochrání před vším zlým a špatným a děkovala jsem jim za ochranu. Po pár sekundách to přestalo a slyšela jsem jakoby hluboký hřmotný zvuk. A zase to mnou obrovskou silou otřáslo,projelo a pak ještě jednou, ale maličko. Probudila jsem se a cítila jsem to ve svém těle. Neměla jsem strach, protože mi tělo dávalo jasný signál, že se nebojí. Nebušilo mi srdce, nepotily ruce...nic...A ani vědomě jsem se pak nezačala bát. Najednou se mi rozlilo po srdeční čakře velikánský teplo...tak velký teplo jsem nikdy necítila a trvalo to dlouho. Bylo mi hezky...ne,že bych přímo cítila lásku, ale cítila jsem se dobře. Kytičko...to ti bylo všechno tak neuvěřitelně silné, neopakovatelné a vím, že to nebyl sen, ale skutečné. Myslím si, že mě navštívil anděl, možná archanděl, protože ty mají moc silné vibrace. Ukápla mi ne jedna slza, protože jsem byla vděčná, že zrovna mě navštívili. Cítila jsem hlubokou úctu a pokoru vůči nim a děkovala za tuto zkušenost.
Kytičko, chtěla bych tě požádat o tvůj názor. Nikdy jsem se s tímto nesetkala (pokud ano, nepamatuji si to) a nevím, zda to opravdu mohl být anděl, či něco "zlého." Tuto možnost si nepřipouštím, protože bych necítila teplo na srdíčku a rozhodně bych se bála. Nejsem v tomto znalá, proto se s prosbou o "vysvětlení, názor, informaci" obracím na tebe. Mockrát ti děkuji za to, že si najdeš chvilku na můj mail a odpovíš, alespoň pár slovy, které mi vše objasní.
Přeji ti krásný zbytek víkendu a děkuji
Katka


Milá Katko,
po zasvěcení do energie Miguraj, mohou nastat nejrůznější duchovní prožitky, neboť vibrace se mění a člověk je daleko citlivější, vnímavější a otevřenější k těmto prožitkům To co popisuješ odpovídá přítomnosti Vyšší duchovní bytosti.
Mně se napsala věta, jsem Archanděl, který léčí Tvé srdce, který stojí vždy tam, kde je láska a pochopení. Mám ti napsat, že se Ti podařilo někomu odpustit. Prolomit něco, co dlouho nebylo možné změnit.
Proto tato noční návštěva a vize.
Je skvělé,že jsi se nebála a přijala vše s klidem. Je možné,že takových návštěv bude více.

Měj se sluníčkově
S láskou Kytička


Ahoj Kytičko,
moc děkuju za tvou odpověď. Co se týká cd, moc se nám líbily písničky, které jsi zpívala na semináři...
Děkuji ti za informace, které jsi mi poskytla. Od soboty jsem extrémně citlivá, možná až přecitlivělá. Včerejšek a dnešek je pro mne velice těžký..topím se v slzách, obviňování,že jsem mohla udělat víc,že jsem se chovala ošklivě .....
Kytičko v první moment jsem se bála...nevěděla jsem,co se děje...ale pak jsem to přijala a příště, už budu vědět.
Měj krásný večer:-)
Katka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zvláštní zážitek

(Naďa, 10. 12. 2008 20:28)

Ahoj Katko a Kytičko,
musím napsat,že jsem krátce po zasvěcení do energie Miguraj(na semináři v severočeských Teplicích)měla podobný zážitek jako Katka.V noci mě "vzbudilo"cinkání zvonečků do levého ucha.Bylo to jako by někdo hrál na malinkou harfičku,nevím jak ten zvuk přiblížit.Občas mě v noci vzbudí pocit velkého jako bzučení,ale tohle byl ještě jiný zvuk.prostě hraní,cinkání.Vzbudilo mě to v uvozovkách proto,protože jsem si myslela,že jsem skutečně vzhůru s otevřenýma očima-dívala jsem se kolem sebe i na vedle spícího manžel,le později jsem zjistila,že mě probudil až manžel.zdálo se mi,že mě cosi velkou rychlostí někam táhne,ne nepříjemně,ale nemohla jsem se hýbat,jako fyzicky hýbat,měla jsem spíš pocit,že jsem nad tělem a tělo je tk těžké,protože padá někam dolů.nad hlavou jsem viděla barevnou sošku,nebo postavu,docela malou,světle modrou a růžovou.napdlo mě,že vypadá jako Panenka Marie.A v hlavě m znělo jen "neboj se chcem Ti jen něco ukázat..."Ale já se moc bála,začala jsem s největší námhou volat manžela,ten se mnou zatřásl a pak jsem se teprve vzbudila.Pak jsem si vzpomněla,že než jsem usnula,pořád jsem myslela na jednu týrnou holčičku o které jsem četla a modlila jsem se za všechny trápené a týrané děti.Prosila jsem Boha aby jim dal sílu krutosti vydržet co nejlépe.Plakala jsem,nějak na mě přípd té dívky dolehl,bylo to v krátké době po sobě dva takové případy.Bylo mi to moc líto.Jako by to byli i moje děti.Možnái proto,že sama mám malé dítě,se mě to tak dotklo.
Teď už bych se takového zážitku snad tolik nebála:)

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3264811
Měsíc: 15180
Den: 614