Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE ČASTÉ DOTAZY K VESMÍRNÉ ENERGII A CENY ZASVĚCENÍ

22. 9. 2009

 

Obrazek

Jaké jsou ceny zasvěcení?

Ceny zasvěcení do jednotlivých stupňů
 
  1. stupeň –   500kč
  2. stupeň – 1000kč
  3. stupeň – 2500kč
  4. stupeň – 3000kč
 
Přijetí těchto stupňů znamená zvýšení vlastních vibrací a možnost léčení sebe i
Druhých.
 
 
Časové rozestupy jednotlivých stupňů
 
1.     a 2. stupeň v témže dnu
3. stupeň v rozmezí tří měsíců od 2.stupně
4. stupeň v rozmezí jednoho měsíce od 3.stupně
 
 
Mistrovský stupeň za jeden rok po přijetí prvního stupně

 

Přijetí Mistrovského stupně znamená možnost zasvěcovat do této energie ostatní.

 

Milá Kytičko,

Zdravím Tě po delší době. Víš, jak jsem Ti minule psala, po zasvěcení do energie Miguraj 3. stupeň, tak od té doby mám silnou potřebu nejíst maso. Nějak víc a víc soucítím se zvířaty a nedokážu je brát jako potravu. Mám teď větší potřebu se modlit a cítím lásku a touhu pomáhat. Je to krásný pocit, vědět, že Vesmír má se mnou určité plány. Našla jsem sama sebe a moc Ti za to děkuji.

Jitka
 
ObrazekDrahá Jitko,
To je správný vývoj. To je přesný výběr toho, co právě v této chvíli, Tvé tělo a duše potřebuje. Jen jsi musela dojít k tomuto poznání tím, že jsi se více otevřela vnímání svých vlastních potřeb a pocitů.
Správně a jasně cítíš, co je pro Tebe přirozené a potřebné. Pročištění fyzického těla i jemnohmotných energií spolu úzce souvisí. I nadále budeš intenzivně pociťovat pozitivní změny a najdeš klid i radost v tom, co jsi ve svém životě nyní započala. Je to krásný Nový začátek. Přeji Ti jen krásné sluníčkové dny.
S láskou
Kytička
 
 Obrazek
Ahojky Kytičko,
Mám velkou radost a musím se s Tebou o ní podělit. Kytičko, dala jsem v práci výpověď a mám v plánu otevřít si poradenské centrum. Budu vykládat kartičky a předávat energii.
Zvažuji masérský kurs a další vzdělávání. Zatím jsem přijala III stupně energie Miguraj a I. stupeň energie Reiki. Mohla by jsi mi Kytičko napsat, jaké jsou další možnosti zasvěcení?
Mistrovský stupeň, atd.
Monika
 
ObrazekMilá Moničko,
Energie Miguraj, konkrétně IV. stupeň je proud energie, který otevírá další vstupní komunikační kanály.
Je to napojení na Mariánskou energii. Zasvěcení do IV. st. bude možné ihned po mém návratu z Medjugorje, kde mi budou sděleny další potřebné informace.
Vše bude ihned na stránkách. Co se týká Mistrovského stupně – první tři Mistři už jsou vybrání a jsou informování o tom, že budou energii dále předávat a budou do této energie také zasvěcovat další volající duše.
Přeji Ti sluníčkový den.
Kytička

Obrazek

 Přeji Ti krásný pohodový den, milá Kytičko,

Chtěla bych Ti moc poděkovat za zasvěcení do energie Miguraj. Od čtvrtku, kdy jsem byla u tebe a přijala zasvěcení, cítím, že můj život přece jen, má smysl. Mám větší radost ze života a větší sílu dále realizovat všechno to, co je zatím jen v mých snech a představách. Začínám chápat směr a cestu, po které chci jít. Vím, že můj partner mně zatím vůbec nechápe a vlastně mi neustále brání v mé cestě. Vím, že se o mně bojí. A tak, jak jsi řekla Kytičko:“ Nebudu tlačit na pilu, jen mu ukážu, že změna, kterou procházím je intenzivní,trvalá a antidepresiva a podobné léky, jsou už minulostí. Cítím,že jsem plná síly a pozitivních změn.

Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho mohu přijmout 3. stupeň?
Pavla
 
ObrazekPavli,moje drahé sluníčko,
Rozmezí mezí II. a III. stupněm je minimálně 3. měsíce. Vzhledem ke Tvým psychickým obtížím, které jsou už pochopitelně minulostí, bych volila alespoň 5 měsíců. Někdy i dobré věci, je třeba nechat dozrát a neuspěchat.
Mám Tě moc ráda
Kytička
 

 

 

Obrazek

 

Moje nejdražší Kytičko,

Jako spousta dalších lidiček na seminářích se ptám. Je možnost zasvěcení do IV. stupně energie Miguraj? Pokud ano, tak bych prosila o informace. Doufám, že se máš krásně a že se brzy uvidíme.
S láskou
Soňa
 
ObrazekSoničko,
Jak jsme si už psaly, tak v Turzovce, se stalo něco mimořádně krásného. Děvčata, která se mnou Turzovku navštívila (jednalo se o ryze soukromou návštěvu tohoto poutního místa),
měly zvláštní pocity i vize. Já jsem přijala informace o dalším vývoji energie Miguraj (4. stupeň) jiná žena viděla nádhernou Tvář, kterou měla jasně před očima a navíc jsme našly úžasné energeticky silné místo, kde proud energie jsme cítily tak jasně, že ještě pár dnů probíhalo u nás jakési čištění a další zvyšování vibrací.
Další informace přivezeme z Medjugorje, kde zjevení Marie, neustále pokračují. Nesmírně se na návštěvu tohoto místa těšíme. Ozvu se po návratu z Chorvatska, pak může teprve začít zasvěcování do IV. stupně.

S láskou Kytička

Obrazek

Kytičko, moc Tě zdravím, objímám a přeji krásný den,
Chtěla bych se zeptat, jestli náhodnou nepřipravuješ nějaký doplňkový seminář, jak pracovat s energií Miguraj, atak. Myslím, že by se připojilo více zájemkyň a zájemců o tyto informace.
Pokud něco takového plánuješ, prosím, dej mi vědět, na tuto emailovou adresu. Neboť se teď několik dní nedostanu k internetu.
Určitě bych přijela. Měj se krásně a brzy se těším na viděnou.
Lenka
 
ObrazekMilá Leničko,
Připravuji víkendový kurs masáží a léčení s Vesmírnou energií. Pro všechny zúčastněné jsou už  připraveny skripta, potřebné materiály a certifikáty.
Termín tohoto kurzu je první víkend v prosinci. Až to bude aktuální, dám vše na stránky.

S láskou Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260360
Měsíc: 15499
Den: 617