Jdi na obsah Jdi na menu

ESENCE S ANDĚLSKOU ENERGIÍ, VHODNÁ NA MEDITACE

30. 8. 2022

ANDĚLSKÉ ESENCE

esence-andelska-harmonie.jpgMoje milovaná světýlka. Bylinky a vůně už od nepaměti, stimulovaly člověka k napojení na jemnohmotný svět, vedly ho často až k dokonalému odpoutání od fyzického světa. Pomáhaly v meditaci, prohlubovaly  prožitek v uvolnění a přiváděly duši do radostné nálady a radosti. Esence uvolní mysl, zklidní myšlenky, nebo také naopak otevřou proud energie na uzdravení vašich bolestí i fyzických neduhů. Významně ovlivňují psychické zdraví.

Námět na pomoc v oblasti soustředění a hlubokých prožitků s anděly mne přímo od vás vedl k propojení těchto nádherných esencí z rostlin tak dokonalých a čisté, andělské energie. Vesmír se snaží o harmonizaci celé planety a VY se stáváte součástí této pomoci, každým krokem, který je směřován k pomoci druhým, ale především ve vyšší naladění na vysoké vibrace, vás samotných. 

Poprosila jsem anděly, aby svým působením vstoupili do těchto esencí a vytvořili kombinaci úžasného propojení sil Země a Vesmíru. Každý kdo měl tu možnost vyzkoušet tyto vůně a esence,potvrdil působení a sílu nadpozemsky čisté energie. Je krásné a důležité probouzet svět. Zatím máme tři druhy esencí, postupně vám je představím. Přeji vám nádherný a voňavý den. Připravte se, začínáme. 

 

                                                 esence-andelska-gardenie.jpg

 

 

ANDĚLSKÁ VŮNĚ GARDENIE

Tento éterický olej přenádherně voní, navozuje mír a  klid Jeho vůně je rajsky čistá. Obsahuje esenci Gardénie a Borovice limby. Jak příhodný název pro rostlinu která vám opravdu svým působením dokáže, že za malou chvíli budete v "limbu". Pokud toužíte být úspěšní v meditacích a dostat se do hloubky svého vědomí v uvolnění, nenajdete lepšího pomocníka. Váš tep se zpomalí, myšlenky zklidní. Váš svět je najednou v pořádku. Andělská energie jemně prostupuje vašim tělem a zvedá vibrace. Nic nemusíte. Ale toužíte najednou tak intenzivně po propojení vyšších světů, že vypínáte postupně všechny okruhy vašeho vědomí. Není nic, co by vám vadilo. Jste jen Vy a nekonečná láska Vesmíru. 

Tak to byla jen malá ukázka meditace, kterou přidávám ke každé kouzelné lahvičce. Esenci klidně můžete použít k běžné relaxaci, odpočinku, jen tak při pohodovém večeru, nebo před usnutím. Budu ráda za vaše podněty, zkušenosti a vaši zpětnou reakci. 

ANDĚLSKOU GARDENII si můžete objednat na mém emailu duchovni.pomoc@seznam.cz   /nezapomeňte na tečku mezi slovy duchovni a pomoc /

MÁM VÁS MOC RÁDA A TĚŠÍM SE NA TOTO NAŠE KRÁSNÉ, ANDĚLSKÉ PROPOJENÍ.

Vaše Jana Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260122
Měsíc: 15529
Den: 578