Jdi na obsah Jdi na menu

NÁVŠTĚVY JINÉHO DRUHU - Příběh Jitky

zena-srpen-b.jpgDobrý den,

Milá paní Kytičko, doufám, že vás oslovuji správně, kontakt na vás,  mi dala kamarádka, která je kromě mého přítele Patrika jediná osoba, které jsem se s tímto svěřila. Možná se mým problémem ani nebudete zabývat a hodíte můj email do koše, ale chtěla jsem vyzkoušet všechno, co je možné, abych pochopila, co se vlastně děje, a tak kontaktuji i vás.  Myslet si, že jsem blázen, samozřejmě můžete a já se ani nebudu divit. Zkuste se však na celou věc podívat a zvážit možnosti pravdy. Budu vám opravdu vděčná, když mi alespoň napíšete svůj názor. Předem vám velmi děkuji za váš čas.

 

Všechno začalo tak zhruba před rokem, kdy jsem se v noci probudila a měla intenzivní pocit, že v pokoji se mnou někdo je. Jakoby prošlo kolem mé postele několik bílošedých postav, připadalo mi to jako kdybych se probudila a nějaký sen neskončil, ale pokračovat dál. Po pár minutách, kdy jsem je pozorovala jsem si uvědomila, že nespím. Všechno se ale ztratilo během pár vteřin a já jsem se šla do kuchyně napít, pak jsem znovu usnula.

 

Další zkušenost se opakovala asi za tři měsíce.  Opět jsem ve svém pokoji spala sama. Probudila jsem se asi ve tři ráno s divným pocitem. Otevřela jsem oči a vím, že to bude znít divně, ale byla jsem cca metr nad postelí, v prostoru. Opět jsem nejdříve myslela, že je to sen, ale nebyl, byla jsem vzhůru, a opět viděla kolem sebe pohyb nějakých postav. Tentokrát jsem v klidu nezůstala a začala křičet, než do pokoje přiběhla moje matka, s kterou bydlím v domě, byla jsem opět na posteli. Moje matka tuto situaci vyhodnotila jako zlý sen. Neměla jsem sílu jí to vymlouvat. Tak moc jsem si přála, aby to byla pravda.

 

Od té doby jsem špatně usínala, ale nic zvláštního se nedělo opět několik měsíců. Trvalo to možná půl roku, kdy se celá věc zopakovala. Tentokrát mě probudil křik mého přítele, který se tu noc spal se mnou. Přítel seděl na posteli a křičel / pochopitelně vynechám nadávky, kterými ventiloval svůj strach/. Otevřela jsem oči a nechápala jeho rozčílení. Stále křičel : „Co to je? Co se to děje? „  Nechápala jsem a zeptala se, co ho tak rozrušilo.  Po jeho odpovědi jsem pochopila, že mám nejspíš velký problém„ Byla jsi tak metr a půl nad postelí, hrozně jsem se bál a stáhl tě zpátky.“ Patrik se celý chvěl a tak jsme si šli zakouřit na verandu a do rána už nespali a probírali teorie, co se může dít. Každá noc byla očekáváním, ale opět se asi dva měsíce nic nedělo.

 

Před 14 dny jsem si šla lehnout, byla jsem sama. Opět mne v noci něco probudilo, jako nějaký pohyb. Otevřela jsem oči, a zjistila, že něco, nebo někdo stojí u mé postele a tahá mi dole přikrývku. Zavřela jsem oči a snažila se nepohnout. Přiznám se, že jsem byla polomrtvá strachem. Cítila jsem velmi zvláštní pocit, Jakobych se nemohla pohnout, mým tělem stoupal pocit omámení, a já cítla, jak stoupám nad postel, jako po nějaké vlně, která mě nadnáší. Kolem mé postele bylo několik postav, které jsem viděla jako v mlze, tak zhruba do pasu. Jasně jsem cítila, jak jedu nahoru, byla jsem v poloze s roztaženýma nohama. A jedna z postav se přiblížila ke mně. Byla jsem tak utlumená, že jsem nebyla schopná pohybu, výkřiku, a vnímala jsem jen pocit, že do mě někdo vniknul, myslím to tak, jako při sexuálním kontaktu. V tu chvíli jsem ztratila vědomí, nebo mé vědomí bylo maximálně utlumeno. Znovu jsem vše začala vnímat až v posteli. Zavolala jsem ihned příteli a vše mu řekla. Okamžitě přijel a přivezl také kameru, kterou nainstaloval tak, aby snímala dění na mé posteli. Druhou noc spal vedle v obývacím pokoji a já nemohla dlouho usnout. Pak jsem opět začala vnímat přítomnost těch postav a opět se dostala do stavu jakéhosi nevědomí. Ráno jsme prohlíželi nahrávku z kamery, ale v určitém momentu, začala kamera zrnit, objevily se takové tmavé pásy a nic kromě silného vrzání mé postele tam nebylo vidět. 

 

Všichni jsme z toho na prášky, a já nevím, co bude, nebo nebude dál. Jsem snad úplný blázen, když toto vnímám? Nebo se děje něco mimo naše chápání a dokáže to vůbec někdo vysvětlit? Dokážete to vy?  Prosím pomozte mi. Ať už s vysvětlením, nebo ochranou, nebo alespoň jedinou větou, která mi objasní, co se vlastně děje.

S nadějí a díkem za váš čas

Jitka Š.

 

 

zena-ve-zlate-barve.jpgMilá Jitko,

Bylo by asi nejjednodušší napsat, zajděte si hned zítra  k psychiatrovi, napíše vám pilulky a vy přestanete blblout, protože toto jsou  typické formy halucinací.  A z čeho je máte?  No to už zjistí právě ten psychiatr, pro něho to jistě nebude problém, spojit vaše prožitky s nějakou příhodnou diagnozou..  Jak jednoduché by to bylo. Vaše situace Jituško, je ale mnohem vážnější a  komplikovanější.

 

Stala jste se totiž středem zájmu bytostí, které nejsou z této planety a jsou zkrátka od jinud. Vím, jak toto tvrzení zní, vím, co si můžete myslet, ale já trvám na svém a mám pro to dost jasných důvodů. Mohlo by se teď zdát,  a skeptici by to jistě potvrdili, že jsme na psychiatra dozrály obě. Já ale musím s dost značným překvapením konstatovat, že v poslední době mám v poradně těchto případů víc a vím, že se tímto odstartovalo zvláštní období a že se NĚCO DĚJE.

 

Pokud je žena jinak v naprosté psychické pohodě, nikdy žádné přeludy neviděla, normálně funguje a zčista jasna má noční návštěvy a jsou na to i svědci, kteří určité věci zaznamenali, musíme toto tvrzení brát vážně,protože pokud se toto děje více lidem, a mají stejné zkušenosti, je na místě brát tuto zkušenost jako něco, co se zkrátka v této době děje.  Jituško, kdyby to byly návštěvy duchovních bytostí, ráda bych ti byla nápomocná, ale v tomto případě žádný exorcista ani jiný duchovní specialista nepomůže. Jsou to návštěvy, kterým nelze zabránit ani se nijak jinak osobně chránit.

 

Mohu zde ale v dalších článcích zveřejnit zkušenosti jiných žen. Poradit v podstatě kromě hlídání jinou osobou a modlitby o ochranu před těmito „ NÁVŠTĚVNÍKY“ není co.  V tomto případě jsou totiž naše možnosti velmi omezené. Tyto bytosti jsou specifické a mají prostředky, proti kterým neexistuje obrana nebo ochranný rituál. Existuje jediná cesta a tou je prosba k andělům ochráncům a Bohu jako nejvyšší autoritě. Zásada číslo jedna -  Nespat sama. Nesmíme za žádných okolností ztratit naději. V každé upřímné modlitbě je přece příslib nové naděje. Přeji ti hodně síly, štěstí a prosím anděly za tvé bezpečí.

S láskou a pozdravem

Jana Kytička

19.6.2015

Vkládám email od Jitky. -

---------- Původní zpráva ----------
Od: jit.ulik@seznam.cz
Komu: duchovni.pomoc@seznam.cz
Předmět: Odpověď pro Kytičku


Milá Kytičko,
reaguji na váš email, a předem děkuji za odpověď. Především děkuji za modlitby, které pro mne
byly vysílány vámi i vašimi žáky. Od neděle, kdy jsme dělali společnou ochranu s křišťály se
celá situace s návštěvami těch bytostí uklidnila. Cítím se mnohem lépe, i když strach občas cítím.
Přesto jsem se rozhodla vzít tu práci. To jste se mi dívala do karet, minule a viděla jste tam
nabídku práce ve službách a ona ted nečekaně přišla, takže za měsíc už budu pracovat i bydlet
v Praze. Těším se, že se setkáme a probereme další terapie.
Opravdu mi pomohlo nebýt sama, celé dva týdny u mě spala moje sestra, a také prosila o mou ochranu.
Děkuji také za emaily, které jste mi přeposlala od ostatních lidí, kteří měli podobné zkušenosti. Velmi se těším na naše osobní
setkání a také zasvěcení do energie Miguraj 3 a 4.  Po tom prvním zasvěcení se mi mnohem lépe usíná
a cítím se celkově klidnější. Jsem vám za to velmi vděčná a nepřestávám děkovat, že lidé jako vy,
mohou pomáhat nám, kteří nejsme tak silní. Přeji krásný večer

s pozdravem

Jitka Špalečková 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pomoc

(Venuše, 20. 4. 2017 1:24)

Dobrý večer prosím vás o pomoc mám problémy nevím co to znamená asi před dvěma měsíci sem po půl nocí slisela matni hlas jako by mě volal ven nějak sem nato nereagoval ale něco mě jako by nutilo se podívat na okno a můj měsíční syn začal strašně moc plakát koukala sem se a viděla jsem šedé obrisi strašně ošklivé staré paní do rána jsem byla z malim vzhůru a na druhý den mě asi ve 3 ráno zbudil pláč syna otevřela jsem oči koukala sem se na okno a viděla jsem mladou dívku která si držela hlavou a dívala se bez hnutí pořád jen na mě od té doby to pořád vidím a přijde mi zeseto horší prosím vás mohla byste mi poradit co to je nebo co dělat děkuji Venuše

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3259285
Měsíc: 15462
Den: 566