Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ POCHOPÍME, ŽE NAŠE MYŠLENKA JE TVOŘIVÁ SÍLA, DĚJÍ SE ZÁZRAKY

25. 1. 2010

 

Obrazek

 ObrazekMoje milé sluníčka, dnes jsem otevřela  novou  rubriku OKÉNKO PRO ÚSPĚŠNÉ LIDIČKY  zde budou příběhy těch, kteří dokázali uvést to, co se zde na těchto stránkách píše a o čem se zde diskutuje do reality.

Příběh Ivetky Erbenové – mohli jste ji potkat na semináři v Náchodě v prosinci 2008

 Tento příběh Obrazekse začal odvíjet v roce 2007. Tehdy mi Ivetka poprvé napsala, že by ráda věděla, jakou cestou se má ve svém životě vydat. Nic jsem o této ženě nevěděla, jen z obsahu emailu jsem pochopila, že bydlí u Trutnova. Pochopila jsem, že pracuje někde v několikasměnném provozu ve výrobním procesu, a že jí tato fyzická práce vyčerpává.

Ivetka byla uvnitř své dušičky nejistá, trochu rozhozená v citech, a v jejím srdíčku byla nezhojená jizva, po náhle tragické smrti (v té době už bývalého manžela).Měla spoustu otázek a velkou touhu posunout se dál. V jejím dotazu, byly věty „ Ráda bych věděla kudy dál?“ Chtěla bych zkusit psát andělským písmem, abych mohla pomáhat lidem. Moc bych se chtěla věnovat esoterice, ale nenapadá mně žádný směr. Cítím se unavená a má práce mi už dlouho nedává uspokojení.

Rozpletly jsme tedy společně několik klubíček, které se týkaly vztahů a událostí v Ivetčině rodině a pátraly po tom, kde je Ivetčino místo. Vzpomínám si svou vizi, kde jsem viděla její ruce. Viděla jsem silnou energii. Pochopila jsem informaci, že tato dušička, má za úkol pomáhat lidem trochu jinak, než si dosud představovala. Patří mezi duše, které mají za úkol učit pečovat ostatní lidi o své tělo.

Po několikaměsíční úvaze, Ivetka začala navštěvovat masérský kurz. Vzpomínám si na její jeden telefonát,/který mně zastihl právě na cestě na Slovensko/.

 „ Kytičko, mám strach, že neudělám zkoušky!!!“ Prosím, Tě zeptej se andílků, jestli ty zkoušky nemám raději ještě odložit.“Původně jsem je měla dělat později, ale byla mi nabídnuta možnost je absolvovat dřív. Mám velký strach, že to nezvládnu.“

 

ObrazekMá odpověď byla krátká a jednoduchá. „Neboj se, andělé jsou při Tobě. Popros je o pomoc a všechno zvládneš. A hned mi dej vědět, jak jsi dopadla u zkoušek. Budu na Tebe myslet!“

Zkoušky Ivetka samozřejmě úspěšně zvládla.

To byl jeden ze stěžejních okamžiků, kdy Ivetka započala svou kariéru masérky. Co se dělo dál, bylo už na ní, a já mám neskutečně velkou radost, že její osobnost začala silně růst.

Obrazek

 

Uběhly tři roky. Když se na události dívám s odstupem času, vidím Ivetčin pokrok, růst, sebevědomí a úspěch, vidím velký vzestup osobnosti. A protože všechno co dělala bylo myšleno s pozitivním láskyplným záměrem výsledky její práce jsou úžasné. Posuďte sami.
 

Během několika týdnů po zkouškách, si otevřela vlastní salón,kde neúnavně masíruje.

Obrazek

 

 
Za necelé dva roky poté se umístila v soutěži živnostníku na druhém místě. Její fotografie byly v několika novinách. Tisk o ní psal jako o podnikatelce která svou profesi bere jako poslání. ¨Která při masážích pečuje nejen o tělo klienta, ale i o jeho duši.
 
 

Dnes Ivetka zaměstnává několik lidí a její klientela neustále roste. Její služby vyhledávají lidé z celé naší republiky i ze zahraničí.

Neustále se vzdělává a její odbornost je na vysoké úrovni. Toto jsou její certifikáty na služby, které poskytuje.

KLIKNĚTE NA ODKAZ

 
To, že se tato žena stala tak úspěšnou má několik důvodů
 
  1. Uvěřila, že její myšlenka je   TVOŘIVÁ SÍLA
  2. Nechala se vést anděly a poslouchala svůj vnitřní hlas
  3. Věřila snu, který si vytvořila v podvědomí
  4. To co tohoto projektu nejvíc dávala byla LÁSKA
  5. Naučila se NEPOCHYBOVAT  o sobě
  6. Její prvotní záměr byl POMÁHAT ostatním a ne za každou cenu vydělat.
  7. Její ÚSMĚV je silně nakažlivý, protože je upřímný
  8. Vždy a za všech okolností je milá, vstřícná a plná pozitivních myšlenek.
 

Jistě bychom našli i další důvody, protože ÚSPĚCH je mozaika obrazu, složená z drobných kamínků a pokud nemáme všechny kamínky pohromadě, tak nám něco neladí a přestává fungovat. Salon, který Ivetka vytvořila se jmenuje   KRÁSA A PÉČE – stejně jako její webové stránky, které jsou v odkazech na těchto stránkách duchovní pomoci.

ObrazekIvetku najdete na této adrese: 

Salon Krása a péče
Spojenecká 123
541 01 Trutnov

Komerční dům Moskva
1. patro, č. dveří 113

GPS: 50°33'49.35"N 15°54'39.92"E

 

Obrazek

Věřím, že se u Ivetky zastavíte a přesvědčíte se na vlastní oči – nebo doslova na vlastní kůži ( při skvělé masáži), že toto všechno, co je tu psáno je SKUTEČNOST.  Také Váš sen, se mění v realitu v tom okamžiku, kdy mu opravdově uvěříte.

Mám Vás všechny moc ráda a těším se na další takové příběhy, na další splněné sny, které zde budu publikovat a ze kterých se společně s Vámi budu radovat.
 
IVETKO, MY VŠICHNI TI PŘEJEME HODNĚ DALŠÍ ÚSPĚCHŮ VE TVÉM ŽIVOTĚ A DĚKUJEME, ŽE JSI PRO NÁS PŘÍKLADEM
 
S láskou   Kytička Obrazek
 

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

gratulace

(Olga, 25. 2. 2010 9:21)

Ivetko, po přečtení Vašeho příběhu se mi chce smeknout před Vámi. Záříte. Na začátku příběhu se mi před očima objevila bledá, strhaná mladá žena?, unavená, s kruhy pod očima,.. dneska Vás vidím jako krásnou, zářící, upravenou a voňavou ženu. Přeji Vám a nám všem, abyste pokračovala dál a rozdávala zdraví, pohodu, štěstí a lásku. O to víc ji také budete získávat.

gratulace+přání

(Věra, 12. 2. 2010 14:31)

Gratuluji Evičce k dobrým plodům její práce je vidět,že ji klienti mají rádi.
A přeji nám,kteří také začínají s nedostatkem sebedůvěry,aby měli kolem sebe zjevené i nezjevené andělské přátele a lásku,která nám pomůže relizovat naše touhy ,sny a přání.

..moc vam vsem drzim palce..jste uzasni

(Dana, 1. 2. 2010 15:21)

.Kyticko, to je presne jako bys popisovala pribeh moji maminky. Neni v nem jeste tak daleko,ale je na dobre ceste se tak daleko dostat. :-)

nádej

(Ľuba, 1. 2. 2010 8:41)

Niet čo dodať, naozaj....., úžasné. Len nedávno som objavila túto stránku, samozrejme preto, lebo som smutná zo svojho života..... Ani netušíš Kytičko ako mi veľmi pomáhaš, ďakujem.

Úžasné

(Míla, 31. 1. 2010 20:21)

Milá Ivetko, to cos dokázala v tak krátké době je obdivuhodné.Také masíruju a moc ráda navštívím tvůj salon. Člověk se má pořád co učit. Míla

Nádherné...

(Deniska, 29. 1. 2010 10:17)

Dobrý den, na tyto stránky a na Kytičku jsem narazila nedávno, jsem mezi Vámi nová a to co tady čtu je neskutečně nádherné.. po těle mám husí kůži z radosti, na srdci mám hřejivý pocit a na rtech přání pro Ivetku a ostatní ... Hodně štěstí.. je to úžasné!!!

Obdivuhodna

(Vlado, 28. 1. 2010 21:34)

sebarealizacia. Jej www by mohla zaujat cestne miesto medzi Vasimi spriatelenymi strankami.

P.S. Rad by som podakoval dievcatam tu z fora za rady adresovane mojej malickosti.

Poděkování

(Zuzka, 27. 1. 2010 10:51)

Milá Kytičko,děkuji za novou rubriku"Okénko pro úspěšné lidičky"
Ivetko,je prima,že se Ti podařilo svoji práci dělat coby poslání pro ostatní.Přeji Ti hodně zdraví a krásné dny. S vděčností Zuzka

Gratuluji !

(Juneau, 26. 1. 2010 18:43)

Díky za okénko, myslím, že pro mnohé z nás to bude takovým nakopnutím a povzbuzením. Ivetce přeji, aby se jí nadále dařilo.

přání

(Lada, 26. 1. 2010 16:48)

Musí to být skvělý pocit, když člověk najde pravý smysl života. Práci, která jej naplňuje.
Moc se mi líbí příběh paní Ivetky i nově otevřená rubrika, která nám vlije trochu optimismu do žil a třeba nás i motivuje :)...
Bylo by hezké, kdyby bylo více těch, kteří se najdou ve své práci. Kdy práce není jen práce, ale i posláním :).
Lada

Poděkování

(Iveta Erbenová, 26. 1. 2010 15:32)

Srdečně tě zdravím Janičko, chtěla bych ti moc a moc poděkovat za krásný článek který mě dojal, také za tvou podporu v době, kdy jsem potřebovala tvou pomoc a podporu.
Jsi opravdová kamarádka a duchovní učitelka.
V létě se určitě opět uvidíme a moc se na tebe těším.


Také děkuji i Vám ostatním za gratulace a blahopřání, potěší to néjen srdce ale i dušičku.
Jste srdečně zváni do Trutnova, ať už na kávu, čaj nebo na relaxační masáž.

Přeji všem krásný a pohodový den plný úsměvu na duši.
Iveta

Posílám gratulaci

(Channah, 26. 1. 2010 10:23)

Ivetce moc gratuluji a ze srdce jí to přeji. Já se také snažím začít jiný život, založený na pomoci lidem a vím, že sice pomalu, ale jistě se mi to začíná dařit. Je mi velkou pomocí, vidět, že se to dá zvládnout, děkuji. Přeji krásný den plný lásky. Channah

Blahopřeji, Ivetko

(Radka Aravae, 25. 1. 2010 21:43)

Ivetce moc a moc gratuluji. Já si teď také začínám plnit jeden svůj sen a Ivetka mne moc inspiruje, děkuji za tento článek. Radka Aravae

Plus velká gratulace

(Marie Jana, 25. 1. 2010 12:16)

Ivetce gratuluji z celého srdce
:)

Dušička je čím dál spokojenější

(Marie Jana, 25. 1. 2010 12:13)

Milá Kyti,
pracuji stále na tom, aby se mi splnilo očekávání úspěchu a ten je založen na mravenčí práci. Moc a moc mi mluvíš do Duše i z Duše.
Děkuji za nás všechny, kteří čtou Tvá slova.
Jiné stránky jsem nenašla, so by mi daly tolik pokrmu Duše.:)

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3264055
Měsíc: 15002
Den: 650