Jdi na obsah Jdi na menu

BOJÍM SE POUŽÍVAT KYVADLO

23. 11. 2007

ObrazekAhojky,
škoda že jsem na tvou stránku nenarazila před několika měsíci. Používala jsem kyvadlo, umělo mi psát slova, věty. Dovídala jsem se spoustu věcí, ale bohužel jsem se propojila i s těmi špatnými energii. Neměla jsem zkušenosti, a skončilo to tak, že mě ovládly natolik, že jsem se musela následně léčit s psychickými problémy. Nikdy předtím jsem problémy tohoto rázu neměla. Varování je opravdu na místě. Už nikdy bych nechtěla prožít to, co jsem prožila. Nikomu bych to ani nepřála prožít. Dávejte si opravdu všichni pozor a jakmile budou chodit divné odpovědi, komunikaci raději ukončete. Je to pro nezkušené lidi nebezpečná záležitost. Ještě bych chtěla napsat, že jsem slyšela názor, že kyvadlo by právě kovové být nemělo, protože u něj právě hrozí negativní energie. Nejlepší je prý křištálové, které čistí. Já měla růženín, a stejně ho ovládli. Doktoři mi zjistili senzibilitu, možná že u lidí, kteří senzibilní nejsou, kyvadlo nefunguje? Já získávala odpovědi z min.životů, přítomnosti, budoucnosti, všechno možné. Tak přeji hezký den a spoustu andílků :-)

Jana

Milá Kytičko,
Ráda bych se s Tebou podělila o zážitek, který mám a který potřebuji trochu osvětlit.
Velmi mně zajímá duchovno. Snažila jsem se najít způsob, jak komunikovat.
Byla jsem u kartářky. Doporučila mi kyvadélko. Zkusila jsem to a překvapilo mně, jak to funguje.

Dostala jsem odpověď skoro na všechno. Komunikovala jsem dle rady, se svým vyšším já.
Kyvadlo mi nikdy nedalo odpověď, s kým vlastně komunikuji. Nejdřív to bylo fajn, ale pak jsem začala mít zvláštní pocity. Zdálo se mi, že v bytě nejsem sama. Že něco, nebo někdo se mnou je.
Když jsem šla spát, bála jsem se. Pak jsem jakoby slyšela i hlasy. Můj strach se začal prohlubovat a já jsem se cítila jako v pasti. Neměla jsem důvod,přesto jsem byla vystrašená.
Ty hlasy byly zlověstné a já je nechtěla slyšet. Bála jsem se,že se zblázním. Trochu se to stydím napsat, ale musela jsem navštívit psychiatra. Začala jsem užívat antidepresiva.
Dnes jsem už o.k. přesto si myslím,že spouštěcím mechanismem bylo kyvadlo. Kytičko, myslíš, že to cítím správně, nebo je to jen pouhá souhra náhod?

Věra

Milí andílci,
Ráda bych Vám položila jednu otázečku. Zabývám se reflexní terapií a masážemi. Věci týkající se jemnohmotného světa mně vždycky lákaly. Jen bych chtěla víc komunikovat. Ale zdá se, že mám problém. Bojím se používat kyvadlo. Vždycky, když ho vezmu do ruky , tak cítím strach. A jakoby mně ochránci před něčím varovali. Mám vždycky silný pocit, že toho mám nechat.
Nevím nedokážu to popsat, ale ten strach mně úplně zmrazí a já práci s kyvadlem odložím opět na neurčito. Už to vidím jako určitý blok.
Co s tím?
Děkuji

Martina

Moje zlatíčka,
Opět otevřená otázka: "Kyvadlo používat či nepoužívat?"
Ráda bych souhlasila s názorem Jany, že nejvhodnější materiál je křišťál.
Takže křišťálové kyvadlo je opravdu nejlepší. Křišťál opravdu chrání před bytostmi z
nižších sfér, jemnohmotného světa. Já také doporučuji jakési zasvěcení, tedy modlitbu před prvním použitím kyvadla. Také prosba o pomoc ochránců by měla být samozřejmostí. Jinými slovy lze říct, že bychom měli kategoricky odmítat komunikaci s jinými bytostmi,než jsou naši vlastní ochránci.

Tak často mi píšete o negativních zážitcích a strachu, že Vás musím ještě jednou důrazně varovat. Nepoužívejte kyvadlo, pokud se bojíte. Strach přitahuje nižší duchovní bytosti, které mohou mít vliv na Váš další duchovní vývoj a psychiku.
Tím,že se mění vibrace celé naší planety, dochází k otevírání nejrůznějších komunikačních kanálů a uvolňování nejrůznějších energií. Nepodceňujte to.

Každý den mi někdo napíše prosbu, abych ho naučila psát automatickým písmem. Nabízíte mi peníze, různé služby a podobně. Pak mi posíláte slova,které  Vám andělé nadiktovali a já mám být jakýmsi rozhodčím, zda to jsou andělská poselství,či nikoliv.
Znovu připomínám, že to, že někomu otevřu intuici, ještě neznamená, že bude psát automatickým písmem.
Jistě, už několikrát se to stalo, a já za ty lidi, kterým se to povedlo, děkuji Stvořiteli.  Děkuji za to, že já jsem měla to krásné poslání je otevřít. Znovu zdůrazňuji, že rozhodně není možné chtít tyto věci za každou cenu. Pak mi nešťastně píšete a ptáte se „Kytičko, kde dělám chybu, proč mi andělé nic nesdělují“?. Je to stejné, jakoby jste chtěli uprostřed zimy pěstovat a přesazovat květiny.
Odmítáte čekat až příjde jaro a prohřeje půdu, která se stane plodnou a příjme Vaše květiny.

Andělé si připravují kanály komunikace v lidech. Ale pozor!! Způsoby jsou různé. Často to právě bývá krutě prožitá bolest. Prožitek blízkosti smrti,nebo ztráta blízkého člověka. Proto se často píše, že při komunikaci s jemnohmotným světem je obvykle NĚCO za NĚCO. Já jsem byla v blízkosti smrti několikrát. Vždycky byly průvodním jevem zvláštní okolnosti. Například při těžké dopravní nehodě, kterou jsem musela prožít, v momentě čelního nárazu, projížděla místem nehody záchranka. To abych si prožila tuto zkušenost, ale abych nezemřela a měla hned lékařskou pomoc.

Když mně přepadl násilník a málem mne  opravdu uškrtil, místem činu najednou procházel nějaký chodec, a tím ho vyrušil. Dodnes vidím toho pána, který se zastavil a zachránil mne jen tím, že prošel. Tehdy jsem byla poprvé mimo své tělo. Naposled jsem byla v bezvědomí, před třemi lety,když jsem se na jednom večírku snažila zabránit ostrému konfliktu. V nemocnici jsem se probrala z bezvědomí a lékař se zeptal, proč jsem se vlastně do toho konfliktu zapletla? Já jsem jen vstoupila mezi dva rozzlobené muže, aby si vzájemně neublížili. A udělala bych to znovu. Tyto řádky, píši pro všechny, kteří mi posílají emaily a chtějí vědět bližší informace, jak jsem začala vnímat anděly.

Další zkušenosti a svědectví by mohli podat všichni členové mé rodiny,kteří vnímají zvláštní zvuky v našem bytě. Někdy dokonce pohyby předmětů, když duše upozorňují na svojí přítomnost.

To,že se samy otevřou a zavřou dveře, už já nepovažuji za nic zvláštního.
Unést psychicky tyto jevy je samo o sobě dosti náročné. Je opravdu jen málo nocí, kdy nevidím u své postele stát postavy,nebo stíny, které projdou mým pokojem.
Mám natolik otevřené komunikační kanály, že vedle některých lidí nedokážu stát a musím odejít z jejich blízkosti. Velmi špatně se to vysvětluje ve společnosti. Někdy přebírám fyzickou i psychickou bolest. V poslední době mi dělá velké problémy být mezi větším množstvím lidí. Energie, které se tam prolínají, jsou různorodé a já je vnímám. Někdy až velmi intenzivně.

Kdyby se člověk takto otevřel naráz, ze dne na den, tak jak si to mnozí z Vás představují, neustál by tento tlak, tyto jevy. Proto musí všechno probíhat postupně, pozvolna.
Nebuďte netrpěliví a věřte, že posun bude o to rychlejší a přijatelnější.

Znám lidi, kteří se otevřeli příliš rychle a skončili velmi brzy v ordinaci psychiatra. Buďte opatrní a pokud máte jakékoliv pochybnosti, zůstaňte u modlitby k andělům a Stvořiteli. To je ta nejjistější a nejbezpečnější duchovní cesta.

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3264539
Měsíc: 15087
Den: 602