Jdi na obsah Jdi na menu

CO JE TO MERKABA?

5. 1. 2010

Obrazek

 

ObrazekKytičko,

přeji Ti hezký, příjemný den. Zaujala mně Tvá poradna, a vysvětlení duchovních otázek, které se mi taktéž často honí hlavou. Víš, jsem začátečník na duchovní cestě a hledám směr,nebo způsob, jak pracovat „zatím“, jen na sobě. Nevím, jakou cestu si mám vybrat. Našla jsem několik duchovních stránek, jsem trošku ještě na vážkách kam se mám přiklonit.

Zvažuji i účast na některém Tvém semináři, ale nevím, jestli nebude vadit to, že zatím nemám žádné zkušenosti. Já vím, že jsem stále nerozhodná, ale jsem znamení vah. A tak to je součástí mé povahy.
Tvé stránky jsou milé a nenásilné a tak proto mně možná tak zaujaly. Něco jsem si přečetla o Merkabě a zajímá mně Tvůj názor na tento princip. Na Tvých stránkách jsem o merkabě nic nenašla. Mohla by jsi mi prosím tento princip vysvětlit? Ráda bych znala Tvůj názor.

Markétka

Obrazek

 

 
Obrazek       Milá Markétko,
Také Ti přeji příjemný a pohodový den. Možná už víš, že já vše vysvětluji tak trochu lidově.
Mer-Ka –Ba je vlastně takový světelný dopravní prostředek, s kterým se dá cestovat dimenzemi a je to vlastně světlelná vstupní brána do vyšší úrovně vědomí.

Tento název vznikl údajně už ve starém egyptě a je složen ze tří slov.

 

 
Obrazek           Mer - druh světla
 
Ka -   duše                   Ba   -   lidské tělo
 
Dalo by se to vysvětlit i tak, že si v našem světelném těle aktivujeme rotující světlo, které nás bude přenášet z jedné dimenze (světa) do druhé. Toto světlo má tvar hvězdného světelného čtyřstěnu. A účelem je vytvořit kolem sebe tento čtyřstěn a navodit tím rotující elektromagnetické pole kolem nás.Tím dojde k propojení zemského a kosmického kanálu.

 

Obrazek

Merkaba se aktivuje například při meditaci. Pokud se věnujeme změněným technikám našeho dechu. Taktéž změnami myšlení a také změnami našeho fyzického těla.

Vzniká určitý proud energie který směřuje od první čakry a šíří se do okolního těla na vzdálenost až několika metrů. Je to jakási mistrovská pyramida.

Když jsem poprvé u sebe aktivovala toto světlo, cítila jsem bolest a tlak v místě první čakry. Bylo to docela silné. Pole Mer-Ka -ba může být aktivováno i skrz pravdivé žití kvalit jako je láska víra,důvěra,pravda a soucit. Záleží na zpracování našeho ega.  Systémem Merkaba aktivujeme své světelné tělo.

Obrazek

 

Toto učení přišlo na svět skrze Drunvala Melchizedeka. Nejjednodušší a nejbezpečnější způsob aktivace světelného těla je pro většinu z nás mentální práce s Mer-Ka-Bou,kdy se napojíme na tento světelný Zdroj a necháme skze sebe proudit světlo MerKaBy. Pomocnou aktivací jsou různá zasvěcení a přijímání nových vesmírných energií. Tento systém je určen spíše pro pokročilé. Dříve tento systém používali osvícení Mistři.

Snad Ti to Markétko takovéto vysvětlení stačilo.
ObrazekS láskou Kytička

 

 

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3246643
Měsíc: 17069
Den: 858