Jdi na obsah Jdi na menu

JAK SPRÁVNĚ PRACOVAT SE SIDERICKÝM KYVADLEM?

24. 7. 2007

ObrazekAhojky Kytičko,prosím můžeš mi popsat,jak mám používat siderické kyvadélko?
Ráda bych komunikovala, ale nevím jak na to. Možná bys to mohla dát na stránky, určitě by to zajímalo i ostatní. Pa pa a moc děkuji.

Petra

PRÁCE SE SIDERICKÝM KYVADLEM

 Každý z nás zažil ve svém životě v situaci, kdy nutně potřeboval odpověď na otázku,na kterou sám odpověď nedokázal najít..Například proto, že se otázka týkala budoucnosti. A tak si stále klademe tyto nejčastější otázky: Miluje mně? Získám potřebnou práci? Jak dopadne jednání s úřady ? Vdám se? Budu mít děti?  To je přece důvod, proč lidé odjakživa navštěvují kartářky, šamany, různé vědmy a podobně. Odpověď však můžeme nalézt i my sami. Uvnitř sebe. Tu odpověď nám může poslat anděl, náš duchovní strážce, duše zemřelého člověka, nebo také různé duchovní bytosti z nižší astrální úrovně. Odpověď k nám může přijít pomocí siderického kyvadla. Stačí usednout k počítači,zadat název této věštecké pomůcky do vyhledavače. A najednou před sebou máme nepřeberné množství návodů a názorů, co a jak máme správně dělat. Účelem naší práce s kyvadlem je nalézt pravdivou a přesnou odpověď. Přestože je tolik článků, kde naleznete návod, píšete mi, abych Vám sdělila své zkušenosti. Asi to tak má být.

Možná potřebujete slyšet mé varování, které jsem na internetu zatím nenašla,ale které je zřejmě velmi potřebné,aby práce se siderickým kyvadlem byla bezpečná.

 Jako siderické kyvadlo nám může posloužit jakákoliv kovová věc, zavěšená zhruba na 25cm dlouhém provázku, nebo nitce. Mělo by mít váhu přibližně 25g. Nesmí být příliš těžké, neboť by Vás za chvíli bolela ruka a to by rušilo vaše soustředění.

 Může to být například prstýnek,nebo  rybářský splávek. Já doporučuji křišťálové kyvadélko na řetízku, neboť je velmi vyvážené a citlivé na jemné impulsy z jemnohmotného světa.

Než kyvadlo použiji poprvé podržím jej dlouze v dlani , až je úplně horké,abych do něj vložila svojí energii a mohla správně probíhat komunikace. Pak kyvadlo ponořím do svěcené vody a chvilku se nad ním modlím Prosím Stvořitele, ať každá odpověď ,která příjde je požehnána jeho rukou a je v souladu s jeho zákony. Prosím, ať komunikuji pomocí tohoto kyvadla pouze se svými ochránci a nebo jinými nebeskými anděly. Nahlas vyslovím větu, že odmítám jakoukoliv komunikaci s nižší astrální úrovní. Obecně se této úrovni, kterou mám na mysli říká Zlo. Prosím své ochránce, aby mně před těmito energiemi chránili.

Potom se můžeme začít ptát.Kyvadlo je připraveno na komunikaci a reaguje na odpověď ANO NE.

Uchopíme kyvadlo do ruky tak, aby volně viselo. Nitka,/nebo provázek /je dlouhá přibližně 25cm.

Kyvadlo musí mít prostor na volný pohyb. Znovu poprosím ochránce o pomoc ,ochranu a požádám je o odpověď na mé otázky. Dále je nutné určení pravidel. Způsob, jakým se bude kyvadlo pohybovat to je právě žádaná odpověď ANO, nebo NE .

 Já dostávám odpovědi tímto způsobem. Pokud kyvadlo svým pohybem opisuje kružnici směrem zleva doprava, znamená to ANO. Pokud se kyvadlo kývá tzv. po linii, to znamená,jen tak rovně se pohupuje, znamená to NE. Pokud nevykazuje žádný pohyb, může to mít několik příčin. Buď nejsem na komunikaci připravená, nebo na tuto otázku nemůže být z nějakých příčin sdělená odpověď.

Otázek bychom měli položit maximálně 5 a pak komunikaci ukončíme. Před každou další práci s kyvadlem, se zeptáme ochránců, zda se můžeme ptát. Tato otázka se nepočítá do pěti otázek, které můžeme položit. V době kdy je položena otázka, musíme mít neutrální myšlenky, abychom svým podvědomím pohyb kyvadla neovlivňovali. Nikdy si nesmíme přát, aby se kyvadlo pohybovalo tak, nebo jinak.Spíš bychom naše podvědomí měli zaměstnat myšlenkou typu.Co mi asi kyvadélko odpoví???. Ruka musí být volná a v naprostém klidu. Pak sledujeme pohyb. Když dostaneme odpovědi na naše otázky, poděkujeme ochráncům a uložíme kyvadlo někam do bezpečí, aby na něj zbytečně nikdo nesahal, neboť je nabité naši energií.

Proč jsou důležité prosby o ochranu od našich milých ochránců? Je to důležité, protože když bereme do ruky siderické kyvadlo, otevíráme se komunikaci s jemnohmotným světem. A v tomto světě, nejsou jen ochránci a hodní milující andělé. Jsou zde i jiné astrální bytosti, které mají podobnou podstatu, jako andělé,ale velmi negativní energii. Mohou se na Vás napojit a vyvolat  nejen psychické, ale také fyzické problémy.

Mám kamarádku, které při práci s kyvadlem, kdy nedodržela správně tyto postupy, začal hořet závěs. Podotýkám, že neměla zapálenou žádnou svíčku,nekouřila, ani jiný otevřený oheň v její blízkosti nebyl. Mně jednou spadly ze zdi hodiny, které byly na velké skobě, která byla řádně zasádrovaná a pevně držela. Jinému známému při komunikaci s kyvadlem,v jednom momentu popadaly všechny obrazy, ze všech stěn v jeho bytě.

Proto jsou zde na místě varující slova. Buďte opatrní a žádejte, aby s Vámi komunikovali pouze Vaši ochránci. Pak se nemusíte bát. Úplně prvním krokem před každou komunikací je samozřejmě prosba o ochranný štít kolem duše. Ať Vás chrání Ti, kteří neúnavně s láskou, stráží všechny naše kroky.

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3246695
Měsíc: 17094
Den: 875