Jdi na obsah Jdi na menu

JE BŮH OPRAVDU V KAŽDÉM ČLOVĚKU?

21. 5. 2009

ObrazekJE BŮH OPRAVDU V KAŽDÉM Z NÁS?

Tento komentář Erika, zveřejňuji jako takovou  VÝSTRAHU.PŘED ŠÍŘENÍM

NEGATIVNÍHO MYŠLENÍ

Erik mi napsal:

Hele, ale to co tady tvrdíš není tak zcela pravda,ale zavádějící klam.Ano,andělé skutečně existují.Avšak existují i padlí andělé,kteří se postavili proti Stvořiteli a stali se svůdci člověka.Mohou se i tvářit jako andělé světla ,ale nejsou jimi.Pak není divu,že někdo dojde k mylné představě,že Bůh je v každém z nás.V každém???A co ti zlí?Mimochodem,není dobrého ani jednoho a to říká sám Bůh a také proto poslal svého Syna,aby zemřel za hříchy každého člověka.A kdo má Krista,má také život.Kdo nemá Krista,nemá život.Aby mohl být v člověku Bůh,musí se v Kristu znovuzrodit.K tomu byl poslán.Nějaké rádoby líbivé a laciné sebespasení,kde není třeba Krista je k ničemu a je to falešné náboženství víry.Nic víc.

 "Všichni zhřešili a všichni jsou daleko od Boží slávy.Není ani jednoho kdo by byl dobrý.Každý se ubírá svou vlastní cestou a na věčnost nepomýšlí!"
Můžete to smazat,to ano ,ale pravdu se tak nikdo nedozví.Země je v průšvihu a je to všude znát.Zavírat před tím své oči může být fatálním omylem a hrát si na dobrého též.Spravedliví jsme skrze Krista ,ne ze sebe a vlastního úsilí či přesvědčení.Bůh poslal Spasitele a k tomu říká : "Není žádného jiného jména pod nebem,skrze které by člověk mohl být zachráněn."Tak to je.

Erik

A tak se nabízí otázka „ Je opravdu Bůh v každém člověku?

Na tuto otázku mi andělé odpověděli:

Drahá sestřičko, Bůh je nejen v každém člověku, ale je ve veškerém Stvoření, je v každém stéblu trávy. Každá duše nese otisk svého Stvořitele. Jako když vezmete do rukou nádobu a zůstanou na ni otisky Vašich prstů. Ve všem je Boží energie. Nelze vidět jen špatné věci. Váš Spasitel, když byl s Vámi, na zemi , přátelil se i s těmi největšími zločinci a když umíral, slíbil místo v nebi i člověku, který se těžce,provinil proti životu který byl na kříži vedle něho. Proč to tak bylo?  Proto, aby Vám ukázal, že máte Boha vidět v každém člověku, i kdyby to byl ten nejhorší z nejhorších. On ,Váš spasitel, vyvolený svým Otcem a jedné podstaty s Boží láskou, se loučil se svými přáteli tím, že jim prokázal skutek lásky. Při poslední večeři, jim po tehdejším způsobu prokázáni milosrdenství, omýval nohy. Toto dělali otroci svým pánům. A přesto Ježíš, který je Boží podstatou, takto konal svým přátelům. Dal tím i  Vám jedinečný příklad. Navždy pro všechna pokolení. Proč, pořád pochybujete. Vidět Boha v druhém člověku, znamená milovat toho člověka za všech okolností, bez podmínek. Bůh Vám ústy Ježíše řekl: „ Miluj Hospodina svého Boha, celým svým srdcem, celou svou duší a celou svou myslí.“ To je první a největší přikázání. Druhé je mu podobné: „ Miluj svého bližního jako sám sebe.“. V těchto dvou přikázáních spočívá celý Zákon i Proroci.“

Nebraňte se lásce. Nepopírejte přítomnost Stvořitele ve Vašich srdcích. Každé srdce byť i nejvíce zatvrzelé, se může probudit ze svého spánku a začít milovat. Bůh Vám věří, proto jste na zemi.

Své duchovní učitele poznáte podle jejich srdce. Hledejte v nich lásku a pokoru. Pak rozeznáte zrno od plev.

Milujeme Vás čistou láskou a prosíme , aby Boží světlo proniklo do Vašich očí.

A tak musím Eriku konstatovat, že to co říkáš si možná ďábel, o kterém píšeš moc přeje, ale v žádném případě tomu tak není. Jen mu svými negativními myšlenkami pomáháš přesvědčovat další lidi o Zlu - které by tak rádo vládlo světu. To se ale nestane.  Když jsem se zamyslela nad tím, co mi milovaní andělé nadiktovali, vzpomněla jsem si na naše setkání, na semináře, kde společně diskutujeme o duchovních pravdách. Vzpomněla jsem si na naše objímání, kde cítíme vzájemnou lásku a proudící pozitivní energii.

Viděla jsem znovu Turzovku a všechny události, spojené právě s vyznáváním lásky k Ježíši. Písnička, kterou jsem vybrala, patřila právě Ježíši. Vzpomněla jsem si na všechny miminka, které přišly na svět díky pomocí andělů, když jejich maminky čekaly dlouhé roky. Poděkovala jsem za všechny duše, které se k maminkám vrátily. Poděkovala jsem za všechny láskyplné vzkazy zemřelých, které prošly skrze mně k Vám. Nelze spočítat milodary, které od Vás odešly tam, kde je jich potřeba. Ať je to azylový dům, nebo jiné organizace, které jste podporovali. A nyní mám velkou jistotu, kterou posílám těmito slovy dál. Svět má naději, protože na něm žijí milující lidé, kterým není lhostejný osud ostatních. Oni vidí Boha v lidech. Jsou ochotni zastavit se  a podat pomocnou ruku. Touží po lásce a objetí. To jsou lidé, které znám. Jsou to lidé, které potkávám a pokud mohu, tak je také objímám a posílám jim lásku a světlo.

 JSTE TO VY VŠICHNI,  S KTERÝMI SE V TOMTO ŽIVOTĚ POTKÁVÁM.

 Následující video je jen důkaz, že tomu tak je. Já Kytička a také Vy, kteří milujete, nabízíme své objetí zdarma, stejně jako lidé na videu. Věřím, že se k nám přidají i ostatní. Víte, že se stane jen to, čemu dokážeme věřit. Věřit v lásku znamená žít pro lásku.

Vaše Kytička

Stačí zapnout zvuk a kliknout na šipku.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadherne objatia

(Jaja, 25. 5. 2009 9:46)

V objati je tolko lasky a stastia. Je mi nadherne a dojemne, ked pozeram to video :) Dakujem

Poděkování

(Květi, 25. 5. 2009 9:39)

Milovaná Kytičko,ať kliknu kdykoliv na Tvé stránky, vždycky je tam tolik, tolik lásky. Dnes mi bylo velmi smutno u videoklipu jsem se řádně vyplakala a zase je dobře. Těším se na dovolenou, bude to poprvé v životě co budu bez svých nejbližších a přesto mám pocit, že tam budou samí blízcí lidičkové. Krásný slunečný den a vřelé objetí každému, kdo se zatoulá na Tvé stránky. Všude je jen samá láska, odpuštění, děkování...to je krása....Květinka



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257102
Měsíc: 16256
Den: 646