Jdi na obsah Jdi na menu

KDO VLASTNĚ JSME A KAM SMĚŘUJEME

3. 1. 2010

ObrazekMoje milované sluníčka.
Je 3. ledna 2010 a já mám velkou radost.Z návštěvnic a návštěvníků těchto duchovních stránek se stala za pouhé tři roky, jedna velká světelná rodina. Nejen že jezdíme společně na dovolenou, setkáváme se na seminářích, trávíme společně víkendy, ale také jsme měli prvního společného Silvestra. Někdy jako tichý pozorovatel sleduji, kolik krásných přátelství se zrodilo,vnímám, že jste spolu v kontaktu, píšete si, povzbuzujete se v těžkostech, společně se radujete z úspěchů, navštěvujete se. To je opravdu krásné a já mohu jen napsat, jediné slůvko    D Ě K U J I. 
Děkuji Stvořiteli za to, že mi dává sílu a inspiraci. Že mohu sledovat ty zázraky, které se dějí.
Zároveň, je čas položit si důležitou otázku. Kdo jsme a kam vlastně vede tato naše společná cesta? Jsou věci, které si říkáme pouze na seminářích.
A tak bych to ráda zopakovala zde veřejně.
 
ObrazekJsme lidé, kteří chtějí pomáhat sobě, druhým, a naší planetě. Učíme se mít rádi všechny a všechno okolo sebe, a tím vytvářet vibrace lásky a jednoty.Jsme lidé, kteří se nesmířili s tím, že budou jen útrpně sledovat co se děje kolem, ale chtějí se do tohoto okolního dění aktivně zapojit, případně něco pozitivně změnit . Nejsme nikde organizovaní, nijak se naše společenství nejmenuje, neřešíme, kdo je jakého náboženského vyznání, protože to není důležité. Neuznáváme žádné nauky, žádná dogmata. Jsme lidé, kteří si velmi cení vlastní osobní svobody. Aktivně se učíme hledat odpovědi na své otázky sami v sobě. Naše cesta jasně směřuje a vede k
 

Obrazek

 

 1/ duchovnímu růstu / to je uvědomění si Boží lásky a přítomnosti/
 
 2/ pochopení vlastní životní cesty ,sebeúcty a lásky k sobě samým
 
 3/ naladění na Vyšší vibrace
 
 4/ harmonizaci vztahů s lidmi které jsme v životě potkali, s kterými žijeme a s lidmi, které
    teprve potkáme.
 
 5/ vyléčení bolesti a traumatu, které jsme museli prožít,
 
 6/ vykročení na cestu osvícení a sjednocení s Boží energií
 
 7/ růstu vlastní osobnosti a sebevědomí, otevření intuice a toleranci k ostatním
 
 8/ zlepšení kvality svého osobního života
 
 9/ ovládání svých myšlenek, emocí a negativních pocitů, které měníme na pozitivní
 

10/ zlepšení duševního i fyzického zdraví a očištění od všeho negativního v nás.

Obrazek

 

 
Toto je 10 nejdůležitějších bodů, kam směřujeme. Kdo z Vás má stejný cíl, je naladěn na stejnou vlnu, jako my všichni, je s námi na stejné lodi, patří do naší světelné duchovní rodiny.
Všechny naše prosby směřují k Bohu, (který je ve třech osobách), k P. Marii, archandělům, andělům a nanebevzatým mistrům. Co všechno dále budeme společně tvořit našimi pozitivními myšlenkami, ukáže čas. Vše je relativní.
 
ObrazekNěkolikrát jsem se i na seminářích zmínila o tom, že rok 2009 byl rokem mariánské energie. Tuto energii jsme po celý rok aktivně využívali.
V tom budeme dále pokračovat, ale opět zdůrazňuji, že zde je vše dobrovolné.
Spolek přítelkyň Panny Marie, se nám krásně rozrostl. Jestli v Marii vidíte duchovní přítelkyni, nebo naši duchovní matku, není důležité. Moc bych si ale přála, abychom zachovali alespoň jednou za dva týdny společné mariánské meditace. A aby se přidali i další přítelkyně. Znásobená myšlenka má neskutečnou sílu. Naše láskyplná energie mění vibrační pole a tím léčí naší planetu.

Věřte mi, že i v roce 2010 nám bude P. Marie opět pomáhat. Její energie je velmi silná, čistá, pozitivní. Není to náhoda, že právě na poutních místech je nespočet zázračných uzdravení.

                                                 

Mám pro Vás novoroční dárek. Jana Michaela, nakreslila moc krásnou mandalku a já Vám ji zde předkládám. A Janě Michaelce moc děkuji. Cítím krásnou všeobjímající energii. Cítím čistou energii. A Jana Michaela nazvala tuto mandalku  KRÁLOVNA.  Možná se mně opět někdo z Vás zeptá zda má Jana Michaela opravdu napojení na Vesmír. Chvilku se soustřeďte a dívejte se na mandalku.
Jistě si sami odpovíte. Ano. Bůh inspiruje hodně umělců, spisovatelů a malířů. Jeho energie je všude kolem nás a promlouvá k nám z uměleckých děl, z obrazů z písní, skladeb, i z veršů.

  

 

Mám teď jediné přání, aby jste co nejčastěji vnímali tuto energii celým svým srdcem, celou svou duší, celou myslí, celou bytostí. Můj nejmilovanější Stvořiteli, prosím naplň svou láskou a energií všechny bytosti, které čtou tyto řádky. Děkuji.

S láskou Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

začarovaný kruh

(Zuzka plzeň, 17. 1. 2011 12:42)

Nejprve, krásné stránky máte Kytičko, chodím sem cca rok. Nevím kam napsat, tak se omlouvám, že píši sem. Před loni na podzim jsme měli potíže které jsme zvládli nakonec, neb nakonec jsme si pomohli sami - asi to tak mělo být. Ani vlastně nevím, co očekávám, jde o to, že mám velice špatného zaměstnavatele, špatného ve všech ohledech, bojím se ho a chtěla jsem z práce odejít, ale nemám jinou, nicméně mé přání odejít, respektive nechodit tam bylo vyslyšeno, 9.12. 2010 jsem upadla na náledí a ještě víc si zablokavovala krční páteř. Už měsíc mám problém, ano vím - dělá to stres a napětí, minulý týden to gradovalo, snažím se dýchat a bráním se, nicméně mám zablovované některé čakry, neproudí mnou správně energie i aura se mi moje vlastní nelíbí. Sama se snažím lidičkám pomoci, když potřebují, ale teď si musím pomoci sama sobě, zbavit se závislosti na opoidech (mám šrouby v kříži)- což je těžké velmi. Snad i vím, co bych měla dělat, ale nějak se nedokážu "donutit", únava a stres, dokola. Jsem trošku slaboch v některých věcech velký slaboch. Možná si nezloušim Tvoji pozornost, přesto děkuji, vím, osud si volíme sami a bůh je láska, to si říkám stále dokola, dokonce jsem udělala rituál a pomohl mi, vím, že bude dobře, jen kdyby mě ta hlava přestala bolet - z toho se asi zbláznim, už nechci jíst tolik léků, protože mi otravují tělo, ale z nějakého důvodu si to mám prožít. Mám dar, někdy mě to i děsí, takže vím, že budeme jako rodina v pohodě, musím říct, že mám skvělého manžela - i když si ze mě občas "ukousne"- jsme spojeni, řekla bych, že už se odpoutal. Píšu co mi slyna na prst přinese, takže je to trochu pomatené. Pokud se vyšší bytosti prostřednictvím Tebe rozhoudnou mi dát radu, budu moc ráda, pokud soudí, že si sama pomůžu budu taky ráda. Každopádně velice dobře působíte na lidi, sice moje energie je úplně jiná, ale Vaše uklidňuje. Neumím vyjádřit díky slovy jako někteří lidé, prostě začnu svítit a i přes tu bolavou hlavu a krk svítím, kdykoli si projíždím Vaše stránky a to mi vlastně k životu stačilo. Budete taková do konce svého krásného života, přeji Vám lásku a světlo. Zuzka

Otvorenie srdca

(magdulka, 12. 2. 2010 10:59)

Milí priatelia v Česku, prvý krát som na Vašej stránke, čítam ju s obdivom, nadšením a s úctou. To všetko sú pocity, ktoré mi priamo otvárajú srdce a cítim ako celú Vašu skupinku úžasných ľudí milujem. Pracujem so Svetlom anjelov, meditujem už pár rokov a som nesmierne šťastná, že je stále viac a viac ľudí, ktorí cítia, že existuje niečo viac a oveľa dôležitejšie ako hmota. Želám všetkým veľa Lásky, Svetla a krásny vzostup. Magdulka

Nekonečné : Dík

(Marie Jana, 20. 1. 2010 19:43)

Jste milá stvořeníčka
slůvky i všemi obrázky,
(co nad nimi by každý ztich).
Třpytí se k nám sem poklady
stříbrno modré provázky...
a kruhem mágů nakonečné
láskou je lemováno,
...VĚČNÉ...DÍK...

Pro Janu Michaelu

(Naďa, 10. 1. 2010 19:38)

Dobrý večer Kytičko,
mandalka od Jany Michaely je skutečně Královna-krásná Královna.Moc vás obě zdravím a přeji jen vše dobré.S láskou
Naďa

Kdo jsi, Kytičko?

(modroočka, 9. 1. 2010 4:55)

Napsala jsi toho mnoho... ale mně postačí jen následující věta z Bible:
Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty.
Pak už jen dodávám, že ze slabých děláš silné.
Všem Vám gratuluji. :)

Pro Josefa

(Kytička, 5. 1. 2010 9:32)

Milý Josefe, určitě se na to podívám, ale i já jsem o svátcích odpočívala a věnovala se své pozemské rodině. Hodně lidiček mi psalo na štědrý den, na Silvestra,na 1.i 2. svátek vánoční a žádali hned odpověď.Snažím se dávat lidem co nejvíce, ale také si podvědomě tvořím jakési pomyslné hranice a mantinely,vím, kam jít nechci. A tak pro další dny a roky mám pravidlo. Vánoce jsou rodiné svátky a vše ostatní,kromě rodiny, by mělo jít stranou. Proto Ti Josefe zatím nepřišla žádná odpověď.
S láskou Kytička

Připomenutí

(Josef, 5. 1. 2010 8:57)

Ahoj Kytičko 30.12.2009 jsem Ti poslal psaní. Nevím zda Ti to přišlo. Do dneška žádná odpověď. Počkám. Měj se kytičkovsky. Josef.
P.S. - Možná, že jsem to špatně odeslal.

Zdravím Tě na prahu nového roku

(Pavla, 4. 1. 2010 20:45)

Ahoj Kytičko, moc si mě těmito slovy dojala... místo TV čuming.. sedím u Tvých stránek... a vciťuji se do vděčnosti slova "Děkuji".
Ta mandalka je překrásná, i nádherně nastylizovaná..cítím z ní stejnou radostnou energii, jako z mého kamene Celestína. Je to moc krásná barva...

Prosím o modlitbu

(Není důležité, 4. 1. 2010 18:59)

zdravím Vás všechny...
Mám VELKOU prosbu, často navštěvuji tyto stránky a vždy zde čerpám sílu!
Je to týden co nečekaně zemřel můj strýc a já bych Vás moc chtěla poprosit o modlitbu za něj a o poslání síly jeho rodině která se velmi trápí! Jsem Vám moc vděčná a děkuji!!!

Mandalka

(Jana Janna, 4. 1. 2010 16:54)

Je nádherná. Vnímám ji mimo jiné i velice plasticky. Děkuji. Jana

Kytičce

(RenataJ, 4. 1. 2010 16:26)

Kytičko,kdykoli si na Tebe vzpomenu,nebo jakkoli vybavím,cítím v těle jakésy vibrace spojené s Tvým krásným zvučným a andělským hlasem...děkuji!!!
JSI MOU MANTROU...:-))
S láskou Renča

Děkuji za mandalku !!!

Chytila ma za srdce

(Katarína, 4. 1. 2010 14:33)

tá prekrásna mandalka od Janky Michaelky :)Prvé, čo mi napadlo bolo : všeobjímajúca láska.
Všetkým Vám prajem nádherné dni, veľa lásky, šťastia a pokoja v novom roku.
Katarína

krásné

(Monika, 4. 1. 2010 13:12)

Moc děkuji za pěkné řádky

Děkuji

(Ivana, 4. 1. 2010 11:20)

Milá Kytičko, děkuji za Tvé nádherné stránky, za Tvé
rady, povzbuzení. Michaelce děkuji za krásnou mandalku. S láskou Ivana

Veliké Díky

(Marie, 4. 1. 2010 7:30)

mé milované přítelkyně prostřednictvím Kytičky a jí samé, zde už není co dodávat, jen prosté DĚKUJI....
s Láskou Maruška ze Šumavy

Poděkování

(Radka Aravae, 3. 1. 2010 20:04)

Drahá Kytičko, jsem tak moc šťastná, že mi přišly do cesty Tvé nádherné láskyplné a moudré stránky. Tvá slova mi opět rozzářila srdce láskou a když jsem uviděla mandalku Jany Michaelky .... - úplně se mi zatajil dech a jen jsem slyšela jak říkám: Týýý jóóó!!! Prostě nádhera! Moc ráda sem mezi Vás chodím, je tu tolik lásky, vždycky odtud odcházím nádherně nabitá, ať už čtu Kytičky komentáře, nebo Vás všech. Mám vás všechny moc ráda a snad už letos se s Vámi setkám osobně. Vaše Radka Aravae

děkuji

(lila, 3. 1. 2010 18:32)

Děkuji Tobě Kytičko za krásné stránky plné lásky a moudrosti, děkuji za nádherné meditace s Pannou Marií, a děkuji Janě Michaelce za úžasnou něžnou mandalku. Když jsem ji spatřila, po celém těle mi běhalo příjemné mražení a do očí mi vyhrkly slzy dojetí. Přeji všem, kdo čtou tyto stránky, srdíčko plné lásky a míru. Lila

Krása

(Channah, 3. 1. 2010 14:16)

Milá Michaelko, mamdalka je úžasná, vyzařuje nepopsatelně krásnou energii, děkuji.
S láskou Channah

Děkuji Kytičce a Janě M.

(Ludmila, 3. 1. 2010 14:10)

Nádherný článek, překrásná mandalka,dohromady silný zážitek...

děkuji

(JanaMichaela, 3. 1. 2010 13:47)

moc Vám všem děkuji,jsem ráda že se Vám mandalka líbí.Kytičce děkuji za uveřejnění a milý komentář.



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3246852
Měsíc: 17144
Den: 867