Jdi na obsah Jdi na menu

MÁ DUŠE SE PROBOUZÍ A VY TO VNÍMÁTE.....

29. 4. 2009

ObrazekMoje drahé sluníčka,

dnešní příběh Michell, a prožitek, který popisuje v komentářích viz:

Milovaná Kytičko,
moc moc ti děkuji za odpověď.Chci ti jen napsat,že k ránu během spánku jsem tě nad sebou energeticky viděla.I když nevím jak vypadáš,věděla jsem,že jsi to ty.Byl to zvláštní pocit.Také to,že jsem se probudila v nádherné vibraci lásky.Nedá se to popsat,ale je to něco,co jsem pomalu zapomínala, že je a existuje....

 

 

To mně opravdu donutilo  začít přemýšlet o tom, co se vlastně se mnou děje.  Čím dál častěji se mi stává, že ve spánku se mi dějí zvláštní věci.

Vnímám tyto děje jako určité signály, které dostávám od andělů. Velmi často jsou tyto polosny, (je to  napůl sen a napůl realita),jakýsi prožitek ve změněném stavu vědomí (hladina Alfa)., odpovědí na dotazy, které si ráno čtu v emailové poště.

Poslední dobou se to děje téměř pravidelně. A tak mi poslední dobou často píšete že :

 

Jste mně viděli u své postele, nebo

 

s Vámi duchovně promlouvám nebo

 

se Vám zdají živé sny, ve kterých mně vidíte

 

a ve kterých jsou Vám dány odpovědi na Vaše otázky.

 

Případně slyšíte můj hlas když usínáte

 

Na semináři mi sdělujete, že přesto že jsme se nikdy neviděli,

 

Víte, že jsem to já, protože se Vám zdají o mně sny, kde vidíte

 

mou podobu.

 

Zeptala jsem se andělů, proč se toto děje, a jaký to má pro mě význam.

Dostala jsem odpověď, že jsem překročila určitou hranici posunu ve svém duchovním vývoji. Ten správný výraz je Nové vibrační pole.

Je to další stupeň. Má duše se může volně pohybovat. Zatím sice jen ve spánku a s pomocí andělů. Dnes v noci, když jsem se spojila s Michell, jsem nad sebou viděla prudké oslepující světlo. Bylo přímo nad mou hlavou. Nikdy jsem nic podobného neviděla. To světlo mělo určitý tvar a já musela přivřít oči a chtěla jsem vzbudit manžela, jestli to také vidí, ale jen jsem na to pomyslela, a světlo se ztratilo. Jen jsem jasně cítila přítomnost Vyšší duchovní bytosti.

Něco se semnou děje. Jsem v takové zvláštní euforii, všechno vidím tak nějak rozmazaně a vím, že to bude pokračovat dál. Jako by mně někdo stále zvedal a má duše tolik touží pomáhat proniknout „Světlu „ do každé dušičky, která volá po pomoci.

Ode dneška je něco jinak. „Něco se ve mně změnilo“. Více si uvědomuji to „Světlo v sobě“.  Kdybych Vás tu měla, musela bych Vás nekonečně dlouho objímat, takovou radost cítím z toho prožitku. Je to jako probuzení z nějakého snu. Dostala jsem novou sílu, vést duše ke světlu.

Andělé, které cítím mnohem intenzivněji než dříve, Vám všem vzkazují:

„Nebojte se uvěřit, že Bůh je v každém z Vás“. Jeho láska není jen pro vyvolené a osvícené. Je tu i pro tu nejzatvrzelejší duši člověka, který otevře své srdce a lituje chyb, kterých se dopustil. Je čas naši milovaní na pochopení dávných proroctví.

Přijde smrt a zkáza na Vaší planetu, ale Vy mějte důvěru v moc Světla a pravdy. Kdo se opováží pochybovat o pravdivosti slov Stvořitele? Náš Pán řekl:

nenechám zahynou spravedlivých. Syn Boží Vás vyzval: Vezmi svůj každodenní kříž a pojď po mé cestě. Na Vaší zemi, je teď chaos, strach a nejistota.

To je dílo nepřítele duší. Navraťte tedy klid vlastním myšlenkám. Jsme s Vámi.
My služebníci světla. Ať i Vaše myšlenky jsou čisté,zbaveny strachu a pochybností.

Vše už je započato rokem, který právě nastal. Ten čas přišel. Proste za všechny, kteří to nepochopili a stále hledají pravdu. Láska, pokora, pokání, to jediné přinese Vaší zemi pokoj a klid.

Archanděl Raziel

 

Obrazek

Toto poselství a jméno milovaného Archanděla  mně posílilo v důvěře, že na naše trápení a starosti nejsme sami. Naše fyzické i duchovní těla jsou připravena  měnit své vibrace a jsou pod Vyšší ochranou.

Nenechejme se proto zmást strachem a destrukčními zprávami

 Mám Vás všechny moc ráda a  duchovně objímám každého, kdo teď čte tyto řádky. Světlo,které přišlo ke mně, posílám dál. Ať každý, kdo teď čte tyto slova, teď pocítí Světlo nekonečné lásky a naplní svou duši pokojem......

S láskou Vaše Kytička.

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Ďakujem

(Jana, 29. 4. 2009 20:22)

Milá Kytička, pred pár dňami si bola smutná a teraz takýto posun - dar. Cítim v tom nejakú súvislosť, možno trošku odpoveď na Tvoje pochybnosti. Ale aj keby nie, veľmi Ti to prajem a aj všetkým nám, ktorí z Teba čerpajú inšpiráciu a úžasnú duchovnú múdrosť. Si ako slniečko, ktoré nám tu ochotne žiari. Za to Ti aj ja veľmi ďakujem. S vďakou a láskou, Jana.

Díky za to že jsi

(Channah, 29. 4. 2009 20:08)

Milá Kytičko,jsi úžasný človíček a já jsem moc šťastná,že jsi mezi námi a dodáváš nám sílu,odvahu a hlavně obrouvskou spoustu lásky,jsi naše sluníčko a za to Ti patří velký Dík.Při čtení jsem cítila hlazení po čele a přítomnost andílků.S hlubokou pokorou,láskou a vděčností se skláním před Bohem a děkuji za jeho neskonalou lásku a dobrotu s jakou pohlíží na nás chybující lidi.Vím,že jeho láska nás ochrání,proto s pokorou přijímejme jeho lásku.Pane děkuji Ti za nás za všechny.Posílám lásku a moc vás objímám.

Velké požehnání

(Michell, 29. 4. 2009 19:31)

Milovaná Kytičko,moje pocity nejdou vyjádřit,ale já jsem tak šťastná!Za sebe,že jsi mi dnes tak pomohla a hlavně a především za Tebe a ten nádherný andělský dar,kterým jsi dnes v noci byla obdarovaná.A já byla u toho!Neumíš si představit co to pro mě znamená.Cítím to jako obrovské požehnání pro nás obě a pro všechny lidičky,kteří chodí na Tvoje stránky.Moc tě objímám!S láskou Michell.

pre Kyticku a vsetkych :)

(Jaja, 29. 4. 2009 18:14)

Ahoj Kytička,
to bolo veľmi krásne a mala som pri čítaní tohto príspevku nádherný pocit. Je úžasné, čo robíš a akú pozitívnu atmosféru šíriš okolo. Lebo jeden človek zmôže veľa. Vidíme to tu. Ty šíriš dobro a lásku okolo seba a tým pozitívne ovplyvňuješ nás. My meníme naše vibrácie, myslíme pozitívne a tým to šírime ďalej. Ďakujem ti za to. Si úžasná, pokorná a si pre mňa veľkým vzorom. Zároveň si mi aj odpovedala na otázku, ako sa priblížiť viac k Bohu. Už dlhšie sa touto témou zaoberám. Hlavne vďaka Tebe sa venujem duchovnu a som ti veľmi vďačná za tieto príjemné a krásne zmeny. Kytička a všetci, ktorí toto čítate, prajem vám krásny a usmiaty deň a aj všetky ostatné. Mám vás všetkých rada :)

láska

(Domča, 29. 4. 2009 17:18)

To je krásné ,Kyti

Taky ti Tě objímám,

(Pavla, 29. 4. 2009 16:45)

Kyťulko, je to nádhera číst tyto slova. Díky Tobě se prohlubuje moje víra v Boha. Mám Tě ráda a děkuji za to, že Tě znám

Veliké Poděkování

(Zuzka, 29. 4. 2009 14:37)

Milá Kytičko, s láskou a pokorou Ti gratuluji a zároveň i nám všem, kteří jsme s Tebou ve styku přes Tvé stránky, či osobně.Jde-li učitel skrze své odhodlání a vytrvalost nahoru ke Světlu - jdou i jeho žáci, a za to Ti patří veliké Poděkování a přání mnoha Sil do dalších dnů v Tvém životě.s vděčností Zuzka

Děkuji Kytičko

(Lenya, 29. 4. 2009 14:21)

Děkuji Ti Kytičko za vše krásné co děláš, hodně mě posouváš dál...
Taky se mi o Tobě jednou zdálo, bylo to v souvislosti s mým (zatím budoucím) dítětem a pamatuju si z toho snu, že jsi mi řekla datum 20. října...Ale v jaké souvislosti, to už nevím, tak uvidíme :))
Měj se nádherně, papa

Úžasnééé!

(Lullaby, 29. 4. 2009 14:21)

Kytičienka naša milovaná,
to je úžasné.. dnes ráno som išla autom do práce a zrazu sa mi všetko okolo pripadlo ako Matrix, stáva sa mi to čoraz častejšie.. A potom mi prišla myšlienka, aby ľudia objavili Boha vo svojich srdciach.. Želala som to všetkým bytostiam. A teraz čítam tento článok.. Ty si skrátka pozemský anjel, ktorý vytvára svetelný most, ktorý umožňuje druhým dostať sa domov :))) Mám ťa veľmi rada. Objimam ťa.
S láskou
Ľudka

Gratuluji Kyticko nase.

(Dana, 29. 4. 2009 13:41)

Nádherné

(Jana, 29. 4. 2009 13:37)

Milá Kytičko, mám tě tak moc ráda :-). Při čtení cítím mráz na celém těle a takovou, nevím jak to nazvat, volnost, radost, štěstí. Jsem moc ráda, že tě znám, věř, že není dne, abych na tebe nemyslela. Zajímavé se mi zdá, že já se poslední asi měsíc-dva modlím také k archanděli Razielovi. Denně se k andílkům modlím, cítím nějaké změny, jen je ještě asi neumím pochopit. Čím dál častěji přemýšlím o světě,lásce, která tak moc chybí. Přemýšlím hlavně o sobě, jestli žiju, tak jak mám, poslední dobou také vidím skoro denně zlaté a modroučké hvězdičky "padat" třeba od stropu a mám tak krásný pocit, že to nejde ani vypsat. :-). Moc, moc ti děkuji za sebe i za Viktorku. Máme tě rády.

díky

(Lenka, 29. 4. 2009 13:31)

Ahoj Kyticko, je to moc krásné a preji Ti, abys i nadále sírila svetlo, jez zárí na dálku na vsechny potrebné. Dekuji Tobe a vsem andelským bytostem za podporu a pomoc.
Zdraví Lenka

Pro Kytičku

(Jana, 29. 4. 2009 13:26)

Milá Kytičko,jsem ohromená tvoji láskou, kéžby všichni lidé této planety měli tolik lásky v srdci, jako ty.Děkuji ti , za tvoji pomoc.Není dne, abych neotevřela tvoje krásné stránky.I když se ještě neznáme , moc mi pomáhají tvoje rady.Myslím, že se něco pozitivního děje s moji duší.Děkuji ze srdce a přeji ti Kytičko hezký den
Jana

Je to úžasné!!!!

(Monika M, 29. 4. 2009 13:15)

Milovaná Kytičko, je to nádherné!!!!!! fantastické!!! moc ti to přeji. Já jsem v posledních dnech pocítila úžasnou péči a lásku od andělů (archanděl Rafael), jenom v práci mě to trochu "hodí na zem". Ale to je součást života na zemi, děkuji moc moc za tuto pomoc a ochranu od úžasných bytostí Světla, miluji je, a tebe taky, jsi úžasná, jinak by ti to nebylo umožněno.......pa Monika



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3259212
Měsíc: 15440
Den: 523