Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE OTÁZKY A ODPOVĚDI

7. 4. 2010

VÝBĚR Z VAŠICH DOTAZŮ
 
Obrazekchci se zeptat co znamena kdyz clovek 3dny pred tim nez umrel zvedal ruce stale nahoru a stale volal vizt dekuji za odpoved.
 
 
ObrazekI když tento dotaz není podepsán, občas se mně ptáte co znamená, že umírající zvedají ruce a jakoby se snažili něčeho se dotknout a zachytit.
Člověk který umírá, vidí kolem sebe bytosti a duše, které k němu přichází a snaží se s ním komunikovat, snaží se mu pomoci přejít do duchovního světa. Viděla jsem tento jev u několika umírajících.
Není to nic neobvyklého. Umírající se snaží jen o to dotknout se a ujistit se, že to tak opravdu je. Slovo „ vist“ opakující před smrtí může mít vysvětlení různá.
Bytosti obvykle opakují, že se člověk nemusí bát, že má jen klidně vystoupit z těla a následovat je. Mohla to být tedy jen snaha o opakování toho slova vystoupit.
Kytička
 
 
ObrazekMilá Kytičko,
Na stránkách duchovní pomoci jsem četla článek o indigových dětech. Můj syn viděl od malička u lidí auru, viděl anděly, ale také skřítky, víly a byl velmi vnímavý na energie okolo nás.
Dokázal hovořit o věcech, které jsem nechápala a i on mi párkrát řekl : „Mami, tomu by jsi nerozuměla. Teď se mu ale tato schopnost uzavřela. Je mu deset let. Už o těchto obrazech odmítá mluvit. Nevím proč? Stalo se něco špatně? Nezablokovala jsem něčím jeho vývoj ?
Děkuji za odpověď
Martina
 
ObrazekMilá Martinko,
Tvůj syn je jiný, tak jako všechny indigové děti, které vnímají jemnohmotný svět.
Není lehké zapadnout do kolektivu, být jako ostatní, když člověk vidí a cítí jinak.
Je těžké pochopit, proč já vidím to, co druzí nevidí. Takové děti si nejdříve myslí, že to co vidí ony, vidí i ostatní, že to tak má každý. Pak zjistí, že se odlišují a to je velmi znepokojuje. Tvůj syn není vyjímka. Moc si přál, být jako ostatní a tak si sám tuto bránu uzavřel. Je rád, že už nic takového nevnímá. Neboj, nic se neděje špatně, můžeš být úplně klidná. Pokud má tyto schopnosti využívat, opět příjde čas, kdy se mu brána a napojení otevřou, ale bude to v době, kdy už bude dospělý a připravený srovnat se z touto skutečností. Teď si užívá bezstarostného dětství a to je moc dobře.
Kytička
 

 

ObrazekDobrý den,

Dlouho jsem přemýšlel, jestli Vám mám vůbec psát. Stává se mi občas v noci, že vnímám u sebe nějakou energii. Nedokážu ale pochopit jak je možné, že cítím i tělesný kontakt. Cítím, že se na mou postel někdo posadil, cítím doslova ten důlek na peřině, jako by tam seděl někdo živý. Prosím Vás o vysvětlení, když duch nemá váhu, nemá tělo, jak je možné, že to fyzicky vnímám. Trochu jsem z toho zmatený a možná se i stydím za to, že by to mohl být i výplod mé fantazie. To by ale znamenalo,že jsem blázen, já to úplně jasně cítím. Co to je?
Děkuji za odpověď
Jaroslav Ostrava
 
ObrazekMilý Jardo,

Pocity které vnímáš, mohou být v rozporu s tím, co se kolem tebe odehrává. Můžeš klidně vidět i vnímat důlek v přikrývce a on tam nemusí vůbec být. Bytosti jemnohmotného světa, totiž působí na naše pocity. Působí na naše představy, aby upozornily na svou přítomnost. Proto třeba určité zvuky slyší jen někdo. V místnosti kde je několik lidí přítomno, může vnímat tyto obrazy pouze jeden z nich. Může vidět otevírající se dveře, a přesto se v místnosti nepohne ani lísteček na květině.

To jsou jen obrazy, které nám jsou posílány. Ne vždy se to děje i fyzicky. Samozřejmě se dějí i viditelné věci, jako je pohyb předmětů, které vnímají všichni zúčastnění, nebo zvuky, které všichni slyší, přesto není žádné opodstatnění proto, aby existovaly. Takto jsem já po určitou dobu slyšela houkat v blízkosti vlak, a nemohla jsem ho slyšet. To jen na sebe upozorňoval člověk, který krátce před tím zahynul právě pádem pod vlak a potřeboval pomoc. Když jsem pomohla jeho duši, tyto zvuky ustaly.

 Při práci s klientkou jsme v tutéž dobu slyšeli kukat kukačku. Obě dvě jsme to slyšely jasně,přesto v bytě v panelákovém domě, žádná kukačka být nemohla. Při práci se zemřelými, moji klienti slyší praskání, klepání, a já to považuji za normální jev, že nám takto dávají najevo svou přítomnost.

Přesto každý projev z jemnohmotného světa nemusí být viditelný pro všechny.
Milý Jardo, až se k Tobě na postel opět někdo posadí, v klidu se nadechni a zeptej se, co od Tebe vlastně chce. Popros o sen, který by ti celou situaci vysvětlil. A neboj se, s tvým myšlením, je všechno v nejlepším pořádku.

Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3261003
Měsíc: 15632
Den: 808