Jdi na obsah Jdi na menu

DŮLEŽITÉ - PLANETA ZEMĚ V OHROŽENÍ

17. 4. 2013

zena-ve-zlate-barve.jpgMoji nejmilovanější, všichni kteří čtete tyto stránky,


V neděli v naší duchovní škole Monáda jsme se při meditaci velmi úzce propojili s duchovními nanebevzetými Mistry. Na naší Zemi právě v těchto dnech vstupuje Nová silná energie, promluvil ke mně Mistr Serapis Bey.  Také přišli další Mistři. Sdělil mi, že naše planeta se nyní dostala do velmi těžké zkoušky a je nutné, zesílit působení světla. Hrozící válka,  síla a moc negativních energií, vzestoupila na vysokou hladinu. Je proto důležité, spojit své duchovní síly. Dnes ráno, mi Mistr vše vysvětlil a já jsem plná energie, a zároveň zvláštního pocitu očekávání.

MNOHO DUŠÍ JE PŘEDURČENO K ŠÍŘENÍ SVĚTLA, LÁSKY A SPOLUTVOŘENÍ NOVÉHO SVĚTA – NYNÍ PŘIŠEL TEN SPRÁVNÝ OKAMŽIK, NAJÍT JEDEN DRUHÉHO A SPOJIT SE.

 

 

 
Toto je poselství od Mistra pro Vás:  

 

 


Milovaní přátelé světla, zdravím Vás všechny, kteří jste s láskou přijali vtělení na planetě Zemi. Oslovuji všechny ty, kteří mají vědomí lásky, a vnímají v tuto chvíli mé láskyplné vibrace ve svých duších. Není mnoho času na přemýšlení, nastává čas – který je vážným ohrožením Vaší planety. Situace je pro Zemi velmi nebezpečná. Celé skupiny duší opouštějí svévolně svá těla, vzdávají život. Zemi začíná čím dál více obkličovat destruktivní energie. Negativní síly vytvořily celou řadu utajovaných organizací, scházejí se na nejrůznějších částech světa. Snaží se za každou cenu vyvolat válečné konflikty a útoky mezi národy. Vy o jejich organizacích mnoho nevíte, ale ony přesto existují a tvoří  dílo zkázy. Je v tomto Vašem pozemském čase důležité se teď v tuto chvíli semknout a zesílit velmi intenzivně proud světla.

 

 

Budete dostávat informace ke všemu, co je nutné udělat pro ochranu Země. Budete nejsilnější skupina světla a lásky, která bude v současné době působit na Zemi. Společně se mnou, protože já v této chvíli, stejně jako ostatní Mistři, oslovíme ostatní duše, ve všech zemích. Jsme s Vámi, o co sami požádáte k Vaší práci, dostanete. Denně prosím myslete na úkol, který nyní leží před Vámi. Prosvětlit Vaši planetu a tím ji dodat novou sílu a probudit co nejvíce duší k lásce a důvěře v Pána. Vaši komunitu nazvěte    

 

SVĚTLO ZEMĚ  

S požehnáním, vírou a nadějí Serapis Bey  

 

Mistr mne požádal, abych vytvořila skupinu – komunitu duší, které se budou intenzívně spojovat s Mistry, kteří jsou připravení pomáhat nám a dávat všechny potřebné informace. Já tento úkol přijímám a prosím všechny, kteří by mi chtěli jakkoliv přispět svou pomocí, tato cesta je pro každého.  

 

MÁME SE SETKÁVAT PRAVIDELNĚ A VYTVOŘIT KOMUNITU.

Propojíme se s Mistry, s anděly a vytvořme nejsilnější skupinu, která v současné době na Zemi bude působit. Naše společně vytvořené silné světlo, bude přitahovat i ostatní duše, které se vzájemně poznají. Budou se vzájemně podporovat a budou velmi užitečné pro ostatní, kteří ještě tápou a hledají cestu. Dokážeme se napojit na Mistry, kteří nás předešli osvícením a mohou nám předávat poselství, která budou sloužit ostatním, jako světlo na jejich cestě. Společně můžeme zachránit mnoho. Cítím jak moc nás v tuto chvíli svět potřebuje.
 

TEST, JAK POZNÁM SVÉ PŘEDURČENÍ  K ŠÍŘENÍ SVĚTLA

 

1/ZAJÍMÁM SE O DUCHOVNÍ VĚCI, VĚŘÍM V LEPŠÍ SVĚT

 

2/VADÍ MI POHLED NA UTRPENÍ, AŤ UŽ LIDÍ, NEBO ZVÍŘAT

 

3/PŘEMÝŠLÍM, JAK POMOCI NAŠÍ PLANETĚ

 

4/CÍTÍM SE DOBŘE MEZI DUCHOVNĚ NALADĚNÝMI LIDMI

 

5/PŘIPADÁ MI, ŽE JSEM JINÝ/Á/

 

6/RÁD POMÁHÁM LIDEM

  

7/MÁM RÁD LIDI, ZVÍŘATA, ROSTLINY

 

8/VNÍMÁM ENERGIE

 

9/ČTU DUCHOVNÍ KNIHY

 

10/SNAŽÍM SE ŽÍT V SOULADU S PŘÍRODOU

 

11/VNÍMÁM ANDĚLY – JEJICH POMOC

 

12/MÁM TOUHU ZMĚNIT SVĚT K LEPŠÍMU,PROTO MĚNÍM SÁM SEBE

 

13/JE MI PŘÍJEMNÉ MLUVIT O BOHU A DUCHOVNÍCH TÉMATECH

 

14/SNAŽÍM SE POZITIVNĚ MYSLET A ŠÍŘIT LÁSKU

 

15/MÁM POTŘEBU ŠÍŘIT POZITIVNÍ ENERGII A LÁSKU

 

Pokud je víc jak pět odpovědí kladných -  přestaň o sobě a o svém úkolu zde na zemi pochybovat. Ty jsi jedním z nás.

 

Pro nás, pro všechny, kteří se přidají a vytvoří tuto jedinečnou skupinu, jsem vytvořila email.schránku, kde začíná naše komunikace……

Je 17. 4. 2013  -   když sečtete toto datum – dostanete č. 18. 1+8  je číslo 9 a to je nejvyšší duchovní číslo. právě teď je za pět minut dvanáct. Jak symbolické. Dvanáctka nám dá  součtem číslo 3   -  To je číslo Mistrů

Otevírám naši komunitu právě teď – zde napište a dostanete potřebné informace

 


svetlozeme@seznam.cz

 

 

Prosím o přeposlání této informace Vašim duchovním přátelům

https://duchovnipomoc.estranky.cz/

 

S láskou a nadějí

Vaše   Kytička - Melotte

  zena-ve-zlate-barve.jpg

 

 

 

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3260237
Měsíc: 15522
Den: 597