Jdi na obsah Jdi na menu

HLAS ZEMĚ

víla-nádherná.jpgMoje milovaná sluníčka,

Již několikrát jsem psala o tom, že naše Země je živá bytost. Stejně tak, jak mají své ochránce lidské bytosti, zvířata, stromy, také naše země je obklopená duchovními bytostmi, které můžete za jistých okolností vnímat a komunikovat s nimi. Víme, že naše země žije a potřebuje naši lásku. Určitě budeme na našich setkáních na seminářích, i v meditaci on-line posílat Zemi láskyplný paprsek světla. Nebudeme jen sedět se založenýma rukama a čekat na to, jak očistný proces a vzestup naší planety bude probíhat dál.

Zapojíme se aktivně do tohoto dění a budeme věřit, že všechny změny ustojíme. Navzdor těm nejtemnějším předpovědím, budeme věřit v milosrdenství a lásku. Abychom takové vibrace přitahovali, musíme se sami takovými stát. Na mnoha místech naši planety, byly zaznamenány zvuky vycházející z nitra země. Zvláštní zvuky, které se nedají vysvětlit přirozeným způsobem. Také zpěv země vycházející z hlubin naší planety v Tibetských jeskyních je známkou toho , že naše Země se začala svým hlasem ozývat.


Zaznamenaná hudba z vnitřní Země z tajné jeskyně v Tibetu. Nahrávku učinil ruský výzkumný tým. Tato léčivá nebeská hudba začala znít až teprve nedávno z místa, kam od nepaměti chodí tibetští mniši meditovat, nikdy však k ničemu podobnému nedošlo, až v posledních měsících. Někteří se domnívají, že to je oslava propojení duše Země a galaktické rodiny světla. Tuto nahrávku zde zveřejním v dalších článcích o Zemi. Nejdříve si ujasníme, co nám chce vlastně Země sdělit.

V roce 2002 /je to už deset let/ – jsem měla jasnou vizi. Slyšela jsem naší Zemi promlouvat k nám lidem. A tak jsem usedla v jedné krásné zahradě, vzala do ruky kytaru a napsala hudbu a text k písničce.  Tehdy jsem uslyšela hlas Země poprvé.

Věděla jsem, že Země k nám mluví, ale my jsme příliš zahledění do sebe a svých starostí, tak její hlas neslyšíme. Slýchávala jsem tehdy přesně  to, co je nyní realitou. Viděla jsem požáry, mrtvé ptáky, a další smutné věci, které se postupně všechny vyplnily. Napadlo mě, když k nám naše Země mluví,co asi žádá po nás lidech? Co nám touží sdělit?Věděla jsem,že Země touží po naší lásce, toleranci a pomoci. Tyto myšlenky a odpovědi najdete v mé písničce.  Písnička, kterou jsem tehdy nazpívala vyšla na CD Komu patří svět v roce 2003.  Přeji Vám nádherný den a prosím, po vyslechnutí písničky, pošlete ze svého srdce paprsek světla naší Zemi. Věřte, že to moc potřebuje.

S láskou Kytička


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přání

(Marie, 27. 1. 2012 12:43)

Kytičko, přeji ti v životě tolik lásky a dobra, kolik ho rozdáváš jiným! Bojím se o tuto planetu a ačkoliv jsem optimistka, úzkost na srdci mám. Dělám vše co můžu tak jako každý kdo se "probudil", modlím se za to, aby to stačilo.

koupit CD

(Veru, 27. 1. 2012 11:45)

Kytičko, krása... Děkujeme. Kytičko, je možné někde koupit Tvé cd? Slyšela jsem od Tebe pár písní a vždy mě tolik nabijí pozitivnem...

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3261393
Měsíc: 15783
Den: 864