Jdi na obsah Jdi na menu

OCHRAŇUJ PANE JAPONSKO

růžoví-andělé.gifMilá Kytičko,

Nedá mi to, abych Ti nenapsala. Já vím, že nemáme živit ve svém srdci strach, přesto poslední události na naší zemi, jsou alarmující. Mám na mysli poslední události v Japonsku.

Kytičko, poraď, jak se oprostit od myšlenek, které na nás doléhají. Jak nesledovat události, o kterých se kolem neustále mluví. Je mi tak líto těch lidí, jejich dětí a vůbec všeho co se tam stalo. Včera jsem měla tak děsivý sen, že doma všichni umíráme. Prosím o pár povzbuzujících slov a vysvětlení. Dá se říci, že už to všechno začalo? Myslím tím očistný proces naší planety.

Děkuji Ti za všechno, co pro nás děláš.

Dagmar

linky.gif

víla-nádherná.jpgDrahá Dagmarko,

Všechno to, co se nyní děje a týká se to nejen zemětřesení, ale i jiných hrůz a utrpení, je pouze následek lidské touhy po majetku a moci. Zkrátka jsou lidé, kteří se před ničím nezastaví, nezáleží jim na tom, kolik lidí a zvířat zahyne, netrápí je myšlenka na zdevastovanou zem, která nám dává tolik výživy, síly, lásky a je naším domovem. Jak jinak by si měl člověk uvědomit hodnotu naší země než právě tím, že časem některé části země navždy zmizí pod mořskou hladinou a vlastně o ně přijdeme. Osud Atlantidy není zcela jistě jediným momentem, kdy moře pohřbilo pevninu a tak také ráz naší planety se začne měnit. Doba očistného procesu je plně nastartovaná a je v našich rukou. Před dvěma lety jsem psala, že je za pět minut dvanáct. Nyní už žádný čas nemáme a jsme svědky velkého očistného procesu lidstva. Jsme vtaženi do děje a víru událostí, a chtěla bych zde upozornit, že v tuto chvíli už nic nelze zastavit.

Lze ale meditací, prosbami, láskou a zvyšováním vibrací zmírňovat následky těchto dějů.

Kdo pochopil základní duchovní zákony ví, že vše je v rukou člověka a tyto katastrofy nemusely přijít. Myšlenky lidí jsou ale stále zaměřeny více k materiálnímu prospěchu a drancování naší planety bohužel neskončilo. Člověk je schopný proto, aby měl více, zajít za hranice lidskosti a stává se jakýmsi pomyslným vykonavatelem rozsudku nad naší milovanou zemí. Na podzim jsem uspořádala několik seminářů, kde jsme se věnovali meditaci a pročišťování naší planety. Psala jsem jasně o nebezpečí, které hrozí. Tyto semináře neměly tak velkou návštěvnost, jako semináře s klasickými duchovními tématy.

Je to snad známka toho , že i duchovně zaměřené duše osud naší planety až tak moc nezajímá?  Ještě jednou z celého srdce děkuji těm, kteří přišli.

Právě teď v tuto chvíli pod sutinami v Japonsku leží mnoho lidí, někteří možná ještě žijí. Leží tam mnoho těch, kteří už jsou v duchovním světě a mnoho věcí už pochopili.

Ptáte se proč právě Japonsko? Místo kde žijí nesmírně inteligentní a tak kultivované, jemné duše? Já vnímám Japonce jako nesmírně laskavé bytosti, s úctou ke starým lidem. Obětavé a nesmírně pracovité. O to víc, mne bolí, že museli prožít tyto drastické a kruté dny.

Zkuste shlédnout toto video. Názor si vytvořte sami. Možná pochopíte, jak zrůdný může být člověk a jak daleko je k vůli majetku schopný zajít. Možná Vám to trochu otevře oči.Možná pochopíte, že v Japonsku nemuseli umírat lidé.

Já jen prosím: Pane, ty znáš naše bolesti, Ty víš, jak těžké zkoušky musíme procházet. Prosím Tě z celého srdce, ochraňuj lidi v Japonsku a dej jim sílu a lásku, aby dokázali vstát a jít dál. Prosím všechny laskavé lidi, aby vlna lásky a tolerance, pomohla řešit následky katastrofy, která je tou nejtěžší za poslední roky. 

S láskou Kytička

 

KLIKNĚTE A ZHLÉDNĚTE PROSÍM TOTO VIDEO

 


Komentáře

Přehled komentářů

Spojme se!

(Petra F., 18. 3. 2011 19:45)

Také se připojuji k modlitbě a podpoře tak laskavých a nesmírně pokorných lidí v Japonsku,tak si představuji i celý náš svět.Neživme zlo,nepodléhejme mu,vždyť láska a světlo je pravá podstata,která je neměnná a trvalá.Objímám celou Matičku Zemi,tak jako ona objímá nás,děkuji Kytičko.

Pocit bezmoci

(Lída, 18. 3. 2011 14:33)

Milá Kytičko,
ačkoliv jsem tvoje stránky objevila teprve nedávno, dávají mi velkou sílu a oporu. Modlím se také o záchranu všech dobrých lidí a naší planety. Po zhlédnutí tohoto videa začínám propadat pocitům beznaděje. Je mi tak líto, že o osudu světa rozhoduje pár šílenců. Doufám, že se nám podaří alespoň trochu zmírnit dopad toho všeho zla, co se v poslední době děje. Chtěla bych krásný a klidný život pro svoje děti.
Děkuji za to, že jsi.

bůh s námi

(jana, 16. 3. 2011 14:21)

Kytičko,ale to by znamenalo,že to není očistný proces matičky Země,ale opět za vším stojí lidský faktor,nějak už přestávám tomu rozumět,jen se modlím,aby nebylo hůř.

Re: bůh s námi

(Romana, 17. 3. 2011 20:34)

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/01/2395-pozor-na-americke-pokusy-s-ovlivnovanim-pocasi.htm

Síla modlitby

(Mirka, 16. 3. 2011 16:56)

Kytičko,i když jsem také měla slzy v očích při sledování toho dokumentu, přesto věřím na sílu modlitby a připojuji se k Tobě a ostatním lidem toužících po míru v srdci. Těm, kteří touží jen po moci a majetku,pomáhej Bůh. Věřím, že dobro je silnější.Martině bych chtěla vzkázat, že jsou i čisté duše a ne každý člověk má pošramocenou psychiku a pokud její svět je jejím odrazem, já si říkám, že můj svět je laskavý a mírumilovný.
Mirka z Ostravy.

Kdo jsi bez viny, hoď kamenem

(Martina, 16. 3. 2011 14:32)


PROSÍM, UVĚDOMTE SI: MY VŠICHNI NESEME ZODPOVĚDNOST ZA TYTO KATASTROFY. TO je podstata metody HO´OPONOPONO.
ODSUZOVÁNÍM, NENÁVISTÍ A "SPRAVEDLIVÝM" ROZHOŘČENÍM TYTO PROBLÉMY Z H O R Š U J E M E.

Můžeme posílat lásku planetě Zemi. JE VŠAK LEPŠÍ, KDYŽ JI BUDEME POSÍLAT POTÉ, CO SI UVĚDOMÍME KONFLIKTY UVNITŘ VLASTNÍ POŠRAMOCENÉ PSYCHIKY A TAKÉ TO, ŽE VNĚJŠÍ SVĚT JE NAŠÍM ODRAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zlé síly?

(Mili, 16. 3. 2011 13:43)

Milá Kytičko,nedokážu pochopit,že se něco takového muže dít,byla jsem na vašem semináři v Klatovech a tam jste se zminovala o atacích které se dějí,bud na duchovní učitele nebo na vlády,je možné že se nás zlé síly snaží zastrašit a využívají svých mocí na vládních činitelích nebo už opravdu lidskost vymizela?jsou ti lidé tak zaslepení po mamonu?moc mě to mrzí že se to děje a připojuji se též k modlitbě za všechny tyto dušičky,děkuji za to že jste a že lidem pomáháte:)

Je mi moc smutno

(Miška, 16. 3. 2011 12:44)

Milá Kytičko, již několikrát jsem se o HAARPu a manipulaci s počasím (chemtrails) dozvídala z jednoho webu a pokaždé, když jsem články pročítala mi bylo neskutečně smutno. Nedokázala a nedokáži pochopit pohnutky těch, kteří toto vše uskutečňují s jasným záměrem ničit a zabíjet. Připojuji se k vám a modlím se nejen za lidi v Japonsku, ale také za lidi, kteří za tou hrůzou stojí, aby se v nich probudily alespoň jiskřičky lidskosti, soucitu a probudili se z té hrůzné zaslepenosti po moci.

Ty světla

(Pavla, 16. 3. 2011 11:34)

na nebi jsem viděla i u nás před rokem v lednu. Ale v mnohem menším měřitku. Nejdřív jsem si myslela, že se mi mlží oči z nevyspání...ale jak jsem to ukázala kolegyním v práci, tak to viděly stejně.

Láska a síla

(Anna Marie, 16. 3. 2011 10:31)

Milá Kytičko, toto video jsem dostala emailem a několikrát jsem jej, s hrůzou a se slzami v očích, přehrávala. Je opravdu těžké pochopit, jak může člověk oslepen touhou po moci ohrozit ostatní svět. Člověk, který je součástí přírody, člověk který tuhle krásnou zemi nezbytně potřebuje ke svému životu, místo aby jí láskyplně chránil, tak jí plení a ničí. Varování přichází už několik let ze všech stran, každý den se pořádají meditace na ochranu země, posíláme lásku a sílu a doufáme, že naše milovaná planeta bude zachráněna. A vzápětí příjde něco, co není schopen pochopit rozum, natožpak srdce. Myslím, že né všichni, kteří se cítí jako lide, mají právo se nechat člověkem nazývat. Z celého srdce Vás všechny prosím, posílejte lidem do Japonska lásku a sílu, čím nás bude více, tím silnější pozitivní energie bude proudit. Posílám lásku i těm, kteří mají tohle na svědomí, protože opravdu něvědí co dělají, až jednou procitnou, jejich srdce bude pukat bolestí...
S láskou Anna Marie

Prosba

(Eva, 16. 3. 2011 10:13)

Drahá Kytičko, já Ti děkuji za ta slova. Přesně to tak cítím,ale neumím vyjdádřit. Připojuji se k Tvé prosbě: "Pane, prosím Tě o ochranu nevinných lidí,nenech je trpět."

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3259678
Měsíc: 15520
Den: 538