Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ MISTRŮ - ROK 2013

2. 1. 2013

zena-ve-zlate-barve.jpgMilovaná sluníčka, na prahu roku 2013 Vám přeji, aby tento rok, byl pro Vás úžasným zúročením všeho, co jste se naučili a co jste pochopili. Bude rokem lásky a skutečné duchovní obnovy. Dnes mám pro Vás pár slov od duchovních Mistrů, kteří se ze všech sil snaží předat nám informace a veškeré své dobro a lásku. Naše vzájemná komunikace je důležitá, protože jejich pomoc může být pro nás velmi užitečná. Poselství pro Vás mi nadiktoval Mistr Satja Sáí Bába a Mistr Sri Chinmoy

 

mistri-pros2012.jpgMilovaní v pravdě a lásce. Kdo z Vás začal pracovat na pozitivním naladění mysli, na uvolnění vnitřní síly a spojení Univerzální energie se svou prapodstatou, ten v tomto roce duchovního posunu, dosáhne nevídaných úspěchů. Vaše Tvořivá síla se probouzí a rozvíjí se jako okvětí vzácné růže, která provoní Vaše dny a přivede Vás k realizaci všech Vašich snů. Za poslední měsíce k nám přišlo velmi mnoho duší, které už nechtěly být součástí posunu a vzestupu vašeho světa. Nebyly tak silní, jako jste Vy. Každý kdo zůstal v těchto dnech inkarnován do fyzické roviny na Zemi, je nedílnou součástí Mistrovké mise, je to duše, která rezonuje s Božským vědomím a je součástí Božího plánu. Máte sílu změnit běh věcí a zastavit negativní proudy elementární energie. Každý z Vás má dar spolutvoření a uplatňuje svou tvořivou sílu na všech svých úrovních bytí.

 

 Kdo ale chce získat moudrost tím, že se snaží vstřebat do své mysli různá poznání a náboženská učení, bez uvolnění vlastní síly duše, bez lásky ke Stvořiteli, ten zatím nic nepochopil a zůstane slepý ke všem pravdám, které jako zlatý déšť prýští v tuto dobu z duchovního světa do Vaše pozemské realizace. Bez aktivní síly duše, nebudete moci uplatnit svou moc spolutvoření. Bez lásky vaše síla slábne, ovládají vás nižší síly, které vstupují do vašich těl a nedovolí vnímat naši pomoc. Tak rádi bychom Vám předali naše poznání, zkušenosti a pravdy, které je nám dovoleno šířit, ale každá nenávist, kterou pociťujete ke svým bližním vám způsobuje trvalá zranění duše a zakrývá vaše oči a uši.

 

Vaše srdce je obklopeno bariérou nedůvěry a strachu, je neschopno vysílat lásku a léčit vaše zranění. Otisk  zranění duše je jako tmavá a nečistá skvrna, prostupuje do fyzických těl a narušuje harmonii v tělesných orgánech. Bez sebepoznání, nemůžete odkrýt tato zranění. Bez sebepoznání, nemůže dosáhnout zdraví.

svetelnypar.jpgČasto se utápíte v sebelítosti. Litujete sami sebe, litujete se, že Vás někdo ponížil, urazil, nebo Vám způsobil nějakou jinou újmu. Přitom to byly pro Vás tak jedinečné příležitosti odpoutat se od hmotných závislostí, naučit se odpouštět. Drazí, litujte pouze vašeho pozemského času, který jste nedokázali využít ve svůj prospěch, k zdokonalování Vaší duše a k oslavě Božího jména. Nic není důležitější. váš úkol je využít všechny schopnosti a dovednosti k duchovní seberealizaci dokonalého bytí – to je,že veškeré vaše konání je propojeno s nejdokonalejší, všeobjímající láskou.

 

Rok 2013 je rokem radosti. Opravdová radost proudí z vašeho srdce jen když cítíte spokojenost se stavem své duše. To je nejvyšší pocit štěstí a radosti. Nezáleží na tom, zda se právě nacházíte v bohatství, či chudobě, z pohledu hmotného světa. Opravdové bohatství je ve vašem nitru, spočívá v dokonalé spokojenosti.

Čím více ve vás proudí Božího světla, tím se vaše duše stává dokonalejší, protože jste ve stavu uvědomění a v tomto stavu nejste schopni konat skutky, které zatěžují vaší karmu. Čím více duší toto pochopí, tím více osvícených duší bude šířit světlo. Začněte hned v tuto vteřinu, začněte prosvětlovat nejprve vnitřní rodinný kruh. To je důležité. Obejměte svého bratra, odpusťte svému otci a uctívejte svou matku, ať už vykonali dobré, či zlé skutky ve vašich očích, neposuzujte jejich chování,jen milujte. . Snažte se pochopit svou sestru a dívejte se na svět alespoň chvíli jejíma očima. Možná je její zloba jen důsledek pocitu nedostatku lásky, nebo jiného citového zranění. Buďte jako lékaři, prosvětlujte své blízké láskou a světlem.

 

I nadále Vám budeme pomáhat. Staňte se našimi studenty. Prosíme, ať každý den si vyberete svůj OBOR DUŠE, který budete s námi studovat a pochopíte tak vlastní pocity a nedostatky, ale také schopnosti, talenty a přednosti.

Nový pozemský rok Vám nabízí 365 dnů, které můžete využít k vlastnímu prospěchu a k prospěchu ostatních. Jeden den po druhém bude odcházet do minulosti, kterou nelze změnit. Každá minuta ve které necítíte lásku, je navždy ztracena a znehodnocena. V tuto chvíli máte v rukou obrovský dar. Nových 363 úžasných dnů. Zúročte je. Nepromarněte ani okamžik z tohoto skvělého roku. Jste děti svobody, vše je Vaše volba. Jsme tu pro Vás.

Vaši milující Satja Sáí Bába a  Sri Chinmoy  

/Přijala Kytička 2.1.2012

 

Já Kytička Vám všem přeji POŽEHNANÝ ROK 2013

slunicka-a-prani-pros.2012.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3259721
Měsíc: 15517
Den: 534