Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ SPOLEČNÝ OČISTNÝ RITUÁL ARCHANDĚLA NATANAELA

víla-nádherná.jpgMoje milovaná, zářivá sluníčka.

V uplynulých dnech, šly vibrace opět pořádně rychle nahoru. Píšete mi zprávičky o svých pocitech, o tělesných i psychických obtížích, téměř každý člověk nějakým způsobem vnímá změny a snaží se jim přizpůsobit. Na naší zemi nyní opravdu velmi silně působí energie Vyšších duchovních bytostí /energie Boží jednoty, energie, Archandělů, andělů a duchovních Mistrů,/.

Projevuje se to masivním probouzením duší, které doposud spaly a neměly žádný zájem o duchovní život. To se rychle mění a lidé se začínají ve větším měřítku obracet k Bohu. Stále stoupající počet mladých lidí, má zájem o meditace, modlitby a život s myšlenkou na Boha, anděly a lásku. To je velmi pozitivní zpráva, pro všechny, kteří se ze všech sil snaží, pomáhat zvyšovat vibrace planety.

planetka1.gifZemě se posouvá do vědomí 5D. Lidé však stále tvoří svůj život ve vědomí 3D. V současné době si můžeme rozšířit hranice, udělat si v mysli nové spojení, uvolnit systémy přesvědčení, které se ve vědomí 5D zdají zbytečnými a dělat to, co je třeba.
3D systémy nám fungovaly po celá staletí. Potřebovali jsme žít život v dualitě, kde jsme rozlišovali věci na dobré a špatné, černé a bílé, hezké a ošklivé. Bylo důležité poznat protiklady. Teď je stejně důležité poznat jednotu, tedy trialitu, což znamená spojit se s vyšším Já a podívat se na život z vyšší perspektivy, z pohledu duše, a to bez vyhodnocování.
Na straně druhé, jsou tu stovky lidí,upadajících do depresivních stavů, podléhajících stavů podobné záchvatům zuřivosti a nekontrolovatelného chování. Chtěla bych upozornit na chování některých lidí, kteří se snaží pomáhat temným silám šířit strach. Jde o masivní šíření jakési KLETBY

.V posledních dnech mě více lidí upozornilo na podivné emaily kolující po internetu. Tento mail je odeslán z Vámi neznáme adresy a je v něm jakási podivně stylizovaná kletba Vaší osoby – Obvyklá formulace  kletby s Božím jménem a časovým horizontem  „ DO SEDMÉHO KOLENA“.  Když si email přečtete, nejdřív si řeknete, že to byl nejspíš nějaký pomatený člověk. Přesto ve Vašich myšlenkách může zůstat strach, a ukotvit se ve muž-a-vesmír.jpgVašem podvědomí.  To je přesně to, oč těmto silám běží. Strach je totiž otevřená vstupní brána, pro působení těchto sil. Byla bych moc ráda, kdyby jste si teď v tuto chvíli, uvědomili fakt, že pokud jsme pod ochranou Boha a andělů,

TYTO KLETBY NEMAJÍ NA NAS ŽÁDNÝ VLIV, NAOPAK SE OD NAŠÍ OCHRANNÉ BARIÉRY ODRAZÍ A OBRÁTÍ SE PROTI ČLOVĚKU, KTERÝ JE VYSLOVIL, NEBO NAPSAL, PŘÍPADNĚ JE VYSÍLAL FORMOU MYŠLENKY. 

Abychom mohli být v naprostém klidu, zvýšíme ještě všichni svou ochranu proti negativním silám. Poprosila jsem anděly, aby mi poradili, jak pracovat s těmito myšlenkami a dát Vám jakýsi

NÁVOD NA OČIŠTĚNÍ OD VYSÍLÁNÝCH NEGATIVNÍCH ENERGIÍ.

Archanděl Natanael- velmi mocný Archanděl, který má moc odvracet kletby a čistit duchovní energie.
Pomáhá ve využití pozitivní energie,v objevení našich duchovních darů, pomáhá nám  v kontaktu s anděly a mistry,v uskutečnění Boží vůle, víry, zázraků, spontánního vyléčení, pravdy, kosmického osvícení, služby, odevzdání se, v odložení duchovního strachu, s jeho pomocí je snadné odevzdat se Božímu duchovnímu vedení

OČISTNÝ RITUÁL ARCHANDĚLA NATANAELA


Zapálíme bílou svíčku. Pustíme si vhodnou meditační hudbu. Poprosíme svého strážného anděla o spolupráci a ochranu. Opakujeme si 40xmantru:

energie-kolem-cloveka.jpgKAŽDÝ DEN V KAŽDOU CHVÍLI, KTERÁ PLYNE NA TÉTO ZEMI, CHVÁLÍ MÁ DUŠE BOHA A JEHO SVATÉ ANDĚLY.

Vnímáme naladění na jemné vibrace a energie andělů. Pak zavřeme oči a a vnímáme vibrace a láskyplné vlnění energie, které přichází. Pak proneseme tuto prosbu. :

 

reiki-slunce.jpgPROSÍM S NEJVĚTŠÍ LÁSKOU A POKOROU ARCHANDĚLA NATANAELA O PROČIŠTĚNÍ MÉHO DUCHOVNÍHO TĚLA. PŘIJÍMÁM  ČISTOU ENERGII ARCHANDĚLA NATANAELA, VE JMÉNU BOŽÍ JEDNOTY A SÍLY. VĚDOMĚ SE ZBAVUJI VŠECH NEGATIVNÍCH ENERGETICKÝCH VLÁKEN, ULPÍVAJÍCÍCH NA MÉM TĚLE. VE JMÉNU BOHA. VE MNĚ A KOLEM MĚ JE ČISTO. MOCNÁ SÍLA ARCHANDĚLA NATANAELA POZVEDÁ MOU DUŠI K BOHU A ZBAVUJE MĚ KAŽDÉ NEGATIVNÍ MYŠLENKY I SLOVA, KTERÉ KE MNĚ BYLO VYSLÁNO, NEBO KTERÉ JSEM JÁ SÁM/A/ VYSLALA A TO  V CELÉ LINII ČASU. CÍTÍM ŠTĚSTÍ A LÁSKU, PROTOŽE SI UVĚDOMUJI, ŽE VŠECHNO JE BŮH. Poděkujeme.


energie-z-more.jpgNyní cítíme proud energie, která přichází v podobě krásného zlatého proudu, a obaluje naše tělo. Představíme si zrcadlový obal – válec – který se nuzavře a chrání  před negativní energií naše jemnohmotné tělo. Představíme si, jak Archanděla Natanael prosvětlí svým světlem tento válec.
Závěr: 

Opakujeme si 40xmantru: KAŽDÝ DEN V KAŽDOU CHVÍLI, KTERÁ PLYNE NA TÉTO ZEMI, CHVÁLÍ MÁ DUŠE BOHA A JEHO SVATÉ ANDĚLY.

TENTO RITUÁL JE MOCNOU OCHRANOU PŘED KLETBAMI.


Po tomto rituálu se zlepší i Váš spánek a budete mít klidné sny.
Mám Vás všechny moc ráda a záleží mi na tom, jak se cítíte.
Vaše Kytička
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosba

(Alenka, 17. 10. 2012 20:48)

Ahoj,Janičko,už jsem poslala mail,kde oslovuji Tebe, ale i Moničku- je to krásná holka....zdravím ji. Posívej se, prosím na mailík. Ahoj, Alenka Fabíková - 774835233

Podakovanie

(Petra, 13. 2. 2012 11:47)

Dakujeme Kyticka:-)

otázka

(katka, 12. 2. 2012 12:38)

kytičko prosím tě a jak to,že mi paní Lidunka z Amezdas říkala,že nás Archandělé nemusí slyšet?!a pak na jednom léčení pro matku Zemi mi říkala jiná terapeutka,že za mnou viděla Archanděla Michaela?protože neslyším strážného anděla,ale nějaký hlas na mě mluví,ale jak si mám být jistá,že to je světelná bytost plná lásky a dobra!?
děkuji katka

dík

(Majka, 11. 2. 2012 5:36)

Kytičko, děkuji. Už při čtení článku na Tvých stránkách jsem cítila láskyplnou energii, jak mě obaluje. Díky

Dotaz:

(Viman, 11. 2. 2012 4:29)

Ahoj Kytičko, teď jsem si udělala rituál / na ochranu / od Archanděla Natanaela a jen se chci zeptat, proč se musí opakovat napřed 40 x potom také 40 x mantra. Je to docela náročné a zdlouhavé - jen se ptám. Děkuji za odpověď na mou " všetečnou " otázku.

DĚKUJEME

(MONIKA, 11. 2. 2012 0:09)

BUH TI ŽEHNÉJ

Dakujem

(Maria, 10. 2. 2012 13:43)

dakujem draha KYTICKA za tieto uzasne informacie velmi mi padli vhod je to vsetko absolutna pravda takto sa citim nevedela som preco ale tu najdem vzdy odpoved ked mi je tazko uz si robim poznamky vypisky aby som sa mohla ucit modlit meditovat lebo mam pocitac pozicany od dcerky a po dlhsom case mozem byt na tychto strankach.Z CELEHO SRDCA DAKUJEM PRAJEM KYTICKE PEVNE ZDRAVIE LASKU SILY NA JEJ CESTE POMOCI NAM DUSICKAM.bOH ZEHNAJ UZASNEJ kYTICKE.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256509
Měsíc: 16174
Den: 617