Jdi na obsah Jdi na menu

JAK POZNÁTE, ŽE NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA SVOU DUŠI

 meditace-srp12b.jpgJAK POZNÁTE, ŽE STÁLE NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA VLASTNÍ DUŠI

 

Co pro nás znamená  napojení na vlastní duši ve větším měřítku, než na hlas našeho ega? Naše duše má klíč ke všem informacím, které potřebujeme. Je v kontaktu s vyššími bytostmi světla. Jemným vláknem je stále spojena se svou podstatou v té nejvyšší úrovni naší mysli. Pokud jsme napojeni na vlastní duši, nikdy nejdeme sami proti sobě. Děláme to, co je pro nás prospěšné. Snažíme se být lepší a vyvíjíme k tomu patřičné úsilí. Pro naše andělské průvodce je mnohem jednodušší nám pomáhat a radit pokud jsme spojeni více s duší, než s pouhým rozumem. Rozum nás může vést cestou logiky a zachování námi uznávaných hodnot. Duše nás vede cestou pochopení a osobního růstu.  Zde je pár otázek, které vám pomohou objasnit, jak na tom jste vy. Převládá u vás napojení na duši, nebo vás ještě stále pevně ve svých rukou svírá ego? Pokud odpovíte kladně na více než dvě otázky, NEJSTE napojeni na svou duši. Přemýšlejte o tom, jak  málo svou duši vnímáte....

 

 

1/ Trápí vás strachy a obavy –   vaše duše ví, že strach je protipólem lásky a proto nikdy nemá strach.  Uvědomuje si propojení s nejvyšší láskou. Váš strach je pouze vlastností vašeho ega.

 

2/ Trpíte pocitem méněcennosti -  duše si neustále uvědomuje svou jedinečnost a necítí se nikdy méněcenná, zná velmi dobře svou hodnotu a nepochybuje o ní.

 

3/ Špatně snášíte samotu -  duše si je vědoma svého napojení na celý vesmír, na všechny a na všechno. Dobře ví, že je neustále obklopena vším a všemi, kteří jsou pro ni ve své celistvosti všudypřítomní.

 

4/ Cítíte se občas bezmocní – duše se nikdy necítí bezmocně, protože ví, že je součástí všemocné vesmírné energie. Plně si uvědomuje svou součást v dokonalém božím plánu a svou účast v každé jednotlivé kosmické hře.

 

5/Bojíte se smrti -  Duše se nikdy smrti nebojí, protože si je vědoma svojí nesmrtelnosti. Smrt pro ni znamená přechod do mnohem lepší roviny bytí.

 

6/Nedokážete se vyrovnat s rozchodem partnera -  duše si je vědoma důležitosti svého inkarnačního plánu a ví, že potřebuje i jiné zkušenosti ve vztazích. Lpění je hlasem vašeho ega.

 

7/ Pochybujete o tom, zda to co právě děláte je správné -  Duše nepochybuje o důležitosti cesty na které se nachází. Dobře ví, že ty nejlepší zkušenosti a lekce potkává právě zde a právě s těmito lidmi, které potkává. Pochybnost a nedostatečná víra v sebe – to je práce ega.

 

8/ Trápí vás, co si ostatní lidé o vás myslí – Duše chápe smysl své cesty a ví, že hodnotit ji může pouze vysoká duchovní bytost, která vidí celý její příběh se všemi životy a zkušenostmi a žádný člověk není schopen takového jasného pohledu. Proto na tom co lidé říkají, nezáleží.

 

9/ Jste rozladěni z toho, že se ostatní lidé nechovají stejně k vám, jako vy k nim? Duše chápe, že lidé okolo ní, se nepohybují ve stejné vibrační úrovni. Proto i jejich chování je rozdílné. Nemusí vidět stejné řešení situací jako vy a jejich chování vůči vám, nemusí být laskavé. Duše vnímá své příležitosti k růstu a netvytváří si žádné představy a iluze. Očekávání a iluze, spojené s pocitem křivdy, to jsou pocity vibrující na úrovni ega.

 

10/Změny ve vašem životě ve vás vyvolávají pocit nejistoty a strachu.  Duše se změn nebojí, dobře ví, že v životě na zemi není nic konstantní a vše podléhá změnám.  Každou změnu považuje za novou příležitost k učení a vlastnímu růstu.

 

11/Bojíte se nových životních rozhodnutí a odpovědnosti, jednoduše máte strach, že uděláte chybu. Duše ví, že neexistují chyby, pouze si určitým rozhodnutím může zkomplikovat cestu, na které ale zase může projít mnohem zajímavější lekce.

 

12/ Cítíte se být nemilovaní -  Duše má v sobě Boží světlo a napojení na vyšší světy, proto se vždy a za všech okolností cítí milována, ať je inkarnována do anglické královské rodiny, nebo se narodila fetující dívce v Bronxu. Vše ostatní je lež.

 

Přeji všem krásný den a v příštím tréninku si jednotlivé body rozebereme podrobněji.

 

přidejte se k nám na FB stránku VE SVĚTLE ANDĚLŮ

těší se na Vás

 

S láskou Vaše Jana Kytička

 

                       svetlozeme-cerv..jpg

TOPlist

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pravda o duši

(juraj mišak, 14. 10. 2016 10:46)

KRÁSNE A VÝSTIŽNE NAPÍSANÉ.
SME CERUZKAMI RUKÁCH BOHA /NAŠEJ DUŠE,KTORÁ SA NIKDY OD ZDROJA NEODPOJILA. MODLIDBA A VIERA NÁS S ŇOU UDRŽUJÚ V KONTAKTE A POD BOŽOU LÁSKYPLNOU OCHRANOU.ĎAKUJEM ZA PRIPOMENUTIE A ZDIELAM S LÁSKOU A POKOROU

Nelze být nenapojen na duši

(Alena, 12. 10. 2016 11:23)

Dle starého Egypta jsou duše 2: Ba a Ka – to co je zde popisováno, je ta vyšší forma duše, jež je součástí duše Boha. Více tělesná duše, která s námi absolvuje všechny inkarnace, má v sobě zápisy zážitků a zkušeností, které se promítají i do myšlení, emocí a vztahů k sobě. Právě tato duše rozvíří sérii pocitů, když potkáme někoho z minulého života a může být zdrojem podobných postojů. Připomíná nám, na čem ještě máme zapracovat.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247305
Měsíc: 17245
Den: 746