Jdi na obsah Jdi na menu

JAK POZNÁTE, ŽE STÁLE NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA VLASTNÍ DUŠI část I.

andel-pros13.jpgJAK POZNÁTE, ŽE STÁLE NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA VLASTNÍ DUŠI  část I.

 

 

1/ Trápí vás strachy a obavy –   vaše duše ví, že strach je protipólem lásky a proto nikdy nemá strach.  Uvědomuje si propojení s nejvyšší láskou. Váš strach je pouze vlastností vašeho ega.

 

Dobře si přečtěte první větu a především slovo TRÁPÍ.  Vnímejte rozdíl mezi strachem, který je naprosto přirozený, například, že  neskočíme z výšky,že se  rozhlédneme při přecházení ulice, nevrháme se do hluboké vody, pokud neumíme plavat, nevložíme ruku do ohně , / viz: základní pud sebezáchovy,který pomáhá chránit naše hmotné tělo/, a strachem, který nás trápí neustálým vytvářením představ  „COBY, KDYBY.“

 

 V praxi to funguje tak, že pokud stojíme před nějakým rozhodnutím, naše podvědomí nám ihned vytvoří katastrofický scénář událostí, které by“mohly“ následovat, pokud bychom se takto rozhodli , nebo se snažili něco změnit. Toto jsou strachy, které se odehrávají pouze v naší mysli, ale tělo je přijímá, jako konkrétní, vytvořené  situace. Naše podvědomí tedy vytváří obavy, strachy a starosti mnohem dříve, než mohou vstoupit do reality, než mohou vůbec začít existovat. A samozřejmě, že většina z těchto představ se vůbec nestane. Je to jen vámi vytvořený zbytečný strach a jede ve vás negativní program spuštěný vašim podvědomím.  Ať už jedete v tomto negativním naladění díky vzorcům, které jste si vytvořili,  zkušenostem, které vás k tomuto přesvědčení přivedly, nebo vlivem událostí z minulých životů, případně  jste tyto zkušenosti viděli u jiných lidí a přijali jste jejich strach, jejich vibraci, jste v určitých oblastech zastaveni ve svém dalším vývoji. Je to patový stav, kdy stojíte na místě a nejdete dál.

 

JAK ZRUŠIT TYTO PROGRAMY:

1/ Uvědomit si, že VŠECHNO JE ZKUŠENOST. Ať už máte obavy ze zklamání v  novém vztahu, z bolesti při rozchodu, z neúspěchu v novém zaměstnání, z vlastního selhání, VŽDY JE TO PRO VÁS DALŠÍ NOVÁ ZKUŠENOST, která vás posílí, protože jen prožitými zkušenostmi rosteme. Každá zkušenost je dobrá a obohatí naše vnímání života jako takového, rozšíří náš obzor.

 

2/ POŠLI TO VÝŠ. Vnímat současný život jako jeden z mnoha a dívat se na něho s nadhledem. Pochopit, že ať se rozhodnu jakkoliv a prožiju cokoliv, vždy to bude vedeno vyšší silou, která dovolí jen to, co je pro mne prospěšné. Moje rozhodnutí ovlivní mou další cestu a každá má cesta je přínosem pro pochopení. Nic není důležitější, než si uvědomovat všeobjímací, Boží lásku  a sílu vlastní duše. VĚŘÍM, ŽE SE ROZHODUJI VŽDY TAK, JAK NEJLÉPE V TOM OKAMŽIKU DOVEDU. PROSÍM BOŽÍ ANDĚLY O VEDENÍ V MÉM ROZHODNUTÍ. AŤ POSILUJÍ MÉ VĚDOMÍ, ŽE, POKUD SI ZVOLÍM OBTÍŽNĚJŠÍ CESTU, DOSTANU TAKÉ SÍLU JI ZVLÁDNOUT.

 

3/ DÍVEJ SE NA SVŮJ ŽIVOT  Z VÝŠKY - ODPOUTEJ SE - Zapal si svíčku, pusť příjemnou meditační hudbu a zavři oči. Představuj si sebe, jak sedíš na nejvyšší hoře světa a díváš se dolů. Svět je hluboko pod tebou. Tvé já se dívá na tvou osobnost vytvořenou v tomto životě. Je to život, jeden z mnoha, kterým procházíš. Polož si otázku. CO JE DŮLEŽITÉ. Odpověz si VNITŘNÍ MÍR. HARMONIE. KLID. 

 

 

Najednou už nevidíš věci ukotvené ve hmotě tak důležité. Nevnímáš ztráty a vidíš, jak některé věci a události,  které ti málem přivodily zhroucení nejsou už tak důležité? Byl partner, který tě podvedl, celý tvůj život a tobě se s rozchodem zhroutil celý svět? NE. Je to přece jen jeden z mnoha partnerů, které jsi ve svých početných životech potkala a jistě ještě potkáš. Jeho tělo, které teď ztrácíš a patří jiné ženě, je pouhá iluze, protože nemá trvalou hodnotu časem se rozplyne, jako prach splyne se zemí. Jeho duše tě ale nezradila, jen ti dala lekci, která bolí a ta bolest tě uzdravuje a posiluje zároveň. Vidíš, že z té výšky, ze které vše pozoruješ jsou domečky jako malé tečky, a ještě menší jsou tvé starosti. Nebo jsi snad přišel o dům, auto, zaměstnání?

 

Jak malé jsou tvé starosti, jak bezvýznamné z pohledu několika životů, z perspektivy nadhledu a hlediska důležitosti. Přišel jsi nahý a takový taky odejdeš. Vezmeš si jen své prožitky a zkušenosti. A ty máš. Nikdo ti je nemůže vzít. Takže vlastně je VŠECHNO V POŘÁDKU. Dívej se od této chvíle také z výšky, ať od této chvíle vídíš vše pohledem ORLA, který vidí všechno s přehledem, cítí se jako král, nespoutaný, silný, odhmotněný a svobodný. Nedívej se už nikdy pohledem krocana, který jen hudruje a nazlobeně pobíhá po dvorku.

Afirmace:  

 

VŠECHNY UDÁLOSTI MÉHO ŽIVOTA MAJÍ HLUBŠÍ POZITIVNÍ VÝZNAM.

OSVOBOZUJI SE OD STARÝCH STRACHŮ , JSEM VOLNÁ A JDU VSTŘÍC NOVÝM , ŽIVOTNÍM ZKUŠENOSTEM.

VŠE SE DĚJE V MŮJ PROSPĚCH A PRO MÉ NEJVYŠŠÍ DOBRO. JE O MĚ PO VŠECH STRÁNKÁCH POSTARÁNO. DOSTÁVÁ SE MI POŽEHNÁNÍ NA VŠECH ÚROVNÍCH.

 

Správným opakováním afirmací /tyto pozitivní tvrzení ukládáme do podvědomí několikrát denně po dobu nejméně 3 týdnů/ se ladíme na pozitivnější vlnu našich vibrací a omezujeme přístup negativním myšlenkách a obrazům. Jsme ochotni přijmout nastavení, že se vše děje podle určitého řádu v náš prospěch, protože pokud to nedopadne dobře, pak jsme tento prožitek z nějakého důvodů potřebovali k našemu růstu, pochopení a v každém případě jsme opět bohatší o jednu životní zkušenost, případně lekci. A to je důležité vědět. Neděláme chyby v rozhodnutí, my jen přijímáme lekce a životní zkušenosti. Možná nás naše rozhodnutí přivedlo na cestu, která je strmá, plná překážek a stojí nás spoustu sil, po ní jít. Ale potkali jsme na ní člověka, kterého bychom jinde potkat nemohli, napadly nás myšlenky a rozhodnutí, které bychom nikde jinde nemohli učinit, našli jsme odpovědi na otázky, které jsme potřebovali vyřešit. A ty odpovědi byly právě tady, na této cestě. Máme další zkušenost, a ta  nás přivedla k určitému pochopení situace. Nebojte se rozhodnutí. Všechno je v pořádku, pokud jednáme s láskou a uvědomujeme si, že na každé cestě nás provází naší andělé a průvodci, svítí nám na cestu Boží světlo a my jsme plni očekávání nových zážitků a zkušeností. Někdy totiž i pouhá cesta, může být CÍL.

 

S láskou a objetím

 

Jana Kytička     stránka  FB     VE SVĚTLE ANDĚLŮ - přidej se.......

 

vse-se-deje-ve-spravny-cas.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3256503
Měsíc: 16169
Den: 616