Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ SE MI NEDAŘÍ TVOŘIT SI REALITU PODLE SVÝCH PŘEDSTAV

 

Mistr Kuthumi

 

 

Část I.

 

zena-ve-zlate-barve.jpgV poslední době se stále častěji setkávám s lidmi, kteří mi s trochu smutným výrazem pokládají otázku: PROČ SI NEDOKÁŽU TVOŘIT SVOU REALITU?“ „KDE DĚLÁM CHYBU? PROČ MI TO STÁLE NEFUNGUJE? Své zkušenosti s tvořením dokládají přečtením knihy Tajemství, absolvováním určitých kurzů a terapií, případně zkušenostmi, kdy a co si přáli a neměli úspěšnou odezvu. Proč vysíláme do vesmíru přání a ON mlčí? Prosila jsem své duchovní Mistry, aby mi pomohli s vysvětlením. Zdá se, že v této době hodně duší potřebuje slyšet vysvětlení. Mistr Kuthumi mi předal v nádherných záblescích paprsku světla svou moudrost. S největší pokorou Vám zde předkládám jeho vysvětlení.


 

energie-meditace.jpgDrahý Mistře, prosím o vysvětení, proč se mnohým z nás v současné době nedaří tvořit si život podle svých představ. Proč mnohé duše bloudí a potácejí se mezi dobrem a zlem. Proč je nyní tolik zkoušek a trápení.

 

Milovaní v pravdě a lásce. Přicházím k vám na paprscích lásky, světla a moudrosti, cílem mého sdělení je podpořit vás na vaší životní cestě. Pokud máte pocit, že ve vašem životě se nedějí věci podle vašeho plánu, že se nemůžete pohnout z místa, právě Vám jsou určeny tyto věty.


V podstatě každá inkarnovaná duše, která se inkarnovala na planetu zemi, má dar spolutvořivosti, dar svobody vytvořit si podmínky ke své vlastní realizaci. Mnoho z vás touží vzlétnout a nést se na křídlech radosti. Vaše duše, jako vystřelený šíp míří vzhůru, ale nedostatkem síly, se její dráha zastavuje a znovu je stahovaná negativními vlivy do nižších vrstev energie.  My duchovní pomocníci vás neustále energeticky povzbuzujeme a podporujeme. Přesto znovu a znovu padáte do bahnité řeky své vlastní reality a  zápasíte o každé nadechnutí. Vidíte pomyslně kratší vzdálenost ke břehu a proto raději plavete proti proudu. Pokud byste však otočili svůj směr, brzy pochopíte, že vzdálenost ke břehu  je sice větší, ale v tomto případě jste neseni a podporováni proudem, který Vás dopraví přesně tam, kde se potřebujete nacházet. vašim nejčastějším problémem je, že nemáte důvěru sami v sebe a máte přemíru myšlenek. Nedokážete se soustředit na ústřední myšlenku, která by vás vedla a vnitřně posilovala vaše přesvědčení. Prioritním cílem inkarnované duše je sejmout ze sebe tíhu karmických závazků. Naplnění karmického plánu má vždy přednost před realizovanou  představou duše.


V těchto karmických závazcích jsou zahrnuty také všechny vyšší plány a dohody Vaší duše. Pokud vám ještě nebylo odpuštěno to, co vaši duši karmicky svazuje, nemůžete se naladit na vyšší frekvence  hojnosti, prosperity a plného vědomí vyššího já. Hojnost, láska, vztahová harmonie, úspěch a pocity štěstí, jsou zkrátka v jiném vesmírném prostoru, než se v tuto chvíli nachází váš energetický systém. Pročišťování karmických vazeb formou odpuštění, je ten základní bod, který vychází s ústředního vědomí duše. Negativní kódy vašeho systému blokují posun k vyšším frekvencím. Jedním ze silných negativních kódu ve vědomí duše je kód NEZASLOUŽÍM SI. Tento kód zahrnuje všechny myšlenky, které souvisí s nedostatkem lásky k sobě.


 

Možná jste již mnohokrát zklamali svou vlastní důvěru, je možné že ve vašich předchozích životech jste se nechovali vzorně a vždy podle duchovních zákonů, ale myslete na to, že vy znovu žijete, byla vám povolena další inkarnace a to znamená, že vám byla dána neskutečná důvěra a láska. Nikdo nad vámi neudělal kříž, proto to nedělejte ani vy. Schopnost vaší duše milovat, odráží velikost a sílu vaší osobnosti. Zrušit podvědomý kód nezasloužím si je ale  možné pouze přes odpuštění sám sobě. Pokud nedokážeš odpustit sám sobě, tvoříš si další a další překážky k dosažení svého cíle. Neodpuštění znamená stále živou karmickou vazbu k těm, kterým jste někdy v minulosti ublížili. Odpouštět znamená zvyšovat své vibrace, posunovat se do vyšších frekvencí. Síla meditace, krása pročišťující mantry a každodenní očistné rituály jsou lékem na všechny nedostatky duše. V meditacích je vaše nitro naladěno na lásku a mysl je otevřená. To je vhodný okamžik na upřímnou prosbu. Nehledejte žádné složité návody. Stačí prosba vlastními slovy, ale za to prosvětlena láskou a vděčností.

 

PROSÍM STVOŘITELE A BYTOSTI SVĚTLA O UZDRAVENÍ VŠECH BOLESTÍ, KŘIVD A VŠEHO ZLÉHO CO JSEM ZPŮSOBIL/A/ KTERÉKOLIV DUŠI, NA JAKÉKOLIV ÚROVNI SVÉHO BYTÍ. S VDĚČNOSTÍ DĚKUJÍ ZA ODSTRANĚNÍ VŠECH TĚCHTO VAZEB. S LÁSKOU A RADOSTÍ, ODPOUŠTÍM PŘEDEVŠÍM SAM/A/ SOBĚ.

 

Po tomto probuzení očistné energie, která uzdravuje ve všech směrech, se stává srdce laskavější a je ochotné pomáhat druhým a tím dočistit poslední stopy karmického odpadu. Pouze duše zbavená závazků, ta, která má volné ruce, osvobozené od karmických pout může svobodně tvořit, pokud je dostatečně naladěná na odpuštění pro všechny, kteří jí ublížili, je potřebné udělat další krok. Moji drazí, za žádnou cenu neuchovávejte v sobě více staré křivdy, zloby a vzpomínky na ublížení. Tyto pocity vás prudce srážejí do nižších vibrací a přitahují nové zkušenosti, které podporují tyto frekvence.

Pokud neumíte odpouštět, budou k Vám stále přicházet takové zkušenosti, které Vás tomuto umění duše budou učit. Někdy je situace hodně těžká a zranění duše příliš velké. Pak  požádejte o pomoc. Nesnažte se za každou cenu všechno vyřešit sami. S důvěrou se obraťte na vyšší duchovní bytosti, poproste Stvořitele o pomoc a nepřestávejte věřit, že jeho síla překoná všechny překážky, na které je vaše příliš slabá.

 

  S požehnáním Mistr Kuthumi

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

proč se mi nedaří

(Josef, 21. 12. 2015 9:03)

jsem na dně

děkuji

(JanaMichaela, 19. 8. 2013 11:25)

moc mi pomohlo,DĚKUJI

Děkuji :-)

(Envena, 15. 8. 2013 20:58)

Děkuji Kytičko za krásný článek...něco podobného jsem si chtěla a potřebovala přečíst :-)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260606
Měsíc: 15551
Den: 731