Jdi na obsah Jdi na menu

SUPER ZÁŽITKY Z VÍKENDOVÉHO POBYTU V BESKYDECH

19. 8. 2009

ObrazekVÍKENDOVÉ ČAROVÁNÍ ObrazekV BESKYDECH I.
 
 V pátek 14. srpna jsme se setkali na krásné chaloupce uprostřed Beskyd. Kolem nás krásná příroda a v našich srdcích touha změnit sebe a snad trošinku i  okolní svět, aby láska objímala každého človíčka, každou rostlinku, každé stéblo trávy. Místo našeho pobytu bylo hodně silné a všichni jste cítili krásné vibrace bytostí,
které byly přítomny , a sdílely tento prostor s námi.
Této akce se zúčastnilo celkem 36 lidí. Některé děvčata přijely až v sobotu, a já děkuji za všechny ty sladké a výborné moučníky, které s sebou přivezly.

Téma víkendového semináře byla práce s energií a na tom byly postaveny témata  a aktivity . Měli jste možnost prožít relaxační, sportovní, nebo reflexní masáž, kterou na tomto pobytu zajišťoval Luděk (úžasná dušička), který Vám jistě nabídl to, co bylo pro Vás v danou chvíli nejlepší. A Vaše rozzářená očička po masáži mi napovídala, že Luděk je človíček na správném místě, a já jsem se radovala, že ho znám. Vysvětlila a ukázala jsem Vám princip duchovních zákonů a také sílu energie při pozitivních afirmacích. Cvičení a meditace Vám ukázala Světluška (taktéž pomocnice světelných mistrů)která dokázala při meditaci otevřít intuici a navodit atmosféru uvolnění. Měli jste možnost vidět propojení mluveného slova a hudby (písniček které jsem Vám hrála) a zároveň pozitivní účinek barev na léčebnou terapii duše. Urychlilo to uvolnění bloků, karmických zátěží a všechno, co Vaše dušičky tížilo.

Zároveň to byla vhodná doba na odvádění přivtělených bytostí.

Některé z Vás se trošinku bály, ale strach brzy zmizel, když jste viděli účinky této andělaké terapie.  Práce s energií, ať už negativní, nebo pozitivní se prolínala opravdu celým víkendovým pobytem.

Je těžké popisovat co všechno se dělo a jaké průchody dimenzemi se otevíraly. Upozorňovala jsem, že energie se dává do pohybu v průběhu celého semináře a všechno se čistí a otevírá. Rituálek štěstí, který Vám Světluška ukázala můžete zkoušet i doma se svými blízkými.
O víkendu bylo řečeno spousta pozitivních slov. Byl slyšet smích i hodně bolestný pláč, když padaly karmické pouta a čistily se vstupní brány pro průchod pozitivní energie. Některé z Vás jsme museli uložit na zelenou trávu a nechat tam chvíli relaxovat, a jen vnímat Boží pomoc. 
Najednou se mi o tom ani nechce psát, spíše se vrátit do toho okamžiku, kdy byla cítit ta neuvěřitelně krásná a silná láska Boha i andělů. Moc Vás mám ráda. Děkuji že jste.
Děkuji za propojení úžasné energie. Děkuji za Váš smích i pláč. Za vaše objetí a krásná slova. Děkuji Ivíčkovi za úžasný dar humoru, kterým nás okouzlila. Děkuji Aničce z Opavy, která mi pomáhala vařit a připravovat zázemi tohoto pobytu.
Snažila jsem se vytvořit atmosféru domácího prostředí, aby i jídlo mělo pozitivní vibrace.

Snad Vám chutnalo. Děkuji Luďkovi - šamanovi za ukázku a otevření energie pomocí nádherných hudebních nástrojů. Děkuji Světlušce za lásku, kterou předávala. Snad věříte, že i když se mnou tady teď na tomto místě nejste, jste uvnitř mého srdce. Ještě jednou Vás všechny objímám a posílám světýlko do Vašich dušiček.

S láskou Vaše Kytička

Prosím o další fotečky, jelikož fotit už jsem opravdu nestíhala.

Zde přikládám foto, na kterém je krásně vidět napojení ochránce na korunní čakru při meditaci.

Obrazek

 

PS. Pro všechny přihlášené na víkendové čarování II. Které se koná 11.- 13. září, mám skvělou zprávičku. Tentokrát vyzkoušíte čínské masáže, konzultace s človíčkem, který se
zabývá čínskou medicínou, takže kromě duchovních zážitků si odvezete ještě velmi cenné rady, které Vašeho zdraví a života vůbec.

 Už se moc těšííííííím. Pro Ty z Vás, kteří se ještě nepřihlásili, mám upozornění, že je pár posledních volných míst.

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Beskydy

(Liliana, 19. 8. 2009 11:55)

Zlatá Kytičko,
moc pozdravů z jižní Moravy Ti posílá Liliana. Vím, že toho máš víc jak dost na práci, ale nedá mi to, abych ti nenapsala.
Moc na Tebe a všechny ostatní ze semináře myslím. Tobě a andílkům posílám vřelý dík za všechno co jsem mohla s Vámi zažít.
To, co jsem prožila s Vámi za dva dny, tolik souznění a lásky, jsem ve svém životě ještě nepoznala. Polovinu cesty domů jsem probrečela, druhou půlku jsem si zpívala. Já, stálý teoretik, která přečetla dost knih o energiích, andílcích, o tom jak zvládnout svůj život a stále se ve všem jen babrala a k ničemu se nedobrala, jsem měla tu možnost prožít na vlastní kůži, jak může být život krásný. Jen se nebát do toho pustit. Ty naše strachy a pochybnosti, že nejsme dost dobří.
Budu se teď snažit najít svého strážného anděla. Doteď jsem mu dala dovolenou. Asi se se mnou dost nudil, tak abychom si to vynahradili.
Ještě jednou velké poděkování za vše. Jsi úžasná.
S láskou
Lili

Beskydy

(Angelika, 19. 8. 2009 11:54)

Mila Kyticko. Posielam ti lasku , radost a usmev do tvojho srdiecka. Este dnes precitujem silu ktoru som nabrala. Je okuzlujuce vediet, ze na tejto planete su ludia, ktori pomahaju otvarat branu k vesmiru a Bozej laske. Posielam ti par fotecek s dusickami, ktore nas obklopovali. Urcite z nas mali velku radost. S LASKOU ANGELIKA A vdaka za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3259463
Měsíc: 15451
Den: 595