Jdi na obsah Jdi na menu

SUPER ZÁŽITKY Z VÍKENDOVÉHO POBYTU V BESKYDECH

19. 8. 2009

ObrazekVÍKENDOVÉ ČAROVÁNÍ ObrazekV BESKYDECH I.
 
 V pátek 14. srpna jsme se setkali na krásné chaloupce uprostřed Beskyd. Kolem nás krásná příroda a v našich srdcích touha změnit sebe a snad trošinku i  okolní svět, aby láska objímala každého človíčka, každou rostlinku, každé stéblo trávy. Místo našeho pobytu bylo hodně silné a všichni jste cítili krásné vibrace bytostí,
které byly přítomny , a sdílely tento prostor s námi.
Této akce se zúčastnilo celkem 36 lidí. Některé děvčata přijely až v sobotu, a já děkuji za všechny ty sladké a výborné moučníky, které s sebou přivezly.

Téma víkendového semináře byla práce s energií a na tom byly postaveny témata  a aktivity . Měli jste možnost prožít relaxační, sportovní, nebo reflexní masáž, kterou na tomto pobytu zajišťoval Luděk (úžasná dušička), který Vám jistě nabídl to, co bylo pro Vás v danou chvíli nejlepší. A Vaše rozzářená očička po masáži mi napovídala, že Luděk je človíček na správném místě, a já jsem se radovala, že ho znám. Vysvětlila a ukázala jsem Vám princip duchovních zákonů a také sílu energie při pozitivních afirmacích. Cvičení a meditace Vám ukázala Světluška (taktéž pomocnice světelných mistrů)která dokázala při meditaci otevřít intuici a navodit atmosféru uvolnění. Měli jste možnost vidět propojení mluveného slova a hudby (písniček které jsem Vám hrála) a zároveň pozitivní účinek barev na léčebnou terapii duše. Urychlilo to uvolnění bloků, karmických zátěží a všechno, co Vaše dušičky tížilo.

Zároveň to byla vhodná doba na odvádění přivtělených bytostí.

Některé z Vás se trošinku bály, ale strach brzy zmizel, když jste viděli účinky této andělaké terapie.  Práce s energií, ať už negativní, nebo pozitivní se prolínala opravdu celým víkendovým pobytem.

Je těžké popisovat co všechno se dělo a jaké průchody dimenzemi se otevíraly. Upozorňovala jsem, že energie se dává do pohybu v průběhu celého semináře a všechno se čistí a otevírá. Rituálek štěstí, který Vám Světluška ukázala můžete zkoušet i doma se svými blízkými.
O víkendu bylo řečeno spousta pozitivních slov. Byl slyšet smích i hodně bolestný pláč, když padaly karmické pouta a čistily se vstupní brány pro průchod pozitivní energie. Některé z Vás jsme museli uložit na zelenou trávu a nechat tam chvíli relaxovat, a jen vnímat Boží pomoc. 
Najednou se mi o tom ani nechce psát, spíše se vrátit do toho okamžiku, kdy byla cítit ta neuvěřitelně krásná a silná láska Boha i andělů. Moc Vás mám ráda. Děkuji že jste.
Děkuji za propojení úžasné energie. Děkuji za Váš smích i pláč. Za vaše objetí a krásná slova. Děkuji Ivíčkovi za úžasný dar humoru, kterým nás okouzlila. Děkuji Aničce z Opavy, která mi pomáhala vařit a připravovat zázemi tohoto pobytu.
Snažila jsem se vytvořit atmosféru domácího prostředí, aby i jídlo mělo pozitivní vibrace.

Snad Vám chutnalo. Děkuji Luďkovi - šamanovi za ukázku a otevření energie pomocí nádherných hudebních nástrojů. Děkuji Světlušce za lásku, kterou předávala. Snad věříte, že i když se mnou tady teď na tomto místě nejste, jste uvnitř mého srdce. Ještě jednou Vás všechny objímám a posílám světýlko do Vašich dušiček.

S láskou Vaše Kytička

Prosím o další fotečky, jelikož fotit už jsem opravdu nestíhala.

Zde přikládám foto, na kterém je krásně vidět napojení ochránce na korunní čakru při meditaci.

Obrazek

 

PS. Pro všechny přihlášené na víkendové čarování II. Které se koná 11.- 13. září, mám skvělou zprávičku. Tentokrát vyzkoušíte čínské masáže, konzultace s človíčkem, který se
zabývá čínskou medicínou, takže kromě duchovních zážitků si odvezete ještě velmi cenné rady, které Vašeho zdraví a života vůbec.

 Už se moc těšííííííím. Pro Ty z Vás, kteří se ještě nepřihlásili, mám upozornění, že je pár posledních volných míst.

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Prosím o zaslání foteček z Beskyd

(Anička z Opavy, 24. 8. 2009 16:00)

Já také prosím všechny skvělé dušičky, co jste o víkendu v Beskydech fotili, jestli byste byli tak hodní a poslali mi fotečky na adresu: anna.strilkova@seznam.cz.
Pro samé chystání snídaní a obědu jsem neměla čas fotit.
Předem Vám všem děkuji. Všechny objímá Anička z Opavy

Takhle jsem se cítila:-)))

(Leňula, 23. 8. 2009 16:16)

http://www.youtube.com/watch?v=4ls8X1BVfgA&feature=related Milá Kytičko,nedá mi,abych nepřidala tuhle adresu s odkazem na písníčku...takhle jsem si totíž připadala na chatě o víkendu v Beskydech,je to moooc hezké:-))))Leňula

Poděkování

(Romana, 22. 8. 2009 22:58)

Milá Kytičko,
moc zdravím Tebe a všechny z Beskyd.Jsem ráda,že jsem mohla být s váma,hodně mi to dalo.Děkuju za za Tvé nádherné písničky.Laudeato sí-to si zpívám skoro pořád, cítim při ní v srdci lásku,díky a pokoru.
Děkuju Aničce z Opavy,Haničce,Ivíčkovi,Lily,Petce,Světlušce...vám všem.
V neděli dopoledne bylo nad chatou veliké srdce z mraků-co jiného by tam taky mohlo být,že?:))
Kytičko,andílci mi dávají znamení,že jsou se mnou,je to nádhera.
Mějte se všichni hezky,těším se na vás.

Romana z Moravy

A ještě...

(Světlana, 22. 8. 2009 18:06)

Prosím všechny, kdo fotili, jestli byste mi nemohly poslat nějaký fotečky z víkendu..děkuju všem (bomberunka@seznam.cz)

Děkuju...

(Světlana, 22. 8. 2009 18:04)

Kytičko, děkuju Tobě, děkuju Světlušce, děkuju Luďkovi...vytvořili jste nádherný víkend pro nás všechny, zase nás to všechny posunulo o kousek dál....mě osobně o pořádný kus...ještě pořád slyším Tvůj a Mončin zpěv (jste obě úžasné..fakt), Luďkovy šamanské bubny..to byl nádherný koncert, že jo,holky??? A Světluščina meditace před malováním mandalek...to byla síla pro každého z nás..
A co teprve Ivíček a její humor..ještě teď se směju, když si vzpomenu na "ptáka", prostě všichni jste byli super a určitě se těším na někdy příště...mám vás ráda a ještě jednou děkuju..

Opravdové čarování v Beskydech

(Anička z Opavy, 22. 8. 2009 11:04)

Milá Kytičko,
děkuji Ti za to,že jsem opět mohla přijet na tento okouzlující seminář v Beskydech, kde jsem vnímala velice silnou energii, jak Tvoji, tak i ostatních dušiček , které na semináři byly.Ze všech seminářů na kterých jsem s Tebou Kytičko byla, byl tento nejsilnější,co se týká duchovní energií, lásky a přátelství. Děkuji Ivance a všem holkám za buchty, které v sobotu přivezli, byly opravdu výborné. Děkuji Luďkovi za skvělou masáž a za radu do života. Světlušce za společné cvičení v přírodě, Haničce za její energií, kterou mi předala, když jsem potřebovala, Ivíkovi za příběhy a příjemný smích , který předávala. Romance z Ostravy za povzbuzení, Romance z Jižní Moravy za milý úsměv a Angelice za její smutný příběh a všem ostatním za příjemné strávení víkendu v Beskydech, kde se opravdu čarovalo. A Kytičce ještě jedno velké poděkování a srdečné objetí zasílá Anička z Opavy za to, že vůbec Kytička tyto semináře pořádá.
Sluníčkové dny, mnoho lásky všem skvělým dušičkám přeje Anička z Opava

Seminář :)

(Jana, 21. 8. 2009 14:34)

Zdravím kytičku a všechny kteří byli na seminíři, bylo to úžasné. Cítím se moc fajn, jako bych se znovu narodila. Tak moc jsem tohle potřebovala a hledala jsem až jsem to našla. Ikdyž jsem na seminář jela s absolutní nevědomostí, co se bude dít. Je to neuvěřitelné. Koukám na tuto fotečku a vidím nad sebou dušičku a asi vím komu patří, snad konečně našla klid. Vím, že ano. Cítila jsem to a cítím to hlavně teď. Jako by mi spadnul kámen z prsou. Děkuji moc za šanci zúčastnit se tohoto semináře. Děkuji kytičce a světlušce a všem. Byli jste a jste úžasní. Snad se brzy zase potkáme. Přeju Všem jenom to nejlepší:) (prosím pošlete mi někdo ještě Vaše fotečky, díky :) axis@centrum.cz

Lidušce v zeleném

(Dagmary, 20. 8. 2009 21:16)

Milá Liduško,
ten obrázek jsem několikrát zvětšila v Corelu,a výsledek je zajímavý.Škoda,že se nedá vložit sem,ale jestli chceš,napiš mi prosím na Dagmary@email.cz,abych ti ho mohla poslat,též přepošlu Kytičce.
Srdečně zdravím vás všechny,Kytičku a ostatní andílky!

Beskydy

(luděk, 20. 8. 2009 12:53)

Krásný srdíčkoví pozdrav všem účastníkům Beskydského setkání.
Dnes jsem se dostal na stránky a po jejich přečtení jsem se rozhodl napsat několik slov. Sám jsem se nezůčastnil všech částí programu, ale vše jsem vnímal energeticky. Vím že tam byli nádherné energie,ale i jejich opak.Snažil jsem se za pomocí intuitivních masáží,lávovích kamenů,hudebních nástrojů,fotoaparátu, myšlenek a svých paží dát z celého srdce a lásky co umím a znám.Vím, že negativním myšlením a konáním mohu jen posílit zlé energie, ale naopak radostí a láskou podpořit vše krásné.Užíval jsem si přítomného okamžiku našeho setkání, které mne moc obohatilo a cítil jsem u srdíčka nejen že dávám, ale i dostávám zpět.Přítomností si tvoříme budoucnost a na nás jaký základ si postavíme a z čeho můžeme čerpat. Nádhernou odměnou jsou rozářené očka,tanec,uvolnění a harmonie, kterou jsme si mohli všichni užít. Vesmír je nekonečný a dává nám všem možnosti splnit a uskutečnit si svoje přání a sny. Děkuji Kytičce, že jsme tam mohli být a vám všem za krásný pobyt.
Krásné sluníčkové dny a srdíčka plné lásky, harmonie a odpuštění. Luděk

Vzájemná pomoc

(Zuzka, 20. 8. 2009 11:01)

Miluji Vás andělé Radosti a Odpuštění, prosím vneste svoji zář do tzv.Narušitele Vladimíra a rozpusťte fialovým plamenem všechny neshody, které ho omezují přijímat čistou Lásku na těchto stránkách v souladu s Boží vůlí.Děkuji s vděčností Zuzka

Pro Lidy

(Kytička, 19. 8. 2009 23:04)

Milá Lidy, to není Tvoje chyba. Poslala jsi narušitele - Vladimíra,aby otevřel oči. On však otevřel svá ústa a z nich plynou jen vulgarity a urážky. Já se tím vůbec nezabývám, jen to mažu. Nic víc s tím nelze udělat.Nestojí to za to, abychom se tím zabývali. Škoda času. Nám je přece krásně. Na každé setkání se těšíme.Zde na tyto stránky, nechodí smyšlené osoby, jsou to skuteční lidé. Prožívají svá trápení,i radosti a štěstí¨.Snaží se na sobě pracovat někdy překonávají sami sebe a my ostatní se s nimi radujeme. Nic se na tom nezmění. Učíme se jeden od druhého, poznáváme své osudy. Vznikají zde silné vztahy a krásná přátelství.
Tady není prostor pro urážky, ale ani odsuzování.
Narušitel tu zde nic nenarušuje. Jen občas se pokusí zvířit hladinu svým bahnem a špínou. Zatím asi k ničemu moudřejšímu nedospěl.
S láskou Kytička

Kytičce

(Lidy, 19. 8. 2009 22:41)

Milá Kytičko, chodím na Tvé stránky už dlouho. Zrovna když jsem chtěla na něco zareagovat nešlo to. Tak zrovna teď. Vlastně se Ti chci omluvit, že jsem sem poslala nechtíc jednoho člověka, říká si Vladimír. Jeho příspěvek jsem tu nenašla, asi tak dobře, pohoršují mě jeho slova. Před pár měsíci jsem chodila na Záhady a mysteria.cz, "pomáhala" jsem tam některým lidičkám, dávala jsem tam svoje názory, rady a připomínky. Psala tam nějaká holčina, že ji navštěvuje její zesnulý spolužák, tak jsem jí napsala moje rady a zřejmě tento Vladimír co sem píše, mě tam začal urážet, ponižovat, byl odporný! Srážka s ním je jako srážka s blbcem, stejně si myslí furt to samé a myslí si, že je nejchytřejší. Přestala jsem tam chodit, nemám to zapotřebí. Nejen kvůli němu, ale i kvůli "dětem" co nenechají duše napokoji. Napsala jsem mu odkaz na Tvé stránky, aby něco pochopil bohužel nechápe jak vidím nic! Ještě jednou se Ti omlouvám a přeji Ti spousty milých a láskyplných lidiček na těchto stránkách a na Tvých seminářích. Přeji dobrou noc :-)

zajímavé foto

(Lída, 19. 8. 2009 21:49)

Vzpomínám na víkend a všechny vás moc zdravím.
Při podrobnějším prozkoumání fotky vidím zřetelně
ochránce, o kterých píše Kytička, ale jak si vysvětlit obrázek(nebo symbol?)vzadu na hlavě(jsem v zeleném triku).Dívala jsem se i přes lupu a docela mi to připomíná obrázek z ultrazvuku z předešlého příběhu "Když v duši opět začne svítit světýlko," jen s tím rozdílem, že vidím 2x2 očka,dvě hlavičky-tedy budoucí dvojčátka.
Co vy na to?

o Narušiteli

(Leňulce, 19. 8. 2009 21:22)

Milá Leňulko, s Narušitelem údajně Vladimírem si nedělej starosti.Každý kdo přijede na můj seminář, tak tam potkává lidičky z příběhů na mých stránkách.Komentáře narušitele ihned mažu, protože jsou urážlivé. Ani mně, ani mé dušičky zde nebude nikdo urážet.Někoho zkrátka provokuje, že se máme rádi. Závist a lidská zloba nezná mezí.Já jsem v klidu.
Zde je prostor pro lidičky, kteří cítí lásku. A tak to zůstane.
S láskou Kytička

Pro narušitele

(Leňula, 19. 8. 2009 20:30)

Narušiteli...máš nějaké zlé zkušenosti s Kytočkou,že tak soudíš????Proč vlastně chodíš na tyhle stránky,když pochybuješ??? Já na tom semináři byla a né poprvé...jsou tam užasní lidé,plný pozitivní energie...ale těžko to vysvětlovat někomu,kdo sám se točí v začarovaném kruhu,je negativní a neví kudy vede cesta ven.Každý tam jdeme ze svobodné vůle,nikdo nás tam chodit nenutí...kdybychom nechtěli,tak tam nejdem.Popřemýšlej o sobě,možná zrovna ty hledáš pomoc,protože jsi těm démonům,jak jsi je nazval...podlehl.Mám pocit,že tvé jméno je FIlip????

Krásná sobota v Beskydech

(Ivana, 19. 8. 2009 14:21)

Milá Kytičko,Světluško, Ludˇku a ostatní lidičky,
moc a moc děkuji za krásnou sobotu a to nejen tobě,ale i všem lidičkám. Bylo mi s Váma moc krásně,
jsem šťastna, že jste a posílám Vám všem hodně a hodně lásky. Kytičko, taky moc děkuji za dobrý oběd, večeři a koláčky ke kávě. Prostě s Aničkou jste skvělé. Dík patří i Aničce. Ještě jednou moc
zdravím a těším se na další setkání. Všechny objímám
a ještě jednou děkuji. Ivana

Děkuji vám všem....

(Leňula, 19. 8. 2009 13:34)

Milá Kytičko,děkuji za krásný víkend,který jsme všichni prožili.Děkuji za jídl,které si nám s láskou přichystala....děkuji za to že jsi...protože nebýt tebe,nepoznala bych další úžasné lidičky.Děkuji andílkům,že mi pomohli dostat se na seminář i přes různé překážky...děkuji Světlance...ona už ví proč:-)))...děkuji Světlušce a Luďkovi za vaši pomoc,jste skvělí a já jsem ráda,že jsem vás poznala...děkuji pavlovi a Martince za jejich humor....děkuji všem ...mám vás moc ráda a už se těším ,až vás opět všechny uvidím:-)))Leńula

Beskydy

(IVÍČEK, 19. 8. 2009 12:04)

AHOJ DRAHA KYTIČKO A AHOJ VY VŠICHNI UŽASNI LIDIČKOVE!!!!!! MUSIM VAM VŠEM
PODĚKOVAT ZA NADHERNY VIKEND NA BEČVĚ NA UŽASNEM MISTĚ S UŽASNOU KYTIČKOU.
TAKY JSEM TAM JELA ZJISTIT CO A JAK NEŽ SI DĚLATO SOBĚ NĚJAKE DOMĚNKY JESTLI JSEM
DIVNA NEBO JEN TAK PRAŠTĚNA.JE LEPŠI SE NA TO ZEPTAT NĚCO SE NAUČIT NEŽ SE
JEN DOMNIVAT! DĚKUJI KYTIČKO ZA INFORMACE POCHOPENI A ZA TVUJ UŽASNĚ KRASNY
PŘISTUP K LIDEM.JSEM RADA ŽE KDYŽ JSEM SE ROZHODLA DUCHOVNE RUST A UČIT SE ŽE JSEM SI NAŠLA TEBE SKVELOU UČU!!A HNED NAPOPRVE!!! NO A CO SE ŽAČEK IVIČEK
NAUČIL??NO
HLAVNĚ NEHŘEŠIT SLOVEM!))TO JE BEZ KOMENTAŘE)) NO A TAKY ŽE MUŽU POMAHAT ZEMI
A TO NEJEN ŽE SBIRAM VAJGLY A BORDEL PO CESTACH NECESTACH ALE ŽE MOHU DAVAT
ZEMI POZITIVNI ENERGII DAREM A NE JEN TAK TO NĚKAM FLAKNOUT.TAKY ŽE SE MA LIDEM
POMAHAT ALE MA SE NA TO ČLOVĚK ZEPTAT ŽE JO.JSEM RADA ZA TO VŠECHNO CO JSEM
MOHLA VIDĚT A SLYŠET A BYLO MI CTI A POTĚŠENIM TAM BYT S VAMA!!TOLIK
MILUJICICH A USMĚVAVYCH LIDIČEK POHROMADĚ JAKO V RAJI!!!!DĚKUJI KYTIIČKO ŽE SVYM
NADHERNYM ZPĚVEM POTĚŠIŠ A VYLEČIŠ KAŽDE SRDIČKO!!!BUDU SE NA VAS OPĚT TĚŠIT PROTOŽE NFORMACI NENI NIKDY DOST A ČLOVĚK SE MA POŘAD CO UČIT A ZKOUŠET.TAK JEŠTĚ JEDNOU VAS SRDEČNĚ ZDRAVIM MILUJI VAS VAŽIM SI VAS A POSILAM VAM LASKU NA
ANDĚLSKYCH ZLATYCH KŘIDLECH A POSILAM JI
HOOOOOOOODNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAŠ IVIČEK

Beskydy

(Vláďa, 19. 8. 2009 11:59)

Ahoj Kytičko,
děkuji za společně prožitý víkend. Moc rád jsem tě poznal.
Věřím, že se opět uvidíme.
Přeji ti příjemné prožití zbytku léta a hodně sil pro tvou činnost.
Vláďa

Poděkování

(Lenka, 19. 8. 2009 11:57)

moc Ti děkujeme za krásný víkend, který předčil naše očekávání.
Příroda, klid, dobrý kolektiv,skvělé meditace Světlušky, Tvoje
hudba, cvičení, učení s kyvadlem či ukázka odvodu přivtělené duše v
nás zanechalo hluboké, nezapomenutelné zážitky. Obdivuji Tě, jak jsi dokázala zajistit také přitom všem tak dobré
obědy, večeře a snídaně a s nedostatkem spánku jsi se nám všem
naplno věnovala, to by jen tak někdo nedokázal .
Lenka



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3259059
Měsíc: 15457
Den: 425