Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE K NÁM LÁSKA OTOČÍ ZÁDY

19. 1. 2009

ObrazekAhoj Kytička,
hovorila som si, že už ťa nebudem zaťažovať svojimi problemamy a že mám silu si to vyriešiť sama. Pred časom sme si písali a ty si na mňa asi nechtiac zabudla, myslela som, že to zvládnem sama, ale asi nezvládnem. Momentálne sotva vidím na to, čo ti píšem cez slzy. Veľmi potrebujem tvoju radu, neviem už naozaj, čo robím zle. Veľmi sa snažím na to prísť, ale naozaj neviem. Pravdepodobne som niečo v minulom živote hrozné urobila, alebo som nejak prekliata. Celý tento život mám pocit, že nemám právo na lásku. Nech robím, čo robím ten scenár sa už tisíci krát zopakoval. Vždy skončím sama a úplne bezmocná. Viem, že mi povieš, že nie som úplne sama, viem že mám svojho anjelika ktorý dáva na mňa pozor, len by som si z celej duše priala nájsť k sebe aj nejakého človeka. Tento krát som naozaj verila v to, že to víde, modlila som sa za to stále, dávala som si pozor aby som myslela len pozitívne a neprivolávala nič zlé. Naozaj som verila, že mi boh pomôže, veď on predsta nemôže chcieť aby som sa stále trápila. Ale zase sa to zopakovalo. Zase som snívala a snažila som sa poskladať zbytky svojej nádeje. A zase som na začiatku a nemám na to už silu. Prosím povedz Kytička, čo také sa stalo, že v tomto živote o láske vždy iba snívam a keď začnem naozaj veriť, že tento krát to skončí dobre, tak sa to zvrtne. Čo sa mám týmto naučiť, mne to príde ako týranie a nie učenie. Chcela by som to pochopiť a ak sa to dá tak niečo zmeniť. Všimla som si na tvojich stránkach, že si uverejnila pomoc pre ľudí, čo majú finančné problémy, vtedy ma napadlo, že ja vlastne ani nič nerobím a o peniaze som nikdy nemala núdzu. V tomto živote nie sú pre mňa peniaze až tak dôležité a možno preto mi nikdy nechýbajú. Láska pre mňa znamená všetko a stále z nej zbieram iba omrvinky, ak sa to tak dá nazvať. Je mi zle keď si predstavím, že mám zase začínať od nuly. Viem, že musím niečo zmeniť, lebo takto to už ďalej nemôže ísť, ale neviem čo robím zle. Prosím Kytička, pomôž mi na to prísť. Veľmi by som chcela pomáhať druhým ako ty, ale momentálne nedokážem pomôcť ani sama sebe.

S láskou Janka
Obrazek

 Milá Janinko,

Karmické dluhy, které si s sebou přinášíme na svět, mohou mít nejrůznější podobu.

Nemusí se vždy jednat pouze o finanční problémy. Zkus si představit,že naše karma je vlastně takový neviditelný plášť ve kterém se všichni narodíme a máme na něm nepěkné skvrny.(Zatížená karma.) Aby se tyto skvrny odstranily (a to je náš životní úkol), je potřeba použít ten správný čistící prostředek. Na každou skvrnu (karmický dluh), je třeba jiného čistícího prostředku( jiného prožitku, jiné situace a pochopení).

Až když jsou naše reakce a myšlenky správné, zvládli jsme svou životní zkoušku, skvrna navždy mizí a my se můžeme posunout dál a čistit další skvrny. Vždy nám to podvědomě přináší pocit klidu , radosti a úlevy. Bohužel tím, že v sobě nemáme dosud zpracované všechny důležité karmické zákony a principy, stává se,že na našem plášti občas nějaká nová skvrnka opět přibude.To když se nezachováme tak, jak jsme se zachovat měli. Možná jsme pouze jen poslechli vlastní ego, nebo jsme podlehli jiné negativní emoci, skvrna na plášti se ale přesto ihned objevila.

To co vysíláme, se nám zase zpátky vrací. To je karma. Když vysíláme špatné myšlenky a  děláme špatné  věci, potom nemůžeme čekat, že náš plášť bude sněhově bílý. Když prožíváme bolest a klesáme pod tíhou únavy, cítíme,že se najednou vše staví proti nám, čistíme v té chvíli aktivně svůj plášť. Co bolestí a pochopením získáme? například nové vlastnosti duše, které jsou nám cizí.

V tomto okamžiku nesmíme v žádném případě propadnout sebelítosti. Pokud se nám něco negativního děje, pak jsme si to zasloužili a máme přijmout tuto skutečnost, poděkovat za tuto zkoušku a jít dál.

Čím upřímněji budeme prosit za odpuštění všech našich minulých provinění, tím rychlejší bude čištění. Takový návrat do minulého života, například pomocí regrese a  hlubší  pochopení  chyb, touha po odpuštění a napravení toho, co jsme způsobili, se dá nazvat jakousi rychločistírnou.. Sebelítost, pocit křivdy, závist a podobně opět vyvolávají negativní myšlení a emoce a to způsobuje zase nové skvrny. Ptáš se, co máš změnit? V každém případě své myšlení. Tvé myšlenky nejsou čisté. Jsou plné emocí, sebelítosti a také strachu, jak budeš žít dál.

Blokuješ si příchod toho ideálního partnera, protože máš strach, že nikdy nepoznáš opravdovou lásku a bez té Ty žít nedokážeš. Doporučila bych Ti poprosit o pomoc archanděla Zadkiela ,vykonat odpouštěcí rituál a naučit se správně vizualizovat budoucí děj svého života . Tím si přivoláš pozitivní změny a  události a zaktivuješ jakousi  pomyslnou startovní čáru nového života.

Prosím za Tebe, aby na Tvém plášti bylo co nejméně skvrn. Abys zvládala čistění, které někdy může být pro Tebe hodně bolestivé

Přeji Ti, aby se Ti co nejdříve podařilo odstraňovat skvrny a radovat se z čistého pláště i svědomí.

S láskou Kytička

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

nechapu...

(lula, 19. 1. 2009 22:13)

nechapu jak tomuhle někdo může věřit...že pomůže JEN pozitivni myšlení apod. .. problém lidí spočívá úplně v něčem jiném, než negativní myšlení, prohřešky z minulého života (na což já nevěřím) apod....

Také vím jaké to je

(Channah, 19. 1. 2009 16:06)

Všechno co píšete je pravda,nemám co bych k tomu dodala, také čekám na svoji velkou lásku a vím,že se ke mě pomalu blíží a jsem šťastná.Všem přeji hodně lásky, posílám vám plnou náruč a děkuji vám že jste.DRAHÁ KYTIČKO,TOBĚ MOC DĚKUJI ZA VŠECHNO CO PRO NÁS DĚLÁŠ,MÁM TĚ MOC RÁDA A JSEM VDĚČNÁ,ŽE JSEM TĚ SMĚLA POTKAT.S LÁKOU TĚ OBJÍMÁM A DĚKUJI ŽE JSI.

Este nieco z mudrej knizky

(Jaja, 19. 1. 2009 14:01)

Este ma napadlo sem napisat, co som citala v knihe Secret - Tajomstvo.
Bolo tam pisane, ze ak chceme, aby prisiel partner do naseho zivota, musime sa zacat mat radi. Ak laska z nas vyzaruje, to ze sa mame radi, dovolime potom ostatnym, aby aj oni mali radi nas. A takisto je to aj s uctou, a pod.

Ten pravy partner pride

(Jaja, 19. 1. 2009 13:56)

Ahoj Janka,
chapem ta a je mi velmi luto, ze sa tak citis. Poznam tie pocity, lebo som si nimi aj ja presla.
Dlho som hladala toho praveho, vzdy, ked som zacinala novy vztah som sa do neho pustala s plnym nasadenim dufajuc, ze teraz to vyjde. No nevyslo.
Hovori sa vsak, ze vsetko zle je na nieco dobre a mne sa to potvrdilo, vzdy. Vzdy, po kazdom rozchode som sa snazila pochopit, preco sme sa rozisli a uvedomila som si, ze sme si neboli sudeni a vzdy som sa z toho vztahu nieco naucila.
Postupne, po kazdom rozchode, som si vytvorila predstavu idealneho partnera, takeho, aky by mi najviac vyhovoval. Myslela som si, ze som sialena, ze taky muz neexistuje, ze som prilis narocna, ale zaroven som stale dufala. Predstavovala som si takeho muza a on nakoniec prisiel a zalubil sa do mna a ja do neho a teraz sme spolu stastni. Ale prisiel az vtedy, ked som bola v pohode sama so sebou a mala som sa rada a povedala som si, ze nie som na muzoch zavisla a dokazem zit bez nich. A vtedy ku mne prisla najvacsia laska v zivote. Laska k nam prichadza, ked ju najmenej cakame.
Prajem ti vela sil dat sa dokopy a vysnivat si princa na bielom koni. On urcite pride, uvidis. Zasluzis si ho...

Vždyť Ty naše taky..

(Michaela, 19. 1. 2009 13:10)

Kytičko, za sebe i všechny dobré dušičky, které čtou tento web a hledají slova útěchy a pomoci, bych Ti chtěla poděkovat, co všechno pro nás děláš. Mám Tě moc ráda ,-))))))))))

Sluníčka moje

(Kytička, 19. 1. 2009 13:06)

Já nad tím přemýšlím už delší dobu. Asi to tak má být.Připravím pro Vás Tréning duše na téma: "Láska a vztahy". Jste moje sluníčka, ale to už víte. :))))
S láskou Kytička

Trenink duse

(Dana, 19. 1. 2009 12:43)

....vyborny napad..co rikas Kyticko?

=)))

(Janka, 19. 1. 2009 12:42)

Viem, že nie som jediná, kto sa tak cíti. V podstate sa vôbec nehnevám na tých, ktorí ma sklamali. V podstate to neurobili zámerne...sama si za to môžem. Veľmi sa na niekoho upnem a potom zistím, že on už svoju lásku dávno má. Dokonca možno niekedy je to dievča presne ako ja. Prajem im aby boli spolu šťastní. Akurát musím poslúchnuť Kytičku a prestať sa ľutovať alebo závidieť niekomu. zrejme si to zaslúžili viac ako ja. Ešte na sebe musím zapracovať =)))
Vždy sa dá nájsť nejaký dôvod prečo sa usmievať. Minule som našla taký krásny citát, tak ho sem napíšem:
"Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy."(Einstein)

Já také...

(Jana, 19. 1. 2009 12:37)

Milá Jani, opravdu nejsi sama v takové situaci. Přesně jak píše Míša pode mnou, zdálo se mi, že čtu svůj příběh. Zdá se mi, že celý život hledám lásku a že ji nenacházím. Ale právě to, mě "nutí" přemýšlet o sobě a o tom, jestli mám ráda vůbec sama sebe. Myslím, že mám pořád nějaké mezery, ale snažím se. Zrovna nedávno jem přemýšlela, proč a čím si to vždycky pokazím. Když vidím své sourozence jak jsou šťastni se svými rodinami, tak si vždycky řeknu, proč zrovna já, proč neprožívám také to štěstí s partnerem. Zrovna teď o víkendu mi maminka říkala, že všichni někoho mají, jen já ne. Nevěděla jsem co jí odpovědět, já přece nezůstávám sama schválně. Trošku mě přepadla sebelítost, ale okamžitě jsem si uvědomila, že to nesmím. Věřím, že můj čas přijde a já toho "pravého" taky najdu. Přeji ti hodně štěstí :-)

Cítím se také tak

(Daisy, 19. 1. 2009 12:32)

Jen s tím rozdílem, že partneři ke mě ani nechodí.

Cítím se také tak

(Daisy, 19. 1. 2009 12:31)

Jen s tím rozdílem, že partneři ke mě ani nechodí.

Vím, jaké to je...

(Michaela, 19. 1. 2009 10:52)

Milá Janko, když jsem si přečetla Tvůj příběh, jakobych četla svůj, také mi všichni partneři odcházejí a začínám vždy od začátku. Věř, že nejsi sama, kdo právě prožívá takové období. Ale co když právě ta bolest, kterou nyní prožíváš, Ti pomůže ještě něco pochopit, a potom přijde daleko lepší partner, který právě tyto získané vlastnosti ocení a bude si Tě vážit a milovat. Zkus projevit důvěru vesmíru, že vše se děje tak, jak má. Sama toto téma řeším, tak Ti píšu, jak to zvládám. Snažím se pracovat na sobě, pomáhat druhým, vysílat kolem sebe lásku a světlo. Učím se mít ráda sama sebe, abych měla ostatním co předat. Janko, pokus se upřímně odpustit všem partnerům, co Ti ublížili, opustili, zranili a pošli jim ze srdíčka svou lásku. Udělej ten rituál s každým bývalým partnerem, odpusť jim. Vím, že to bolí, ale pokus se o to, jinak se budeš trápit. Také se za Tebe s andílky pomodlím.. Možná by Kytičko i ostatním pomohl trénink duše na toto téma.



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3259258
Měsíc: 15454
Den: 547